λος χαμένος μπάλος...
τεσπά αντιπαρέρχομαι τα προηγούμενα ποστ που φρίττουν τον παγουρά μοντ και θα πω (αιρετικός γαρ)
ότι ψιλοχέστηκα για το αν φεύγει ο Κοντρέρας...

καλό παικτάκι, σπάνια πάστα ποδοσφαιριστή για τα Ελληνικά δεδομένα και χαίρομαι που ήρθε Ελλάδα και έπαιξε(παίζει) για τον ΠΑΟΚ μας... ΑΛΛΑ:
δεν πιστεύω ότι είναι αναντικατάστατος. επί του παρόντος βέβαια λέτε ότι θα αφήσει κενό που δεν καλύπτεται. εγώ διαφωνώ. έπαιξε τερματοφύλακας, έπαιξε πάνω στη γραμμή οκ! έσωσε γκολ, αλλά γιατι έπρεπε η επίθεση του αντιπάλου να τελειώνει στη γραμμή μας; στρώστε την άμυνα και το τέρμα ώστε να μη χρειάζεται στα 5 σουτ αντιπάλων τα 2 να τα σταματάμε στη γραμμή. ο κανόνας είναι να κόβουμε πιο πριν και όχι στη γραμμή... θεωρώ ότι με λιγότερα γκαφρά και ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ παίρνουμε ισάξιο παίκτη. Αν ο Μαλεζάς (φτου φτου) μείνει ως έχει και πλαισιωθεί από ένα Μαρκαντώνη (τύπου) δεν παίζει να ασχοληθώ με Κοντρερας... τα ίδια θα πω και για την πλειονότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ πλην ενός...
αυτά ποδοσφαιρικά. ηθικοπλαστικά θα πω ότι προφανώς είναι μεγάλο ρομπιλίκι της ΠΑΕ αυτό το κλωτσοπατιναζ. με χαλάει και μένα πολύ. θεωρώ δεδομένο ότι είναι απόρροια ανικανότητας, ρεμούλας, μασήματος ή ότι άλλο αλλά επειδή ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ θα περάσω στον εαυτό μου ότι είναι απόρροια της οργάνωσης Budget (αφού φάγανε τον κώλο τους... τώρα θέλουν να μαζέψουν το θέμα), οργάνωσης roster και οργάνωσης αποδυτήριων... και εκεί μάλλον είχαμε θέμα με τον συγκεκριμένο.
Τεσπά όπως και να έχει μπορούμε να βρίζουμε τα γίδια στην ΠΑΕ για οτιδήποτε. για τον συγκεκριμένο παίκτη μιας και η αξία του είναι μεγάλη δημιουργείται μεγαλύτερο ζήτημα, το καταλαβαίνω αλλά αν είχα να διαλέξω να μπουλαριστεί κόσμος για να ξεσκατώσουμε... και εγώ αυτόν θα σούταρα... (πακέτο με κοντό, κρέσιτς/χαλκιά, σνάου, τσιρίλο) και θα κράταγα Αρίας...

παρακαλώ διαφωνήστε με επιχειρήματα. αλλιώς θα βάλω τον c-lik4 να σας κάνει βόλτα πίσω από το τεχνικό στο Κορδελιό...