Θέλεις ρε Βλάνταν να βγάλεις την χρονιά; Αμ δε. Στην πρώτη πραγματικά κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, χθες στην Βέροια και έγινε αυτό που περίμενα από την ημέρα που ζήτησες (και δεν επέμενες) να απομακρυνθεί ο Τζιόλης από την ομάδα. Το έγραψε το φιλαράκι του Πολ Κουτσολιάκου χθες. Κάτσε να το βρω να μην τον αδικήσω και μου πουν ότι βάζω το στυλό στα χέρια του και γράφω ότι νάναι (κατά το 'βάζει λόγια στο στόμα του'). Έλα το βρήκα. Χθες το έγραψε στο SDNA. "πλέον είναι υπό κρίση" έγραψε. Δηλαδή φαντάσου να κάνεις κάποια ήττα τι έχει να γίνει. Με την Ξάνθη έπαιξαν μπάλα, το γκολ δεν μπήκε, αλλά όλοι έπεσαν στον Ροντρίγκεζ για τις χαμένες ευκαιρίες. Τώρα, που πραγματικά η ομάδα ήταν κακή και δεν ήρθε η νίκη, σιγά να μην αφήσουν την ευκαιρία. Έφερες λέει δύο ισοπαλίες και χάθηκε το πρωτάθλημα. Ξεχνούν βέβαια ότι αν δεν κουβαλούσαμε την τιμωρία από πέρσι θα είμασταν 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Βέβαια μπορείς να το σώσεις ακόμα, αν το θέλεις. Στο επόμενο παιχνίδι ξεκινάς στην ενδεκάδα με Γλύκο, Τζαβέλα, Τζιόλη, Πέλκα και Κλάους για να είναι ικανοποιημένοι οι Κουτσολιάκοι και οι υπάλληλοι τους στα γραφεία της ΠΑΕ, στα ράδια και στα site.
Προς συνοπαδούς... Λυπάμαι, αλλά είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι το πρωτάθλημα κρίνετε μετά από 4 αγώνες. Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Δεν ξέρω αν είδατε ότι την Πέμπτη κάποιοι πραγματικά δεν είχαν άλλες ανάσες και δυνάμεις και σέρνονταν. Έμαθα ότι καθημερινά κάνουν αιματολογικές στους παίκτες για να δουν τις δυνάμεις τους. Δεν έχω για μαλάκα τον Ιβιτς (σύμφωνα με τα όσα μας έχει δείξει) να αλλάξει ενδεκάδα, εκτός αν πραγματικά είδε ότι πράγματι κάποιοι όχι μόνο δεν θα μπορούσαν να βγάλουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, όπως ότι μπορεί να τους χάναμε με ενδεχόμενο τραυματισμό. Τώρα αν ο Κρέσπο, έπαιξε δεξί μπακ ή έπρεπε να παίξει ο Κίτσιου ή αν στα χαφ έπρεπε να μπει ο Μπίσεσβαρ αντί του Χαρίση ή ενός εκ των Κλαους-Περέιρα είναι άλλη κουβέντα και δεκτή από μένα να γίνει.