Προσωπικά δεν είχα καμια απαίτηση από έναν προπονητή που δουλεύει πρώτη φορα σε επαγγελματική ομάδα.
Και φυσικά δεν φέρει απολύτως καμια ευθύνη. Ισα ισα έχει δείξει και κάποια θετικά στοιχεια.
Οι χθσινές δηλώσεις για μένα αντικατοπτρίζουν πλήρως τον λόγο για τον οποιο τον κράτησαν το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ.
Σε λίγες μέρες αρχίζει μεταγραφική περίοδος. Το πιο εύκολο και προφανές, δεδομένων αυτών που είπε ο Ίβιτς, θα ήταν να ζητήσει αντικατάσταση μεγάλης μερίδας παικτών, και απόκτηση ποδοσφαιριστών που να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.
Το γεγονός ότι επέλεξε να πει δημοσια αυτά που είπε εμενα μου δείχνει ότι είναι τελειωμένος και το ξέρει. Δεν μπορεί να μείνει ένας προπονητής σε μια ομάδα έχοντας δώσει έτσι στεγνά τους παίκτες του.
Βεβαια μπορεί να δούμε επανάληψη του σεναρίου σαρδέλας. Να επιβάλλει δηλαδή να φύγουν δηλαδή Τζιώλης, Πέλκας, Τζαβέλας, Κίτσιου κτλ (όπως Μελίσσης, Ηλιάδης, Ορφανός, οικοδόμος κτλ) και να έρθουν Garcia, Contreras, Vierinha, Muslimovic και πάει λέγοντας... Ποιος ποντάρει άραγε σε αυτό σενάριο?
Απλά πριν φύγει o Ivic έκανε και μια εξυπηρέτηση στον ρώσο, γιατί μπάλα είναι και γυρίζει και που θα πάει όλοι σε αυτόν τον οργανισμό κάπου βολεύονται αρκεί να μην σπάσουν αβγά με όσους κάνουν κουμάντο.
Μπορούν αλλα δεν θέλουν οι παίκτες λέει... Ορίστε, δεν φταίει ο ιδιοκτητης, καλους παίκτες έχει φέρει.
Για να μην παρεξηγηθώ, εγώ δεν βρίσκω τίποτα κατακριτέο στα παραπάνω, αναφορικά με τον Ίβιτς.
Δεν μπορώ να έχω απαίτηση από έναν επαγγελματία προπονητή να βάλει τον ΠΑΟΚ πάνω από το προσωπικό του συμφέρον. Εδώ συνδεσμίτες και δεν το κάνουν