Author Topic: Pablo Contreras  (Read 99327 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2500 on: August 15, 2012, 00:52:07 »
εγω δεν καταλαβαινω γιατι φωναζετε...

οταν ο τοντορης εφερνε τον Λεοναρντο καλα ηταν? 
My Own WoRST ENeMy.....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2501 on: August 15, 2012, 01:20:50 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/ekleise-o-kontreras.1893217.html

"Φεύγω με μεγάλη λύπη που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δουλέψαμε καταπληκτικά με το τεχνικό τιμ. Σκοπός μου ήταν πάντα να μπορώ να βοηθώ την Κόλο Κόλο. Η ελληνική κρίση με βοήθησε να έρθω εδώ. Αλλά επιμένω πως η ευκαιρία που μου δίνεται σε αυτή την ηλικία να παίξω στο Champions League υπερισχύει. Μου είναι πολύ δύσκολο... Μου ζήτησαν να μείνω.

Τις καλύτερες ευχές μου στην ομάδα. Η γυναίκα και τα παιδιά μου ανυπομονούν να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και πήραν κι εκείνοι επίσης την απόφαση. Για την ηλικία μου, η ευκαιρία είναι μεγάλη. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που το έκανε πράξη", τόνισε αρχικά ο αρχηγός της εθνικής Χιλής.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2502 on: August 15, 2012, 01:42:35 »
Στα @@ μου ειλικρινά για τον χιλιανό. Πολύ απλά ξεφτιλίστηκε με όσα δήλωσε πριν φύγει. Τον ΠΑΟΚ μας άλλοι τον διέλυσαν, τον ρήμαξαν και τον παράτησαν...
Υ.Γ: Επειδή κάποιοι είναι πεπεισμένοι (από αυτά που διαβάζω) ότι ο χιλιανός πουλήθηκε ήδη από τον χειμώνα στον γκαιη: Εξηγήστε μου κι εμένα παρακαλώ γιατί δε μου κόβει τόσο, αν όντως έκλεισε στο γκαιη απ' το χειμώνα, ποιός ο λόγος ο γκαιη να μην τον πάρει μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας για να ενσωματωθεί καλύτερα στην ομάδα και τον παίρνει παραμονές έναρξης της σεζόν, διακινδυνεύοντας να του έρθει και τραυματίας (μολονότι κλεισμένοσ τοσο καιρό); Και γιατί όλο αυτον τον καιρό παρελαυνουν υποψηφιοι στόπερ για τον γκαιη, καλεσμένοι μάλιστα και στις σουίτες στο τηγάνι; Για να μην αντιδράσει ο πύρινοσ λαόσ του ΠΑΟΚ;  Πιστεύετε ότι είχαν κάτι/κάποιον να φοβηθούν; Παλιότερα ίσως, σήμερα όχι... Αυτοί που ξεζούμισαν/ξεπούλησαν την ομάδα γλεντάνε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ με τα λεφτά μας. Σιγά μην κολούσαν να αποδεσμευσουν παίκτη που θα κατεληγε αμέσωσ στο γκαιη. Αυτοί δηθεν πουθενα δε θα ειχαν αναμιχθεί, Θα είχαν κανει ό,τι μπορούσαν, θα προπαγάνδιζε και ο γκεμπελίσκοσ κόλκαδ και δε θα έφταιγαν σε τίποτα...Είδαμε και με την κατάληξη του βιτόλο στον έτερο πράσινο γκαιη πόσα σπίτια έκλεισαν...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

amafoule

• Guest
« Reply #2503 on: August 15, 2012, 02:54:00 »
αν ηθελαν αδερφε να μην  παει σε αλλη ελληνικη ομαδα ο κοντρερας θα τον εβαζαν μια ρητρα σε περιπτωση που λυθει το <<οικογενειακο του προβλημα στη χιλη>> και ερθει να παρει την οικογενεια του απο θεσνικη.απλα επειδη στοχος της διοκησης δεν ηταν απλα να κλεψει αλλα να μικρυνει ο ΠΑΟΚ οπαδικα και αγωνιστικα το αφησαν επιτηδες ετσι.οπως επιτηδες ηρε ο κοντος και ο γκαγκατσης επιτηδες απαγορευτηκε η εκδρομη στο ζαγκρεμπ επιτηδες τρυπηθηκε η ομαδα σε 4 παιχνιδια (γιαννενα χαριλαου τουμπα με αεκ και ατρομητο) επιτηδες καθιερωθηκε το μεροκαματο το ταισμα σε αρδ.ο κυριως στοχος ηταν να γινει κακο στον ΠΑΟΚ.γι αυτο τους διορισαν σ εμας.α μπορουσαν πχ να τους βαλουν στην εθνικη η να κανουν τους βλαχομανατζερ η οπουδηποτε.ηραν στον ΠΑΟΚ με αποκλειστικο σκοπο να κλεισει ο φακελος αυτος και ολη εκεινη η αντιδραση που εβγαζε ο ΠΑΟΚ να φτανεις στα 50 μετρα στη δεθ και να τους ξεφτυλιζεις να καπελωθει.επειδη εχει περασει σε ολο το λαο του ΠΑΟΚ η αντιληψη πως νικηθηκαμε αυτο ισχυει αλλα δε χρειαζεται να χανει κανεις την περηφανια του γιατι εγινε με μπαμπεσια.στα ισια ολοι ηταν πολυ μικροι απεναντι μας παρα τις φυλακισεις τα μετρα ορφανου που παλι μονοι μας τα καταργησαμε

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #2504 on: August 15, 2012, 03:22:03 »
η μεγαλύτερη πουτάνα είναι του καπιταλισμού η μάνα

Παύλε πέφτεις χαμηλά....δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ούτε ο χειρότερος, αλλά δεν το περίμενα αυτό από σένα...για την ακρίβεια, με την ημι-προδοτική κίνηση σου αφαιρείς έναν από τους λόγους που έχει ένας σοβαρός άνθρωπος να ανέχεται αυτή την πουστοζωή

Υ.Γ.
είναι πουτάνες ΟΛΩΝ των γάβρων οι μάνες
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2505 on: August 15, 2012, 04:16:20 »
Γαμημενε Κοντρερας μας γαμησες την ψυχολογια.. και στα αρχιδια μου τα περι μη δενεστε και μη κανετε με παιχτες επαγγελματιες και μονο ΠΑΟΚ και λαος και μπλα μπλα μπλα.. 4 χρονια ρε αρχιδακι αναθεμα αν καταλαβες που επαιζες.. ελα για χειροκροτημα στο ολντ τραφορντ τωρα..ωπα σορρυ στην Τουμπα.. μαλλον αυτο θα σου αξιζει εσενα.. και περισσοτερο εμας..

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #2506 on: August 15, 2012, 04:30:22 »
έχω κάνει κ εγώ παρόμοια σκέψη χωρίς καν να κάνω γκάλοπ.

και είμαι σίγουρος πως θα χειροκροτήσει το γήπεδο και παίχτη του γαύρου. το θεωρώ δυστυχώς πολύ πιθανό να γίνει.

μέσα μου έχουν τελειώσει όλα φέτος πριν μερικούς μήνες, απλά δε ξέρω ποιο επόμενο νέο θα είναι η οριστική ταφόπλακα μας. Εναποθέτω τις ελπίδες μου στο Θεό, στη Μητέρα Φύση, στον Αλλάχ, στην έμπνευση της στιγμής και στην μοίρα.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Έφτασα 31 να το δω και αυτό - να χειροκροτηθεί παίχτης του γαύρου στην ΤΟΥΜΠΑ.

ΥΓ. Συνέλαβα τον εαυτό μου - πρώτη φορά - να τρώει σπόρια σε ευρωπαικό παιχνίδι και να μην πανηγυρίζω τα γκολ. Αν μου το έλεγε κανείς πριν μια δεκαετία θα τον περνούσα για τρελό. Πλέον λυπάμαι όποτε πάω στο γήπεδο. Λυπάμαι που το λέω και ειδικά δημόσια που σημαίνει πως το έχω αποδεχτεί μέσα μου για να το ξεστομίσω και από πάνω.

ΥΓ. Όσα βόδια πήραν φανέλα με το όνομα του κοντρέρας μπορούν να τις ανταλλάξουν από δευτέρα με ένα κιλό σαβρίδια από το πασαλιμάνι. Κ παίζει να δούμε και πανό στην 1 Καλώς ήρθες Πάμπλο και ξισταρχιδιας. Σταματώ εδώ με πόνο καρδιάς.

Θοδωράκης τελικά και πολύ σου ήταν που σε είχαμε πει τότε έτσι μυγόχεσμα
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2507 on: August 15, 2012, 07:00:19 »
πολύ πικρα ρε μάγκες...εγώ τον πήγαινα πιο πολύ και από τον παυλάρα...αλλα τώρα να πάνα γαμηθεί...και γιατί το λέω? εντάξει φταίει ο "αρχιπουσταρος" που διέλυσε την ομάδα αλλα και συ ρε παύλο πάλι τα ίδια σε ακούω να λες στους οπαδούς της κόλο κόλο...μήπως είναι συνταγή αυτό το στυλ τον comments?...και στο finale αυτοί που σε ταΐζανε τόσο καιρό εσένα και την οικογένεια σου δεν τους σέβεσαι καθόλου...εντάξει όλοι επαγγελματίες είμαστε, γιατί έτσι είναι, αλλα έχουμε και ηθικές αρχές...ψωμί έτρωγες εδώ μάγκα μου και πολλές φορες αυτή η "πουστομαδα" που πας σε γαμούσε με αθέμιτους τρόπους με το έτσι θέλω...δεν πειράζει όμως...εάν ήμουνα στο γήπεδο...που δεν θα είμαι γιατί δεν μπορώ θα σε "αντιπετωπιζα" όπως όλους τους άλλους γαύρους...γιατί στο finale....εσύ το διάλεξες αυτό!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2508 on: August 15, 2012, 08:27:22 »
για 4 κατοστάρικα το χρόνο πούλησες την ψυχή σου και την υστεροφημία σου. Ασυγχώρητος!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #2509 on: August 15, 2012, 09:05:02 »
Σκατά στον τάφο σου!!! Πουστόγαυρε... Τίποτα δεν έμαθες τόσα χρόνια... ή μάλλον έμαθες αλλά στα παπάρια σου... όλα για τα φράγκα... Πορτοφολάδες.... Ουστ ρε... Μόνο Γκαρσία ρε γατιά. Οι υπόλοιποι ούτε μία τρίχα από τα αρχίδια του..

Ανελέητη γιούχα στην Τούμπα για το μουνόπανο. Αλλά τι λέω, εδώ χειροκροτάνε το υπόθετο, σε αυτόν θα κολλήσουν?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #2510 on: August 15, 2012, 10:00:53 »
Έφτασα 31 να το δω και αυτό - να χειροκροτηθεί παίχτης του γαύρου στην ΤΟΥΜΠΑ.

Αδερφε, δεν θυμάσαι καλά. Εγώ θυμάμαι και το χειροκρότημα στον ριβάλντο μέσα στην τούμπα.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2511 on: August 15, 2012, 10:52:32 »
Και μιλάμε τώρα για τον προδότη Κοντρέρας. Ρε σεις, ο άνθρωπος είναι Χιλιανός και μέχρι τα 30 του δεν είχε ακούσει τη λέξη ΠΑΟΚ. Τι ρομάντζα είναι αυτά που σκαρώνετε καλοκαιριάτικα, εμείς δεν τον αφήσαμε ΕΛΕΥΘΕΡΟ με ΕΝΑΣ ΖΑΓΟΡ ΞΕΡΕΙ πόσα χρωστούμενα;
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Bergman

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2512 on: August 15, 2012, 11:17:16 »
Μεγάλο ξενέρωμα ο χιλιανός, τον γούσταρα πολύ σαν παίκτη. Πάντως δεν πιστεύω ότι θα τον χειροκροτήσει κανένας στην Τούμπα, είναι πλέον παίκτης του έφηβου gay.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #2513 on: August 15, 2012, 11:18:36 »
Άν θέλουν να τους αντιμετωπίζουμε σαν επαγγελματίες (που είναι) να μην κλαίνε σαν τη Μάρθα Βούρτση στο αντίο.
Να λένε απλά "με χρωστάτε λεφτά, φεύγω".

Άν κάποιος ποδοσφαιριστής φιλοδοξεί να αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίας, πρέπει να κάνει και τις ανάλογες επιλογές.

Υ.Γ. Καταντάει μονότονο να κράζουμε μόνο τη διοίκηση.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2514 on: August 15, 2012, 11:31:54 »
η γιούχα σαν παίκτης του πουστόγαυρου είναι δεδομένη!αυτό έλειπε!

τα κλάματα και οι συναισθηματισμοί από μισθοφόρους είναι γραφικοί και στα πλαίσια δημοσίων σχέσεων..

το κακό είναι ότι ακόμα τα μασάμε αυτά τα χαζά! ακούς τον άλλο τον καραγκιόζη να λέει στη συνέντευξη είμαι ΠΑΟΚ...

τι ΠΑΟΚ είσαι ρε γαμημένε;

όπως γραφικό είναι που υπάρχει σύνδεσμος του ΠΑΟΚ με το όνομα του Γκαρσία!!

μήπως ο Γκαρσία νεότερος δε θα έκανε κάτι ανάλογο;

οι παίκτες σημαίες πεθάναν! εδώ οπαδοί και το γυρνάν στο μεροκάματο!

το να σέβεται κάποιος κάπου που έφαγε ψωμί είναι άλλο.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2515 on: August 15, 2012, 11:47:51 »
μην εισαι σιγουρος για τον γκαρσια εκει που εχει παιξει αυτος ουτε στα ονειρα του ο κοντρερας
να παει που ο γκαρσια εκει που εχει ξαναπαει? ενω ο λιγουρης και σιγα τα λ7 που θα παρει και αυτος και η λοκο λοκο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2516 on: August 15, 2012, 11:59:24 »
πας δεν πας, ενας ειναι ο ΠΑΜΠΛΟ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2517 on: August 15, 2012, 12:06:18 »

Pablo Escobar

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #2518 on: August 15, 2012, 12:11:51 »
παικτης του γαυρου τρωει γιουχα,
ομοια για καθε αντιπαλο της ομαδας και ειδικα rivals

χρημα χρημα αντε γαμησου χρημα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

tsim4

• Guest
« Reply #2519 on: August 15, 2012, 12:28:51 »
Χειροκροτάγατε kai xeirokrotate το βρωμερο μιασμα του βαζελου σε αγωνα του ΠΑΟΚ μας μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ.Που να σας κοπει η γλωσσα και τα χερια αν κάνετε τα ιδια και με το χιλιανο πορτοφολά.Αλλά οχι οχι την ψιλιαζομαι τη κατασταση.Η κοντη πορδη θα παραμεινει μεγα παοκσακι,οτι εχει κανει ειναι για το καλο του ΠΑΟΚ κτλ. ΕΝΩ τον χιλιανο θα τον βγαλετε αρχιπροδοτη επειδη παει γαυρο.Είσαστε φυτα και θα καταπιειτε παλι οτι σας ποτισουν.Ομως οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.Που θα παει καποια στιγμη καποιοι απο εσας που θελετε να λεγεστε και ΠΑΟΚτσηδες θα την πληρωσουν ασχημα και θα συμορφωθειτε.Να πουλήσετε τα σπιτια σας και τις μαναδες σας εφόσον ακολουθειτε το μότο<ΟΛΑ ΠΩΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ> που σας τάισε ο καταστροφέας.<<κοντρερας σώσε ότι μπορεις εστω την ύστατη στιγμη-μην γινεις και εσυ σκουπιδι>>.