Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97069 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2200 on: December 28, 2011, 10:15:11 »
Αυτη η καθε ηθικη αξια γιατι δεν χαθηκε οταν ηρθε ο γκαγκατσης στον ΠΑΟΚ 'η κυριως οταν ο προεδρος που βριζετε-ουμε ειπε οτι θα συμμαχησει με τον διαβολο για να παρει ο ΠΑΟΚ κυπελλα? Στο βωμο των κυπελλων χανεται η ηθικη ε? Γιατι βλεπω και τοσους εδω μεσα να βριζουνε και να λενε οτι 'δεν πηρε κι ουτε ενα κυπελλο'. Δηλαδη αμα επαιρνε θα ισχυανε αλλα πραγματα?

ως μελος του Πανελληνιου νομιζω φανηκε που ειναι η ηθικη αξια, στο θεμα γκαγκατση, οταν ειχαμε κατσει ολοι μαζι κ αποφασισαμε τι να κανουμε γι αυτο. για το κυπελλο ειλικρινα δε θυμαμαι ποτε το ειπε ο προεδρος αυτο, αλλα στην πορεια φανηκε ποσο αληθες ηταν αυτο που ειπε οταν συμμαχησε με το κρατος κ την αεκ κ εκανε γενικως ο,τι ειναι δυνατον για το χασει ο ΠΑΟΚ. Αναφορες υπαρχουν κ για αυτο θεμα εδω μεσα.
Καποιοι αλλοι μαλλον δεν εχουν καμια αξια μεσα τους κ ειναι δουλοι των συμφεροντων. Τεσπα.
Αμα εσεις γουσταρετε να φυγει ο καλυτερος παιχτης της ομαδας, σαν φυγας, εγω δεν το γουσταρω αυτο  κ εκει θελω να καταληξω.
Βεβαια για να το δω κ απο τη χιουμουριστικη πλευρα, αυτο που κανουν ειναι κινητρο για να πηγαινεις καθε μα καθε φορα γηπεδο. Να πας να δεις τους παιχτες της ομαδας, γιατι ποτε δεν ξερεις μπορεις να ναι κ η τελευταια φορα που τους βλεπεις. Οποτε μαλλον εγω φταιω που δεν ημουν γηπεδο την τελευταια φορα που επαιξε ο κοντρερας.
« Last Edit: December 28, 2011, 10:24:08 by maria-mtb »

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #2201 on: December 28, 2011, 10:23:17 »
Καλύτερα γαύρος-4- ή βουλευτής-4-, αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο κόκκαλης έστηνε και όποιος έχει κάτι ενάντια στους πολιτικούς ας πάει στον εισαγγελέα.
Ούτε είναι απόδειξη ότι ο Θοδωράκης ομολόγησε ο ίδιος ότι έκαναν με τον Βιολίδη σε μικρογραφία ό,τι έκανε ο Κοσκωτάς με την τράπεζα Κρήτης ή ο Λαυρεντιάδης πρόσφατα. Βέβαια η διαφορά είναι και πάλι τεράστια, αφού αυτοί ήταν τουλάχιστον μεγαλομέτοχοι στις τράπεζες και όχι απλοί διαχειριστές. Α, ο ένας πήγε και στο φρέσκο κάμποσα χρόνια...
Προσκυνημένος από κούνια, κλασσική περίπτωση που παίρνει αξία όσο ασχολούμαστε μαζί του.

γαυρο να πεις κανέναν που ξέρεις.. Αν αποφασίσατε κάποιοι να σηκώσετε το λάβαρο της επανάστασης , σηκώστε το το γαμημένο κ αφήστε τα forum
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2202 on: December 28, 2011, 10:36:12 »
Κι εσύ να πουλήσεις ειρωνεία και βλαχομαγκιά σε κανέναν που ξέρεις και πουθενά που σε παίρνει.
Και το τι κάνουν μερικοί με το "λάβαρο της επανάστασης" είναι επίσης κάτι που δεν ξέρεις. Άσε που οι προσκυνημένοι ακόμα και να το δείτε κανένα τέτοιο λάβαρο σίγουρα δεν θα το καταλάβετε.
Τα φόρουμ μην τα βρίζεις, γιατί δίνουν επιτέλους σε κάποιους σαν εσένα και τους όμοιούς σου βήμα να μιλάτε και να "έχετε άποψη", εκτός ότι εσείς είστε τα κατεξοχήν προϊόντα των φόρουμ και του new age ΠΑΟΚ.
Άσε που δε σε είπα γαύρο, αλλά με τη νοημοσύνη που διαθέτεις ούτε κατάλαβες τι εννοούσα.
Για το θέμα πάντως εξακολουθείς να μη λες τίποτα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2203 on: December 28, 2011, 10:39:47 »
PABLO CONTRERAS

Όχι άλλα άσχετα πόστ παρακαλώ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2204 on: December 28, 2011, 11:18:17 »
λος χαμένος μπάλος...

τεσπά αντιπαρέρχομαι τα προηγούμενα ποστ που φρίττουν τον παγουρά μοντ και θα πω (αιρετικός γαρ)
ότι ψιλοχέστηκα για το αν φεύγει ο Κοντρέρας... ;D
καλό παικτάκι, σπάνια πάστα ποδοσφαιριστή για τα Ελληνικά δεδομένα και χαίρομαι που ήρθε Ελλάδα και έπαιξε(παίζει) για τον ΠΑΟΚ μας... ΑΛΛΑ:

δεν πιστεύω ότι είναι αναντικατάστατος. επί του παρόντος βέβαια λέτε ότι θα αφήσει κενό που δεν καλύπτεται. εγώ διαφωνώ. έπαιξε τερματοφύλακας, έπαιξε πάνω στη γραμμή οκ! έσωσε γκολ, αλλά γιατι έπρεπε η επίθεση του αντιπάλου να τελειώνει στη γραμμή μας; στρώστε την άμυνα και το τέρμα ώστε να μη χρειάζεται στα 5 σουτ αντιπάλων τα 2 να τα σταματάμε στη γραμμή. ο κανόνας είναι να κόβουμε πιο πριν και όχι στη γραμμή... θεωρώ ότι με λιγότερα γκαφρά και ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ παίρνουμε ισάξιο παίκτη. Αν ο Μαλεζάς (φτου φτου) μείνει ως έχει και πλαισιωθεί από ένα Μαρκαντώνη (τύπου) δεν παίζει να ασχοληθώ με Κοντρερας... τα ίδια θα πω και για την πλειονότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ πλην ενός...

αυτά ποδοσφαιρικά. ηθικοπλαστικά θα πω ότι προφανώς είναι μεγάλο ρομπιλίκι της ΠΑΕ αυτό το κλωτσοπατιναζ. με χαλάει και μένα πολύ. θεωρώ δεδομένο ότι είναι απόρροια ανικανότητας, ρεμούλας, μασήματος ή ότι άλλο αλλά επειδή ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ θα περάσω στον εαυτό μου ότι είναι απόρροια της οργάνωσης Budget (αφού φάγανε τον κώλο τους... τώρα θέλουν να μαζέψουν το θέμα), οργάνωσης roster και οργάνωσης αποδυτήριων... και εκεί μάλλον είχαμε θέμα με τον συγκεκριμένο.
Τεσπά όπως και να έχει μπορούμε να βρίζουμε τα γίδια στην ΠΑΕ για οτιδήποτε. για τον συγκεκριμένο παίκτη μιας και η αξία του είναι μεγάλη δημιουργείται μεγαλύτερο ζήτημα, το καταλαβαίνω αλλά αν είχα να διαλέξω να μπουλαριστεί κόσμος για να ξεσκατώσουμε... και εγώ αυτόν θα σούταρα... (πακέτο με κοντό, κρέσιτς/χαλκιά, σνάου, τσιρίλο) και θα κράταγα Αρίας... :P

παρακαλώ διαφωνήστε με επιχειρήματα. αλλιώς θα βάλω τον c-lik4 να σας κάνει βόλτα πίσω από το τεχνικό στο Κορδελιό... ;)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2205 on: December 28, 2011, 11:24:40 »
Αν νομίζετε ότι η παρούσα διοίκηση μπορεί να φέρει αμυντικό τόσο ολοκληρωμένο, με τεχνικές αρετές μέσου, με αμυντική εμπειρία προηγμένων πρωταθλημάτων, και το βασικότερο με προσωπικότητα πρωταθλητή, πλανάστε οικτρά... Μένει να το δούμε

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2206 on: December 28, 2011, 11:28:16 »
πρωτο επιχειρημα -κοψε τα χαπια, η τουλαχιστον δωσε και απο δω να τα βλεπουμε και εμεις ροδί

το καλοκαιρι ακουστηκαν 5 μπακ με 300 το ενα
αφησες σεξυ, περασε ενας μηνας και ξαναπηρες σεξυ αντι για ενα σωστο μπακ με 300
το χειμωνα "αφηνεις" παμπλο

για ποιες κινησεις εξορθολογισμου μιλας? κατσικας μπαλαφας μπακ και εφραιμ λιμπερο?

καταλαβαινω τη χαλαρη διαθεση σου, ελα που δε γινονται αυτα που λες ομως..πλεον. παλια υπηρχε πλανο, σχεδιο. τωρα κλαφτα.

ο ΠΑΟΚ 4ος βγαινει με σαρδελες , 4ος βγαινει και με παικταραδες. Την καταλαβαινετε τη διαφορα ομως?

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/daskalos_ektelesths_termatofulakas_apla_kontreras.1553949.html

« Last Edit: December 28, 2011, 11:36:04 by daskalos-4 »

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2207 on: December 28, 2011, 11:40:24 »
liako, δεν έχεις ανάγκη από την προσθήκη παίκτη με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Έχεις... Το πότισμα ξεκίνησε...

Ποδόσφαιρο / Ομάδα / Κοντρέρας

Η μεγάλη στιγμή του Κοντρέρας στο Λονδίνο

28 Δεκ 2011 11:17, Από Στέλιος Μοσχούλας

Οπως καταδεικνύουν όλα τα δεδομένα, ο Πάμπλο Κοντρέρας θα αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ, μετά από 3.5 χρόνια παρουσίας του στην Τούμπα. Η τελευταία μεγάλη του στιγμή στην ομάδα συνέβη στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν και τον αγώνα με την Τότεναμ. Η αυτοθυσία του Χιλιανού προκάλεσε αίσθηση.

Η αξία του Κοντρέρας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Κι αυτή φάνηκε με τον πλέον εύλογο τρόπο στο ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο και την επική νίκη του ΠΑΟΚ. Ο Χιλιανός με αυτοθυσία γλίτωσε το δεύτερο γκολ των Άγγλων και το πλήρωσε με τον τραυματισμό του.

Και δεν ήταν μοναδικό φαινόμενο αυτό για την τρέχουσα σεζόν. Εχει γίνει σε πολλά ματς, με τον Κοντρέρας να μεταμορφώνεται σε τερματοφύλακα και στο παιχνίδι με την Ρούμπιν στη Ρωσία (στο 2-2).

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Κοντρέρας από τον ΠΑΟΚ σίγουρα θα κοστίσει αγωνιστικά, μια και χαθεί αρκετή εμπειρία στην άμυνα. Ομως οι Μαλεζάς, Μπαλάφας, Τσιρίλο και Κατσικάς θα κληθούν να καλύψουν το μεγάλο κενό...

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14768
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2208 on: December 28, 2011, 11:45:55 »
πρωτο επιχειρημα -κοψε τα χαπια, η τουλαχιστον δωσε και απο δω να τα βλεπουμε και εμεις ροδί

+1926
Τα ίδια λέγατε μερικοί και για τον Βιτόλο, αλλού για αλλού

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2209 on: December 28, 2011, 11:47:18 »
δλδ επειδή ΔΕΝ θεωρώ τον Κοντρέρας τον γαμιά της γειτονιάς παίρνω χάπια;
τεσπά διαβάστε τι λέω:
ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΕΑΤΟ ΠΑΟΚ θα τον ήθελα... σε ένα ΠΑΟΚ με τα σημερινά δεδομένα και για τη δικιά μου λογική θα ήταν ένας από όσους θα αποδέσμευα (όχι πρώτος αλλά μαζί με τους άλλους). πιο απλά δε ξέρω αν μπορώ να το θέσω. δλδ αν μου λείπουν (ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ) 4 μύρια (ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ  ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) και εγώ αυτόν θα έστελνα... .&-
βαριέμαι να το συζητήσω ξερά και στείρα απλά για να βρίσω την ΠΑΕ ή τον dsquared από το καλάθι. αυτά αναλύθηκαν σε 4 τόπικ για 10 μέρες.

για μένα είναι πιο σημαντικό να αΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ με το γιατί φτάνουμε με έσοδα 80 μύρια να χρειάζεται (λέω ότι το αποδέχομαι ελλείψει αποδεικτικών) να αποδεσμεύσουμε πχ τον Κοντρέρας, γιατί φτάνουμε να βγαίνει ένας αμόρφωτος να λέει μαλακίες 2 ώρες και να μας ενημερώνει ότι έδωσε 3 χαρτιά από λεφτά του ΠΑΟΚ κάπου και δεν τα έχει πάρει όλα πίσω την επόμενη...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ επισης, μιας και τα "χάπια" τα έπαιρνα και παλια... θα σημειώσω: είδαμε και το μεγαλείο της έλλειψης Βιτόλο, και την πορεία της παικτούρας που μας άφησε με το στόμα ανοικτό στο φετινό πρωτάθλημα... ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2210 on: December 28, 2011, 11:59:29 »
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ επισης, μιας και τα "χάπια" τα έπαιρνα και παλια... θα σημειώσω: είδαμε και το μεγαλείο της έλλειψης Βιτόλο, και την πορεία της παικτούρας που μας άφησε με το στόμα ανοικτό στο φετινό πρωτάθλημα...

Το τι έκανε μετά είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ με το ότι ακόμα δεν τον έχεις αντικαταστήσει και το πόσο έχει λείψει φέτος.

ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΕΑΤΟ ΠΑΟΚ θα τον ήθελα... σε ένα ΠΑΟΚ με τα σημερινά δεδομένα και για τη δικιά μου λογική θα ήταν ένας από όσους θα αποδέσμευα (όχι πρώτος αλλά μαζί με τους άλλους). πιο απλά δε ξέρω αν μπορώ να το θέσω. δλδ αν μου λείπουν (ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ) 4 μύρια (ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ  ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) και εγώ αυτόν θα έστελνα... .&-

Σε έναν ιδανικό ΠΑΟΚ εγώ θα τον ήθελα στην κερκίδα να χειροκροτάει τον Πικέ που θα φορούσε ασπρόμαυρα, οπότε άστο αυτό και ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.
Τα "σημερινά δεδομένα" δεν είναι καθόλου δεδομένα και δεν πρέπει να τα αποδεχθούμε ως τετελεσμένα, πάνε να μας πείσουν με χίλια δυο παραμύθια ότι είναι δεδομένα και μονόδρομος. Άρα συμφωνούμε με ό,τι γράφεις, μόνο που εγώ αρνούμαι να πάρω το σενάριο του "πράγματι λείπουν 4 μύρια".

για μένα είναι πιο σημαντικό να αΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ με το γιατί φτάνουμε με έσοδα 80 μύρια να χρειάζεται (λέω ότι το αποδέχομαι ελλείψει αποδεικτικών) να αποδεσμεύσουμε πχ τον Κοντρέρας, γιατί φτάνουμε να βγαίνει ένας αμόρφωτος να λέει μαλακίες 2 ώρες και να μας ενημερώνει ότι έδωσε 3 χαρτιά από λεφτά του ΠΑΟΚ κάπου και δεν τα έχει πάρει όλα πίσω την επόμενη...

Εγώ λέω ότι ασχολούμαι ήδη και με αυτό που λες και ότι δεν είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθούμε με όλα μαζί, τι λες;

ΥΓ: rab μη με γαμάς ρε μλκ και με αναγκάζεις να γράφω συνέχεια με ένα χέρι στον γύψο  :(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2211 on: December 28, 2011, 12:01:59 »
Ειναι επιχειρημα το δωσαμε βιτολο και δε παιζει καλα? Δηλαδη αν εσπαγε το ποδι του θα λεγαμε ευτυχως τον ΔΩΣΑΜΕ γιατι θα σπαγε το ποδι του και σε μας?

Ολα ειναι να χαμε να λεγαμε κανουμε κουβεντα ξεχναμε κατι βασικο

ΕΧΟΥΝ-ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ-ΠΑΙΚΤΕΣ-ΚΑΙ-ΤΟΥΣ-ΑΦΗΝΟΥΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ- ΔΕΕΕΕΕΝ- ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΤΟΥΣ ΧΑ-Ρ-Ι-Ζ-Ο-Υ-Μ-Ε

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2212 on: December 28, 2011, 12:07:29 »
αναφορικά με το Βιτόλο έγραψα ΠΡΩΤΑ για την έλλειψη και μετά για το τι κάνει...
εγώ ας πούμε θεωρώ ότι δεν μου έλλειψε αγωνιστικά ο Βιτόλο, εσείς θεωρείτε ότι είναι απώλεια.

επίσης ιδεατο σήμερα... όχι με budget 500 μύρια. οκ προφανώς και εγώ θα προτιμούσα Πικέ και πίπα από σακίρα με κάθε διαρκείας..

αυτό λέμε daskalos έχουν απλήρωτους... ΑΥΤΟ είναι δεδομένο. με αυτό το δεδομένο τους σουτάρουν. πρέπει να επικεντρωθούμε στο ΠΟΣΑ φάγαν και ΑΠΟ ΠΟΥ. γιατί θα συνεχιστεί και ξανά και ξανά και ξανά

τεσπά bottom line αγωνιστικά χεσμένο τον έχω τον Κοντρερας.

PABLO είναι μόνο ένας.

ΥΓ. το λείπουν είναι σχηματικό catala. σε κάποια τσέπη  είναι! αυτό είναι το τετελεσμένο. τεσπά τα ίδια όντως λέμε. χωρίς να λέω οτι είναι σε κάποιον της ΠΑΕ ή παρατρεχάμενο ή σε πολλές μαζί. αυτό δε ξέρω...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2213 on: December 28, 2011, 13:09:51 »
rabbit, για να μην σου σώζει ο αμυντικός την τελευταία στιγμή την μπάλα πάνω απ' τη γραμμή, θες
α) Τερματοφύλακα να μην του γλυστράει η μπάλα απ' τα χέρια, που δεν έχεις και
β) Κόφτη αρχιδάτο να σκουπίζει τα πάντα και να κρατάει τον αντίπαλο 5 με 10 μέτρα πιο πάνω. Αυτό στο προσέφερε ο Βιτόλο και εν μέρει ο Αρίας. Τώρα δεν έχεις κανέναν απ' αυτούς. Μάντεψε λοιπόν για το αν θα λείψει ο Κοντρέρας. Επίσης, σε συμβουλεύω να δεις το περσινό ματς κυπέλλου με τους ημιεπαγγελματίες του γαύρου στο τηγάνι και να αναθεωρήσεις, προτού μας πέσουν και τα λίγα μαλλιά που μας έμειναν.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2214 on: December 28, 2011, 13:24:54 »
καλή η ειρωνεία.....να δινες κ καμμιά σοβαρή απάντηση....

Είναι που το τοπικ είναι γεμάτο σοβαρές απαντήσεις και γνώμες κ το χαλάω εγώ..

Όσο για τα φυτά που γουστάρουν να τους κλέβουν, όποιος οπαδός έχει αποδείξεις ότι η συγκεκριμένη διοίκηση έκλεψε χρήματα και δεν το βγάζει παραέξω (οι αρδ στα @@ μου) ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ και απο αυτόν που τα κλεψε..Φυτά και παλέμαχοι οπαδοί από τα 26

φυτό των μαριονετών του κύριου κατσαρή 4
 ;D ;D

ευχαριστώ που μου κόβεις 12 χρόνια! Να σαι καλά!
Αποδείξεις; Τα είπε η ίδια η μαριονέτα.
Απορώ με τον εαυτό μου..... μαράθηκε είπαμε....

rabbit έχεις αποδείξεις για να επικεντρωθούμε; ;)

Άποψή μου είναι ότι μετά την φυγή του Ινδιάνου, παίκτη του επιπέδου του δεν πρόκειται να ξαναδούμε με την υπάρχουσα κατάσταση. Η μαλακία είναι ότι απ ότι φαίνεται τελείωσαν και οι κολλητοί του Βρύζα από τις ομάδες που αγωνίστηκε.

thomas

• Guest
« Reply #2215 on: December 28, 2011, 13:30:17 »
Αν νομίζετε ότι η παρούσα διοίκηση μπορεί να φέρει αμυντικό τόσο ολοκληρωμένο, με τεχνικές αρετές μέσου, με αμυντική εμπειρία προηγμένων πρωταθλημάτων, και το βασικότερο με προσωπικότητα πρωταθλητή, πλανάστε οικτρά... Μένει να το δούμε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2216 on: December 28, 2011, 13:31:07 »
H μαλακια που κανουν δεν ξεπληρωνεται.
Απλα, αγωνιστικα μιλωντας, αν μου ανακοινωσουν απο τωρα οτι απο 1/6/2012 κλεισαμε τον Μαρκαντωνη θα δεχθω οτι υπαρχει ενα υποτυπωδες πλανο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2217 on: December 28, 2011, 14:17:14 »

Ε όχι και χεσμένο τον καλύτερο αμυντικό που είχαμε...

thomas

• Guest
« Reply #2218 on: December 28, 2011, 14:20:20 »

Είμαι 36. Μέχρι σήμερα δεν έχω αντικρύσει στην ομάδα αμυντικό επιπέδου Κοντρέρας και μέσο επιπέδου Γκαρσία.ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΛΕΟΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ.ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΛΕΟΣ.ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ.ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΑ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΝΕΥΡΑ.

August Spies

• Guest
« Reply #2219 on: December 28, 2011, 16:19:42 »
Απίστευτο, έτσι;