Author Topic: Vladan Ivic  (Read 76094 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Vladan Ivic
« Reply #500 on: January 27, 2010, 11:53:14 »
Σωστος ο Tsag, απλα να διορθωσω οτι δεν ειναι 3 χρονια στον ΠΑΟΚ, αλλα κοντα 2 (summer 2008). Βεβαια εγω σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και μενα αιωνας μου εχουν φανει :P  ::)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #501 on: January 27, 2010, 12:07:16 »
για να λεμε και του στραβου το δικιο,πολυ καλως επραξε ο μετροσταρ και εβαλε τις παραθεσεις.ο ιβιτς εχει φαει πολυ μπινελικι.μα πολυ ομως.
χωρις να θελω να δημιουργω εντυπωσεις,φετος εχουμε διαβασει αποψεις οπως <<το ταβανι για την ομαδα ειναι η 4η θεση>>,<<οτι εχουμε πολυ μετριο ροστερ>> κι οπως δε θα ξεχασω ενα βιντεακι που εχει ανεβασει μετα την ηττα απο το βαζελο ενας αδερφος μας στο τοπικ του σαντος με τιτλο <<καταστροφη μου>>...
αυτα παιδια ειναι γεγονοτα.δεν ειναι ουτε σποντες σε αδερφους μας ουτε τπτ.οπως πχ και γω εχω κραξει ασχημα το παπαζογλου,εχω αρχισει και πιστευω οτι καποια στιγμη θα γινω μεγαλη ρομπα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #502 on: January 27, 2010, 12:09:26 »
πωπω μλκ πραγματικά σαν αιώνας! Σόρυ για το λάθος. Τελοσπάντων, άσχετα από νούμερα καταλαβαίνετε τι θέλω να πω

Μακάρι ο άνθρωπος να συνεχίσει έτσι και όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου, εάν ανανεώσει. Προσωπικά πάντως περιμένω από τη διοίκηση το καλοκαίρι να βρει και άλλο 10άρι, πιο μικρό σε ηλικία και με ταχύτητα. Πόσο δύσκολο μπορεί αν είναι;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #503 on: January 27, 2010, 12:12:12 »
ε όχι ρε tsag και σερνόταν!  
διαφωνώ..αν ο ίβιτς περπατούσε άλλοι μπουσουλούσαν και αποθεωνόταν!
το ζήτημα παντως δεν είναι να δούμε πότε και ποιός είχε δίκιο για μένα...
ΟΣΟ το να αναγνωρίζουμε ορισμένα πράγματα! Συγκυρίες υπάρχουν για όλα και για τις κακές και για τις καλές εμφανίσεις. Εμείς να μην εθελοτυφλούμε

τεσπά το θέμα ίβιτς δεν εξαντλείται τελικά ποτέ.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #504 on: January 27, 2010, 12:24:10 »
πωπω μλκ πραγματικά σαν αιώνας! Σόρυ για το λάθος. Τελοσπάντων, άσχετα από νούμερα καταλαβαίνετε τι θέλω να πω

Μακάρι ο άνθρωπος να συνεχίσει έτσι και όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου, εάν ανανεώσει. Προσωπικά πάντως περιμένω από τη διοίκηση το καλοκαίρι να βρει και άλλο 10άρι, πιο μικρό σε ηλικία και με ταχύτητα. Πόσο δύσκολο μπορεί αν είναι;

Πιστευω πως αυτο το 10αρι που λες ειναι ο κριστιανο... Ιδικα αν μεινει ο ivic... Αν φυγει ο βλαδιμιρ και εγω θα περιμενω ενα 10αρι βαρβατο στην θεση του.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #505 on: January 27, 2010, 12:49:58 »
To θέμα Ivic προβλέπω να μας ψιλοαγωνιά ως το τέλος, αναλόγως της έκβασης. Ο παίκτης φαίνεται πως έχει πρόταση (το "απο ομάδα εξωτερικού" που πρόσθεσαν στην πρόταση ΣΗΜΕΡΑ οι καλαμαράδες εμένα προσωπικά δεν με πείθει) με πολύ καλύτερα λεφτά του τωρινού του συμβολαίου. Το αμέσως επόμενο αγκάθι, αν δεν είναι μόνο τα λεφτα, είναι και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που προσφέρουμε. Αυτός θέλει κλειστό διετές , εμείς μονοετές. Γενικά φαίνεται πως θα ναι δύσκολη η διαπραγματευση κ γενικά σε περιπτώσεις τέτοιων παικτών που ενώ στην αρχή σου δίνουν την αίσθηση οτι δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά στη συνέχεια του τελευταίου έτους σου κάνουν απίστευτη χρονιά, το ζητούμενου είναι ένα : Nα διαισθανθείς (όσο είναι αυτό εφικτό) κατά ποσο ο παίκτης φτάνει σε maximum απόδοση που δύσκολα θα επαναλάβει κ κατα πόσο όχι. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΖΗΣΗΣ στην περίπτωση baka που μοιάζει πολύ την περίπτωση Ivic διέβλεψε ορθά. Ας ελπίσουμε να τον ξαναβοηθήσει η τύχη κ να γίνει η καλύτερη δυνατή έκβαση των πραγμάτων είτε μείνει είτε φυγει. Εγώ προσωπικά είμαι μπερδεμένος, αλλά παρακολουθώντας την τελευταία πολύ φορτισμένη συναισθηματικά δήλωση του αμέσως μετά το ματς με τον απόγονο, ο Παρτιζάνος μου έδωσε την εντύπωση οτι δύσκολα θα μείνει στην ομάδα. Όπως κ να έχει όλοι του βγάζουμε το καπέλο, γιατί μας βούλωσε στόματα κ είναι πραγματικά ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ του φετινού ΠΑΟΚ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #506 on: January 27, 2010, 12:52:07 »
σωστά όλα αυτά αλλά υπάρχει και μία άλλη παράμετρος και αυτή είναι ο σάντος και η σχέση που έχει μαζί του.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #507 on: January 27, 2010, 13:23:30 »
Εμένα μου κάνει πως άμα μείνει ο Σάντος, μένει κι αυτός.

baron

• Guest
« Reply #508 on: January 27, 2010, 13:29:09 »
Μάγκες αυτό:

Εάν οι δημοσιοβλαχοι και σιγά σιγά και τα υπόλοιπα ρετάλια περνούν χαμπάρι ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πιο ψιλά, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές άραγε τι σκέφτονται?

"κάτσε εδώ που είσαι, δώστα όλα, γιατί σε λίγο θα αρχίσει η καλή μάσα"

αυτά έλεγε η δήλωση του σέρβου. Ο ίβιτς δεν πάει πουθενά.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #509 on: January 27, 2010, 14:04:46 »
baron

ειδικα οι "μεγαλοι" σε ηλικια παιχτες, δε θα προλαβουν καμια μασα.
ηδη φαινεται οτι το υψος των συμβολαιων για του χρονου δε θα διαφοροποιηθει ιδιαιτερα σε σχεση με φετος

συμφωνω με αυτο που λες, μονο που θα ηθελα να το βελτιωσω λεγοντας οτι θελουν να μεινουν σε μια ΜΕΓΑΛΗ και ΣΙΓΟΥΡΗ ομαδα που πληρωνει (δεν καλοπληρωνει απαραιτητα, για να λεμε "μασα") στην οποια ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ την καθε μερα λογω αναγνωρισης απο τον κοσμο, κλιματος, ζωης

εντιτ
συνεχισε ετσι αναντικαταστατε!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

baron

• Guest
« Reply #510 on: January 27, 2010, 14:07:37 »
Δεν διαφωνώ... η μάσα είναι το CL αδελφέ! Όχι μονο ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα θα ανακάμψει οικονομικά, αλλα και οι παίκτες με prim, κλπ.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #511 on: January 27, 2010, 16:38:50 »
Πιστέυω όλα είναι θέμα τελικής βαθμολογίας και προοπτικών για τον παίκτη. αυτός και να θέλει CL (όπως όλοι μας) θα πρέπει να υπολογίσει ποσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο για την ομάδα. Εννοώ να περάσει σε ομίλους και τέτοια.

Υπο αυτή την περίπτωση, αν δε βγούμε CL δύσκολα μένει.
Όμως ο ΠΑΟΚ εχει ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες για κάθε παίκτη. Πρόγραμμα, διοίκηση, στόχους, κόσμο, στηριξη στους ποδοσφαιριστές. Συν το οτι εχει και εναν προπονητή που τον εκτιμά.

Υπο αυτή την περίπτωση θα μείνει με τα τσαρούχια.

chiltsid

• Guest
« Reply #512 on: January 27, 2010, 18:28:27 »
συμφωνω με την ανάλυση του κλουμπ,απλα να προσθέσω οτι ο ιβιτς ποτε δεν ειχε τετοια έκρηξη,ενα χρονο που τον εκραζε ολοι η τουμπα,τα ραδια και τα φορουμ,δεν εβγαλε μιλιά.
αυτο σημαινει πως αυτο που ακουστηκε τον πειραξε πραγματικα.
για μενα,απο την στιγμη που ηρθε εχει δείξει σεβασμο στον ΠΑΟΚ και εχει φερθει ακρως επαγγελματικα μεχρι στιγμης,δεν εχει δημιουργήσει κανενα προβλημα!
επισης δεν πιστευω πως ειναι κλικαδορος,ουτε πως επαιζε/παιζει με βισμα,απλα ειναι παικτης που κανει οτι του λεει ο πορπονητης του,γι αυτο το εφερε ο σαντος!
προσωπικα δεν εχω προβλημα αμα μεινει,ουτε αμα φυγει,δεν τον θεωρω αναντικατάστατο,εχουμε ακομα πολλα ματς μπροστα μας και θα δουμε την συνεχεια!

ΥΓ:μακαρι να συνεχίσει να εχει αυτην την αποδοση παντως!

ΥΓ2:@μετρο,με τις παραθέσεις που εκανες αδίκησες πολυ κοσμο και δεν απεδειξες κατ εμε τιποτα.
το εψαξα λιγο και ειδα πολλα απο τα παιδια που εκανες παραθεση,ελεγαν και καλα λογια για τον ιβιτς,δεν τον κραζαν μονο!
επισης δεν καταλαβαινω το νοημα της πραξης σου,δηλαδη εμεις σε 2 χρονια αν ο παπαζογλου γαμαει να κανουμε παραθεση τις βρισιες σου?τι θα καταλαβουμε?

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #513 on: January 27, 2010, 18:58:12 »
μετρο τι παραθεσεις εκανες ρε φιλε? να παμε σε κανα τοπικ-μουν μερια?  ;D

ο ιβιτς ελευθερωθηκε πολυ και λογω βιτολο και εδειξε καλυτερα και τα επιθετικα του χαρισματα.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #514 on: January 27, 2010, 20:02:08 »
Λοιπον, για τον Ιβιτς.

1. Δεν ειναι ο παικτης που συνηθως "βγαζει ματια" (με εξαιρεση τις απιστευτες εμφανισεις του τελευταιου μηνα). Ομως κανει σωστα και αθορυβα αυτα που θελει ο προπονητης. Και δινει ουσια. Για να μην ξεχναμε, περσι εβαλε 6 γκολ οταν οι καλυτεροι επιθετικοι σου εβαλαν 7 και 8...

2. Υπαρχουν καλυτεροι? Σιγουρα. Υπαρχουν καλυτεροι στα ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ? Πολυ αμφιβαλω. Αυτο που εγραψες tsag οτι δεν ειναι δυσκολο να βρουμε καλυτερο σε αυτα τα λεφτα σε αυτη τη θεση, μαλλον πλακα ηταν?

3. Και για να μην ξεχναμε την προσφορα του αυτα τα ΔΥΟ χρονια και γιατι ηρθε, να θυμισω οτι αντικατεστησε τον Ιλιεφ (το αγαπημενο παιδι της εξεδρας(!), ουδεν σχολιο...) και τον Βαγγελη.... (οπως ο Χαλκιας αντικατεστησε τον Φερναντεζ, ο Κοντρερας τον Κνολ, ο Γκαρσια τον Μπαιανο, ο Μουσλιμοβιτς τον Σαλμον και ο Βιερινια τον Γκονζαλες. Το οτι συνετελεσε στην καλη πορεια την περσινη και αυτη που διαγραφεται φετος ειναι αδιαμφισβητητο και στατιστικα αποδεδειγμενο (συμμετοχες, γκολ, πασες, κλεψιματα, κλπ.) εκτος και αν καποιος ειναι προκατειλημμενος εναντιον του. Το αν θα επρεπε να μεινει για τον καινουριο ΠΑΟΚ που θελουμε να φτιαξουμε, αυτο ειναι αλλη ιστορια (για την οποια θα αποφασισει η διοικηση) και η οποια εξαρταται προφανως και απο το ποσα χρηματα εχουμε να διαθεσουμε. Βασικα υπαρχουν τρεις επιλογε¨. Τον κραταμε για βασικο, τον κραταμε αλλα φερνουμε και αλλον στη θεση του ή δεν τον κραταμε και φερνουμε αλλον (ακριβοτερο) για καλυτερο. Θα δειξει...

dorian.it

• Guest
« Reply #515 on: January 27, 2010, 20:36:47 »
πιστευω πολλα θα κριθουν απο το πως θα δεσει στην ομαδα ο κριστιανο.

καπου διαβασα οτι ο σαντος σημερα εκανε δοκιμες στην προπονηση και ειχε τον κριστιανο δεκαρι
αν του αρεσει και κολλαει με τον ρυθμο που εχουμε στο παιχνιδι θα εχουμε μαλλον
εξελιξεις με τον σερβο.αν δεν βλεπουν ετοιμο τον κριστιανο θα κανουν το παν για να κρατησουν τον βλανταν.
να πω και εγω οτι ειμαι ενας απο αυτους που τον εβριζαν μεχρι και με το ματς με τον πανιωνιο.
ειχα αδικο,αλλα να δουμε και πρακατω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #516 on: January 27, 2010, 20:54:55 »
εγω ακομα πριν κανει τις καλες του εμφανισεις ειχα προτεινει να ανανεωθει το συμβολαιο του γιατι οσο περιπατητης και να ηταν, ειχε μεσα του πυγμη, παθος και σθενος. Το σημαντικοτερο; Εβλεπες στα ματια του την βεβαιοτητα οτι ο ΠΑΟΚ θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ τον αντιπαλο του. Ο blue eyes με ειχε κραξει τοτε θυμαμαι :P
Εμμενω λοιπον σε αυτην την αποψη. Θελω να μεινει αλλα... δεν θα του εδινα και την φανελα βασικου σπιτι του. Βεβαια τωρα εμεις τι λεμε, λιγη σημασια εχει αρα αλλα λογια να αγαπιομαστε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

dorian.it

• Guest
« Reply #517 on: January 27, 2010, 21:06:50 »
ρε φιλε ειρωνικα ελπιζω να το ειπες
γιατι το μονο που δεν εβλεπα ηταν παθος ,δυναμη, κτλ
περπατουσε και αν του ερχοταν η μπαλα καλα στο ποδι εβγαζε πασα
και να συμπληρωσω οτι περυσι ειχε 6 γκολ, 1-2 λιγοτερα απο τους καλους μας φορ
αλλα δεν υπολογισαμε τα πεναλτυ!!! 4 η 5 αν δεν κανω λαθος...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #518 on: January 28, 2010, 00:29:53 »

καπου διαβασα οτι ο σαντος σημερα εκανε δοκιμες στην προπονηση και ειχε τον κριστιανο δεκαρι

E ναι!, εχει καιρο που το φωναζουμε  ;D :P

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

jmjyiannis

• Guest
« Reply #519 on: January 28, 2010, 01:16:20 »
Αυτό το έκανα γιατί δεν παίζει με τον Ατρόμητο οποτε εν οψη και play off πρεέπ να υπάρχουν εναλλακτικές σε κάθε θέση