Το γκολ ήταν υπέροχο και παίχτη που κατέχει το τόπι.
Το πέναλτι ήταν άθλιο. Ευτυχώς δεν στοίχισε, αλλά μάλλον πρέπει να αλλάξουμε εκτελεστή
Η παρουσία του στο πρώτο πολύ θετική και φιλότιμη.
Η παρουσία του στο δεύτερο η νούμερο ένα αιτία που ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε και φάγαμε τα νύχια μας.
Η σούμα θα βγάλει πως για πολλοστή φορά φάνηκε πως ο Ίβιτς είναι ένας πολύτιμος παίχτης για να συμπληρώνει το ρόστερ, αλλά για βασικό δεκάρι μιας ομάδας πρωταθλητισμού δεν γίνεται ούτε συζήτηση.
Και για να το κλείνουμε θα το κάνω όπως προτιμάτε να γράφουμε εδώ μέσα. Για σας τους "δικαιωμένους" λέω που αμέσως να τη πείτε στους υπόλοιπους. Ε λοιπόν κι εγώ έτσι θα το πάω.
Να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν πως στις αλλαγές δεν χειροκροτήθηκαν οι παίχτες που έβγαιναν, αλλά οι 2 που έμπαιναν. Ο ένας γιατί επανήλθε από μακροχρόνιο τραυματισμό κι ο άλλος επειδή είναι νέος στην ομάδα. Αλλά ο galatis4 που δεν έχει σκατά στα μάτια όπως εμείς οι υπόλοιποι της πλειοψηφίας, μάλλον δεν θα το πρόσεξε. Πρόσεξε μόνο τα λάθη του Κουτσιανικούλη και τα σωστά του Ίβιτς. Στα δικά μου σκατένια μάτια πάντως το δέντρο κάνει μόνο για να συμπληρώνει το ρόστερ κι ο άλλος αν υπήρχε κάποιος να τον προσέξει θα έκανε τεράστια καριέρα. ΑΝ επαναλαμβάνω, γιατί πλέον είναι καμένο χαρτί στον ΠΑΟΚ.
Οι βαθμοί λοιπόν που έδωσε το πουλί ήταν η δουλειά του. Αν δεν έβαζε και γκολ, τότε θα ήταν τελείως άχρηστος, αφού ούτε τρέχει, ούτε μαρκάρει σωστά, ούτε προωθεί γρήγορα το παιχνίδι, ούτε ασίστ βγάζει. Ε τότε γιατί στον πούτσο μου θα έπαιζε βασικός κι αναντικατάστατος αν δεν σκόραρε κιόλας;
Δεν θα έλεγα τίποτα για τον Ίβιτς αν δεν έκραζε ο άλλους τους 2 πιτσιρικάδες και δεν έλεγε για σκατά στα μάτια μας και αν δεν διάβαζα όλους όσους μπήκαν να τη πουν και καλά. Αφού όμως αυτό το στυλάκι προτιμάτε, ξέρω κι εγώ να το κάνω και έτσι θα πάμε. Σιγά τι έγινε αν σκοτωνόμαστε σε ένα forum. Εδώ σε λίγο θα πλακωνόμαστε μέσα στη Τούμπα, εδώ θα κωλώσουμε;