Καταρχάς να πω ότι θεωρώ περίπου αδιαφορο το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ των τελευταίων 5 ετών, κατά συνέπεια δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον ιβιτς.
Δύο σχόλια μόνο κάνω στο αρχικό ποστ του λοστ
Καμμία επιτυχία κ το -3 απο την κορυφή, όταν το μπατζετ που διαχειρίζεσαι είναι τριπλάσιο του 3ου κ του 4ου
Νομίζω το πιο δίκαιο για να κρίνεις έναν προπονητή σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές είναι να συγκρίνεις την αξία του υλικού και όχι το υποτιθέμενο μπάτζετ, που στην τελική δεν θα το μάθεις ποτέ με βεβαιότητα.
Το υλικό λοιπόν του ΠΑΟΚ είναι πάνω κάτω στα ίδια με 3ο-4ο και βγήκες 2ος.
Αν δεν βγει ΤΩΡΑ να εξηγήσει το κοινη συναινέσει, πριν έρθει νέος προπονητής και αποκατασταθεί η ισορροπία στο Σύλλογο, είναι ύποπτος , πουλημένος, έως κ πουτανας γιος.
Εγώ έχω αποδεχθεί ότι δεν πρέπει να έχω καμία απαίτηση από οποιονδήποτε επαγγελματία να κάνει οτιδήποτε για χατίρι του ΠΑΟΚ.
Φαντάζομαι απορρίπτουμε όλοι τα σενάρια ότι έφυγε επειδή φοβόταν κατι (οκ εκτός αν τον δω να εγκαταλείπει την προπονητική και να το γυρνάει στο ψάρεμα)
Τα όποια συμπεράσματα από τη φυγή Ίβιτς, θα τα βγάλουμε σε συνδυασμό με τα όσα γίνουν στο μέλλον, δλδ για παράδειγμα που θα πάει ο Ίβιτς, ποιοι θα μείνουν και θα φύγουν στην ομάδα κτλ