Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97037 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1280 on: September 20, 2010, 01:43:12 »
πλακα κάνω ρε... και φυσικά είχε "μεταφραστή" ...δεν έπιασες τι εννοώ?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1281 on: September 20, 2010, 01:48:22 »
για να μαι ειλικρινης, οχι...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
« Reply #1282 on: September 20, 2010, 01:51:21 »
Ρε συ Homo

αφού το λες μονος σου: Και οι δυο τον beretta ούτε τον γνώρισαν. Άρα οι "δηλώσεις" είναι η υπαγορευμένες η το μεταφραστικό έργο είναι η γραμμή της ΠΑΕ για τα ασπρόμαυρα πρόβατα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1283 on: September 20, 2010, 01:59:37 »
Τωρα σε επιασα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

GeorgT

• Guest
« Reply #1284 on: September 20, 2010, 10:57:30 »
Καλα οι μεταφράσεις να ειναι γραμμή της ΠΑΕ μου φαίνεται σαν Chemtrails Που έχουνε γινει μοδα τελευταία!

Παμπλο ακομα κ στην χαλια εμφάνιση σου χθες, εδειξες σε 1-2 φασεις πως λειτουργείς κανονικα! Θέλουμε το 100% των δυνατοτήτων σου κ οχι το 20%!!! Κοντρερας το Τερας reloaded soon!!!!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #1285 on: September 20, 2010, 14:06:13 »
το οτι δεν εγινε καλη προετοιμασια (νμζ ο κοντρερας το ειπε) δεν μου λεει κατι. κατ αρχας, τα βαζελια που εκαναν μια χαρα προετοιμασια, δε μπορουν να παρουν τα ποδια τους. και απο την αλλη, η ομαδα εδειξε εκπληκτικο προσωπο με αγιαξ + φενερ. αν δεν ειχαμε δει αυτα τα ματς, θα λεγαμε, νταξει η ομαδα δε μπορει, εχουμε ομως 4 ματσακια σαν αποδειξη οτι ΝΑΙ μπορει. αρα, οι παιχτες απλα βαριουντε και απορω το γιατι. θεμα ορεξης ειναι, οχι προετοιμασιας.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1286 on: September 20, 2010, 14:34:24 »
Off topic....η υπογραφή σου ρε GeorgT...ήμαρτον ρε συ... :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1287 on: September 20, 2010, 15:37:49 »
Για να θυμηθούμε πότε ήρθε ο Κοντρέρας από τις διακοπές του μετά το μουντιάλ και πότε έφυγε ο Μπερέτα. Θυμάται κανείς;

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

northeagle_4

• Guest
« Reply #1288 on: September 20, 2010, 15:42:45 »
Αυτο το επιχειρημα παντως οτι δεν ηταν στην προετοιμασια δεν βασιζεται πουθενα,λες και ειναι μαλωμενοι οι αλλοι μαζι του και δεν του ειπαν τι εγινε και τι δεν εγινε στην προετοιμασια.Λογικο ειναι οτι μιλαει με βαση οτι του ειπαν οι συμπαικτες του.ΑΠο εκει και περα σαφως δεν φταει ο Μπερετα αλλα αυτοι που τον επελεξαν και ακομα και λαθη να γινονται δεν δικαιολογειτε να εισαι ασυγκεντρωτος και ασοβαρος γιατι εγω προβλημα φυσικης καταστασης δεν βλεπω με εξαιρεση Λινο-κοντοπουτανου.Το θεμα ειναι οτι το χουν παρει χαλαρα το θεμα και την ειδαν μπαρτσα μετα τα ευρωπαικα νομιζωντας οτι η φανελλα κερδιζει μονη της.Αν αλλαξει αυτο ,θα ερθουν και νικες παντου.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #1289 on: September 20, 2010, 16:08:42 »
κοντρερας και λινο ειπαν πως δεν καναν προετοιμασια και δεν γνωρισαν τον προπονητη μπερέτα, οποτε δεν ξερουν αν φταιει η προετοιμασια.

Οι αρδ και ο μεταφραστης τα ειπαν οπως συμφέρει. Απλά.

zagorakis

• Guest
« Reply #1290 on: September 25, 2010, 14:32:18 »
"Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ"

Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Τούμπα. Τι είπε για την κούραση και το ματς της Κυριακής (26/9) με την Ξάνθη

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά που παρουσίασε στα τελευταία παιχνίδια εμφανίστηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

"Πλέον είμαστε καλά με πολύ λιγότερα προβλήματα τραυματισμών. Περιμένουμε να έρθουν τα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (26/9) με αντίπαλο την Ξάνθη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός, ο οποίος δεν θέλησε να επικαλεστεί ως αιτία της πτώσης της απόδοσης του ΠΑΟΚ την κούραση από τα συνεχόμενα ματς: "Δεν είναι δικαιολογία η κούραση για τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμαζόμαστε σωστά για κάθε ματς".

"Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ"

Μιλώντας για το ματς με την Ξάνθη και σχολιάζοντας την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της ακριτικής ομάδας, ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Δεν έχει σημασία η αλλαγή προπονητή. Όλες οι ομάδες, απέναντι στον ΠΑΟΚ, δίνουν το 100% για θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, όμως. Σημασία έχει να δουλεύουμε στο τι θα κάνουμε εμείς για να κερδίζουμε".

Ο Χιλιανός, στο τέλος των δηλώσεών του, εξέφρασε και μια μεγάλη επιθυμία του: "Δεν σκέφτομαι ακόμη να τα παρατήσω, θέλω, όμως, να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και μετά να επιστρέψω στην πατρίδα μου".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_na_kleisw_thn_kariera_moy_ston_paok.546474.html

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1291 on: September 25, 2010, 14:35:08 »
Έτσι πρέπει.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1292 on: September 25, 2010, 21:30:10 »
Να είναι καλά στην υγεία του και να παίζει καλά και ας κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1293 on: September 26, 2010, 19:50:02 »
H μαλακία σε όλο της το μεγαλείο; Τι κάνεις ρε Πάμπλο;
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #1294 on: September 26, 2010, 19:50:32 »
σκεφτεται οτι ειναι απληρωτος 2 μηνες.καθε φορα το σκεφτεται

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1295 on: September 26, 2010, 20:17:00 »
αμα δε σ'αρεσει ο ΠΑΟΚ μας
τράβα και γαμήσου και πανε σε αλλο πανηγύρι, κρεμάς με το έτσι θέλω την ομάδα κι ουτε γάτα ούτε ζημιά

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1296 on: September 26, 2010, 20:24:37 »
υπερ-απαραδεκτη εμφανιση.κριμα παμπλιτο μας στεναχωρεις.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1297 on: September 26, 2010, 20:26:05 »
Αμα δεν γουσταρεις που σε χρωστανε σηκω φυγε και μην με πουλας προλογο οτι θες να τελειωσεις την καριερα σου στον ΠΑΟΚ και λοιπες τετοιες πιπες.. απαραδεκτος σημερα!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1298 on: September 26, 2010, 20:42:12 »
επεσες πολυ στην εκτιμηση που σε ειχε ο κοσμος, κριμα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1299 on: September 26, 2010, 20:42:40 »