Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1600 on: February 25, 2011, 03:23:17 »
Μα είδες πόση φαντασία έχουν κάποιοι ρε γαμώ το; Τς τς τς
Η μπαλαδόφατσες ούτε για αστείο σκέφτηκαν να τον πουλήσουν και εμείς τους αδικούμε συνέχεια οι αχάριστοι με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αηδία έχει καταντήσει πια  8)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1601 on: February 25, 2011, 03:49:21 »
ρε cure μα τα έχουμε πει 100 φορες...
όλοι οι παίχτες πωλούνται στην κατάλληλη τιμή
δεν είπε κανεις ότι δεν πουλάει
άλλο το πουλάω και άλλο το ξεπουλάω...
δεν λέω ότι μου αρέσει αλλα τουλάχιστον ξέρουμε την πολιτική τις παε...
δεν είπε ποτε το αντίθετο...
στην ουσία όλοι για να πουληθούν είναι...

PAOK-Hersonissos (Kriti)

baron

• Guest
« Reply #1602 on: February 25, 2011, 06:03:58 »
Τι είμαστε τελικά οπαδοί η επιχειρηματίες;

Ένας παίκτης πωλείται ΜΟΝΟΝ όταν μπορεί να αντικατασταθεί τουλάχιστον ΙΣΑΞΙΑ.

Τι να τα κάνω τα 15 μύρια του Vierinhia εάν στην θέση του μου έρθουν δευτεροκλασάτοι?

Όχι δεν πουλάμε στην κατάλληλη τιμή.

Πουλάμε την κατάλληλη ΣΤΙΓΜΗ.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1603 on: February 25, 2011, 10:46:49 »
Συμφωνώ. Η νοοτροπία σε θέματα πωλήσεων πρέπει να είναι τελείως διαφορετική σε μια ομάδα που βγαίνει 9η στο πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ 2007-2008)
και σε μια ομάδα που πρέπει πλέον να χτυπήσει πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ 2008-2011).

Πρέπει και η διοίκηση να προσαρμόσει τις αποφάσεις της ανάλογα με το αγωνιστικό κομάτι και τους ΣΤΟΧΟΥΣ του.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1604 on: February 25, 2011, 12:38:05 »
σύμφωνο 100% με τον baron
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1605 on: March 01, 2011, 00:06:51 »
ρε cure μα τα έχουμε πει 100 φορες...
όλοι οι παίχτες πωλούνται στην κατάλληλη τιμή
δεν είπε κανεις ότι δεν πουλάει
άλλο το πουλάω και άλλο το ξεπουλάω...
δεν λέω ότι μου αρέσει αλλα τουλάχιστον ξέρουμε την πολιτική τις παε...
δεν είπε ποτε το αντίθετο...
στην ουσία όλοι για να πουληθούν είναι...
Φιλαράκι έχω διαβάσει καμιά δεκαριά φορές το post σου και άλλες τόσες το δικό μου και δεν κατάφερα να καταλάβω για ποιον ακριβώς λόγο μου λες ότι όλοι πωλούνται και άλλα τέτοια σλόγκαν. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι κατάλαβες από το post μου για να καταλάβω τι λάθος έκανα και σε ανάγκασα να γράψεις όλα αυτά τα άσχετα;

Βασικά, έστω και αν επαναλαμβάνω δεν άρχισα ποτέ καμιά κουβέντα για το συγκεκριμένο, και 1000 φορές να πεις την παραπάνω άποψη ποιος πουλιέται και σε ποια τιμή, δεν αλλάζει κάτι ρε φίλε. Απλά δεν με αφορούν τέτοιες απόψεις, ιδίως αν είναι "πολιτική" της αστείας ΠΑΕ.

Το όλα πωλούνται στη σωστή τιμή και άλλα τέτοια τσιτάτα ακούγονται ωραία. Όμως η (έστω δική μου) πραγματικότητα είναι ότι ψάχνουν να σκοτώσουν ό,τι αξίζει για να μπαλώσουν τις τρύπες και βάλανε τους συνεταίρους τους να το περάσουν στο μυαλό των φυτών. Το πώς άνοιξαν αυτές οι τρύπες το αφήνω στην άκρη, πρώτος για να μην ξανανοίγουμε τους ασκούς του αιόλου και παρεξηγηθεί κανείς μυγιάγγιχτος... επαναστάτης και δεύτερον μη με κατηγορήσει κανείς πως γκαντέμιασα την ομάδα με τη μίρλα κι έχασε και τον τελευταίο στόχο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1606 on: March 02, 2011, 23:33:48 »
.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1607 on: March 02, 2011, 23:35:45 »
.-
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
« Reply #1608 on: March 02, 2011, 23:35:59 »
Πούστικο φάουλ του Σκόκο εκεί στις πινακίδες. Μπράβο του που στάθηκε ψύχραιμος στη σφαγή του Σιδηρόπουλου.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1609 on: March 02, 2011, 23:46:13 »
Για κόκκινη ήταν, όχι απλά πούστικο. Κάπου να βρει το κεφάλι κι έχει ανοίξει στα δύο.

Βράχος ακόμα μια φορά.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1610 on: March 02, 2011, 23:50:08 »
με μια κινηση 180ο αδειασε 3 και εβγαλε καθετη στον κοντο.οαση στα ματια μας
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

northeagle_4

• Guest
« Reply #1611 on: March 03, 2011, 00:21:40 »
Παικταρας οταν θελει,σεμιναρια παλι σημερα.Δεν περασε καλυτερο μπακ απο ελλαδα ποτε....ΠΟΤΕ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1612 on: March 03, 2011, 00:22:50 »
"Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση..."
Κύπελλο Ελλάδας 03 Μαρ. 2011 00:08 - Από

Ο Πάμπλο Κοντρέρας επισήμανε παρά τις δύο αποβολές ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος απέναντι στην ΑΕΚ και στάθηκε στην βοήθεια που θα έχει ο "Δικέφαλος" στον επαναληπτικό της Τούμπας
0 σχόλια Σχολιάστε 0 σχόλιο

Στο ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει αλώβητος από το ΟΑΚΑ παρά το γεγονός πως τέλειωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, στάθηκε ιδιαίτερα ο Πάμπλο Κοντρέρας. "Θέλαμε τη νίκη γνωρίζοντας ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πιστεύαμε ότι θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να αρπάξουμε το παιχνίδι. Γνωρίζοντας επίσης ότι θα είναι δύσκολο να κρατήσεις το μηδέν", δήλωσε ο Χιλιανός που πρόσθεσε πως "φέραμε το 0-0 και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ και χωρίς δύο τόσο σημαντικούς παίκτες (σ.σ Ίβιτς και Λίνο) ήταν πραγματικά δύσκολο να μην δεχθούμε γκολ". Για τον επαναλήπτικό της Τούμπας τόνισε: "Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση και περιμένω να μας στηρίξει.Θέλουμε την νίκη στην έδρα μας για πάρουμε την πρόκριση".
http://olapaok.gr/podosfairo/Kypello_Elladas/o_kosmos_tha_mas_dwsei_wthhsh.794382.html

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1613 on: March 03, 2011, 01:09:07 »
KAI MONO ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1614 on: March 03, 2011, 01:24:18 »
Μαρια μια διευκρινιση.Πρωτος αρχηγος του ΠΑΟΚ ειναι ο Κωστακης... :'(
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1615 on: March 03, 2011, 01:26:39 »
δεν θα παιζει θα ναι τραυματιας θελει δεν θελει.  ::)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1616 on: March 03, 2011, 02:35:33 »
πραγματικα εχουμε τη τυχη στην ομαδα μας να εχουμε εναν υπερβολικα τεραστιο παιχτη.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1617 on: March 03, 2011, 02:50:27 »
Τι να πρωτοπείς για αυτόν τον απίστευτο παίχτη; Τα αμέτρητα στοπ στα γατάκια, το ότι πέρασε 3 μαζί σε μία φάση και έβγαλε και αντεπίθεση, το ότι κατέβηκε στο τέλος μέχρι το κέντρο για να ανασάνει η ομάδα και δεν του έπαιρναν τη μπάλα, το ότι έδειρε επαγγελματικά τον καραγκιοζάκο που πήγε να τον τραυματίσει, το ότι ηρεμούσε όλους τους συμπαίχτες του κι έσπασε τα νεύρα των άλλων...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1618 on: March 03, 2011, 08:45:13 »
Τώρα θα σας ξενερώσω όλους, που έχετε δίκιοσε όσα γράψατε. Αλλά από τα νεύρα του στο τέλος έριξε ένα τελείως ξερό κλωτσήδι έξω από την περιοχή, μαρς δεύτερη κίτρινη. Ευτυχώς είχε χεστεί πάνω του από τις μαλακίες τις προηγούμενες ο χειρουργός και δεν την έβγαλε. Κατά τ' άλλα, για άλλη μία φορά έλαμψε. Γαμώ τον πουθενά τον Σκόκο.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1619 on: March 03, 2011, 09:55:30 »
KAI MONO ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!
;D Με το συμπάθειο ρε συ Μαρία και χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, αλλά το έγραψες κατά τέτοιον τρόπο που δεν μπορώ να αποφύγω να πω ότι και εμένα μου σηκώνεται κάτι άλλο κάγκελο....με μεγάλη εκτίμηση...ζητώ ταπεινά συγγνώμη που παραφέρθηκα...