Author Topic: Vladan Ivic  (Read 77790 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
Απ: Vladan Ivic
« Reply #400 on: January 09, 2010, 22:44:48 »
Σήμερα έχασα την μπάλα με τον Ίβιτς, πραγματικά απίστευτος, πέρα από το καταπληκτικό γκολ βγάζει την ασιστ στο δεύτερο χαμένο τετ α τετ του βιερίνια και όλα τα λεφτά ειναι το τακουνάκι στο βιερίνια, που είχαμε καιρο να δούμε στον ΠΑΟΚ μας. Τόσο ξεσάλωσε κι αυτός που ξανέκανε τακουνάκι σε μια επόμενη φάση, που χάσαμε την μπάλα και είμαι σίγουρος πως εκεί θα έφριξε ο σαντος

έτσι για το χαβαλέ περιμένω αγωνιωδώς τους ταγμένους αντιιβιτσικούς

όλα δουλεύουν για να συνεχίσουμε την κόντρα για τον σαλπιγίδη, δεν υπάρχει κανένας άλλος να τσακωθούμε. κάτι πρέπει να βρούμε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #401 on: January 09, 2010, 22:53:59 »
Τρομερος ο Ιβιτς σημερα. Εκλπηκτικος!Πραγματικα κεντουσε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #402 on: January 09, 2010, 23:58:54 »
θυμάμαι σεπτέμβριο που έκραζα εκεί στις κερκίδες..."καρκινιαρι" ίβιτς εξαιτίας σου δεν παίζει φωτάκης (η ουσιαστικότερη μεταγραφή τότε kai kala) ουστ από δω...μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα....

περνώ μια μούντζα τώρα
My Own WoRST ENeMy.....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #403 on: January 10, 2010, 00:05:13 »
βλαντιμιρ συνεχισε να με κανεις ρομπα γουσταρω.. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #404 on: January 10, 2010, 00:12:02 »
Εκπληκτική εμφάνιση πραγματικά σε όλο το ματς. Τη θεωρώ μακράν την καλύτερή του όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά στα χρόνια του στην Ελλάδα. Βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα και ασχέτως αν δύσκολα θα τον βλέπουμε έτσι και στη συνέχεια, πιστεύω πως η καλύτερη ανταμοιβή για τα φετινά του θα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του.
Το παλικάρι αξίζει να είναι μέλος της ομάδας μας και στις υψηλότερες πτήσεις που θα έρθουν. Αρκεί να πλαισιωθεί με έναν ακόμη παιχταρά εκεί και να είμαστε σταυροπόδι τα επόμενα χρόνια στη θέση 10.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #405 on: January 10, 2010, 00:13:39 »
Με συγκινειτε ρε αλητες(ειδικα ο PAOKCURE)... :smiley4:
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #406 on: January 10, 2010, 00:26:29 »
Με έχει κάνει και μένα ρόμπα με τις τελευταίες εμφανίσεις του. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί πάνω απ'όλα κερδισμένος θα ειναι ο ΠΑΟΚ. Απλά με κάνει να απορώ που ήταν αυτός ο Ίβιτς τόσο καιρό. Πιστευω και εγώ πάντως πως χρειαζόμαστε και άλλο ένα καλό δεκάρι για να κάνουμε τη διαφορά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #407 on: January 10, 2010, 00:37:14 »
Σε εχω κανει ΠΑΙΧΤΑΡΑ και δεν το ξερεις μπαγασα..
Δεν θελω να μου πεις ευχαριστω, απλα να συνεχισεις ετσι.  :rasta:

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #408 on: January 10, 2010, 00:45:54 »
Eίμαι σίγουρος πλέον πως ο Βλάντε κάνει κρυφά από όλους παγανιστικές - μασονικές - μυστικιστικές τελετές. Εστω και έτσι μπράβο ρε αγόραρε !!!!! Συνέχισε να μας κάνεις όλους ρόμπα που δν σε πιστεύαμε
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #409 on: January 10, 2010, 01:05:58 »
Αν και ημουν στους αντι-Ιβιτσικους πλην λιγο καιρο προκαλεσα την μηνη του Blue eyes προτεινοντας ανανεωση στο συμβολαιο του. Ρισκαρα πολυ...αλλα δικαιωνομαι

Πλεον αλλαζω οριστικα στρατοπεδο.

Ιβιτσικοι θα με δεχτειτε;;;

:P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

northeagle_4

• Guest
« Reply #410 on: January 10, 2010, 01:12:37 »
η ωρα της δικαιωσης ειναι κοντα  O0 O0 O0

Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΛΑ ΓΑΜΕΙ.........ΜΠΑΡΒΟ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΕΡΚΙΔΑ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

+απειρο..το αξιζει και με το παραπανω με τις φετεινες εμφανισεις του...

εγινε σημερα 2 φορες.

ive4

• Guest
« Reply #411 on: January 10, 2010, 01:30:49 »
κλασικός αντιΙβιτσικός κι εγώ βλέπω απίστευτη βελτίωση εδώ και αρκετές αγωνιστικές και θυμίζει πλέον τον παλιότερο πολύ καλό Ίβιτς. Ελπίζω σταθερά να μας βοηθήσει περισσότερο φέτος.

zagorakis

• Guest
« Reply #412 on: January 10, 2010, 17:14:04 »
Συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες

Στο μεταξύ, η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε χθες ο Ίβιτς είναι η 4η στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι, θα απουσιάσει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς του Δικεφάλου.

http://www.metrosport.gr/ivits-%C2%ABnikes-pantou%C2%BB

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #413 on: January 10, 2010, 17:24:44 »
Με έχει κάνει και μένα ρόμπα με τις τελευταίες εμφανίσεις του. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί πάνω απ'όλα κερδισμένος θα ειναι ο ΠΑΟΚ. Απλά με κάνει να απορώ που ήταν αυτός ο Ίβιτς τόσο καιρό. Πιστευω και εγώ πάντως πως χρειαζόμαστε και άλλο ένα καλό δεκάρι για να κάνουμε τη διαφορά

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #414 on: January 11, 2010, 09:06:12 »
Σε εχω κανει ΠΑΙΧΤΑΡΑ και δεν το ξερεις μπαγασα..
Δεν θελω να μου πεις ευχαριστω, απλα να συνεχισεις ετσι. 

σταμάτα θα κλάψω...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #415 on: January 11, 2010, 16:12:39 »
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=50375
«Θέλω να μείνω»

Δευτέρα 11/01/10

Το 2010 ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν Ιβιτς. Ο ίδιος δηλώνει στον Arrena 89,2 ότι ο τρόπος του παιχνιδιού της ομάδας τον βοηθάει να σκοράρει και θέτει ως ρεαλιστικό στόχο την είσοδο στα πλέι οφ. Επίσης, σημειώνει: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά η συνέντευξή του στον Arrena 89,2:

Για την εικόνα της ομάδας του τις πρώτες αγωνιστικές του 2010: «Μπήκε καλά για εμάς η χρονιά. Έχουμε καταφέρει να κάνουμε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και πάμε καλά».

Για τη δική του παρουσία και τα κρίσιμα γκολ που έχει σημειώσει: «Ακολουθούμε τέτοιο τρόπο παιχνιδιού, ώστε κάποιες φορές και εκείνοι που παίζουν πίσω από τους επιθετικούς μπαίνουν στην περιοχή και τελειώνουν φάσεις. Για μένα πάνε όλα καλά μέχρι τώρα. Ήμουν αρκετές φορές εκεί που έπρεπε και σημείωσα γκολ που έφεραν βαθμούς στην ομάδα μου. Κάνουμε καλή δουλειά και όσο σοβαροί είμαστε στην προπόνηση, άλλο τόσο εμφανιζόμαστε και στο γήπεδο».

Για τη δουλειά που γίνεται φέτος στον ΠΑΟΚ και τη γενική εικόνα της ομάδας: «Γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Έχουμε καλή λειτουργία, ο προπονητής ζητάει από εμάς το 100% και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποια καλύτερη θέση από αυτή που κατέχουμε τώρα. Δεν νομίζω ότι η χρονιά πηγαίνει χειρότερα από ό,τι περιμέναμε. Βρισκόμαστε εκεί που αξίζουμε μέχρι στιγμής. Ας είμαστε ρεαλιστές. Το μπάτζετ μας έχει μεγάλη διαφορά από τις δύο ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας στη βαθμολογία. Δεν έχουμε πάρει κάποια παιχνίδια που αξίζαμε βάσει απόδοσης, ενώ πήραμε και νίκες στα τελευταία λεπτά. Έχουμε ακόμα δεκατρείς αγώνες. Υπάρχει πολύς δρόμος».

Για το φετινό στόχο του ΠΑΟΚ: «Ο πρώτος και βασικός μας στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πέρσι ήμασταν στη δεύτερη θέση πριν τα πλέι οφ, αλλά δεν καταφέραμε στη συνέχεια να την κρατήσουμε. Εχει μεγάλη σημασία η διαφορά με την οποία θα μπούμε στα πλέι οφ και η αποτελεσματικότητά μας σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει, βέβαια, η πίκρα που δεν έχουμε κερδίσει ακόμα κάποιο από τα μεγάλα παιχνίδια, αλλά με τη σωστή δουλειά θα καταφέρουμε να το κάνουμε και αυτό».

Για το μέλλον του: «Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δεν βιάζομαι καθόλου, κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται και αν συνεχίσω έτσι δεν θα έχω πρόβλημα, Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Είμαι ενάμιση χρόνο εδώ, θέλω να μείνω, όλα πάνε καλά και έχουμε τον προπονητή που με έφερε στην Ελλάδα όταν ήταν στην ΑΕΚ. Θα εξαρτηθεί από πολλά το που θα συνεχίσω την καριέρα μου».

Για μένα, σημαντικό το γεγονός ότι μνημονεύει τον Σάντος δύο φορές (αν και δεν λέει ποτέ το όνομά του, λες και είναι γρουσουζιά). Βέβαια και ο ίδιος λέει ότι αυτός τον έφερε στην Ελλάδα, αν και παραβλέπει να πει πως δεν επιλέγει να έχει δεύτερο στη θέση του.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #416 on: January 11, 2010, 16:39:51 »
πρωταθλημα η τσαμπιονς λιγκ ο κυριος στοχος, αντε ολοι το βρηκαμε με το κυπελλακι λες κ ειμαστε ξανθη...

για να μη παρεξηγηθω δε θεωρω αποτυχια αν δε τερματισουμε 1οι η 2οι αλλα κυπελλουχοι. αλλα οχι κ κυριος στοχος το κυπελλακι....

χαμηλα τη μπαλα περυσι, που δε πιστευαμε αυτο που βλεπαμε, φετος δεν εχει τετοια, φοβαστε να βαλετε το πηχη ψηλα?? ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΣ οχι εμεις στα λογια

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #417 on: January 11, 2010, 16:43:58 »
δικιο εχεις...αλλα οταν δινεις συνθημα και φωναζεις κυπελο και οχι πρωταθλημα τι θα σου πουν μετα οι παικτες.κουφοι δεν ειναι...δεν πα να σαι 10 βαθμους πισω...ε και;

τραινο πας καπου θα γκελαρουν οι αλλοι και σαν οπαδος εσυ νιωθεις οτι θα κανεις 13 νικες ακομα...ετσι νιωθω εγω τουλαχιστον...καπως πρεπει να το μεταδωσω και στους παικτες ομως...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #418 on: January 11, 2010, 16:47:59 »
ο κοσμος ακολουθα παντου και κανει την επαρχια τουμπα. τι αλλο να κανει...για το συνθημα ποιος θα καταλαβει ρε συ, ο λινο η ο γκαρσια?? για μενα ειναι στη νοοτροπια του παιχτη το τι στοχο βαζει, πολυ λιγοτερο ευθυνη της διοικησης. βλεπεις οτι βελτιωνεσαι συνεχως, εισαι κοντα στη δευτερη θεση δε κοιτας απο μονος σου ψηλοτερα? η το παιζεις δημοσιουπαλληλικι..?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #419 on: January 11, 2010, 16:53:26 »
ο ιβιτς τουλαχιστον καταλαβαινει...και τσουπ καπακια παει και σου λεει στοχος το κυπελο...ε αυτο λεω ρε συ ντεηβ οτι οταν βλεπεις συνεχως δηλωσεις για τον υπεροχο κοσμο και ολα τα κοσμητικα επιθετα που ακολουθουν...δυσκολο ειναι να δηλωσουν αυτο που εσυ τους φωναζεις σαν στοχο;

μπορει να εχω και αδικο σε αυτο δεν ειμαι απολυτος...απλα κυριολεκτικα μολις το ακουσα στο γηπεδο περιμενα να το διαβασω και σε συνεντευξη μετα...και στους παικτες δεν δινω αδικο γι'αυτο που δηλωσαν...την μαλακια για μενα την καναμε εμεις.