"Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ"
Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Τούμπα. Τι είπε για την κούραση και το ματς της Κυριακής (26/9) με την Ξάνθη
Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά που παρουσίασε στα τελευταία παιχνίδια εμφανίστηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
"Πλέον είμαστε καλά με πολύ λιγότερα προβλήματα τραυματισμών. Περιμένουμε να έρθουν τα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (26/9) με αντίπαλο την Ξάνθη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός, ο οποίος δεν θέλησε να επικαλεστεί ως αιτία της πτώσης της απόδοσης του ΠΑΟΚ την κούραση από τα συνεχόμενα ματς: "Δεν είναι δικαιολογία η κούραση για τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμαζόμαστε σωστά για κάθε ματς".
"Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ"
Μιλώντας για το ματς με την Ξάνθη και σχολιάζοντας την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της ακριτικής ομάδας, ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Δεν έχει σημασία η αλλαγή προπονητή. Όλες οι ομάδες, απέναντι στον ΠΑΟΚ, δίνουν το 100% για θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, όμως. Σημασία έχει να δουλεύουμε στο τι θα κάνουμε εμείς για να κερδίζουμε".
Ο Χιλιανός, στο τέλος των δηλώσεών του, εξέφρασε και μια μεγάλη επιθυμία του: "Δεν σκέφτομαι ακόμη να τα παρατήσω, θέλω, όμως, να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και μετά να επιστρέψω στην πατρίδα μου".
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_na_kleisw_thn_kariera_moy_ston_paok.546474.html