Στα @@ μου ειλικρινά για τον χιλιανό. Πολύ απλά ξεφτιλίστηκε με όσα δήλωσε πριν φύγει. Τον ΠΑΟΚ μας άλλοι τον διέλυσαν, τον ρήμαξαν και τον παράτησαν...
Υ.Γ: Επειδή κάποιοι είναι πεπεισμένοι (από αυτά που διαβάζω) ότι ο χιλιανός πουλήθηκε ήδη από τον χειμώνα στον γκαιη: Εξηγήστε μου κι εμένα παρακαλώ γιατί δε μου κόβει τόσο, αν όντως έκλεισε στο γκαιη απ' το χειμώνα, ποιός ο λόγος ο γκαιη να μην τον πάρει μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας για να ενσωματωθεί καλύτερα στην ομάδα και τον παίρνει παραμονές έναρξης της σεζόν, διακινδυνεύοντας να του έρθει και τραυματίας (μολονότι κλεισμένοσ τοσο καιρό); Και γιατί όλο αυτον τον καιρό παρελαυνουν υποψηφιοι στόπερ για τον γκαιη, καλεσμένοι μάλιστα και στις σουίτες στο τηγάνι; Για να μην αντιδράσει ο πύρινοσ λαόσ του ΠΑΟΚ; Πιστεύετε ότι είχαν κάτι/κάποιον να φοβηθούν; Παλιότερα ίσως, σήμερα όχι... Αυτοί που ξεζούμισαν/ξεπούλησαν την ομάδα γλεντάνε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ με τα λεφτά μας. Σιγά μην κολούσαν να αποδεσμευσουν παίκτη που θα κατεληγε αμέσωσ στο γκαιη. Αυτοί δηθεν πουθενα δε θα ειχαν αναμιχθεί, Θα είχαν κανει ό,τι μπορούσαν, θα προπαγάνδιζε και ο γκεμπελίσκοσ κόλκαδ και δε θα έφταιγαν σε τίποτα...Είδαμε και με την κατάληξη του βιτόλο στον έτερο πράσινο γκαιη πόσα σπίτια έκλεισαν...