Author Topic: Vladan Ivic  (Read 75812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: Vladan Ivic
« Reply #1340 on: July 03, 2012, 17:37:49 »

να το πω μια ακομα φορα για τα παιδακια της α δημοτικου.. δεν μιλαμε για οτι μαλακιες εκανε η διοικηση, λεμε για την προσωπικη επιλογη των 3 αυτων αρχιδιων να μην διευκολυνουν την ομαδα

Καμία ομάδα δε διευκολύνεται , διευκολύνονται αυτοί και οι υπεξαιρέσεις τους. Δε γίνεται να συνταχθούμε με απατεώνες για να βοηθήσουμε την ομάδα. Για τον Βιολίδη και τα άνευ επιστροφής δανεικά δε βλέπω να τρελαίνεται κανένας. Πάρτε ρε μουνόπανα όλοι απο την τσέπη του ΠΑΟΚτσή, οι παίκτες μας έφταιξαν - μόνοι τους τα έκαναν τα 4ετη. Κ 5οι που βγήκαν πρόκειται για άθλο 1 κ 1,5 χρόνο απλήρωτοι.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1341 on: July 03, 2012, 17:40:29 »
καλά κάνουν ρε, εφόσον δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξυπνήσουν τα κοιμώμενα ζώα που δεν καήκανε στο προ, αλλά στα ραδιόφωνα, τις φυλλάδες, τα ολαπαοκ24...

σε τι διαφέρει η σημερινή κατάσταση του ΠΑΟΚ με πριν έξι χρόνια; πες!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1342 on: July 04, 2012, 13:37:27 »

να το πω μια ακομα φορα για τα παιδακια της α δημοτικου.. δεν μιλαμε για οτι μαλακιες εκανε η διοικηση, λεμε για την προσωπικη επιλογη των 3 αυτων αρχιδιων να μην διευκολυνουν την ομαδα

Καμία ομάδα δε διευκολύνεται , διευκολύνονται αυτοί και οι υπεξαιρέσεις τους. Δε γίνεται να συνταχθούμε με απατεώνες για να βοηθήσουμε την ομάδα.
η ουεφα ποιον θα τιμωρησει; τον ΠΑΟΚ ή τον βρυζα; η ομαδα μας θα τιμωρηθει κ αυτο μετραει, ο βρυζας σημερα ειναι αυριο δεν ειναι

κ τι εννοεις να συνταχθουμε με απατεωνες; ειδες κανεναν να λεει κ μπραβο στον βρυζα;

κ η λογικη των 2 σας ποια ειναι δηλαδη; να τιμωρηθει η ομαδα για να ξυπνησει ο κοσμος κ να φυγει ο βρυζας; ειστε ΠΑΟΚ ή αντιβρυζας κ αντιζαγορακης; η ομαδα κ το συμφερον της ειναι πανω απο προσωπα κ καταστασεις, & το συμφερον για την ομαδα ειναι να παιξει ευρωπη του χρονου

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1343 on: July 04, 2012, 13:40:26 »
να φανταστώ είσαι υπέρ του μνημονίου και ψήφισες ΝΔ...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1344 on: July 04, 2012, 13:52:02 »

Καμία ομάδα δε διευκολύνεται , διευκολύνονται αυτοί και οι υπεξαιρέσεις τους. Δε γίνεται να συνταχθούμε με απατεώνες για να βοηθήσουμε την ομάδα.
η ουεφα ποιον θα τιμωρησει; τον ΠΑΟΚ ή τον βρυζα; η ομαδα μας θα τιμωρηθει κ αυτο μετραει, ο βρυζας σημερα ειναι αυριο δεν ειναι

κ τι εννοεις να συνταχθουμε με απατεωνες; ειδες κανεναν να λεει κ μπραβο στον βρυζα;

κ η λογικη των 2 σας ποια ειναι δηλαδη; να τιμωρηθει η ομαδα για να ξυπνησει ο κοσμος κ να φυγει ο βρυζας; ειστε ΠΑΟΚ ή αντιβρυζας κ αντιζαγορακης; η ομαδα κ το συμφερον της ειναι πανω απο προσωπα κ καταστασεις, & το συμφερον για την ομαδα ειναι να παιξει ευρωπη του χρονου

Αν απαγάγουν το παιδί σου και σου ζητήσουν λύτρα και τα δώσεις και μετά σου ξαναζητήσουν και τα ξαναδίνεις και μετά ξαναζητάνε και ξανά και ξανά και ξανά, μετά από πόσες φορές θα καταλάβεις ότι δεν έχουν σκοπό να σου επιστρέψουν τον ΠΑΟΚ σου;
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για τα λεφτά σου και για την ομάδα σου γιατί αν σταματήσεις να τους δίνεις λεφτά ίσως να τον αφήσουν ελεύθερο.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1345 on: July 04, 2012, 14:42:38 »
Ο αδερφός πιο πάνω σου δωσε απάντηση κ με κάλυψε πλήρως. Δεν έχει κανέναν νόημα αν θα παίξεις φέτος Ευρώπη, όταν το χειμώνα θα πουλήσεις πάλι αντίστοιχο Βιερίνια ή ο,τιδήποτε πλησιέστερο σ αυτόν γιατί "πληρώνουμε πολλά στις ποδοσφαιρικές αρχές απο τα βεγγαλικά". Όταν κατά το Μάη θα έρθει ξανά κανα νοκ αουτ ματς ημιτελικού κυπέλλου και δεν θα βγεις στο γήπεδο να παίξεις, αλλά θα κοιτάς κανα μαστροκώστα να στο καρφώνει. Όταν το Δεκέμβρη θα ξαναψηφίσεις την επιταγή του Μαρινάκη στην γλοιώδη λίγκα που υποβοηθάς. Όταν κατά τον Οκτώβρη θα εμφανιστεί ο ορθόδοξος τσάκωνας με τα μουστάκια και τα λαχούρ πουκαμισάκια να σου πουλάει παπά μέσω των ρουφιάνων της αυλής οτι θα κάνει τον ΠΑΟΚ hansa vladivostok και θα μετονομάσει το γήπεδο σε Παναγιά Φανερωμένη Η τροπαιοφόρος . Όταν θα έρθει το επόμενο ανίκανο ball boy για να σε κρατάει στην μετριότητα.

Τον ΠΑΟΚ τον αγαπάμε γτ είναι καθαρός στις ψυχές μας και καθαρό θέλουμε να τον διατηρήσουμε στο μέλλον για τα παιδιά μας. Όχι γτ θα παίξει 2 γύρους με τον μπουντιμιρ στην ευρώπη να γελάει ο κόσμος.

Άσε που την χάρη θα στην κάνουν "οι παραδόπιστοι" που θέλουν κ να πληρώνονται και θα υπογράψουν τον 11ο διακανονισμό. Να δούμε ποια θα είναι η επόμενη δικαιολογία που θα εφεύρουν οι σαλιάρηδές τους για να αποκρύψουν τα τέρατα. Η κρίση χρησιμοποιήθηκε, ο χουλιγκανισμός καταπνίγεται απο την κρατική καταστολή και μαντρώνονται οι "ανεγκέφαλοι" του τζαγκόρ, ο κακός Μπόλονι που δεν αξιοποίησε τπτ και είναι τόσο λίγος που πήγε στο Κατάρ χρησιμοποιήθηκε, ο Γουμενομπατατούδης και το αμαρτωλό παρελθόν χρησιμοποιήθηκε (γι' αυτό έμενε απλήρωτος ο κωλο-μπούρδας  15χρόνια), αναμένω με αγωνία την επόμενη εφεύρεση.

@ Προτιμώ να μαι παιδάκι Α' δημοτικού στο μυαλό κ ν αγαπάω τον ΠΑΟΚ, όπως τον αγαπούσα τότε, παρά να σκουλικίζω και να ζητάω ρέστα απο ποδοσφαιριστές που ζητάνε τα συμβόλαιά τους (κατ' εμε μαλακία που δεν ζητάνε και μη δεδουλευμένα, εγω αν έπαιζα και έβλεπα τον πρόεδρα να αγοράζει σαλέ, βίλες και καινούργια τσιμπουκόχειλα στην πουτάνα την γυναίκα του  και εγώ απο τα 400 που δικαιούμαι, να παίρνω 40 όλη τη χρονιά, θα ζητούσα ΟΛΟ το συμβόλαιο). Γτ άλλο δεν έχω λεφτα επειδή είμαι ένα φτωχό Σωματείο και άλλο δεν έχω λεφτά επειδή 2 ολάκερα χρόνια έκλεβα τα ταμεία και δάνειζα σε χοντρούς φίλους.
Επίσης σταματήστε την καραμέλα "κανεις δεν έχασε λεφτά απο τον ΠΑΟΚ". Κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι δυνατόν να χάσει λεφτά απο ομάδα, εκτός της πτωχευμένης -  44 - ΠΑΕ. Θέλετε να συγκρίνεται ο ΠΑΟΚ με δαύτους? Να το ξέρουμε  
« Last Edit: July 04, 2012, 14:57:29 by CLUB »

August Spies

• Guest
« Reply #1346 on: July 04, 2012, 15:07:10 »
μπράβο.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1347 on: July 04, 2012, 15:56:28 »
υπαρχει διαφορα φιλοσοφιας... στεκομαι στην τελευταια μου προταση
η ομαδα κ το συμφερον της ειναι πανω απο προσωπα κ καταστασεις, & το συμφερον για την ομαδα ειναι να παιξει ευρωπη του χρονου

για την διοικηση να γραψετε στο αντιστοιχο τοπικ αν κ τα εχουμε πει κ εκει, εγω σταθηκα στην προσωπικη αποφαση των "κυριων" αυτων που για μενα ειναι εναντια στο συμφερον της ομαδας μου.. κ εγω σε οτιδηποτε κατα του ΠΑΟΚ δεν μπορω να μην κατακρινω τουλαχιστον

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1348 on: July 04, 2012, 16:14:16 »
μα και η συμφωνία για διακανονισμό κατά του ΠΑΟΚ είναι..
του πραγματικού ΠΑΟΚ.. οι διακανονισμοί εξυπηρετούν το μαγαζάκι τους...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1349 on: July 04, 2012, 16:43:46 »
υπαρχει διαφορα φιλοσοφιας... στεκομαι στην τελευταια μου προταση
η ομαδα κ το συμφερον της ειναι πανω απο προσωπα κ καταστασεις, & το συμφερον για την ομαδα ειναι να παιξει ευρωπη του χρονου

για την διοικηση να γραψετε στο αντιστοιχο τοπικ αν κ τα εχουμε πει κ εκει, εγω σταθηκα στην προσωπικη αποφαση των "κυριων" αυτων που για μενα ειναι εναντια στο συμφερον της ομαδας μου.. κ εγω σε οτιδηποτε κατα του ΠΑΟΚ δεν μπορω να μην κατακρινω τουλαχιστον

Άστο καλύτερα, με τέτοια τρίπλα δεν περνάς ούτε τον βλάσση τσάκα με σορτσάκι.
Σου εξηγούν μια χαρά την "τελευταία σου πρόταση".
Όχι, το συμφέρον της ομάδας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να παίξει Ευρώπη του χρόνου.
Το συμφέρον της ομάδας είναι να πληρώσουν οι κλέφτες και να πάνε στα τσακίδια.
Ο,τιδήποτε άλλο κάνει κακό στην ομάδα.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1350 on: July 04, 2012, 19:23:21 »
μαλιστα το διαβασαμε κ αυτο.. δεν συμφερει τον ΠΑΟΚ η ευρωπη! μπορεις να το αιτιολογησεις κιολας;

για το 2ο σκελος εννοειται οτι συμφωνουμε ολοι

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1351 on: July 04, 2012, 19:40:26 »
Όπως το καταλαβαίνω εγώ (δεν είμαι δικηγόρος του και δεν το χρειάζεται) , εννοεί ότι και 10 σερί καλές ευρωπαϊκές πορείες να κάνουμε, και το ΤσουΛου να πάρουμε, με την παρούσα κατάσταση το μόνο που θα γίνει είναι να πέσουν λεφτά σε τρύπιο τσουβάλι. Κάποτε πιστεύαμε ότι μια έξοδος στους ομίλους του ΤσουΛου θα μας αναβάθμιζε οριστικά. Όχι πια ή τουλάχιστον όχι αν γίνει επί αναξιόπιστης διοίκησης.

Στο θέμα: ο Ίβιτς καλά κάνει και ζητάει τα λεφτά του, όπως και οι υπόλοιποι. Τα δικαιούται, τον έβαλαν να υπογράψει συμβόλαιο. Οι διακανονισμοί είναι ένδειξη καλής θέλησης από μέρους τους και όχι υποχρέωσή τους. Επαγγελματίες είναι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1352 on: July 04, 2012, 20:03:19 »
μαλιστα το διαβασαμε κ αυτο.. δεν συμφερει τον ΠΑΟΚ η ευρωπη! μπορεις να το αιτιολογησεις κιολας;

για το 2ο σκελος εννοειται οτι συμφωνουμε ολοι

Όχι δεν μπορώ. Όταν έχουμε μπει 2 χρόνια τώρα μέσα από τις πορείες στους 32, δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά. Εσύ θα έπρεπε να μας εξηγήσεις γιατί μας συμφέρει η Ευρώπη, όχι εγώ γιατί δεν μας συμφέρει. Είναι προφανές ότι μας βάζουν μέσα.
Το ξανάγραψα πριν λίγο καιρό: γυρίσαμε στον χειρότερο εφιάλτη μας, να μη συμβαδίζει η αγωνιστική επιτυχία με το καλό του συλλόγου.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1353 on: July 05, 2012, 12:09:51 »
δηλαδη θα γραφουμε κ τα αυτονοητα; περυσι μονο ειχες εσοδα που φτανανε τα 4 εκατ απο την πορεια στην ευρωπη.. κ δεν θα κατσω να αναφερθω σε ολους τους αλλους λογους που την κανουν σημαντικη εκτος του οικονομικου

τωρα τι τα εκανε ο βρυζας κ ο ζαγορακης αλλο θεμα

η ομαδα πρεπει να βγει ευρωπη κ φετος.. ο βρυζας σημερα ειναι αυριο δεν ειναι, ειτε με σαββιδη ειτε με αλλη διοικηση ειτε με βρυζα μονο ωφελη εχει ο συλλογος

August Spies

• Guest
« Reply #1354 on: July 05, 2012, 12:15:07 »
Η Ευρώπη είναι εκεί που αν αξίζεις μπορεί και να καταφέρεις κάτι καλό.
Είναι το όνομα που μπορεί να φτιάξεις για να προσεγγίσεις (αν θες κ μπορείς) παίχτες και σοβαρούς προπονητές.
ΠΑΟΚ χωρίς Ευρώπη είναι βουτιά στο κενό και στη μιζέρια.

Αν, τυχόν, μας αποκλείσουν, πρέπει να καθαιρεθούν με συνοπτικές όσοι βρίσκονται στη Διοίκηση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1355 on: July 05, 2012, 13:01:04 »
τωρα τι τα εκανε ο βρυζας κ ο ζαγορακης αλλο θεμα

ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ.
Απλά λεφτουδάκια φάγαν μωρέ, θα τα βρούμε αλλού όπως παλιά, δεν υπάρχει εξάλλου ακόμα εφαρμογή του νόμου για να σε γαμήσουν, ούτε σε περιμένουν στη γωνία.
Ας ξαναβγούμε Ευρώπη να φάνε κι άλλα. Να έχουν και τα τρισέγγονα των τρισέγγονών τους. Και να μεγαλώνει η τρύπα για να χαίρονται οι χαχόλοι, ξέροντας ότι πάλι θα στα φάνε και πάλι μέσα θα σε βάλουν στο τέλος. Και μια μέρα να ξυπνήσουμε για να πάμε σε ντέρμπυ με τη γριά και τον ολυμπιακό βόλου.

Ακριβώς όπως η ψωροκώσταινα. Πανηγυρίζουν οι χαζοχαρούμενοι για τους ολυμπιακούς της χαβούζας, τους αλβανούς ντόπερμαν της άρσης βαρών, τις πρωτιές του ρεχάγκελ και της παπαρίζου, κουνάν τον κώλο τους στα τραπέζια του μαζωνάκη και στα super βλαχadise, κάνουν το κομμάτι τους με mercedes 3200 δόσεων υπάλληλοι των 750 ευρώ, και όλα αυτά ξέροντας ότι οι από πάνω κλέβουν. Και τώρα αναρωτιούνται γιατί τον τρώνε χωρίς σάλιο από όπου έχουν τρύπα.

Kι εσύ ρε August μας δουλεύεις; Ποιος να αξίζει τώρα εκεί που φτάσαμε; Ο βλογιοκομμένος και ο κοντός;

ΚΑΘΕ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ=ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
« Last Edit: July 05, 2012, 13:11:12 by Català »

August Spies

• Guest
« Reply #1356 on: July 05, 2012, 14:27:22 »
Catala δεν έπιασες το πνεύμα μου.

Ομάδα δεν έχουμε, δε το συζητώ.
Προπονητή δεν έχουμε.
Η Διοίκηση τα τρώει, δεδομένο εδώ και πολύ καιρό.

ε κοψτε μας και την Ευρώπη, για να συναντήσουμε τη γριά, μιαν ώρα αρχίτερα.

Οχι Catala είναι ντροπή για τον σύλλογο. Να κόψουν το λαιμό τους να φέρουν έστω ένα μέρος από τα κλεμμένα, να μην ξεφτυλιστούμε φέτος.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1357 on: July 05, 2012, 14:31:28 »
δυστυχως φτασαμε στο σημειο καποιοι να μισουνε περισσοτερο τον βρυζα κ τον ζαγορακη απο οσο αγαπανε τον ΠΑΟΚ μας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1358 on: July 05, 2012, 15:12:36 »
blue, δεν βλέπω καμμία αντίφαση πάντως στα δύο χαρακτηριστικά που παραθέτεις. Η απορία μου είναι πώς την ανακάλυψες εσύ αυτήν την αντίφαση. Είναι σαν να σου λένε στο παιδί με πυρετό να μην δίνεις παγωτό κι εσύ να απαντάς πως όποιος το λέει, μισεί ή δεν αγαπάει αρκετά το παγωτό.  :'(

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1359 on: July 05, 2012, 16:36:08 »
δυστυχως φτασαμε στο σημειο καποιοι να μισουνε περισσοτερο τον βρυζα κ τον ζαγορακη απο οσο αγαπανε τον ΠΑΟΚ μας

Επειδή για ακόμα μια φορά δεν έχεις τι να πεις, όπως πχ εχθές με τα άλλα μέλη που απαντούσες άλλ'αντ'άλλων, δεν παπαρολογείς απλώς, λες και χοντράδες. Αφού λοιπόν έφτασες στο σημείο να κρίνεις εσύ την αγάπη των άλλων προς τον ΠΑΟΚ, κανονικά θα έπρεπε να σου απαντήσω το ίδιο βαριά και ακόμα περισσότερο. Δεν θα το κάνω όμως, αφενός επειδή σέβομαι τους μοντς και τα άλλα μέλη, αφετέρου επειδή απαξιώ. Ούτως ή άλλως κουβέντα δεν μπορείς να κάνεις και να απαντήσεις, τόσες μέρες και με τους υπόλοιπους "απαντάς" σε ένα-δυο από τα πολλά και μετά μόνο εξυπνάδες και σχόλια άσχετα για εντυπωσιασμό.

Και κάτι ακόμα, επειδή και αυτό το έχεις πιάσει λάθος, αν δεν το παραποιείς σκοπίμως: δεν καίγονται τα αρχίδια μου τόσο για τους πουτάνας γιους ώστε να τους μισώ. Σιγά μη σπαταλήσω τόσο δυνατό συναίσθημα για τα μουνιά αυτά της διοίκησης, πρώην και νυν. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θέλω απλώς. Δεν είναι μίσος αυτό, μην μπερδεύεσαι.