Ο αδερφός πιο πάνω σου δωσε απάντηση κ με κάλυψε πλήρως. Δεν έχει κανέναν νόημα αν θα παίξεις φέτος Ευρώπη, όταν το χειμώνα θα πουλήσεις πάλι αντίστοιχο Βιερίνια ή ο,τιδήποτε πλησιέστερο σ αυτόν γιατί "πληρώνουμε πολλά στις ποδοσφαιρικές αρχές απο τα βεγγαλικά". Όταν κατά το Μάη θα έρθει ξανά κανα νοκ αουτ ματς ημιτελικού κυπέλλου και δεν θα βγεις στο γήπεδο να παίξεις, αλλά θα κοιτάς κανα μαστροκώστα να στο καρφώνει. Όταν το Δεκέμβρη θα ξαναψηφίσεις την επιταγή του Μαρινάκη στην γλοιώδη λίγκα που υποβοηθάς. Όταν κατά τον Οκτώβρη θα εμφανιστεί ο ορθόδοξος τσάκωνας με τα μουστάκια και τα λαχούρ πουκαμισάκια να σου πουλάει παπά μέσω των ρουφιάνων της αυλής οτι θα κάνει τον ΠΑΟΚ hansa vladivostok και θα μετονομάσει το γήπεδο σε Παναγιά Φανερωμένη Η τροπαιοφόρος . Όταν θα έρθει το επόμενο ανίκανο ball boy για να σε κρατάει στην μετριότητα.
Τον ΠΑΟΚ τον αγαπάμε γτ είναι καθαρός στις ψυχές μας και καθαρό θέλουμε να τον διατηρήσουμε στο μέλλον για τα παιδιά μας. Όχι γτ θα παίξει 2 γύρους με τον μπουντιμιρ στην ευρώπη να γελάει ο κόσμος.
Άσε που την χάρη θα στην κάνουν "οι παραδόπιστοι" που θέλουν κ να πληρώνονται και θα υπογράψουν τον 11ο διακανονισμό. Να δούμε ποια θα είναι η επόμενη δικαιολογία που θα εφεύρουν οι σαλιάρηδές τους για να αποκρύψουν τα τέρατα. Η κρίση χρησιμοποιήθηκε, ο χουλιγκανισμός καταπνίγεται απο την κρατική καταστολή και μαντρώνονται οι "ανεγκέφαλοι" του τζαγκόρ, ο κακός Μπόλονι που δεν αξιοποίησε τπτ και είναι τόσο λίγος που πήγε στο Κατάρ χρησιμοποιήθηκε, ο Γουμενομπατατούδης και το αμαρτωλό παρελθόν χρησιμοποιήθηκε (γι' αυτό έμενε απλήρωτος ο κωλο-μπούρδας 15χρόνια), αναμένω με αγωνία την επόμενη εφεύρεση.
@ Προτιμώ να μαι παιδάκι Α' δημοτικού στο μυαλό κ ν αγαπάω τον ΠΑΟΚ, όπως τον αγαπούσα τότε, παρά να σκουλικίζω και να ζητάω ρέστα απο ποδοσφαιριστές που ζητάνε τα συμβόλαιά τους (κατ' εμε μαλακία που δεν ζητάνε και μη δεδουλευμένα, εγω αν έπαιζα και έβλεπα τον πρόεδρα να αγοράζει σαλέ, βίλες και καινούργια τσιμπουκόχειλα στην πουτάνα την γυναίκα του και εγώ απο τα 400 που δικαιούμαι, να παίρνω 40 όλη τη χρονιά, θα ζητούσα ΟΛΟ το συμβόλαιο). Γτ άλλο δεν έχω λεφτα επειδή είμαι ένα φτωχό Σωματείο και άλλο δεν έχω λεφτά επειδή 2 ολάκερα χρόνια έκλεβα τα ταμεία και δάνειζα σε χοντρούς φίλους.
Επίσης σταματήστε την καραμέλα "κανεις δεν έχασε λεφτά απο τον ΠΑΟΚ". Κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι δυνατόν να χάσει λεφτά απο ομάδα, εκτός της πτωχευμένης - 44 - ΠΑΕ. Θέλετε να συγκρίνεται ο ΠΑΟΚ με δαύτους? Να το ξέρουμε