Author Topic: Vladan Ivic  (Read 75967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Vladan Ivic
« Reply #1180 on: October 03, 2011, 13:36:53 »
οταν ετρωγε τις καρτες και μας αφηνε με 10 στο τηγανι τοτε να εκανε τις δηλωσεις....

βασικα αφηνει αιχμες για παιχτες?για προπονητη? για συστημα? γιατι ακριβως?

Δεν αφησε αιχμες και συντηρουμε ενα θεμα που δημιουργηθηκε απο το ολασαλπι..
Δεν ειπε κανενα ψεμμα ο σερβος... Και δεν ειναι η πρωτη φορα που μιλαει εξω απο τα δοντια.. παντα ετσι μιλαγε ο ιβιτς.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1181 on: October 03, 2011, 13:38:23 »
Εχουμε παίξει οκτώ εννιά παιχνίδια, έχουμε βγάλει την μπάλα πάνω από την γραμμή εννιά φορές, οι αντίπαλοι είχαν έξι δοκάρια και πολλές ευκαιρίες. Στο παρελθόν δεν συνέβαινε αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καλά. Αν θέλεις να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο πρέπει να έχεις κατοχή της μπάλας, αυτό είναι το πιο σημαντικό, δεν μπορείς αλλιώς να πάρεις κάτι καλύτερο".

Καμια σχεση αυτα που ειπε ο Ιβιτς με αυτα που ειπε  ο Γεωργιαδης..το μονο κοινο τους σημειο οι δηλωσεις περι κουρασης απο το ευρωπαικο ματς..

Ποτε ρε γκραντε μιλουσε ετσι ο Ιβιτς?

Και επισης αφου μιλησε για κατοχη στο συγκεκριμενο γηπεδο που ειχαμε προπερσι και πηραμε 2 διπλα ας ελεγε και για την αποβολη του περυσι που ειμασταν καλυτεροι και χασαμε 3-0..

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1182 on: October 03, 2011, 16:41:20 »
ετσι.... αντε και γαμησου ρε ιβιτς
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1183 on: October 03, 2011, 16:58:08 »
και για μένα μαλακια του ίβιτς που έκατσε και τα είπε δημοσια και όχι με τη μια στον προπονητή του...αλλα δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του και να σκεφτώ γιατί το έκανε αυτό...όταν το πετύχω θα τον ρωτήσω...ας ελπισουμε να μην ειναι συντομα  ;)

στην ουσια...σε αυτά που είπε έχει τα 100% δίκιο και η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί ...εχουμε πρόβλημα γιατί για δεύτερη φορα φέτος στο πρωτάθλημα γυρνάει το σκορ....εχουμε παίξει οκτώ έννοια παιχνίδια, έχουμε βγάλει την μπάλα πάνω από την γραμμή έννοια φορες, οι αντίπαλοι είχαν έξι δοκάρια και πολλές ευκαιρίες...στο παρελθόν δεν συνέβαινε αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καλά..... αν θέλεις να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο και σε οποιοδηποτε γηπεδο  ;)  πρέπει να έχεις κατοχή της μπάλας, αυτό είναι το πιο σημαντικό...αν παίζαμε σήμερα με τον βαζελο θα έλεγα πως ναι έπαιξε ρολο η κουραση....αλλα παίζαμε με τον gay, και ο gay έπαιξε μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη....εχει δυο στόχους όπως και εμείς, ήταν το ίδιο δύσκολο και για τις δυο ομάδες λοιπον....πρέπει να βελτιωθούμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε και να παρουμε το νταμπλ  ;)

πορτοφολας4
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

August Spies

• Guest
« Reply #1184 on: October 03, 2011, 18:14:02 »
Εντάξει δεν έχει άδικο στις δηλώσεις του.
Το θέμα είναι οτι μου φαίνεται οτι βγάζει ξεκάθαρα μία πικρία. Ίσως για την μη χρησιμοποίηση του.
Που και γι αυτο το συγκεκριμένο μάτς εχει ξεκάθαρο δίκιο.

Το θέμα είναι οτι όσο χάλια κι αν τα πήγε όλη η ομάδα και ο Μπόλονι στο τηγάνι
ακόμη κι αν δεν είχε τέτοιο σκοπό
αυτές οι δηλώσεις του χρησιμοποιούνται σήμερα απο διαφόρους να την πέσουν στον προπονητη.
κι αυτο είναι μαλ@κία.

zoran savic

• Guest
« Reply #1185 on: October 03, 2011, 19:05:53 »
Προσωπική γνώμη μου είναι ότι οι δηλώσεις του φωτογραφίζουν Μπόλονι
και Μπαλάφα, λογικά χθες περίμενε να ξεκινήσει βασικός και βρέθηκε
προ εκπλήξεως αν ο προπονητής κρίνει ότι ο Ivic μπορεί μόνο ένα τέταρτο
τότε θα παίζει μόνο ένα τέταρτο και αν βγει ο Spadaccio  το τεταρτάκι
θα περιοριστεί μόνο στα Ευρωπαικά ματς απλά ο Ivic βλέπει τον πάγκο να έρχεται
και δεν τον αντέχει.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1186 on: October 03, 2011, 19:07:09 »
Νομιζω οτι υπεραναλυθηκε το θεμα του και πλεον μονο κακο μπορει να κανει και για την ομαδα και για αυτον.

Μαλακια ηταν οι δηλωσεις του οτι και να λετε. Αυτα δεν ειναι για λαικη καταναλωση (και τα λεει ενας που το γουσταρει το πουλι).

Νερο κι αλατι συνεχιζουμε...

ΥΓ: Ειμαι σιγουρος οτι ο γατος ο Ρουμανος θα τον καλεσει για ενα τετατετ και θα κλεισει το θεμα. Εχεις προπονητη φετος-δεν εχεις καρεκλα...

Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1187 on: October 04, 2011, 00:29:04 »
Εγω οταν το ακουσα λαιβ στο νοβα δε μου φανηκε να αφησε καμμια αιχμη, δεν μου περασε καν απο το μυαλο, αλλα απλα εκανε μια αναλυση πολυ σωστη. Εκπληκτος ειδα να δινεται αλλη διασταση στο θεμα και το βραδυ στην εκπομπη του Δημοπουλου ακουσα μεχρι και οτι τα εβαλε ακομα και με τον Κρεσιτς επιδη ο ενας ειναι Σρβος κι ο αλλος Κροατης! Ενω δεν εκανε καμμια αναφοαρα στον Κρεσιτς. Για μενα το θεμα ειναι ανυπρκτο τελειως. Αν ομως ισχυει εστω και με πιθανοτητα 1% θεμα πικριας κλπ ο Μπολονι πρεπει να τον βαλει στη θεση του.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #1188 on: October 04, 2011, 12:30:10 »
ρε αντε και γαμησου αντιπαθητικιε, αργοσχολε σκατοσερβα!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1189 on: October 04, 2011, 13:18:29 »
Πόσο θέλω να κάνει τις ίδιες δηλώσεις ο Γκαρσία και να έχουμε κωλοτούμπες...

Εγώ τον Ίβιτσ τον αντιπαθώ. Τον θεωρώ άχρηστο ΠΛΕΟΝ για τον ΠΑΟΚ. Είπε όμως αλήθειες. Τις αλήθειες που λέμε όλοι. Διαφωνεί κανείς με την ουσία των λόγων του? Για να ξέρω δηλαδή

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1190 on: October 16, 2011, 22:26:36 »
περιμενουμε τις δηλωσεις σου για τιν σημερινη εμφανιση πριν παμε για υπνο
My Own WoRST ENeMy.....

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1191 on: October 16, 2011, 23:01:26 »
σε βαλανε να τρεχεις φετος και δεν μπορεις ? και αμεσως σου εφταιξε το συστημα? ο προπονητης σου και ολα τα αλλα? φοβερος σημερα....μπραβο....
My Own WoRST ENeMy.....

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #1192 on: October 16, 2011, 23:05:37 »
ο ιβιτσ φταει που ειναι ετοιμος για συνταξη και αντι να τον τελειωσεις με αποδεσμευση και να φερεις εναν κανονικο ποδοσφαιριστη εχεις απαιτησεις απ αυτον?

zoran savic

• Guest
« Reply #1193 on: October 16, 2011, 23:12:17 »
IVIC = μηδέν σήμερα, με προβληματίζει το γεγονός ότι ξεκίνησε βασικός

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1194 on: October 16, 2011, 23:13:55 »
αυτόν έχει, αυτόν βάζει. απλά τα πράγματα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1195 on: October 16, 2011, 23:17:37 »
Μετα τις δηλωσεις στα καπακια βασικος.. θα σε φανε λαχανο και σενα καημενε Μπολονι..

Οσο για το πουλι περιμενω τοποθετηση για κατοχη μπαλας στην Τουμπα με μικροτερους αντιπαλους, πως ανοιγουν τετοιες κλειστες αμυνες, πως μπορεις κεφαλια απο τα 2 μετρα αφυλακτος να την στειλεις αουτ και οτι αλλο τελοσπαντων θελει να πει..εδω ειμαστε να τα ακουμε τα καμαρια μας..

zoran savic

• Guest
« Reply #1196 on: October 16, 2011, 23:18:19 »
Δε νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα, έχει και Λαζάρ και Τσουκαλά
και Σπαντάτσιο (για 15 λεπτά), ο Λαζάρ έπαιξε 87 λεπτά με την εθνική
με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν παίζει?

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1197 on: October 16, 2011, 23:25:25 »
δηλώσεις έχουμε;;;;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1198 on: October 17, 2011, 00:26:15 »
Γαμω την τρελλα μου ρε Ιβιτς. ΠΟΣΕΣ φορες εχεις κανει κεφαλια και σκαει η μπαλα κατω? Κατευθειαν μεσα βαρα την, ΟΧΙ ΣΚΑΣΤΗ, γαμω την τρελλα μου και την πουτανα μου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1199 on: October 17, 2011, 09:34:29 »

και Σπαντάτσιο (για 15 λεπτά)

Φαντάτσιο ποιός? Ούτε με την Επανομή στο φιλικό στους διακριθέντες. 2 μήνες στην ομάδα.....  
Ρε πείτε έναν παίκτη που πήρε η ομάδα 2 ολόκληρα χρόνια, δλδ 4 ΟΛΑΚΕΡΕΣ μεταγραφικές περιόδους και ενσωματώθηκε στον κορμό? Πείτε εναν