Είσαι αρκετά υπερβολικός.
Σάβιτς , Μπέρι , Μπάνε , Μπάρλοου , Κλίφ ,Τουρσουνίδης , Λαγωνίδης , Μαγκντι και Χασάν , Ζήσης και Ζαγοράκης .
Όλοι αυτοι περάσαν απο αυτό που λές εσύ "Θεοποίηση" και απο αυτό που λέω εγώ "Επιβράβευση¨"..Τους πρώτους που είπα μπορεί να μην τους θυμάσε , τους τελευταίους όμως τους ξέρεις κάλα..Αυτός που ματώνει για την φανέλα μπένει στην καρδια του κόσμου .Ούτε μπορείς να περιορίσεις τον κόσμο στο να εκφράσει τα θετικά του συναισθήματα με το σκεπτικό οτι κάποια στιγμη μπορεί ο χ,ψ,ω να σου την κάνει.
Αυτήν τι στιγμή αυτή η φουρνιά παικτών που έχει φέρει ο Βρύζας δεν έχουν ξαναπεράσει απο τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω εάν έχουν ξαναέρθει τέτοια ονόματα στην Ελλάδα ,με κάποιες μικρές εξαιρέσεις.
Δεν πιστεύω οτι ξεφτυλίστηκε λοιπόν το θέμα , μαλλον τα κραξίματα , τα συνθήματα για τις πρέζες και τις άλλες μαλακίες ,το αντί να φωνάζεις ΠΑΟΚ όταν το σκορ είναι 0-0 και παίζεις με τον Αστέρα Τρίπολης και μου λές "γαμιέται ο θρύλος και ο πειραιάς" και άλλα πολλά είναι αυτά που ξεφτυλίζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ.