Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97346 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mazur-4

• Guest
Απ: Pablo Contreras
« Reply #280 on: January 12, 2009, 01:13:03 »
Ρε μιζεροι στην πρωτη λακαμια ετσι τον πουλατε τον φιλό σας?
ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ  Π Α Ο Κ  παιδακια (στο μυαλο και στην ψυχη) σαν και εσας ητανε...
ΠΑΟΚ-ΚΥΠΕΛΟ 2009
Υ.Γ. Α, ρε παμπλο που αμα δεν την επαιρνες τη γαμημενη θα παιρναμε και το πρωταθλημα!
Υ.Γ.2 ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Π Α Ο Κ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ(ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ)
Υ.Γ.3 Ο.Α.Κ.Α 2/5/09
Υ.Γ.4 25000 ΦΤΑΝΟΥΝΕ?????????????????????????????????????????????????????????

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #281 on: January 12, 2009, 01:21:49 »
Παιδιά το θέμα δεν είναι αν πέσει πρόστιμο ή όχι αλλά να κοπεί μαχαίρι αυτός ο εκνευρισμός που τελικά βλάπτει την ίδια την ομάδα. Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί και αν δεν πάρει τα μέτρα της η διοίκηση κ ο σάντος τότε θά χουμε ακόμη χειρότερα.
Τώρα αν αυτό θα γίνει με πρόστιμο στον κοντρέρας ή όχι αυτό ας το δούν οι αρμόδιοι
Η παρουσία πρώην ποδοσφαιριστών στη Διοίκηση έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα, ένα από τα οποία είναι και η κατάσταση που περιγράφεις Capri...εγώ εκεί αποδίδω την απειθαρχία

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #282 on: January 12, 2009, 01:31:11 »
ο κοντρέρας τα είχε παίξει με τον αντόνιο και τον δάρλα/σβούρα που δε μαρκάρανε, το κέντρο που έμπαζε, κτλ.
ήταν ο μόνος που είχε τσαγανό στην άμυνα, στην πρώτη κάρτα που τρώει βρίζει και είμαι σίγουρος ότι βρίζει το μαλάκα τον συμπαίκτη του που δεν μπόρεσε να μαρκάρει σωστά μπροστά του. Δυστυχώς το καθίκι ο τζιμπούρ κατάλαβε ότι ο παικταράς είχε νεύρα και τον κορόιδεψε.
Μεταξύ του κοντρέρας που έφυγε ΚΥΡΙΟΣ μετά την κόκκινη, που δεν διαμαρτύρεται ΠΟΤΕ, που δεν κάνει θέατρο ΠΟΤΕ, και του μακάκα του τζιμπούρ που έχει γεμίσει πολλές σελίδες με πουστιές, συγγνώμη ρε μάγκες αλλά εγώ διαλέγω τον κοντρέρας.
Το πρόστιμο πέφτει σε εσκεμμένες ενέργειες, τέτοια δεν ήταν του παίκτη μας.
Ο Κοντρέρας πήγε να εκτελέσει γρήγορα το φάουλ για να ρίξει την μπάλα στα πόδια του καθικιού. Δυστυχώς για όλους εμάς το καθίκι αντέδρασε γρήγορα και τσίμπησε τη μπάλα.
Δίκαιη κόκκινη, τέλος.
Μεγαλύτερη τιμωρία για τον παικταρά Κοντρέρας από την κοροϊδία που (δυστυχώς) έφαγε από τον τζιμπούρ δεν υπάρχει...

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #283 on: January 12, 2009, 01:38:51 »
Παιδια θα διαφωνίσω απειθαρχία ενος ποδοσφαιριστή είναι

Να ξενυχτάει σε μπάρ μέχρι το πρώι πίνοντας ξύδια
Να αργεί στην προπόνηση
Να εξαφανίζεται απο προσώπου γης όταν παίζει με την Εθνική Νιγηρίας

Το να χτύπησεις εκτός φάσης ή να έχεις μια αψημαχία μία μπουνιά να δίνεις τεσπα δεν θεωρώ οτι πρέπει να μπαίνεις σε μαύρη λίστα.

Μπορω να σας φέρω άπειρα παραδείγματα μεγάλων ΕΙΔΩΛΩΝ και όχι ποδοσφαιριστών που έχουν πέσει σε τέτοιες φάσεις (ακόμα και κ. Davids παράδειγμα θα έπρεπε να μην είχε δεί μισθό. Δηλαδή τον Τζέραρντ τι έπρεπε να τον κανεις που όχι μόνο χτύπησε εκτος φάσεις αλλα και εκτός ...γηπέδου.

ΕΝΝΟΩ οτι αυτά γίνονται συχνά και πρέπει να τραβάς αυτι.
 Αλλά τα βλέπω κάπως ας πούμε πιο φυσιολογικά να γίνονται (όσοι έχουνε παίξει μπάλα το καταλαβαίνουν).

Τελοσπα δεν πιστεύω οτι πρέπει να στιγματίσουμε τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα ενός ποδοσφαιριστή απο αψημαχίες κατα την αποψη μου "συχνές" στα χορτάρια.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ σε τέτοιες περιπτώσεις  μπαίνουν αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση κολλάω στο θέμα ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΣΜΟΥ και γράφω.

Συστάσεις, σε έναν παίκτη που έχω την εντυπωση οτι καταλαβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ που παίζει και οτι είναι πρότυπο παίκτη.

Δεν βλέπω στιγμή απειθαρχίας αλλα στιγμή ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.

(είμαι λίγο γεμάτος αν δεν βγάζετε νόημα παρακαλώ συγχωρέστε με στιγμές αδυναμίας και γω) :P

mazur-4

• Guest
« Reply #284 on: January 12, 2009, 01:54:44 »
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ?
ΟΧΙ ΗΤΑΝΕ ΠΙΑΝΟΛΑ Ο PABLO...
ANTE ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ...ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ FOOTBALL MANAGER, ΜΕ ΛΑΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΑΙΖΕΣ...
ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΧΑΝΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ???
ΑΡΧΗΓΕ, ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΛΟΥΒΑΚΙ ΤΗΝ 8... - ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ Ο
Π  Α  Ο  Κ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΦΑΣΗ...ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ

Bayern4

• Guest
« Reply #285 on: January 12, 2009, 02:09:34 »
TIMH K ΔΟΞΑ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ.

μα πως να τιμωρηθει;; εδω επιτραπηκε η γροθια του αλλου..

Γκαρσια, Μπαλαφας, Μουσλιμοβιτς, Κοντρερας. σημαδια απειθαρχιας.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #286 on: January 12, 2009, 02:40:03 »
Ο Πάμπλο είχε πολλά νεύρα από την αρχή. Τόσα εν ψυχρώ κλωτσίδια δεν έχει ξαναδώσει. Αν το συνδυάσουμε με το γεγονός πως και ο Ζλάταν συγκρατήθηκε αργότερα να μη δώσει μπουνιά στον πλιάτσικα, με το παιχνίδι του Γκαρσία προς το τέλος, νομίζω οι παίχτες σήμερα ήταν σαν θηρία σε κλουβί και ξέσπασαν όπου βρήκαν.

Πάντως και τα δυο κλωτσίδια άξιζαν και φυσικά η ΠΑΟΚτσήδικη αποχώρηση.
Φέτος μπορεί να μη κερδίζουμε κάτω σε ντέρμπι, αλλά τουλάχιστον τους έχουμε γαμήσει στο ξύλο. ΠΑΟΚ είσαι!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #287 on: January 12, 2009, 02:45:28 »
με μια λαλακια που εκανε μπαμ μπαμ 3 σελιδες γρινα δεν γινετε ετσι δουλεια.
αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο, ετσι ειναι το ποδοσφαιρο χρονια τωρα, ψυχραιμια αδερφια
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #288 on: January 12, 2009, 02:49:15 »
Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το όνομα του παίκτη σε καμιά περίπτωση. Ποτέ δεν έχω φωνάξει όνομα παίκτη στη ζωή μου μέσα στο γήπεδο. Είτε λέγεται Contreras, είτε Μπαλάφας, είτε ο Θεός ο ίδιος, εγώ δεν ανέχομαι να κάνει πράγματα που ζημιώνουν την ομάδα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ. Δε με απασχολεί λοιπόν το ότι ο Πάμπλο έκανε πολύ καλά ματς φέτος. Μας κρέμασε σήμερα και θεωρώ ότι πρέπει να του τραβήξουν τ'αυτί. Ούτε με ενδιαφέρει αν είχε νεύρα. Να μην είχε ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

northeagle_4

• Guest
« Reply #289 on: January 12, 2009, 02:54:10 »
εγω δεν πιστευω οτι μας κρεμασε ,ουτε αυτος ουτε ο γκαρσια με gay......

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #290 on: January 12, 2009, 03:12:37 »
Ε γνώμες είναι αυτές.

Για τον Κοντρέρας πιστεύω ότι μας κρέμασε γιατί μας άφησε με 10 την ώρα που πιέζαμε και θα τον χάσουμε και στο ματς κυπέλου
Για το Γκαρσία επειδή μας στέρησε την παρουσία σε 3 αγώνες.

Εντελώς τεχνοκρατικά ...

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #291 on: January 12, 2009, 03:47:45 »
ρε αγορι μου ειναι δυνατον να σε πιανει κοροιδο παιχτης που πριν δυο χρονια επαιζε β εθνικη????????????
τεσπα το λαθος που εκανες θα το ρεφαρεις στην συνεχεια, ειμαι σιγουρος γι αυτο

mazur-4

• Guest
« Reply #292 on: January 12, 2009, 03:51:04 »
Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το όνομα του παίκτη σε καμιά περίπτωση. Ποτέ δεν έχω φωνάξει όνομα παίκτη στη ζωή μου μέσα στο γήπεδο. Είτε λέγεται Contreras, είτε Μπαλάφας, είτε ο Θεός ο ίδιος, εγώ δεν ανέχομαι να κάνει πράγματα που ζημιώνουν την ομάδα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ. Δε με απασχολεί λοιπόν το ότι ο Πάμπλο έκανε πολύ καλά ματς φέτος. Μας κρέμασε σήμερα και θεωρώ ότι πρέπει να του τραβήξουν τ'αυτί. Ούτε με ενδιαφέρει αν είχε νεύρα. Να μην είχε ...
Θελεις 11 robotakia?
Eγινε ενα λαθος, παρακατω, ποιο ειναι το προβλημα σου ,να τον κρεμασουμε?
Λες κατι που δεν το ειδαμε?
Ρε φιλε με τη νοοοτροπια σου και τη μιζερια σου πιστευεις πως ο Π Α Ο Κ  μας θα δει χαιρι?
Μαγκα, ο Contreras ειναι ο καλυτερος, μεσα στους τρεις καλυτερους στην ΙΣΤΟΡΙΑ μας, αμυντικος...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΣΚΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ? ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
PABLO ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ, Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ ΓΚΑΥΛΙΑΡΗ!!!!
Y.Γ. Ι Σ Ω Σ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΩΡΙΜΟΙ
Υ.Γ.2. ΡΕ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ (ΠΑΙΚΤΕΣ)...ΑΛΗΤΕΣ!
Υ.Γ.3. ΠΛΕΟΝ... 02/05/2009
Υ.Γ.4. ΠΑΝΤΩΣ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΙΣ(ΜΕΛΙΣΣΗ Η ΓΑΜΠΑ ΤΟΥ ΡΙΜΠΟΟΟΟ ΚΑΛΕΕΕΕ!)
Υ.Γ.5. ΟΤΑΝ ΣΕ "ΖΗΜΙΩΝΕ" Ο ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ(ΑΛΗΤΗΣ/ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ/ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ/ΠΑΛΙΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗΣ)...ΣΤΑΝΤΑΡ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΑΜΕ...
Υ.Γ.6. ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖ(Σ)ΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ BARCA...ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ... Μ Ε Τ Ο Χ Ε Σ
     V I V A    L A   P  A  O  K

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #293 on: January 12, 2009, 04:03:27 »
Θα σε παρακαλούσα να μιλάς καλύτερα.
Δε μ'αρέσει καθόλου το ύφος της απάντησης σου

Από κει και πέρα.
- Θέλω 11 ρομποτάκια.
- Να μη τον κρεμάσουμε, αλλά να του τρίξει κάποιος τα δόντια για να μη το επαναλάβει
- Μιζέρια; Ποια μιζέρια;
- Δε ξέρω αν είναι ένας από τους τρεις καλύτερους αμυντικούς που είχαμε ποτέ. Πρέπει να το αποδείξει. Μακάρι να είναι όμως. Στα τελευταία ματς είναι αλήθεια πως είναι ντεφορμέ πάντως.
- Τα σκατά που θέλω να πω είναι ότι έφαγε κόκκινη την ώρα που η ομάδα πίεζε για την ισοφάριση. Κοινώς, μας κρέμασε. Ανεπίτρεπτο για παίκτη της κλάσσης του
- Δε χρειάζεται να είσαι μπάρτσα για να κοντράρεις την πεθαμένη αεκ. Ούτε χρειάζεται να είσαι μπάρτσα για να δείξεις ότι θέλεις να κερδίσεις.

Αυτά
« Last Edit: January 12, 2009, 04:18:16 by w|lD ShaRK »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #294 on: January 12, 2009, 04:19:51 »
Ο Πάμπλο είχε πολλά νεύρα από την αρχή. Τόσα εν ψυχρώ κλωτσίδια δεν έχει ξαναδώσει. Αν το συνδυάσουμε με το γεγονός πως και ο Ζλάταν συγκρατήθηκε αργότερα να μη δώσει μπουνιά στον πλιάτσικα, με το παιχνίδι του Γκαρσία προς το τέλος, νομίζω οι παίχτες σήμερα ήταν σαν θηρία σε κλουβί και ξέσπασαν όπου βρήκαν.

Πάντως και τα δυο κλωτσίδια άξιζαν και φυσικά η ΠΑΟΚτσήδικη αποχώρηση.
Φέτος μπορεί να μη κερδίζουμε κάτω σε ντέρμπι, αλλά τουλάχιστον τους έχουμε γαμήσει στο ξύλο. ΠΑΟΚ είσαι!

ε αν ειναι τοτε ρε παιδια να μην κατεβαζουμε ποδοσφαιριστες,,,υπαρχουν τσακαλια που στην κανουν την δουλεια τσαμπα και οχι με 500,000 τον χρονο.

αν δεν λυθει το προβλημα με τον εναν η τον  αλλο τροπο θα το πληρωσουμε πολυ ακριβα και  πολυ συντομα.

και μιλαω για τον εκνευρισμο και τον αντιεπαγγελματισμο των παικτων..κανονιστε την πορεια σας τα ματς (η καλυτερα το ματς ) που ερχεται ειναι πολυ κρισιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΕ ΜΑΣ,,,ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

SKAILS

• Guest
« Reply #295 on: January 12, 2009, 05:04:31 »
vedder συμφωνω απολυτα σ ολα αυτα που λες...ο κοντρερας ειναι γεγονος πως ειναι παικταρας,αλλα στα τελευταια ματς ειναι πεσμενος,προσωπικα δεν με πειραξε που εχει μειωμενη αποδοση,του βγαινει κ η κουραση,ανθρωπος ειναι,ΑΛΛΑ αυτο που με εξοργισε ειναι η ενεργεια του...ελεος,επαγγελματιες ειναι,πανω που η ομαδα ανεβαινε σταδιακα εκανε την μαλακια κ μας καταδικασε,το κακο ειναι οτι δεν παιζει στο κυπελλο κ ακομα δεν παιζουν ουτε λακης κ μαλλον βιερινια,οποτε καταλαβαινεται πως εχουμε προβλημα,ειδικα αν δεν παιξει ο κονσεισαο στα πλαγια θα μαστε για κλαματα..

mazur-4

• Guest
« Reply #296 on: January 12, 2009, 05:31:00 »
Θα σε παρακαλούσα να μιλάς καλύτερα.
Δε μ'αρέσει καθόλου το ύφος της απάντησης σου

Από κει και πέρα.
- Θέλω 11 ρομποτάκια.
- Να μη τον κρεμάσουμε, αλλά να του τρίξει κάποιος τα δόντια για να μη το επαναλάβει
- Μιζέρια; Ποια μιζέρια;
- Δε ξέρω αν είναι ένας από τους τρεις καλύτερους αμυντικούς που είχαμε ποτέ. Πρέπει να το αποδείξει. Μακάρι να είναι όμως. Στα τελευταία ματς είναι αλήθεια πως είναι ντεφορμέ πάντως.
- Τα σκατά που θέλω να πω είναι ότι έφαγε κόκκινη την ώρα που η ομάδα πίεζε για την ισοφάριση. Κοινώς, μας κρέμασε. Ανεπίτρεπτο για παίκτη της κλάσσης του
- Δε χρειάζεται να είσαι μπάρτσα για να κοντράρεις την πεθαμένη αεκ. Ούτε χρειάζεται να είσαι μπάρτσα για να δείξεις ότι θέλεις να κερδίσεις.

Αυτά
AΔΕΡΦΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΓΕΙ
ΚΑΝΕΝΑ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΑ!
Ο PABLO ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ 11 ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ! ΘΕΛΩ 11 "ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ" ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΙΝΑΙ 30...ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ? ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟΝ PABLO, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ?
ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ,,, ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΑΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ...
ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΛΑΚΑΜΙΕΣ Ο Π Α Ο Κ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...
ΘΑ ΠΡΟΛΟΓΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΣΑΜΕ....?! ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΛΙ!
Π Α Ο Κ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ αριανος ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ
25000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝΕ?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #297 on: January 12, 2009, 08:22:22 »
γιατί μπερδεύετε ρε μάγκες την ανυπέρβλητη για Ελλάδα αγωνιστική αξία του Πάμπλο με το ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΧΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ στη συγκεκριμένη φάση?
Δεν κρίνει κανείς το πόσο παικταράς είναι ο συγκεκριμένος! κάθε άλλο! αλλά στη φάση αυτή φάνηκε ότι τον έκανε χαζό ο αλγερινός...τα πράγματα είναι απλά!
κατά τα λοιπά συμφωνώ με vedder, ποδόσφαιρο παίζεις...αν θέλουμε διαγωνισμό για τον ποιός τον έχει μεγαλύτερο ας κάνουμε συμβόλαιο στον holmes...

στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είσαι ομάδα σε όλα! κάτι που ο ΠΑΟΚ χθες δεν ήταν...κατά τόπους μπάλα και στόχος 0...

θεωρώ ότι είναι πολλά τα κρούσματα με τα νεύρα στο γήπεδο..βλέπε κεφαλιές από ίβιτς, μούσλι με σφιγμένες γροθιές...κτλ κτλ..όσο παίζουμε έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουμε! αφού τα νεύρα υπερτερούν της λογικής...πρέπει κάτι να γίνει! ΤΕΛΟΣ...και δεν υπάρχει καμία συσχέτιση ανάμεσα στο διρεκτ του Πάμπλο με το το αψυχολόγητο του άλλου Πάμπλο...(αν εμενα μου έσπαζε το δόντι ακόμα θα έτρεχε ο φιόγκο...)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #298 on: January 12, 2009, 10:11:09 »
Εκανε μαλακια χθες ο παμπλο δν δικαιολογειται για την αξια του κ την εμπειρια του τετοια ενεργια σε ενα σημειο που η ομαδα κατι προσπαθουσε να κανει δν επρεπε να χε τοσα νευρα απο την αρχη διχως λογο ειμαι σιγουρος οτι ο ζαγορ θα στειλει το μηνυμα..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #299 on: January 12, 2009, 10:50:37 »

Μεγαλύτερη τιμωρία για τον παικταρά Κοντρέρας από την κοροϊδία που (δυστυχώς) έφαγε από τον τζιμπούρ δεν υπάρχει...

Όλη η αλήθεια σε 17 λέξεις.....Είμαι απόλυτα σίγουρος οτι ο ίδιος θα τιμωρήσει τον εαυτό του.... Σ αυτό το επίπεδο, δε χρειάζεται να λές ή να κριτικάρεις τον παίκτη σου, το κάνει μόνος του....