Author Topic: Vladan Ivic  (Read 77921 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Απ: Vladan Ivic
« Reply #660 on: March 22, 2010, 18:52:02 »
το να χασεις εξ'επαφης κεφαλια και να σουταρεις πανω στον τερματοφυλακα απο καλη θεση αμαρκαριστος αυτοματα σε κατατασει στους αρνητικους πρωταγιστες.τωρα αν τα εδωσε ολα δεν αρκει αν και αυτος ψιλοτσατισμενος ηταν προς το τελος του ματς και δεν κυνηγουσε τις φασεις

μονο ο βιτολο και ο γκαρσια μεχρι το 60 υπηρχανε στο γηπεδο

zagorakis

• Guest
« Reply #661 on: March 28, 2010, 15:23:46 »
Ίβιτς: «Θέλω τίτλο και Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ», «Τεράστιες οι διαφορές με Άρη»

Πανευτυχής που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ είναι ο Βλάνταν Ιβιτς.

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal», έξεφρασε την επιθυμία να καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο με τη φανέλα του «δικέφαλου του βορρά», είτε αυτός θα είναι το πρωτάθλημα είτε το Κύπελλο.

Παράλληλα, τόνισε πως θα ήθελε να συμμετάσχει την επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ φέτος είναι καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει περισσότερες δυνατότητες στο μέλλον να πρωταγωνιστήσει.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης Ιβιτς:

-Σου λείπει ένας τίτλος στην Ελλάδα;

«Ναι. Και σε μένα και στην ομάδα. Πρωτάθλημα ή Κύπελλο. Όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσει η προετοιμασία, τότε θα ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο στόχος».

-Πόσο σημαντικό είναι να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Έχω παίξει με τις Παρτιζάν και ΑΕΚ στην κορυφαία διοργάνωση και ξέρω. Δεν υπάρχει κάτι πιο πάνω. Όταν είσαι εκεί, δείχνεις την αξία σου και ως παίκτης και ως ομάδα».

-Μήπως ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμη έτοιμος για το πρωτάθλημα;

«Η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι. Το μπάτζετ μας είναι πολύ κάτω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά πέρυσι μπήκαμε ανάμεσά τους και φέτος ήμασταν πολύ κοντά στο να τους περάσουμε. Αυτό λέει πολλά. Ποιότητα υπάρχει και οι άλλοι δεν έχουν περισσότερη ποιότητα. Το δείξαμε και στο γήπεδο. Ήμασταν πολύ κοντά. Χρειάζεται και τύχη, αλλά και διαιτησία 50-50 σε κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικά για το πρωτάθλημα και κάθε ομάδα».

-Αν η ομάδα παίξει στα πλέι οφ σε προβληματίζει μήπως γίνεται ό,τι και πέρυσι;

«Στα πλέι οφ όλα γίνονται, αυτό φάνηκε και πέρυσι. Θα είμαστε πιο έμπειροι φέτος, έχουμε την περσινή πίκρα που δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση. Ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι, θα προσπαθήσουμε τη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Κάθε επιπλέον πόντος μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολύ άδικο το σύστημα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Παίζει όλο το χρόνο, κάνεις προσπάθεια για να τελειώσεις πρώτος ή δεύτερος και στο τέλος όλα αλλάζουν».

-Γιατί αποφάσισες να μείνεις στον ΠΑΟΚ;

«Γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα, την εικόνα που έχει και στα δύο χρόνια που είμαι εδώ έχω ζήσει πολλές ωραίες στιγμές. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και μπορεί να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».

-Το συμβόλαιο που υπέγραψες αποτέλεσε και δικαίωση για σένα;

«Ναι, πιστεύω ότι αυτό που μου πρότεινε η ομάδα δείχνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη και μου δίνει κουράγιο για να συνεχίσω και να δώσω ακόμη περισσότερα στον ΠΑΟΚ».

-Ανανέωσες εσύ, έμειναν οι Χαλκιάς και Γκαρσία, υπάρχει συζήτηση για τον Λίνο, πολλά παιδιά έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Είναι σημαντικό να υπάρχει αυτός ο κορμός στην ομάδα;

«Ναι, είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να το κάνουν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε 15-16 παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν στο παιχνίδι και να βοηθήσουν. Θα γίνουν και κάποιες μεταγραφές, η ομάδα θα ενισχυθεί και οι άνθρωποι που είναι στον ΠΑΟΚ ξέρουν τι θα κάνουν και πώς θα το κάνουν. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια και θα έχει περισσότερες δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει».

«Τεράστιες οι διαφορές ΠΑΟΚ και Αρη»

- Οταν υπέγραψες το πρώτο σου συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, είχε πεις ότι έρχεσαι σε μία μεγαλύτερη ομάδα...

«Ναι κι έτσι ακριβώς είναι. Από την προηγούμενη ομάδα που ήμουν ήρθα σε μεγαλύτερη και αυτό το γνωρίζει όλη η Ελλάδα».

- Τι διαφορές έχει ο ΠΑΟΚ με τον Αρη;

«Τεράστιες διαφορές. Καμία σχέση η μία ομάδα με την άλλη. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης και αυτό μπορεί να το πει όποιος ποδοσφαιριστής έχει παίξει και στις δύο ομάδες. Δεν θέλω να κατηγορήσω την προηγούμενη ομάδα μου, στην οποία έφαγα ψωμί για δύο χρόνια και το σέβομαι αυτό, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερη ομάδα. Παντού, και στην οργάνωση και στον κόσμο και στους τίτλους».

- Τι σου αρέσει από το φετινό ΠΑΟΚ;

«Η σοβαρότητα που έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε διαβασμένοι από τον προπονητή, που μας προετοιμάζει πολύ καλά, μας κάνει τις προπονήσεις που χρειαζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ο Σάντος ξέρει πολύ καλά τους αντιπάλους και μας στηρίζει με την προπόνηση για να αντεπεξέλθουμε στο παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που ξεχωρίζει ο ΠΑΟΚ. Εχουμε καλύτερη ποιότητα από πέρυσι. Πιστεύω ότι και την επόμενη χρονιά θα είμαστε καλύτεροι».

- Κάτι που δεν σου αρέσει;

«Το γήπεδο που κάνουμε προπονήσεις. Η ομάδα φτιάχνει προπονητικό κέντρο, ελπίζω ότι εκεί θα είναι καλύτερα τα γήπεδα, γιατί στη Σουρωτή οι άνθρωποι μας βοηθούν, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός. Το έχει πει και ο προπονητής μας νομίζω. Είναι βασικό στο σημερινό ποδόσφαιρο να είναι καλό το προπονητικό κέντρο».

«Εγώ, ο Ιλια και η Παρτιζάν»

- ΠΑΟΚ και Παρτιζάν. Ιδιο χρώμα, ίδια θρησκεία...

«Μου αρέσει πολύ που οι φίλαθλοι των δύο ομάδων είναι ουσιαστικά αδέρφια. Ερχονται οι Σέρβοι στην Τούμπα, πηγαίνουν οι ΠΑΟΚτσήδες στο Βελιγράδι. Η Παρτιζάν θα είναι πάντα η πρώτη μου ομάδα και ο ΠΑΟΚ η δεύτερη. Θα μου μείνει αξέχαστη η στιγμή που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο στην Παρτιζάν, γιατί πραγματοποίησα ένα όνειρό μου. Για κάθε παιδί που ζει στο Βελιγράδι είναι όνειρο να παίξει σε μία από τις δύο μεγάλες ομάδες. Και στην οικογένειά μας ήμασταν χωρισμένοι. Η μητέρα μου και ο αδερφός μου ήταν με τον Ερυθρό Αστέρα, εγώ και ο πατέρας μου διαλέξαμε το σωστό και ήμασταν με την Παρτιζάν, τη μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα».

- Μαλώσατε ποτέ με τον Ιλια;

«Οταν ήταν να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα το 1991, του είπα ''αν το κάνεις αυτό, για μένα τελείωσες''. Τελικά υπέγραψε και έκανε μεγάλη καριέρα και είμαι υπερήφανος για ό,τι έχουμε κάνει οι δύο στο ποδόσφαιρο».

- Θα ήθελες να ακολουθήσεις τον ίδιο δρόμο με τον αδερφό σου;

«Οχι. Αν μείνω στο ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσω να κάνω κάτι διαφορετικό, πιθανότατα ως προπονητής, γιατί εκεί μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα χωρίς να εξαρτάσαι από πολλά άλλα πράγματα στη δουλειά σου».

«Ετσι ξεπεράσαμε τις κρίσεις»

- Η ομάδα πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές, τον αποκλεισμό από Χίρενφεϊν και Γιάννενα, την αποχώρηση Ζαγοράκη. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή;

«Για τους παίκτες είναι πιο δύσκολο όταν χάνουν. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και η ήττα μας στο Κύπελλο μάς πείραξαν πολύ. Ούτε ήταν ευχάριστο όταν έφυγε ο πρόεδρος, αλλά στους παίκτες μένει η ήττα. Σίγουρα μας πειράζει που κάποια πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε δεν έγιναν. Και τώρα που τα θυμάμαι δεν αισθάνομαι καθόλου ευχάριστα».

- Μετά το παιχνίδι στα Γιάννενα αλλά και μετά τον αγώνα με τον Αρη σας μίλησε ο πρόεδρος...

«Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να μείνουν μεταξύ μας. Πάντα μας στηρίζει ο πρόεδρος και πάντα προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα. Ηταν παίκτης και ξέρει τι πρέπει να κάνει».

- Πώς ξεπεράσατε αυτές τις δυσκολίες;

«Εχουμε ποιότητα ως ομάδα, πείρα και πολλή θέληση για να προχωρήσουμε. Επειτα από μία ήττα το πιο βασικό είναι να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι και να έχεις εμπιστοσύνη να προχωρήσεις».

- Είναι αυτή η καλύτερη χρονιά σου στην Ελλάδα;

«Ναι, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Για μένα είναι πολύ σημαντικό όταν είμαι στο γήπεδο να έχω δίπλα μου παίκτες που θα κάνουν κινήσεις χωρίς μπάλα και αυτό είναι πολύ βασικό σήμερα στο ποδόσφαιρο. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και με τον Βιεϊρίνια, που είναι φοβερός παίκτης και πέρυσι δεν είχε παίξει γιατί ήταν τραυματίας. Και ο Μουσλίμοβιτς και ο Εντίνιο λειτουργούν έτσι κι αυτό είναι πολύ καλό. Εχεις και τον Λίνο από πίσω που ανεβαίνει συνέχεια και ο Αραμπατζής με τον Σνάουτσνερ από την άλλη πλευρά. Αυτά είναι βασικά θέματα».

- Ποια ήταν η μεγαλύτερη νίκη μέχρι τώρα;

«Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και καταφέραμε να πλησιάσουμε στην κορυφή, αλλά νομίζω ότι πιο μεγάλη ήταν η νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Εκεί κάναμε και καλύτερη εμφάνιση».

- Γιατί φέτος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει και σε αυτά τα παιχνίδια;

«Πέρυσι ήρθαν 12-13 νέοι παίκτες στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο να συνεννοηθείς με όλους και να φτιάξεις ομάδα που θα κερδίζει κάθε αντίπαλο. Μην ξεχνάτε ότι δεν έχουμε χάσει παιχνίδι από τις υπόλοιπες ομάδες. Κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει τα ντέρμπι. Φέτος έχουμε περισσότερη πείρα, αυτός ο ένας επιπλέον χρόνος είναι σημαντικός».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=128122

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #662 on: March 28, 2010, 21:07:54 »
Ίβιτς: «Θέλω τίτλο και Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ»

Το μόνο που θέλεις αυτή την στιγμή είναι ένα κουβά νερό στο κεφάλι μπας και ξυπνήσεις...πολύ ντεφορμέ και πάρα πολλά αδικαιολόγητα λάθη από εσένα...ξύπνα πριν είναι αργά και χάσουμε και αυτή την χρονιά!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #663 on: March 28, 2010, 21:10:16 »
Vladan  5 φορές σήμερα απλά πούλησες τη μπάλα με "περίτεχνο" τρόπο...γιατί?

σύνελθε μην έχουμε άλλα

AAAA και πες μας σε παρακαλώ τι έκανες ακριβώς στην τελευταία φάση? τι πέρασε από το μυαλο σου?

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #664 on: March 28, 2010, 21:37:00 »
το χρονικό σημείο στο οποίο άρχισε να σέρνεται με βάζει σε πολλές σκέψεις. Πως γίνεται να κάνεις επί 10-12 ματς σούπερ εμφανίσεις και μόλις υπογράφεις το γαμημένο το συμβόλαιο να αρχίζει το σύρσιμο? Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #665 on: March 28, 2010, 21:44:00 »
Υπεγραψα 2ετες.... HELL YEAHHHHHHHHHH!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #666 on: March 28, 2010, 23:17:25 »
τραγικά ποστ.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #667 on: March 28, 2010, 23:44:38 »
και ακόμη πιο τραγικός ο Ίβιτς
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #668 on: March 29, 2010, 00:11:27 »
Πριν το ματς με το χανούμι ειχε υπογράψει αν δεν κάνω λάθος, άρα άργησε μια εβδομάδα να την δει "αδιάφορος", και σήμερα αν τον είδε κανείς σε κάποια φάση μόνο του τι να πώ, παρτούζα τον είχαν πάρει!

chiltsid

• Guest
« Reply #669 on: March 29, 2010, 03:35:05 »
τραγικά ποστ.
+4
ε κοιταξε να δεις,αλλοι ειναι ""ντεφορμε"" ολο τον χρονο και αλλοι όπως ο ιβιτς,οταν δεν παιζουν καλα,το κανουν επειδη δεν θελουν να υπογραψουν συμβολαιο ή επειδη μολις υπεγραψαν! :tikitaka: :tikitaka:
για να αποβαλλουμε αυτην την νοοτροπια του,""και καλα ψαγμενου,εγω δεν χαφτω τπτ"",θα περασουν ακομα πολλα χρονια!
κανεις δεν ειπε,να πιστευουμε οτι μας σερβιρουν,αλλα μην βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας.
καποια στιγμη πρεπει να σταματήσει αυτο.

οσο για τον ιβιτς,τι να πω!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το οτι κουραστηκε,ντεφορμαριστηκε κτλ μετα απο 20 αξιοπρεπή ματς,διώξιμο τωρα! :cwm12: :cwm12: :cwm12: :smack:

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #670 on: March 29, 2010, 09:43:57 »
απορώ γιατί σας κάνει εντύπωση αυτό που γράφω. Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος ο οποίος ανεβάζει την απόδοσή του προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Εκτός και αν για εσάς ο Ίβιτς κάνει σούπερ εμφανίσεις από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #671 on: March 29, 2010, 10:14:34 »
ÊñÜîôå åëåýèåñá åäþ ìÝóá Ýíáí áðü ôïõò êáëýôåñïõò ôïõ ÷èåóéíïý áãþíá….ÊÁÉ Ï×É ÌÏÍÏ!

ÁðáñÜäåêôá ôá ðáñáðÜíù ðïóô êáôÜ ôçí Üðïøç ìïõ...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #672 on: March 29, 2010, 10:46:09 »
kαι για μενα ο Ιβιτς ηταν χθες απο τους καλυτερους. Πρσπαθησε φιλοτιμα και παλεψε. Σαφως καποια δεν του βγηκαν, αλλα οχι και να τον χρεωνουμε ως αδιαφορο, παει πολυ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

mpougatsas

• Guest
« Reply #673 on: March 29, 2010, 12:06:45 »
δοκάρι και μέσα παιχταράς, δοκάρι και έξω τραγικός, αδιάφορος κτλ

φαίνεται όμως πως έτσι πάει κι όταν έρχεται η στραβή κάπου πρέπει να πάνε και οι ευθύνες μετά και όποιον πάρει.....

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #674 on: March 29, 2010, 12:14:14 »
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΛΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #675 on: March 29, 2010, 13:15:40 »
εσεις που κρινετε αυστηρα τον βλανταν και χωρις καμια εμπαθεια οπως ισχυριζεστε μηπως θα πρεπε να κανετε το ιδιο και με τον αγαπημενο σας μουσλιμοβιτς???
παντως συμφωνω οτι χτες πραγματι εκανε καποια λαθακια αλλα αυτη η σουταρα που τρανταξε το δοκαρι,αν ηταν γκολ ολοι σημερα θα τον λεγαμε mvp του χτεσινου αγωνα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #676 on: March 29, 2010, 17:24:04 »
Ο Βλάνταν δεν θα παίξει με καβάλα και με τέλη στην Τούμπα. Συμπλήρωσε κάρτες.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #677 on: March 31, 2010, 00:25:01 »
Ωχ! Τουλάχιστον δεν θα παίξει τώρα και όχι στα πλέυ οφ.

chiltsid

• Guest
« Reply #678 on: April 28, 2010, 18:35:25 »
ΜΟΝΤΕΛΟ μου εσυ!
προσεχε μην σπάσεις κανα νύχι!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #679 on: April 28, 2010, 18:41:38 »
προκλητικά περπατούσες σήμερα