Author Topic: Vladan Ivic  (Read 75930 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
Απ: Vladan Ivic
« Reply #1640 on: October 31, 2016, 10:06:13 »
Πόσα χρόνια έχουμε να δουμε τη ομάδα, να παιζει με πλάνο? Απλα κ ωραία μετα του Σαντου πότε! (άιντε λιγο με Μπολονι)

Μονη ελπίδα να μείνει μήπως κ δημιουργηθεί ενας κορμός!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1641 on: October 31, 2016, 10:28:52 »
Έτσι οπως τα λεει ο μπανε ειναι. Ο ιβιτς ειναι της σχολής σαντος κ πρωτη του σκεψη ειναι να κρατήσει γερα πίσω. Αν ειχαμε πιο ποιοτικούς χαφ κ μπροστινους , θα μας εβγαινε και το επιθετικό κομμάτι πολυ καλα. Τωρα ακομη δείχνει να χωλαίνει
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1642 on: October 31, 2016, 11:38:22 »
Οταν κατεβαζεις την ομαδα λες και πας να παιξεις στο τιγανι, ενω παιζεις στην τουμπα με την κουλαρα, για μενα εισαι χεστης. Τωρα τα περι σαντου, δεν μου λενε κατι, πρωτα απο ολα ο ΠΑΟΚ παιζει πολυ πιο ομορφη και επιθετικη μπαλα απο αυτη του σαντου, που φυσικα πιστωνετε στον βλαντο.

υγ. Ολη την βδομαδα ελεγα οτι με 3αδα κεντρου canias cimi sakhov θα καταλληξεις με 0-0 ημιχρονο, πραμα που θα βοηθησει την αεκ να σου κανει την ζωη δυσκολη... Οπως και εγινε.. Αν δεν ησουν χεστης και ξεκινουσες με μπισεσβαρ και περευρα, θα εγερνε το γηπεδο στο α' και θα την τελειωνες την μπουγαδα εκει. Ναι, υποθετικο ειναι σιγουρα, αλλα και το 0-0 που γλυτωσαμε χτες στο παρατσακ, ηταν απολυτως ρεαλιστικο και τρομακτικο... Τωρα αν με το 1-0 θελετε να κρυψουμε τα λαθη του για χτες, πασο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1643 on: October 31, 2016, 16:07:34 »

ρε μαγκες ,πραγματικα πιστευα οτι ο ΠΑΟΚσης γνωριζει απο ποδοσφαιρο. τι κραξιμο ειναι αυτο στον ιβιτς ;οποιος δε βλεπει οτι η ομαδα γαμαει απο πειθαρχια ,τακτικα ειναι φοβερη ,οι παικτες δεν φαινεται να γκρινιαζουν για μη χρησιμοποιηση,ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο με μεση αρχη και τελος,με επιθεσεις απο τα ακρα ,απο τον αξονα ,απο την αμυνα ,με εναλλαγες θεσεων ,με με με,και του την πεφτετε ολοι. απο αρδ απο οπαδους απο εγω δεν ξερω τι. κατι βλεπει παραπανω ,κατι ξερει παραπανω κατι πιστευει οτι μπορει να του δωσουν παραπανω συγκεκριμενοι παικτες. οταν μπηκε ο μπισε στον ναυσταθμο ( α ρε λοστ) η ομαδα εχασε το κεντρο και δεχτηκαμε γκολ ενα παραδειγμα.ο σακχοφ χθες ηταν καλος αλλα στο δευτερο γαμηθηκε στις λαθος πασες ,οκ βγηκε αλλα τακτικα ηταν καλος, πελευθερωσε τον τσιμι και τον κανιας ,ο καμπος δεν αφησε να γινει οβερλαπ με το αριστερο ακρο της αεκ ,οταν μπηκε ο μυστα δεν ντουμπαλρε τον ματος και ο οικοδομος βρηκε χωρους.ο κλαους πεθαμενος αλλα οταν βγηκε η αεκ ανεβασε το ενα απο τα 2 σεντερ μπακ πιο ψηλα κοντα στο κεντρο. δεν ειμαστε προπονητες και ο ιβιτς δεν γουσταρει να ρισκαρει .η παιδικη χαρα των τελευταιων χρονων στην αμυνα εχει εκκλειψει φετος.μονο ενα γκολ και εκεινο ευγενικη χορηγια του βαρελα ητανστο 90φευγα.και γενικως η αμυνα ειναι καλη φετος.δεν μπορουμε να προστατεψουμε την ομαδα εμεις οι ιδιοι.βρηκανε θεμα στα ραδια οι αρδ οκ παει και αυτη η εβδομαδα ,βγηκε το μεραοκαματο. γαμησι στυος αρδ
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΕΣ. Μεσα εκει υπηρχαν 3-4 καλουτσικες μοναδες και μετα κατι αμπαλες μπουρουχες που εκοβαν και εστελναν την μπαλα στην Αγια Βαρβαρα. Ειδα στο πρωτο ημιχρονο αυτο τα καφενειο να εχει την γραμμη της αμυνας σχεδον στο κεντρο αλλα εγω να μην εχω παιχτη να μπορεσει να βγαλει καθετη στην πλατη της αμυνας τους. Ειδα να με πρεσσαρουν και να γυριζουν πολλες φορες ειτε οι μπακ μου ειτε οι χαφ μου στο τερματοφυλακα, παμπολλες φορες. Ειδα να παιζουν και να κατεβαζουν μπαλα κατι ...Μαλεζαδες που λενε και μερικοι, ειδα και κατι Βοκολισιες σεντρες. Δηλαδη ειδα χοντρο π΄ροβλημα στην κυκλοφορια της μπλας και στην εκδηλωση επιθετικοτητας. Και νομιζω οτι το κεντρο το ειχαμε χασει. Τυφλοι-ροζ αναπηροι ηταν το πρωτο ημιχρονο, δικαιο το μηδεν μηδεν που πηραν οι ροζ αναπηροι με κατεβασμενες μηχανες, στο ρελαντι. Μονο που που οι τυφλοι -υποτιθεται- καιγονταν να παρουν τους βαθμους. Τιποτα στο α λοιπον εκτος απο ενα φαουλ και μια κεφαλια οποτε εγω δεν ειδα ουτε τακτικη ουτε στρατηγικη.Μια χαρα βολευτηκαν οι ροζαλιες.
Εγω λοιπον περιμενα φορτσαρισμα στο βητα. Με αλλαγες να μπουν Μπισε και Περειρα. Μπα. Πεταμε αλλο ενα τεταρτο χωρις τιποτα.Ο σεντερ φορ σου για λυπηση, το μηδεν μηδεν παραμενει. Οι ροζουλες αρχιζουν να αποκτουν αυτοπεποιθηση, εδω μπορουμε το Χ ανετα. Αλλαζει ο Σακοφ και αποδοκιμαζεται απο πολλες μεριες του γηπεδου-κακως θα πω εγω. Μιση ωρα να αλλαξει η εικονα μας στο κεντρο και μπροστα ο Ολλανδος, στο διλεπτο πανω δηλωνει παρων. Σωστη και η δευτερη αλλαγη, αλλα κι αυτη πολυ καθυστερημενη, στο 76. Ακομα ειμαστε σωρις σεντερφορ, ο Βλανταν τιποτα. Στο 87 αλλαζει το πτωμα το οποιο απο αλλους χειροκροτειται κι απο αλλους αποδοκιμαζεται. Οκ πειτε μου εσεις οτι τακτικα ηταν καλος, μαρκαρε και πρεσσαρε. Ακομα και στα λιγοστα λεπτα ομως ο Περειρα αρχιζει να δειχνει κατι και να δινει επιθετικη πνοη. ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. Κοντεψαμε να παθουμε νεο καζο απο ενα ροζ καφενειο.
Εν κατακλειδι για μενα
Πρωτο λαθος Ιβιτς η μη χρησιμοποιηση Μπισε και Περειρα απο την αρχη.
Δευτερο λαθος οι 3 πολυ καθυστερημενες αλλαγες.

Τωρα αν η γνωμη μου εκληφθει απο καποιους οτι ταυτιζεται με του Χ Κολκα και του Ψ Πετρωτου ή οποιουδηποτε αλλου αρδ, πασσο, εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου. Για μενα ειναι καλοπροαιρετη κριτικη. Ο Ιβιτς εχει πετυχει πολλα και περυσι και φετος μεχρι τωρα. Τον αγαπω, τον πιστευω, τον θελω. Αλλα βγαζει ματια αυτο με τον Μπισε και Περειρα.  Εχεις Φεραρι και την εχεις στο γκαραζ. Μπορω να εχω και αντιλογο σε ολα οσα ειπε στην συνεντευξη τυπου αλλα δεν θα το κανω για να μην εκληφθει οτι του κανω αντιπολιτευση. Και στον αδερφο bane μπορω να απαντησω σε ολα σχεδον οσα εγραψε παραπανω, αλλα δεν το κανω για τον ιδιο λογο.
Τελος θελω να πω κατι γενικοτερο που δεν αφορα μονο τον Ιβιτς. Χθες παιζαμε εναν τελικο, απο τυχη και ανορθοδοξα ευτυχως τον πηραμε. Ισως για καποιους εδω μεσα δεν ηταν τελικος αφου πιστευουν οτι στοχος ειναι η δευτερη θεση και το κυπελλο. Εγω πιστευω οτι στοχος μας ειναι και παραμενει το πρωταθλημα. Ουτε ο γαυρος ουτε ο βαζελος ειναι καλυτεροι απο σενα, εχει ακομα πολλα παιχνιδια που μπορουν πολλοι να κανουν το τσαφ,  θελω να το χτυπησουμε μεχρι τελους.
Επισης την Πεμπτη ερχεται αλλος ενας Ευρωπαικος τελικος. ΑΠΑΙΤΩ να κανουν ολοι οτι καλυτερο για να τον κερδισουν. ΟΛΟΙ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1644 on: October 31, 2016, 16:26:49 »
διαφωνώ με κάποιες από τις επιλογές του Ίβιτς αλλα από την άλλη χαίρομαι γιατί έχει ένα πλάνο το πιστεύει και δεν αλλάζει την ομάδα για να κάνει χατίρια σε ard και κόσμο... το λάθος αυτό δηλαδή που είχε κάνει πέρυσι ο Tudor
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1645 on: October 31, 2016, 16:33:24 »
Εγώ πάντως με τόση αμφισβήτηση δεν βλέπω μακρυά τον καιρό που θα λέει ο ΠΑΟΚτσής γιατί δεν παίζει ο κίτσιου, αν μπει και κανει 4-5 ματς ο περειρα και δεν ακουμπήσει πάλι θα ζητάει ο λαός τον αόρατο παστελωτή, μετά έρχεται στις προτιμήσεις κλασσικά ο πολυφορεμένος χαρίσης και στο φινάλε θα υπάρχουν πιο καμμένοι ΠΑΟΚτσήδες που θα αναρωτιουνται γιατί δεν παίρνει ευκαιρίες και ο κοροβέσης. Δεν είναι μομφή αυτό ΗΟΜΟ για σένα και το ποστ σου, αλλά νομίζω ότι πολλοί παρασυρόμαστε και λέμε πρέπει να παίζει ο ένας πρέπει να παίζει ο άλλος, ταιριάζει ο ένας δεν ταιριάζει ο άλλος, δεύτερος ο ΠΑΟΚ χωρίς μπάλα με σάντος διώξτε τον καρπουζά, δεύτερος με ίβις και πρώτος σε τελικές διώξτε πάλι τον σέρβο πορτοφολά με τις εμμονές του γιατί δεν δίνει ευκαιρίες στον κοροβέση και τον περέιρα. Γενικά κάνουμε κι εγώ μαζί πολλές φορες το παραδέχομαι σαν αγάμητες ζωντοχήρες σε ότι έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ. Προσωπικά στον ίβιτς έχω να καταλογίσω μέχρι στιγμής την εμμονή του στη χρησιμοποίηση κλάους και στην μη απαίτηση του για απόκτηση φορ που το είπε ο ίδιος σε κάποια συνέντευξη τύπου και το αστείο ροτέισον σε κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος λες και παίζαμε κύπελλο με σπάρτη με την πρόκριση να έχει κριθεί κι όλας, όπως και κάτι μαλακιούλες αλλαγές χωρίς λογική σε κάποια παιχνίδια. Καλώς δεν έβαλε μπίσεβαρ χτες, καλώς δεν τον έβαλε και στο τηγάνι καλώς παίζει ο κάμπος γιατί αυτός παιρνει 700 κι από αυτόν περιμένεις να σε κάνει το κάτι παραπάνω άσχετα αν δε το κάνει μέχρι στιγμής και μερικές φορές παλτοφέρνει. Να παίξει ο μυστακίδης να παίξει ο περέιρα, να παίξει ο κίτσιου, να παίξει ο ένας να πάιξει ο άλλος και τα αρχίδια μας κουνιούνται.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1646 on: October 31, 2016, 16:33:38 »
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΕΣ. Μεσα εκει υπηρχαν 3-4 καλουτσικες μοναδες και μετα κατι αμπαλες μπουρουχες που εκοβαν και εστελναν την μπαλα στην Αγια Βαρβαρα. Ειδα στο πρωτο ημιχρονο αυτο τα καφενειο να εχει την γραμμη της αμυνας σχεδον στο κεντρο αλλα εγω να μην εχω παιχτη να μπορεσει να βγαλει καθετη στην πλατη της αμυνας τους. Ειδα να με πρεσσαρουν και να γυριζουν πολλες φορες ειτε οι μπακ μου ειτε οι χαφ μου στο τερματοφυλακα, παμπολλες φορες. Ειδα να παιζουν και να κατεβαζουν μπαλα κατι ...Μαλεζαδες που λενε και μερικοι, ειδα και κατι Βοκολισιες σεντρες. Δηλαδη ειδα χοντρο π΄ροβλημα στην κυκλοφορια της μπλας και στην εκδηλωση επιθετικοτητας. Και νομιζω οτι το κεντρο το ειχαμε χασει. Τυφλοι-ροζ αναπηροι ηταν το πρωτο ημιχρονο, δικαιο το μηδεν μηδεν που πηραν οι ροζ αναπηροι με κατεβασμενες μηχανες, στο ρελαντι. Μονο που που οι τυφλοι -υποτιθεται- καιγονταν να παρουν τους βαθμους. Τιποτα στο α λοιπον εκτος απο ενα φαουλ και μια κεφαλια οποτε εγω δεν ειδα ουτε τακτικη ουτε στρατηγικη.Μια χαρα βολευτηκαν οι ροζαλιες.
Εγω λοιπον περιμενα φορτσαρισμα στο βητα. Με αλλαγες να μπουν Μπισε και Περειρα. Μπα. Πεταμε αλλο ενα τεταρτο χωρις τιποτα.Ο σεντερ φορ σου για λυπηση, το μηδεν μηδεν παραμενει. Οι ροζουλες αρχιζουν να αποκτουν αυτοπεποιθηση, εδω μπορουμε το Χ ανετα. Αλλαζει ο Σακοφ και αποδοκιμαζεται απο πολλες μεριες του γηπεδου-κακως θα πω εγω. Μιση ωρα να αλλαξει η εικονα μας στο κεντρο και μπροστα ο Ολλανδος, στο διλεπτο πανω δηλωνει παρων. Σωστη και η δευτερη αλλαγη, αλλα κι αυτη πολυ καθυστερημενη, στο 76. Ακομα ειμαστε σωρις σεντερφορ, ο Βλανταν τιποτα. Στο 87 αλλαζει το πτωμα το οποιο απο αλλους χειροκροτειται κι απο αλλους αποδοκιμαζεται. Οκ πειτε μου εσεις οτι τακτικα ηταν καλος, μαρκαρε και πρεσσαρε. Ακομα και στα λιγοστα λεπτα ομως ο Περειρα αρχιζει να δειχνει κατι και να δινει επιθετικη πνοη. ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. Κοντεψαμε να παθουμε νεο καζο απο ενα ροζ καφενειο.
Εν κατακλειδι για μενα
Πρωτο λαθος Ιβιτς η μη χρησιμοποιηση Μπισε και Περειρα απο την αρχη.
Δευτερο λαθος οι 3 πολυ καθυστερημενες αλλαγες.

Τωρα αν η γνωμη μου εκληφθει απο καποιους οτι ταυτιζεται με του Χ Κολκα και του Ψ Πετρωτου ή οποιουδηποτε αλλου αρδ, πασσο, εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου. Για μενα ειναι καλοπροαιρετη κριτικη. Ο Ιβιτς εχει πετυχει πολλα και περυσι και φετος μεχρι τωρα. Τον αγαπω, τον πιστευω, τον θελω. Αλλα βγαζει ματια αυτο με τον Μπισε και Περειρα.  Εχεις Φεραρι και την εχεις στο γκαραζ. Μπορω να εχω και αντιλογο σε ολα οσα ειπε στην συνεντευξη τυπου αλλα δεν θα το κανω για να μην εκληφθει οτι του κανω αντιπολιτευση. Και στον αδερφο bane μπορω να απαντησω σε ολα σχεδον οσα εγραψε παραπανω, αλλα δεν το κανω για τον ιδιο λογο.
Τελος θελω να πω κατι γενικοτερο που δεν αφορα μονο τον Ιβιτς. Χθες παιζαμε εναν τελικο, απο τυχη και ανορθοδοξα ευτυχως τον πηραμε. Ισως για καποιους εδω μεσα δεν ηταν τελικος αφου πιστευουν οτι στοχος ειναι η δευτερη θεση και το κυπελλο. Εγω πιστευω οτι στοχος μας ειναι και παραμενει το πρωταθλημα. Ουτε ο γαυρος ουτε ο βαζελος ειναι καλυτεροι απο σενα, εχει ακομα πολλα παιχνιδια που μπορουν πολλοι να κανουν το τσαφ,  θελω να το χτυπησουμε μεχρι τελους.
Επισης την Πεμπτη ερχεται αλλος ενας Ευρωπαικος τελικος. ΑΠΑΙΤΩ να κανουν ολοι οτι καλυτερο για να τον κερδισουν. ΟΛΟΙ.

Αυτο ακριβως. Μπραβο ρε Homo.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1647 on: October 31, 2016, 16:59:41 »
Δηλαδη θελουμε 11αδα με Κανιας-Τσιμιροτ-Μπισεσβαρ-Ροντριγκεζ-Περευρα-Καμπος απ την μεση και μπροστα.. με εξαιρεση τον τελευταιο που δεν τον λες και πρωτο μποι μιλαμε για φεστιβαλ υψους οχι μαλακιες.. το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο ποση μπαλα ξερεις και τι κανεις με αυτην οταν την εχεις στα ποδια.. ειναι και τακτικη ειναι και στημενες φασεις(σε αμυνα και επιθεση) και πρεπει να τα προσμετραμε ολα. Πιθανοτατα οι Σακοφ Αθανασιαδης(ισως και ο Καμπος) να μην αξιζουν να ειναι σταρτερς τον τελευταιο καιρο αλλα δεν μπορεις να ριξεις και αναθεμα στον Ιβιτς με την οπτικη που το βλεπει.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1648 on: October 31, 2016, 17:37:53 »
homo αδερφε ,εγω βλεπω στον ΠΑΟΚ πραγματα καλυτερα απο τα τελευταια χρονια .αυτο που χαιρομαι οτι λειτουργουν σαν ομαδα που δεν το ειχα τα τελεταια χρονια. ελπιζω να συνεχιστει.
ο ΠΑΟΚ δεν ηταν καλος χθες .ομως εξηγησα οτι παιρνει καποια πραγματα απο τους συγκεκριμενους παικτες και αυτος ξερει καλυτερα απο εμας .ειδικα χθες κακος ξεκακος ο σακχοφ μολις βγηκε η αεκ πηρε πολλα μετρα στο γηπεδο οπως και οταν βγηκε ο καμπος. τον μυστα βασικο τον ειδα και στην βεροια .ο μπισε με γαβρο ηταν απαραδεκτος.ο τσιμι για μενα που απο το καλοκαιρι ηταν αλλου για αλλου στα 2 ματς τωρα ητανε απο τους καλυτερους.
εμενα μ αρεσει αυτος ο ΠΑΟΚ ελπιζω να συνεχισει ,μακαρι να του φερουνε καλυτερους παικτες .οσο για το χανουμι ειναι πολλα .σιγουρα δεν εχουμε αποβαλλει καποια συμπλεγματα ,μην το αναλυσω εχουν φανελα ,σκεψου μονο πως δεν εχουμε παρει εμεις την γρια τοσα χρονια στο καυτατζογλειο. μεγαλη κουβεντα αυτο με τις φανελες. εχουμε παρει ματς και εμεις ακομη και στο τηγανι ενω ειμασταν 10οι στη βαθμολογια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1649 on: October 31, 2016, 20:15:39 »
Bane αδερφε, κι εγω βλεπω πολλα θετικα, δεν ηταν μια γενικη κριτικη εφ' ολης της υλης το ποστ μου, ειπα ξεκαθαρα οτι τον θελω.
Τασο, οκ, φορουμ ειμαστε εδω μεσα, θα το παιξουμε και προπονητες της κερκιδας, γνωμες ανταλλασουμε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #1650 on: October 31, 2016, 22:19:47 »
ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ

Η απάντηση του στην ερώτηση συναδέλφου για τη μικρή συμμετοχή του Μπίσερσβαρ και το γεγονός πως δεν ξεκίνησε τον αδικεί. Όσα λέει για τον ποδοσφαιριστή του μπορεί να είναι σωστά. Όμως το ίδιο το παιχνίδι του έδειξε πως ήταν λάθος που δεν τον ξεκίνησε, η ομάδα τα προσόντα του τα έχει ανάγκη.

Δεν θεωρώ τον Μπίσεσβαρ κάτι το εξαιρετικό, ένας ξεπερασμένος ποδοσφαιριστής είναι παλιάς δεκαετίας, όμως το καλοκαίρι δεν αποκτήθηκε κάποιος πιο σύγχρονος δημιουργός.

Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει με τον Πέλκα που πιθανότατα δικαιολογημένα δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής του και με τον Μπίσεβαρ. Δεν γίνεται να πηγαίνεις σε παιχνίδια με 60% κατοχή και ο δημιουργικός μέσος να είναι ο Σάκχοφ.

Με ενοχλούν οι προπονητές, που για να δικαιολογήσουν μία απόφαση τους, κρύβουν τη μισή αλήθεια. Ο Ίβιτς απάντησε γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Μπίσεσβαρ και έβγαλε στην φόρα για να δικαιολογήσει τον εαυτό του όλα τα ελαττώματα του ποδοσφαιριστή, έκανε όμως σαν να μην ξέρει τα ελαττώματα αυτού που ξεκινάει.

Ο Μπίσεσβαρ είναι όντως βαρύς αλλά ο Σάκχοφ είναι περισσότερο. Οταν ακουμπά η μπάλα στον Ολλανδό μέσο τουλάχιστον ο αντίπαλος δέχεται πίεση και οι συμπαίκτες του μπορούν να τρέξουν στο χώρο.

Με τον Σάκχοφ στο ρόλο του δημιουργού, που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να έχει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ πόσο μάλλον στην βασική ενδεκάδα, η συνολική τακτική ακυρώνεται.

Ο Τζάλμα Κάμπος είναι μία λανθασμένη μεταγραφή του καλοκαιριού. Όταν πας σε μία ενδεκάδα που οι πιο επικίνδυνοι για τον αντίπαλο παίκτες σου, παίζουν στα άκρα και στηρίζονται στην ταχύτητα τους είναι υποχρεωτικό να τους προσφέρεις ποδοσφαιριστή στον άξονα που μπορεί να κρατήσει την μπάλα μέσα από τις γραμμές του αντιπάλου και να περνά διαγώνιες πάσες στο τρέξιμό τους.

Μέχρι να μπει ο Μπίσερσβαρ ο ΠΑΟΚ έπαιζε με ένα πλάνο που ήταν φτιαγμένο για λανθασμένο παιχνίδι.Ο ΠΑΟΚ είχε 60% κατοχή και είχε σύνθεση για λιγότερο από 40. Οι παίκτες είχαν την μπάλα και δεν ήξεραν τι να την κάνουν.

Ο Ιβιτς είναι προπονητής της ομάδας, έχει βελτιώσει αρκετές παθογένειες των προηγούμενων χρόνων όσο αναφορά την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι χωρίς μπάλα αλλά και στις επιστροφές και στις αντιδράσεις των γραμμών όταν αυτή χάνεται.

Πράγματι έχει κάνει τον ΠΑΟΚ σύνολο-ομάδα, όμως όσο πιο σύντομα καταλάβει πως χρειάζονται ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα να ξέρουν τι να κάνουν την μπάλα, πώς να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν σε μικρό χώρο, τόσο περισσότερο θα κρατήσει την δουλειά του και θα μπορέσει να την εξελίξει.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ της νίκης γιατί  έκλεισε τον αγώνα έχοντας στο γήπεδο τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν ποιότητα με την μπάλα. Οι Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Περέιρα πρέπει ο καθένας στον ρόλο του να πάρουν περισσότερο χώρο και χρόνο.
ΤΙ... ΔΕΝ ΕΙΠΕ

Στη συνέντευξη τύπου ο Ίβιτς ήταν απογοητευτικός, γιατί πήγε να δικαιολογήσει τις επιλογές που έχουν αποδειχτεί στο γήπεδο πως είναι λανθασμένες.

Έβγαλε όλα τα αρνητικά στην φόρα του Μπίσερσβαρ, που μπήκε και πρόσφερε, μόνο και μόνο επειδή δεν τον ξεκίνησε και υπεραμύνθηκε του Τζάλμα Κάμπος, παρότι δεν ακούμπησε την μπάλα. Ο Ίβιτς δικαιολόγησε τον Καμπός λέγοντας πως είναι ικανοποιημένος που είναι σωστός τακτικά και που στο Καραϊσκάκης ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις.

Πέρασε χωρίς σχόλιο που στον αγώνα με την ΆΕΚ δεν δημιούργησε το παραμικρό και ήταν άφαντος. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τίποτα εξαιτίας του, ο Ίβιτς δεν γίνεται να μην πρόσεξε πως εκτός από τις ευκαιρίες που σπατάλησε, είχε μόλις 1 επιτυχημένη πάσα και 10 λανθασμένες και το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, η φάση ξεκίνησε από δικό του πούλημα της μπάλας στο κέντρο και ο Φιγκέιρας βρέθηκε μόνος του στα δεξιά, επειδή ο Κάμπος άργησε πολύ να πάει στη θέση που τακτικά έπρεπε να βρίσκεται και όταν πήγε κάλυψε τον Φορτούνη που ήταν πιο χαμηλά.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1651 on: October 31, 2016, 23:14:06 »
Ποιος αλητης ρουφιανος δημοσιογραφος και κυριως ιδιοτελης(αρα δεν εχει σημασια και σωστα να τα λεει-γαμιεται και δεν μπαινουμε εδω μεσα να διαβαζουμε ρουφιανους και μουνια)  τις γραφει αυτες τις μπουρδες που πρεπει να τις διαβασουμε σε οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ ;
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1652 on: November 01, 2016, 00:12:53 »
Ελα ντε τι μαλακιες ειναι αυτες μη γαμησω.Κι εγω πιστευω εκανε λαθος εξαρχης χθες αλλα μη δινουμε πατημα σε αναπηρους ποδοσφαιρικα ή στημενους αρδ.ΣΤΗΡΙΞΗ 1000% ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1653 on: November 01, 2016, 07:48:55 »
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/live/2016-10-31/chat-me-ton-stayro-kolka

Δεν ξεχνω!
Κολκα ποτε θα αρχισεις φανερα τον πολεμο στον Ιβιτς; Πιστευεις πως θα ειναι μετα τον δεκεμβρη ή πριν; Ποιον προπονητη θα εφερνες εσυ για να εισαι ευχαριστημενος;
01:13
S
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Βλάνταν Ίβιτς. Αν βρεις κείμενό μου που να τον αδικεί έλα πες μου αστείε...  :'(

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1654 on: November 01, 2016, 10:28:32 »
τσαρλυ ειναι τα παραπανω ... εχει ωραια αναλυση πιο μπροστα για το προβλημα του ΠΑΟΚ παντως, δεν μπηκε ολο το αρθρο

ο ιβιτς για μενα σιγουρα εχει κανει τα λαθη του ... αλλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει κρινια

αυτο που θα του ελεγα αν τον ελβεπα θα ηταν να μην κανει τα λαθη παλιοτερων προπονητων του ΠΑΟΚ... ΖΗΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ και μην συμβιβαζεσαι με μετριοτητες
για να πρωταγωνιστησεις χρειαζεσαι και το αναλογο υλικο ... δεν εισαι μαγος... και εχεις και το -3 χαντικαπ και την διαιτησια να σε βαραει

ζητα 4 μεταγραφαρες τον χειμωνα αν θες να κανεις κατι καλο φετος ... αλλιως μια απο τα ιδια παμε

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1655 on: November 01, 2016, 10:51:48 »
Η κουβέντα μου θυμίζει όλο και περισσότερο την περσινή τέτοια περίοδο για Tudor.
Τον Ίβιτς τον κράτησαν ακριβώς επειδή δεν θα είχε απαιτήσεις. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, παίκτες δεν πρόκειται να πάρει αυτή η διοίκηση εκτος αν το απαιτήσει ο κόσμος (το γνωστό ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχίδια σε κάθε αγώνα) όπως δεν έχει πάρει 5 χρονια τώρα (με εξαίρεση κάτι εξάμηνα).
Η δε αποστροφή του Σαββίδη σε εκείνη την δήλωση ποταμό (...) ότι δοκίμασε και τη συνταγή να φέρει ακριβούς παίκτες (εδώ γελάμε) αλλα απέτυχε, αποδεικνύει τα παραπάνω.
Το να ζητάμε από τον Ίβιτς να απαιτήσει παίκτες είναι σαν να κυνηγάμε την ουρα μας.

Και το φετινό roster του ΠΑΟΚ είναι αδιάφορο. Εγώ προσωπικά αν αύριο φεύγαν όλοι οι παίκτες, για 3-4 θα στενοχωριόμουν. Και ακόμα κι αυτοί θα συμπλήρωναν απλά τον κορμό του ΠΑΟΚ όπως ρεαλιστικά τον απαιτώ εγώ.
Δηλαδή με παίκτες επιπεδου Garcia, Contreras, Lino, Vierinha. Η κάποιους σαν τους Νομπόα, Μακ, Stoch, Natcho, Insaurralde για να μην αναφερόμαστε μονίμως στο 2010 που παρεμπιπτόντως και τότε το πρωτάθλημα από διαιτησία το έχασες τρεις αγωνιστικές από το τέλος, ενώ περνούσες πρώτος στο UEFA από όμιλο με Ρούμπιν και Tottenham.
Το τελευταίο επειδή διαβάζω ότι δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις αγωνιστικές γιατί ο γαύρος έσφαξε τον ατρόμητο...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1656 on: November 01, 2016, 12:32:35 »
Μια χαρά τα λέει το άρθρο. Μάθετε να διαβάζετε όλο το κείμενο και όχι αποσπασματικά ότι (δεν) σας βολεύει.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1657 on: November 01, 2016, 12:58:32 »
Το θεμα ειναι οτι στα κακαλα μας τι γραφει..πρεπει να μας τα πει ο ρουφιανος δηλαδη τσαρλις τσελσις και σκατα και να τα διαβασουμε και εμεις που τους εχουμε γραμμενους και να τα αναπαραγουμε λες και δεν εχουμε ματια , εδω νομιζω ο κοσμος μπαινει για να διαβασει αγνες ΠΑΟΚ φωνες και οχι ρουφιανους.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1658 on: November 01, 2016, 13:22:43 »
Μια χαρά τα λέει το άρθρο. Μάθετε να διαβάζετε όλο το κείμενο και όχι αποσπασματικά ότι (δεν) σας βολεύει.
συμφωνω το αρθρο εχει μεγαλες αληθειες μεσα ... απλα εγινε επικολληση ενος μονο κομματιου που φαινεται να την λεει στον ιβιτς

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1659 on: November 01, 2016, 14:39:03 »
εγω φοβαμαι πως ο ιβιτς παιρνει λαθος δρομο σιγα σιγα σε νοοτροπια και θα μας κοστισει. οτι και να λεμε το να παιζεις με την ιδια 11αδα στο τηγανι κ στη τουμπα με αντιπαλο τον πατιτο τον οικοδομο και τον αλμειδα δειχνει οτι δεν ειναι θεμα τακτικης αφου ειναι τελειως διαφοτερικα ματς, αλλα νοοτροπιας. και τη νοοτροπια του χεστη νομιζω τωρα τη διαμορφωνει και πρεπει να την αποβαλει αφου αλλα εδειχνε στην αρχη. να θυμισω οτι ακομα και με την καλυτερη ομαδα που παιξαμε φετος στη τουμπα, τη ντινα, επαιξε με 10αρι (ουτε καν δλδ, τον πελκα) ενω στα πρωτα 2 ματς του πρωταθληματος το ενα μαλιστα δυσκολο εκτος ξεκινησε το μπισεσβαρ. κανενα αμυντικο κενο λογω του υπερβαρου περιπατητη βεβαια αλλα τεσπα.

εχουμε βαλει 7 γκολ στο πρωταθλημα, μονο αυτο στο τηγανι μπηκε χωρις τον μπισεσβαρ στον αγωνιστικο χωρο. επισης επειδη μας εχει μεινει η εικονα της ομαδας που δημιουργει πολλες ευκαιριες, ολα αυτα τα ματς (με εξαιρεση το ματς στο τηγανι) ηταν με το μπισεσβαρ μεσα (αγρινιο, τριπολη, μισο με ξανθη, γρια, τυρια). με βεροια πονεσαν τα ματια μας οπως και με χανουμι.
επισης 4 γκολ εχουμε φαει, τα 2 ειναι με μπισεσβαρ μεσα.

απο θαυμα δε γκελαραμε προχτες αλλα οσο ο ιβιτς συνεχιζει να φοβαται θα ρθουνε γκελες σε ματς που θα πρεπε να παιρνουμε ανετα.