ρε cure μα τα έχουμε πει 100 φορες...
όλοι οι παίχτες πωλούνται στην κατάλληλη τιμή
δεν είπε κανεις ότι δεν πουλάει
άλλο το πουλάω και άλλο το ξεπουλάω...
δεν λέω ότι μου αρέσει αλλα τουλάχιστον ξέρουμε την πολιτική τις παε...
δεν είπε ποτε το αντίθετο...
στην ουσία όλοι για να πουληθούν είναι...
Φιλαράκι έχω διαβάσει καμιά δεκαριά φορές το post σου και άλλες τόσες το δικό μου και δεν κατάφερα να καταλάβω για ποιον ακριβώς λόγο μου λες ότι όλοι πωλούνται και άλλα τέτοια σλόγκαν. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι κατάλαβες από το post μου για να καταλάβω τι λάθος έκανα και σε ανάγκασα να γράψεις όλα αυτά τα άσχετα;
Βασικά, έστω και αν επαναλαμβάνω δεν άρχισα ποτέ καμιά κουβέντα για το συγκεκριμένο, και 1000 φορές να πεις την παραπάνω άποψη ποιος πουλιέται και σε ποια τιμή, δεν αλλάζει κάτι ρε φίλε. Απλά δεν με αφορούν τέτοιες απόψεις, ιδίως αν είναι "πολιτική" της αστείας ΠΑΕ.
Το όλα πωλούνται στη σωστή τιμή και άλλα τέτοια τσιτάτα ακούγονται ωραία. Όμως η (έστω δική μου) πραγματικότητα είναι ότι ψάχνουν να σκοτώσουν ό,τι αξίζει για να μπαλώσουν τις τρύπες και βάλανε τους συνεταίρους τους να το περάσουν στο μυαλό των φυτών. Το πώς άνοιξαν αυτές οι τρύπες το αφήνω στην άκρη, πρώτος για να μην ξανανοίγουμε τους ασκούς του αιόλου και παρεξηγηθεί κανείς μυγιάγγιχτος... επαναστάτης και δεύτερον μη με κατηγορήσει κανείς πως γκαντέμιασα την ομάδα με τη μίρλα κι έχασε και τον τελευταίο στόχο