"Δεν πάω στην Παρτιζάν, παραμένω στον ΠΑΟΚ"
Τι απάντησε ο Βλάνταν Ίβιτς σε ΜΜΕ της Σερβίας, όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη επιστροφή του στην ομάδα του Βελιγραδίου και για το πότε σκοπεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο
Την πρόθεσή του να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Σερβίας. Όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρτιζάν για την απόκτησή του, ο μέσος του "Δικεφάλου" δήλωσε παντελή άγνοια. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Βελιγραδίου είναι στην καρδιά του.
"Από εσάς το ακούω για πρώτη φορά αυτό το σενάριο. Δεν έχω καμία διάθεση να επιστρέψω στην ομάδα και τη Σερβία τώρα. Αν και η Παρτιζάν είναι η αγαπημένη μου ομάδα και το ξέρετε", είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος.
Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά σχέδιά του, λέγοντας: "Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και δεν σκοπεύω να αποχωρήσω από την ομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν λοιπόν σε ένα χρόνο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα κρεμάσω τα παπούτσια μου ή αν θα συνεχίσω το ποδόσφαιρο".
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/den_paw_sthn_partizan_paramenw_ston_paok.867481.html