ειμαι 48 χρονων. εχω δει διοικησεις και διοικησεις,ομαδες και ομαδες του ΠΑΟΚ,γκρινια,χαρα,μππουκες .οποτε μπορουσα παντα πηγαινα γηπεδο,δε λογαριασα ποτε αν εχουμε σωστη η οχι παε καλη η κακη ομαδα ,στοχους η οχι,παντα το ιδιο αγχος την ωρα του αγωνα, την ιδια ανυπομονησια πριν απο αυτο.δεν γουσταρα ομως ποτε τις μπουκες,δεν πηγα μονο για φιλους,δεν πηγα για το χαβαλε,δεν πηγα για να πω οτι ημουν και εγω εκει.πηγα γιατι σε ολες τισ καταστασεις αγαπουσα και αγαπω τον ΠΑΟΚ.εκδρομη με πουλμαν 17 ατομων στην πατρα,10 ατομα στο παπαστρατειο κερκιδα,10 ατομα στο σπορτιγκ και να βγαινουμε ως παικτες,30 ατομα στους ιωνικους φιλαδελφειας και νικαιας,μπορω να διηγουμε ωρες ατελειωτες.κινδυνευσε η ζωη μου δεκαδες φορες αλλα ποτε δεν με επηρεασε ενας ζαγορακης ενας κοντος,ενας βουλινος ενας σαββιδης η ενας ρωσσος.μου ειπανε πως κατεστρεψα την ζωη μου για τον ΠΑΟΚ,οταν επρεπε να διαβαζω δεν διαβαζα και ετρεχα ,παρατησα γκομενες και παντρευτηκα αυτην ποθ αντεξε το 'κουσουρι ' μου.μου ειπαν πως θα ειχα αλλο μελλον αλλα δε...δεν εβαλα ουτε τον συνδεσμο ουτε τιςπαρεες πανω απο τον ΠΑΟΚ ,κανονιζα το μνημοσυνο του πατερα μου μια εβδομαδα πριν η μετα ωστε να σταματησω τουμπα πριν παω πιο βορεια.δεν υπαρχει ΠΑΟΚομετρο,δεν υπαρχει ΠΑΟΚ εισαι,δεν υπαρχει στραβοστομης,4κιας, βλαχοεπισημος.δεν υπαρχει επαρχια,ντερμπακιας.το χ στο καμπ νου ειναι αποτυχια και παμε για αλλα.
ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ, ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ .ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
αν το βλεπετε αλλοιως πρεπει να αρχισετε να ψαχνεστε.δεν ειμαστε σαν ολους τους αλλους.ειμαστε μοναδικοι.