Author Topic: Vladan Ivic  (Read 77981 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: Vladan Ivic
« Reply #420 on: January 11, 2010, 16:56:30 »
δε διαφωνω με αυτο, απλα με το κυπελλο το λενε συνεχως ειδικα αφου αποκλειστηκαν οι 2 του ποκ. ε τοτε παιζαμε ακομα οτι να ναι κ ειμασταν πιο χαμηλα. ελεος τωρα αλλαχτε τροπαρι γαμω τη πουτανα μου, μονο εμεις βλεπουμε οτι μπορουν ψηλοτερα??

fatal_invasion

• Guest
« Reply #421 on: January 11, 2010, 17:06:07 »
την μαλακια για μενα την καναμε εμεις.
:thumbok:
Αυτό που γουστάρω στα ποστ σου είναι η αυτοκριτική!Ωραίος και έτσι πρέπει.

DimNaoussa

• Guest
« Reply #422 on: January 11, 2010, 17:40:46 »
παιχτουρα τρελη..συνεχισε ετσι...

zagorakis

• Guest
« Reply #423 on: January 11, 2010, 17:50:18 »
Χωρίς Ίβιτς με Ατρόμητο

Όπως αποφάσισε ο προπονητής, ο Βλάνταν Ίβιτς θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών) στον αγώνα εναντίον του Ατρόμητου στην Τούμπα.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=151701

SKAILS

• Guest
« Reply #424 on: January 11, 2010, 18:21:00 »
bravo ρε βλανταν!!τετοιες εμφανισεις να κανεις παικταρα μου!

northeagle_4

• Guest
« Reply #425 on: January 16, 2010, 19:03:25 »
Εισαι μεγαλο παλικαρι.Ρισπεκτ παικταρα !!!

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #426 on: January 16, 2010, 19:05:38 »
τι είναι αυτός ρε πούστη, και γιόμα στον πούτσο να του κανεις πάλι θα στην κατεβάσει "φτου" "φτου" "φτου"
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #427 on: January 16, 2010, 20:14:20 »
Σήμερα ο Βλάντο, έκανε το αδιανόητο. Έβαλε την ομάδα πάνω απο τον εαυτό του. Οι ολίγον υποψιασμένοι (κ δεν μιλάω ειρωνικά)μπορεί να πούνε οτι πάσσαρε επειδή τον πρόλαβε το χαφ κ έκλεινε το τέρμα στην γωνία, πράγμα που έκανε ενδεχόμενο σουτ του, δύσκολο να μπει στο διχτακι. Εμένα ποσώς μ ενδιαφέρει. Μ ενδιαφέρει που το πουλί έβαλε την ομάδα πάνω απο το εγώ του. Μου φτάνει. Σ' ευχαριστώ ρε πουλί....

DimNaoussa

• Guest
« Reply #428 on: January 16, 2010, 20:15:53 »
λοιπον ο ιβιτς παντα ηξερε την μπαλα που δειχνει να ξερει φετος,απλα φετος με τον βιτολο ενδεκαδα ο ανθρωπος ελευθερωθηκε και βλεπουμε αυτα που βλεπουμε και δοξα τον ΠΑΟΚ να συνεχισει ετσι..τωρα πχ δεν εχει και τοσο πολυ να μαρκαρει, ουτε να γυριζει πισω κτλπ οποτε συγκεντρωνεται στην αναπτυξη...ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #429 on: January 16, 2010, 20:36:49 »
Έχει ανέβει πολύ! ΜΠΡΑΒΟ Βλάνταν! Πάντα έτσι!

makptol

• Guest
« Reply #430 on: January 16, 2010, 22:01:19 »
Σήμερα ο Βλάντο, έκανε το αδιανόητο. Έβαλε την ομάδα πάνω απο τον εαυτό του. Οι ολίγον υποψιασμένοι (κ δεν μιλάω ειρωνικά)μπορεί να πούνε οτι πάσσαρε επειδή τον πρόλαβε το χαφ κ έκλεινε το τέρμα στην γωνία, πράγμα που έκανε ενδεχόμενο σουτ του, δύσκολο να μπει στο διχτακι. Εμένα ποσώς μ ενδιαφέρει. Μ ενδιαφέρει που το πουλί έβαλε την ομάδα πάνω απο το εγώ του. Μου φτάνει. Σ' ευχαριστώ ρε πουλί....

ετσι ακριβως δεν εβαλε τον εαυτο του πανω απο την ομαδα πολυ καλος και σημερα κριμα που η κεφαλια του δεν μπηκε μεσα......

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #431 on: January 16, 2010, 22:12:46 »
Υπεροχος για ακομα ενα ματς...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #432 on: January 16, 2010, 22:46:46 »
Από τους καλύτερους!!
Μπράβο του!!

chiltsid

• Guest
« Reply #433 on: January 17, 2010, 01:30:19 »
ΜΠΡΑΒΟ ρε βλαντο και παλι!
μ αρεσε οταν επαιξε και σαν φορ,το χει και κει!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #434 on: January 17, 2010, 01:48:14 »
Έκανε ξανά πολύ μεγάλο ματς. Συμφωνώ πως το σημαντικότερο ήταν που έβαλε την ομάδα πάνω από το εγώ του στην πάσα πάρε βάλε στο γκολ και διαφωνώ ότι η φετινή του απόδοση έχει να κάνει με τον Βιτόλο ή ό,τιδήποτε άλλο. Απλά βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και ακόμη κι αν δεν παίξει ο Βιτόλο ο Ίβιτς θα κάνει μεγάλα παιχνίδια.

Αντιδρώ γιατί είναι από τις παπαριές που υποστηρίζει ο βλάκας ο κόλκας, που λέει το ίδιο και για τον Γκαρσία. Και χωρίς τη σκούπα-Βιτόλο αυτοί οι δύο θα έκαναν όργια, γιατί η κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή κάνει μπαμ, ασχέτως συμπαιχτών. Από χιλιόμετρα καταλαβαίνεις τον φορμαρισμένο από τον μη φορμαρισμένο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #435 on: January 17, 2010, 04:27:42 »
Δεν έχω λόγια για την σημερινή σου εμφάνιση

Με συγκίνησες
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #436 on: January 17, 2010, 10:10:06 »
Όντως καί χθές από τούς καλύτερους,μπράβο ρε Βλάνταν συνέχισε έτσι.Καί ποιός δεν τον χάρηκε πού στην φάση του γκόλ έβαλε πάνω από όλα την ομάδα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #437 on: January 17, 2010, 10:52:52 »
Αλλη μια τρομερη εμφανιση.Μπραβο!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

moutsouris2

• Guest
« Reply #438 on: January 17, 2010, 11:16:30 »
Η χθεσινή εμφάνιση του απλώς επιβεβαίωσε την φόρμα στην οποία βρίσκεται. Καλός παίκτης πάντα ήταν, με όλα τα μειονεκτήματα που έχει, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι άνθρωποι. Απλώς τώρα το ότι είναι καλός παίκτης το "βλέπουν" και αυτοί που τον κατέκριναν, ίσως όχι άδικα κάποιες φορές. Θα συμφωνήσω με όλους παραπάνω ότι η παρουσία Βιτόλο έχει προσφέρει σε όλους τους παίκτες του κέντρου να δείξουν και στοιχεία που ίσως να μην μπορούσαν πριν. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙ ΒΛΑΝΤΑΝ.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #439 on: January 18, 2010, 18:24:43 »
Τι τριπλα με τακουνακι θα εσκαγες πανω στον τριπολιτσωτη ρε Παρτιζανε (και σου εκανε φαουλ)??? Παγωτο με αφησες!

Για αλλη μια φορα απ'τους κορυφαιους.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."