Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το όνομα του παίκτη σε καμιά περίπτωση. Ποτέ δεν έχω φωνάξει όνομα παίκτη στη ζωή μου μέσα στο γήπεδο. Είτε λέγεται Contreras, είτε Μπαλάφας, είτε ο Θεός ο ίδιος, εγώ δεν ανέχομαι να κάνει πράγματα που ζημιώνουν την ομάδα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ. Δε με απασχολεί λοιπόν το ότι ο Πάμπλο έκανε πολύ καλά ματς φέτος. Μας κρέμασε σήμερα και θεωρώ ότι πρέπει να του τραβήξουν τ'αυτί. Ούτε με ενδιαφέρει αν είχε νεύρα. Να μην είχε ...
Θελεις 11 robotakia?
Eγινε ενα λαθος, παρακατω, ποιο ειναι το προβλημα σου ,να τον κρεμασουμε?
Λες κατι που δεν το ειδαμε?
Ρε φιλε με τη νοοοτροπια σου και τη μιζερια σου πιστευεις πως ο Π Α Ο Κ μας θα δει χαιρι?
Μαγκα, ο Contreras ειναι ο καλυτερος, μεσα στους τρεις καλυτερους στην ΙΣΤΟΡΙΑ μας, αμυντικος...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΣΚΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ? ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
PABLO ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ, Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ ΓΚΑΥΛΙΑΡΗ!!!!
Y.Γ. Ι Σ Ω Σ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΩΡΙΜΟΙ
Υ.Γ.2. ΡΕ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ (ΠΑΙΚΤΕΣ)...ΑΛΗΤΕΣ!
Υ.Γ.3. ΠΛΕΟΝ... 02/05/2009
Υ.Γ.4. ΠΑΝΤΩΣ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΙΣ(ΜΕΛΙΣΣΗ Η ΓΑΜΠΑ ΤΟΥ ΡΙΜΠΟΟΟΟ ΚΑΛΕΕΕΕ!)
Υ.Γ.5. ΟΤΑΝ ΣΕ "ΖΗΜΙΩΝΕ" Ο ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ(ΑΛΗΤΗΣ/ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ/ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ/ΠΑΛΙΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗΣ)...ΣΤΑΝΤΑΡ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΑΜΕ...
Υ.Γ.6. ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖ(Σ)ΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ BARCA...ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ... Μ Ε Τ Ο Χ Ε Σ
V I V A L A P A O K