Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97582 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JamaicaN

• Guest
Απ: Pablo Contreras
« Reply #320 on: January 12, 2009, 17:25:38 »

Pablito ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ

baron

• Guest
« Reply #321 on: January 12, 2009, 17:27:42 »
φταιμε και εμεις ολοι μας που τους εχουμε θεοποιησει..Κοντρερας θεε, Παμπλο μαζι σου και Ζλαταν ολε και δεν συμμαζευεται. Κανουμε σαν τους ιθαγενεις με τον μπουκαλι κοκα-κολα..

αυτο αρχισε με τον Γκαρσια που τιμωρηθηκε με τον γαυρο και εχασε τοσα ματς. Εκει η διοικηση επρεπε να βαλει ενα εστω και συμβολικο προστιμο. Αντι αυτου τον εξυψωσαμε κιολας. Ασχημο παραδειγμα για τους αλλους..

πανω απο ολα η ομαδα παιδια, πληρωνονται για να παιζουν και οχι να καθονται στις κερκιδες. Καλοι οι συναισθηματισμοι και το δεσιμο με την ομαδα αλλα τουλαχιστον η διοικηση πρεπει να ξεκαθαρισει τα ορια του επαγγελματισμου..

Έτσι ακριβώς. Ο ΠΑΟΚ θέλει σωστούς επαγγελματίες και όχι τουρίστες. Τα "σουτια" τα ρίχνουμε εμείς . Garcia Κοντρέρας και οι άλλοι είναι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και τίποτα παραπάνω,

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #322 on: January 12, 2009, 18:06:41 »
θα μας λειψει φοβερα στο ματς με το σκουληκι ο καλος Κοντρερας.Ελπιζω να βρεθει καποια λυση πισω σε συνεργασια με το κεντρο αξιοπιστη.Μαλεζα αγορι μου πες και στους αλλους οτι αυτο το ματς ειναι ολη η χρονια!!!!1
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Bayern4

• Guest
« Reply #323 on: January 12, 2009, 18:11:20 »
επειδη ειναι ο Γκαρσια με το γνωστο του παρελθον κ επειδη το ξυλο πουλαει στους οπαδους, το καναν θεο με το απαισιο τιμη κ δοξα στον παμπλο τον γκαρσια.

ειμαι κατα ολων αυτων των κινησεων που κανουν το ποδοσφαιρο αθλημα πολεμικων τεχνων.

να συγκρατουν τα νευρα τους κ να εχουν πειθαρχια.
οχι να μου κοστιζουν εμενα την απωλεια ψυχραιμιας στα συγκεκριμενα παιχνιδια, αλλά κ την παρουσια τους στα παιχνιδια που τιμωρουνται.

northeagle_4

• Guest
« Reply #324 on: January 12, 2009, 18:23:41 »
Αποψεις ειναι αυτες... τι να κανουμε αλλοι γουσταρουν τον μελισση να κανει χειραψιες με τον ριμπο και να του κανει στρετσακια σαν δουλος μεα στην τουμπα.τεσπα.......
  για μενα ο γκαρσια μια χαρα αντρικια ξηγηθηκε και μιλαω μονο για το ματς με τον γκευ.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #325 on: January 12, 2009, 18:31:25 »
εγω γουσταρω τον τσαμπουκα του μουσλι στον πλιατσικα που του εκανε μαγκιτσες και μολις ο μουσλι αγριεψε μυρισαν τα κακακια του πιτσιρικα.....

την αντιδραση του γκαρσια την θεωρω ανθρωπινη επειδη ποιο πριν του εσπασε τα δοντια ο φλωρος αλλα ως εκει.....μπορει να χω φωναξει το γνωστο συνθημα αλλα ποιο πολυ στο χαβαλε,οχι οτι το πιστευω.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

JamaicaN

• Guest
« Reply #326 on: January 13, 2009, 01:54:35 »
Ρε μηπως παει να βρει μπαλα? να παρει την κιτρινη του αλγερινου? Θα μου πεις με τετοια δυναμη?
Δεν μπορω να το καταλαβω...

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #327 on: January 13, 2009, 02:44:26 »
Νομιζω οτι παει για την μπαλα και οχι να κλοτσισει τον Τζιμπουρ. Δεν ειχε λογο να κλοτσισει τον Τζιμπουρ. Ουτε ο χαρακτηρας του ειναι τετοιος απ'οτι μας εχει δειξει.
Πιστευω οτι προσπαθει να κλοτσισει την μπαλα πανω στον Τζιμπουρ ωστε να παρει την κιτρινη επειδη δεν τον αφηνει να εκτελεσει το φαουλ, αλλα παρεμβαλει το ποδι του ο Τζιμπουρ για να κανει καθυστερηση και τρωει την κλοτσια. Στο ριπλει δεν φαινεται καθαρα η ολη κινηση γιατι ειναι αργο. Αν το ειχαμε σε κανονικη κινηση θα φαινοτανε πιο καθαρα.

Παντως κακα τα ψεμματα την πατησαμε σ'αυτο το ματς. Η ΑΕΚ γνωριζοντας οτι παιζει με καλυτερη ομαδα επαιξε οπως επρεπε να παιξει, χρησιμοποιωντας κατενατσιο και αντιαθλητικο παιχνιδι, χωρις να λογαριαζει οτι παιζει στην εδρα της, πραγμα που μαλλον δεν περιμεναν οι παικτες μας γιατι μαλλον περιμεναν αλλη ΑΕΚ.
Απο δω και περα θα πρεπει να υπαρχει καλυτερη αντιμετωπιση του ειδικου χαρακτηρα της καθε ομαδας. Δεν ειναι ολες οι ομαδες ιδιες και πρεπει τον καθενα να τον αντιμετωπιζουμε αναλογα.

ive4

• Guest
« Reply #328 on: January 13, 2009, 08:37:03 »
κι εγώ δεν έχω πειστεί ότι πάει να βαρέσει τον Τσιμπούρ, αλλά μάλλον να διώξει την μπάλα. Ο Τσιμπούρ τσιμπάει την μπάλα και της αλλάζει πορεία. Βέβαια αν ο αμυντικός δε μπορεί να δει την αλλαγή πορεία της μπάλας, κλάφτα. Και πολύ σωστά παίρνει κόκκινη.

reset4

• Guest
« Reply #329 on: January 13, 2009, 12:15:11 »
εγω αυτό που πιστεύω είναι οτι αρχικά πάει να χτυπήσει την μπάλα στον τζιμπούρ για να κερδίσει την κάρτα,
αλλα με το που του κάνει την τρίπλα τσατίζεται και του ρίχνει εν ψυχρώ.. οτι είναι κόκκινη δεν το αμφισβητεί κανείς.. αλλα μήν κρεμάσουμε και τον κοντρέρας, μην αρχίσουμε να λέμε οτι θέλει να φύγει κ άλλες παπαριές..
δεν λέω, καλό θα είναι να φάει πρόστιμο, ίσως μαζί με τον γκαρσία, ποιο πολύ για παραδειγματισμό προς τους άλλους.

πάμπλο σε περιμένουμε να αποδείξεις οτι είσαι μεγάλος παίχτης

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #330 on: January 13, 2009, 12:44:41 »

αλλα με το που του κάνει την τρίπλα τσατίζεται και του ρίχνει εν ψυχρώ.. οτι είναι κόκκινη δεν το αμφισβητεί κανείς.. αλλα μήν κρεμάσουμε και τον κοντρέρας, μην αρχίσουμε να λέμε οτι θέλει να φύγει κ άλλες παπαριές..

επειδή και μενα μ΄εχει εκνευρίσει αυτή η πιπιλα των μιντια... αν ο Κοντρερας πραγματι ήθελε να φύγει, θα δεχόταν τη προταση της ρετζινα που καλυπτε και το ποσο της ρυτρας, και με τη σειρά μας θα ωφείλαμε να τον ευχαρστήσουμε για τη προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια. δε θα μας τρελανουν οι καλαμαραδες των φυλλαδων...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #331 on: January 13, 2009, 13:00:05 »
Παίκτες με την αξία και την αγωνιστική συμπεριφορά του Πάμπλο Κοντρέρας έχουν μπει βαθιά στην καρδιά του ΠΑΟΚτσή. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ εύκολα. Ένα "σουυτττ" του Σαλπιγγίδη ήταν αρκετό για μένα. Όπως και μια ενδεχόμενη επιστροφή του με τα μισά χρήματα που του προσφέρονται από τον Βάζελο (τα ίδια δηλαδή που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ πριν φύγει), θα με κάνει να ξαναλλάξω γνώμη και να θέλω την επιστροφή του.
Ελπίζω το ίδιο να συμβεί με τον Κοντρέρας. Την πρώτη κίτρινη του την έδωσα πάντως προχθες. Με έκανε να πονηρεύομαι για πάρτη του και ελπίζω να με κάνει να αλλάξω γνώμη με την υπόλοιπη θητεία του στον ΠΑΟΚ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #332 on: January 13, 2009, 13:29:22 »

Μεγαλύτερη τιμωρία για τον παικταρά Κοντρέρας από την κοροϊδία που (δυστυχώς) έφαγε από τον τζιμπούρ δεν υπάρχει...

Όλη η αλήθεια σε 17 λέξεις.....Είμαι απόλυτα σίγουρος οτι ο ίδιος θα τιμωρήσει τον εαυτό του.... Σ αυτό το επίπεδο, δε χρειάζεται να λές ή να κριτικάρεις τον παίκτη σου, το κάνει μόνος του....

Αυτο ακριβως.
Ολα τα αλλα πιστευω οτι ειναι υπερβολες.
Δεν χαλασε ο Pablo ξαφνικα. Μια χαρα ειναι το παλικαρι και πιστευω πως δεν ηθελε να του ριξει κλοτσο. Δεν ειναι τετοιος τυπος. Υποδειγμα ηρεμιας ειναι ο ανθρωπος.

Επισης, ολοι μπορουν να εχουν μια κακια στιγμη.... Ετσι ειναι η ζωη, τι να κανουμε...

PABLO ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.  :bwflag:

goudas4

• Guest
« Reply #333 on: January 13, 2009, 21:40:15 »
φταιμε και εμεις ολοι μας που τους εχουμε θεοποιησει..Κοντρερας θεε, Παμπλο μαζι σου και Ζλαταν ολε και δεν συμμαζευεται. Κανουμε σαν τους ιθαγενεις με τον μπουκαλι κοκα-κολα..

αυτο αρχισε με τον Γκαρσια που τιμωρηθηκε με τον γαυρο και εχασε τοσα ματς. Εκει η διοικηση επρεπε να βαλει ενα εστω και συμβολικο προστιμο. Αντι αυτου τον εξυψωσαμε κιολας. Ασχημο παραδειγμα για τους αλλους..

πανω απο ολα η ομαδα παιδια, πληρωνονται για να παιζουν και οχι να καθονται στις κερκιδες. Καλοι οι συναισθηματισμοι και το δεσιμο με την ομαδα αλλα τουλαχιστον η διοικηση πρεπει να ξεκαθαρισει τα ορια του επαγγελματισμου..

Επιτελους και ενας χριστιανος που βρεθηκε να πει το σωστο...Εχω βαρεθει σε καθε αγγιγμα της μπαλας απο Ζλαταν, Γκαρσια, Κοντρερας κτλ. να ακουω συνθηματα για την παρτη τους!
Ενταξει ολοι μας γουσταρουμε που εχουμε τετοιους παικτες αλανια στην ομαδα μας αλλα νομιζω οτι το εχουμε ξεφτυλισει το θεμα εντελως!
Εχουμε καταντησει να φωναζουμε πιο πολυ "Ζλαταν αλανι" παρα "ΠΑΟΚ ολεο"! Γενικα σαν λαος μια μεση λυση δεν μπορουμε ποτε να βρουμε...Η θα τον θεοποιουμε τον αλλον η θα τον χαρακτηριζουμε αμπαλο...
Μαλλον προσφατα παραδειγματα θεοποιησης ποδοσφαιριστων (βλεπε σαλπιγγιδης) δεν μας εχουν βαλει καθολου μυαλο!

Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα ειλικρινα ωρες-ωρες γινομαστε πολυ τραγικοι...

Diego-4

• Guest
« Reply #334 on: January 13, 2009, 22:07:27 »
H  επιβαιβέωση της κλάσης αυτών των παικτών και η επιβράβευση τους δεν είναι θεοποίησει... Το μόνο που έχει θεοποιηθεί είναι η βλακεία κάποιων..
Δυστυχώς στην αντίθετη των περιπτώσεων , δηλαδη του κραξίματος σε Μπαλάφα και ΣΙΑ , δεν κόπτεστε το ίδιο . Μαλλον το κράξιμο έχει καταντήσει περισσότερο απο το "ΠΑΟΚ",αλλα εκεί μενετε αδιάφοροι..
« Last Edit: January 13, 2009, 22:15:13 by Diego-4 »

goudas4

• Guest
« Reply #335 on: January 13, 2009, 22:18:01 »
Δεν διαφωνω οτι πρεπει να επιβεβαιωνεται η κλαση αυτων των παικτων απο τον κοσμο και συμφωνω μαζι σου οτι δεν τηρουνται οι ιδιες αναλογιες με το κραξιμο σε παικτες αλλα επειδη σε ξερω και με ξερεις, καταλαβαινεις οτι στην Τουμπα η μεγιστοποιηση ή η ελαχιστοποιηση καταστασεων παντα ξεφευγει απο τα ορια...
Δεν αντιλεγω στο να φωναζουμε καποιο συνθημα για τους παικτες μας (που στην τελικη ολοι μας γουσταρουμε) αλλα παντα το ξεφτυλλιζουμε ως εκει που δεν παει...

Diego-4

• Guest
« Reply #336 on: January 13, 2009, 22:32:04 »
Είσαι αρκετά υπερβολικός.
 Σάβιτς , Μπέρι ,  Μπάνε , Μπάρλοου , Κλίφ ,Τουρσουνίδης , Λαγωνίδης , Μαγκντι και Χασάν , Ζήσης και Ζαγοράκης .
Όλοι αυτοι περάσαν απο αυτό που λές εσύ "Θεοποίηση" και απο αυτό που λέω εγώ "Επιβράβευση¨"..Τους πρώτους που είπα μπορεί να μην τους θυμάσε , τους τελευταίους όμως τους ξέρεις κάλα..Αυτός που ματώνει για την φανέλα μπένει στην καρδια του κόσμου .Ούτε μπορείς να περιορίσεις τον κόσμο στο να εκφράσει τα θετικά του συναισθήματα με το σκεπτικό οτι κάποια στιγμη μπορεί ο χ,ψ,ω να σου την κάνει.
Αυτήν τι στιγμή αυτή η φουρνιά παικτών που έχει φέρει ο Βρύζας δεν έχουν ξαναπεράσει απο τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω εάν έχουν ξαναέρθει τέτοια ονόματα στην Ελλάδα ,με κάποιες μικρές εξαιρέσεις.
Δεν πιστεύω οτι ξεφτυλίστηκε λοιπόν το θέμα , μαλλον τα κραξίματα , τα συνθήματα για τις πρέζες και τις άλλες μαλακίες ,το αντί να φωνάζεις ΠΑΟΚ όταν το σκορ είναι 0-0 και παίζεις με τον Αστέρα Τρίπολης και μου λές "γαμιέται ο θρύλος και ο πειραιάς" και άλλα πολλά  είναι αυτά που ξεφτυλίζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

goudas4

• Guest
« Reply #337 on: January 13, 2009, 22:42:56 »
Οκ δεκτο αυτο που λες για τα ασχετα συνθηματα οταν ειναι το σκορ 0-0 π.χ. Αλλα εσυ πιστευεις οτι δεν ειναι λιγο υπερβολικο για αρκετη ωρα το γηπεδο να ειναι βουβο και ξαφνικα επειδη ακουμπαει την μπαλα ο Ζλαταν να ξεσηκωνεται ολο το γηπεδο για το συνθημα του και μετα ξανα στα ιδια?

Δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ αλλα εγω προσωπικα δυσκολα μπορω να δεθω με εναν ποδοσφαιριστη και γι'αυτο ακριβως τον λογο μου φαινεται τραβηγμενο το γεγονος να ασχολουμαστε ολη την ωρα με συγκεκριμενους παικτες, παρα να ενισχυουμε την ομαδα επι 90 λεπτα...
Αλλωστε η αξια και η κλαση του καθε ποδοσφαιριστη δεν χρειαζεται μονιμη ενασχοληση μαζι του για να επιβεβαιωθει...

Οπως και να'χει συμφωνω απολυτα με το post του blue_eyes...Πρεπει να εχουμε και λιγο μετρο σε καθετι που κανουμε...

giannis80

• Guest
« Reply #338 on: January 13, 2009, 23:16:08 »
Θέλω να πω κάτι για την φάση της αποβολής και στο οποίο πρέπει να στηριχτεί η υπερασπιστική γραμμή σε περίπτωση τιμωρία 3 αγωνιστικών (δεν το παίζω έξυπνος ούτε οτι είμαι ξερόλας στα νομικά,απλά όπως το αντιλήφθηκα). Γιατί ο καλόπουλος δίνει κίτρινη στον Τζιμπούρ?Από την στιγμή που θεωρείται οτι τον κλώτσησε εν ψυχρώ ο Κοντρέρας, ο τζιμπούρ δεν εμπλέκεται.Όμως,από τη στιγμή που δίνεις κίτρινη στον Τζιμπούρ κε καλόπουλε, θεωρείς οτι πήγε να εμποδίσει την εκτέλεση του φάουλ.Άρα,ο Κοντρέρας πήγε να χτυπήσει το φάουλ, τον εμποδίζει να το κάνει ο Τζιμπούρ και του δίνεις κίτρινη, και αφού δεν παίρνει μπάλα, τον χτυπάει με κλωτσιά.Αυτό που θέλω να πω δηλαδή, είναι οτι δεν έπρεπε να δοθεί κίτρινη στον τζιμπούρ αφού δόθηκε κόκκινη στον Κοντρέρας για κλωτσιά.Από τη στιγμή που δίνεις κίτρινη στον τζιμπούρ, δέχεσαι οτι εμπόδισε την εκτέλεση φάουλ από τον Κοντρέρας,άρα ο Κοντρέρας πήγε για να χτυπήσει το φάουλ.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #339 on: January 13, 2009, 23:34:52 »
Ελπίζω το ίδιο να συμβεί με τον Κοντρέρας. Την πρώτη κίτρινη του την έδωσα πάντως προχθες. Με έκανε να πονηρεύομαι για πάρτη του και ελπίζω να με κάνει να αλλάξω γνώμη με την υπόλοιπη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Κι εγω νομιζω οτι ο Ζινταν εριξε την κουτουλια στον Ματερατσι στον τελικο του 2006 γιατι ειχε καλυτερη προσφορα απο την εθνικη Αλγεριας και ηθελε να φυγει....

Μην χανετε την ψυχραιμια σας ρε παιδια. Μαλακιες κανουν ολοι. Το θεμα ειναι πως τις αντιμετωπιζει η ομαδα (και η διοικηση) και πως θα μπορεσουμε να μαθουμε απο αυτες για να μην τισ επαναλαβουμε στο μελλον.