Author Topic: Vladan Ivic  (Read 75752 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Απ: Vladan Ivic
« Reply #260 on: October 06, 2009, 16:49:34 »
Απλή Μουρμούρα?Αδερφέ PAOKCure αυτό λέγεται στεγνό μπινελίκι.
Η φάση που αναφέρεις γίνεται στο 80.
Έχουν προηγηθεί σε όλο το παιχνίδι πολλά λάθη.
Κι αυτός κάνει ένα γύρισμα πίσω γιατί δεν είχε ξεμαρκάριστο συμπαίκτη να μοιράσει και η Τούμπα χλιμιντρίζει.
Εγώ σφύχτικα εκείνη τη στιγμή,πόσο μάλλον ο κάθε Ίβιτς που πρέπει να χει πεντακάθαρο μυαλό και  πλήρη συγκέντρωση σε ματς 0-0,στα 10 τελευταία λεπτά με τον αντίπαλο ταμπούρι.
Τέσπα,βοηθάει την ψυχοσύνθεση του οπαδού στη δύσκολη να φταίει ένας και όχι το σύνολο.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #261 on: October 06, 2009, 17:15:08 »
Μπράβο για το γκολ μας έδωσε δύο πόντους.
Έτρεξε, ίδρωσε και σκόραρε. Πάντα τέτοια μέχρι τον Μάιο. Μετά μπάι μπάι και το λέμε τώρα που έκανε κάτι καλό, δεν τον περιμένουμε στην γωνία.
Για τον πανηγυρισμό μη χαλιέστε. Μετά το σπριντ των 5 μέτρων και το σουτ δεν είχε δυνάμεις να κάνει άλλο βήμα και σωριάστηκε ;D
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #262 on: October 06, 2009, 17:25:07 »
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAAAAA
Θεϊκό απλά το ποστ του δικέφαλου
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #263 on: October 06, 2009, 21:50:51 »
ρε Paokcure γιατι τετοιο κολλημα ρε αδερφε,
Το μπράβο το είπα και το είπα με τη ψυχή μου (τουλάχιστον αφού μου ξεκαθάρισε ο biv ότι η κίνηση του παίχτη δεν ήταν προς την κερκίδα). Ο λόγος που το συνέχισα ήταν το κλασικό "έκλεισε στόματα ο Ίβιτς" και το επίσης κλασικό "ο λαός του ΠΑΟΚ είναι αχάριστος επειδή μουρμουρίζει για τους καημένους παίχτες/προπονητές/γυμναστές κτλ".

Για κάθε παίχτη θα βρεθούν 140 δικαιολογίες για μια κακή του μέρα, για μια μαλακία του, για μια ήττα ενώ ο λαός του ΠΑΟΚ είναι αδικαιολόγητος και την ακούει πολύ εύκολα, πρόσεξε που:

στο 80ο λεπτό του 10ου επίσημου αγώνα, εκ των οποίων έχεις κερδίσει τους 2, παίζεις εντός, βρίσκεσαι στο 0-0 κι ενώ η πίεσή σου έχει ανέβει ένας παίχτης σου γυρνάει τη μπάλα προς το κέντρο... εκεί δεν καταλαβαίνω την άποψη ότι πρέπει να είμαι ένας φλεγματικός άγγλος και να κάνω Oh dear, what a waste... και να συνεχίσω να μασουλάω το πατατάκι μου. Φυσικά και θα πω "ε τον μαλάκα"! Ε και τι έγινε μ' αυτό; Πως γίναμε τόσο politically corect στην ομάδα που δεν μπορούμε να αντιδράσουμε καν έστω και ενστικτωδώς;

Αυτή η νοοτροπία μου τη σπάει. Όχι ο Ίβιτς. Γι' αυτό και γράφω όσα γράφω για να υπερασπιστώ το δικαίωμά μου να αντιδρώ ως οπαδός, χωρίς να μου τη λένε πως δημιουργώ ψυχολογικό πρόβλημα στους παίχτες μου. Και σε αυτό δεν θα σταματήσω ποτέ. Αν δεν γουστάρει ο συνοπαδός μου με γεια του με χαρά του. Αν δεν γουστάρει ο παίχτης που έκανε τη μαλακία επίσης. Εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να ευνουχίζομαι.

Ο Ίβιτς δεν έχει να κάνει σε τίποτα με όσα είπα (αυτή τη φορά).

Για τον πανηγυρισμό μη χαλιέστε. Μετά το σπριντ των 5 μέτρων και το σουτ δεν είχε δυνάμεις να κάνει άλλο βήμα και σωριάστηκε ;D
:notworthy:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #264 on: October 06, 2009, 22:07:51 »
Ναι αλλα στο τοπικ του Ιβιτς το γραφεις,οπως και να εχει εγω αναφερθηκα σε κατι διαφορετικο ουτε καν στην φαση στο 80'.

giannis80

• Guest
« Reply #265 on: October 06, 2009, 22:10:11 »
Ο κάθε Ζαφειρίου, ο κάθε Μαλαδένης και ο κάθε Ίβιτς προκαλούν αντίδραση στο λαό γιατί ανήκουν σε κείνη την ιδιαίτερη κατηγορία παιχτών που είναι μέτριοι, αλλά παίζουν βρέξει χιονίσει γιατί απλά είναι μεγάλα κολλήματα των προπονητών τους.

Ο Άγγελος είχε αμυντικά χαφ τον Ζαγοράκη, το Νάγκμπε και τον Μαραγκό και ξεκινούσε την ενδεκάδα με τον Αχιλλέα! Για χάρη του έκανε δεξί μπακ τον Ζαγοράκη! Κόλλημα ατελείωτο. Ε λοιπόν, ήθελε ο άλλος να κράξει τον Άγγελο και αντ' αυτού έκραζε το πουλέν του. Κάθε προπονητής έχει αυτή την παραξενιά και είναι φυσικό ο εκλεκτός του να την ακούει παραπάνω από τους άλλους. Άλλωστε συνήθως παίζει παραπάνω απ' όσο του αξίζει εις βάρος των υπολοίπων, άρα μετριάζεται ο "πόνος" για την "άδικη" εξέδρα που δεν καταλαβαίνει το ταλέντο του.

Υπάρχουν κι άλλοι αποδιοπομπαίοι τράγοι όμως, όπως ο Βύντρα, που έχει ακούσει τρισχειρότερα και ποτέ δεν αντέδρασε. Εδώ μόνο ανεχόμαστε να μας κάνουν σςςς, να μας βρίζουν puta madre στη μάπα μας και να μας το παίζουν βεντέτες στις αλλαγές και στη μουρμούρα και να κατηγορούμε τους εαυτούς μας.

Μόλις έκανε ένα καλό παιχνίδι αμέσως να τα ρίξουμε στο λαό που αδίκησε το παλικάρι. Δικαίωμά σας να το κάνετε. Εγώ προσωπικά δεν θα πάρω. 

Αν γυρίζεις κύριε Ίβιτς τη μπάλα στο κέντρο απ' έξω από την αντίπαλη περιοχή ενώ είσαι στο 80 ισόπαλος μέσα στη Τούμπα θα την ακούσεις. Άσε που δεν την άκουσες κιόλας. Απλά μουρμούρισε ο κόσμος γιατί αγανάκτησε και είχε τον πόνο του. Αν δεν γουστάρεις ούτε καν τη μουρμούρα τη βόλτα σου. Άντε με τα κακομαθημένα που έλεγε μια ψυχή.

Προσωπικά βέβαια στ' αρχίδια μου αν πανηγύρισε ή όχι. Τη δουλειά του να κάνει και ας μη γουστάρει καθόλου κιόλας.

Διαφωνώ.Το πουλέν του άγγελου ήταν ο χρήστος ο βελής!! Πέρα από την πλάκα, φαίνεται οτι έχουμε πρόβλημα στη μεταβίβαση από το κέντρο, καθώς σορλέν και φωτάκης δεν έχουν πιάσει υψηλά στάνταρ, και αν ο ίβιτς βρει τον περσινό καλό του εαυτό, λογικό είναι να ξεκινάει αυτός.Τεσπα, ο προπονητής ξέρει καλύτερα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #266 on: October 06, 2009, 22:18:25 »
Tι περυσινο ειπες να βρει ο Ιβιτς?

;D :P

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #267 on: October 06, 2009, 22:20:11 »
Τον περσινο καλο εαυτο του... ναι καλα διαβασες... :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

giannis80

• Guest
« Reply #268 on: October 06, 2009, 22:40:24 »
Ο ίβιτς δεν μ'αρέσει καθόλου σαν παίκτης.Άλλο αυτό και άλλο η δουλειά που κάνει στο γήπεδο.Πάρτε πέρσι όσους αγώνες δεν έπαιξε και δείτε τι πρόβλημα είχαμε.Δεν είπα οτι ήταν ο μέσι, απλά πέρσι ήταν θετική η παρουσία του όσον αφορά την λειτουγία της ομάδας.Αργός, κουτσός, στραβός. Πέρσι σε καναδυο παιχνίδια στην ΤΟΥΜΠΑ, είχαμε προβλήματα στη λειτουργία επιθετικά και αυτός απουσιάζε.Αυτό εννοούσα.Σαν παίκτης δεν μ'αρέσει καθόλου, δεν τον έχω καμιά συμπάθεια, και περιμένω υπομονετικά να τελειώνει το καλοκαίρι.Άλλο αυτό όμως, και άλλο πως φαινόταν ο ΠΑΟΚ πέρσι με και χωρίς ίβιτς. Αυτό εννοούσα. Απλά, η εμπαθεια μου για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή δεν με κάνει τυφλό.

Diego-4

• Guest
« Reply #269 on: October 06, 2009, 22:53:42 »

Αυτό δεν είναι το στρουμφάκι που τα ήξερε όλα ?

zagorakis

• Guest
« Reply #270 on: October 07, 2009, 15:22:49 »
Ιβιτς: "Νιώθαμε όλοι μας πολύ μεγάλη πίεση"

Ενδιαφέρουσες έως και αποκαλυπτικές οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς στην εφημερίδα "Μακεδονία". Ο Σέρβος σκόρερ του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρεται στη νίκη επί των "κυανόλευκων" ως μια από τις σημαντικότερες της φετινής περιόδου με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Στην ερώτηση, τι σκέφτηκες όταν σκόραρες και νίκησε τελικά ο ΠΑΟΚ, απάντησε: "Ότι σωθήκαμε όλοι μας. Φαντάζεσαι να μην είχαμε κερδίσει; Ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση, νιώθαμε όλοι μας πολύ μεγάλη πίεση κι εμείς που ήμασταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι, που δεν είχαμε δικαίωμα να χάσουμε ούτε μισό βαθμό. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, φτάσαμε να χάνουμε γκολ, που δεν χάνονται. Γι' αυτό και πανηγυρίσαμε όλοι μας τόσο έντονα τη νίκη. Κάναμε σα να έβαλε ο καθένας από ένα γκολ".

Και συμπλήρωσε: "Ήθελα ένα τέτοιο γκολ, να μου δώσει λίγη ψυχολογία. Το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν και το καλύτερο. Τη Δευτέρα μπήκα στο παιχνίδι και στην πρώτη επαφή με τη μπάλα, όταν τη γύρισα πίσω, άκουσα σφυρίγματα. Γιατί;"

Πέρσι ήταν ο Μπαλάφας, που ήταν το εύκολο θύμα, φέτος μάλλον είσαι εσύ. Σε ενοχλεί;
"Και ποιον δεν θα τον ενοχλούσε; Δεν είναι και τόσο ωραίο πράγμα να ξέρεις ότι αν κάνεις λάθος, θα ακούσεις γκρίνια. Κι αυτό ισχύει για όλη την ομάδα. Ξέρεις τι γίνεται; Η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών μας, μας σκλαβώνει. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν, αλλά βλέπεις ότι για 90 λεπτά τραγουδούν, φωνάζουν και δίνουν αγάπη στην ομάδα, την βοηθάνε πραγματικά. Βλέπεις τι γίνεται στη Θύρα 4; Σε κάθε ματς είναι γεμάτη και τα παιδιά τραγουδάνε μέχρι να τελειώσει το ματς. Υπάρχουν και κάποιοι, όμως, που δεν τους αρέσει τίποτα, δεν είναι ικανοποιημένοι ούτε με το 1-0, που κερδίσαμε και θέλουν να αλλάξουν τα πάντα. Δεν το αξίζει αυτό, αυτή η ομάδα. Δεν γίνεται με δύο άσχημα αποτελέσματα, να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Κανείς δεν θέλει τη νίκη περισσότερο από μας που παίζουμε μέσα στο γήπεδο".

Μεγάλη αμφισβήτηση γνώρισε κι ο Σάντος. Νιώθατε μέσα στην ομάδα, ότι ο προπονητής σας είναι αδύναμος και παίζει το κεφάλι του;
"Και γι' αυτόν δεν είναι δίκαιο αυτό, που γίνεται. Στο 85', όταν ο Παπάζογλου ζήτησε αλλαγή κι έβαλε τον Κοντρέρας, κάποιοι μπορεί και να τον έβρισαν και να πίστευαν ότι το κάνει για να μη χάσουμε. Ο Κοντρέρας έκανε μία φάση και μου έδωσε την πάσα στο γκολ. Κανένας προπονητής δεν είναι χαζός και κανείς δεν ξέρει την ομάδα καλύτερα απ' αυτόν. Εγώ τον Σάντος τον ξέρω από την ΑΕΚ, είναι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα δουλεύει στο 100%. Και η διοίκηση τον ξέρει και τον στηρίζει και καλά κάνει, γιατί μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μια ομάδα. Στην Ευρώπη τους κρατάνε δέκα και είκοσι χρόνια. Τον προπονητή δεν τον κρίνεις από δύο τρία παιχνίδια και ο προπονητής πρέπει να νιώθει ασφαλής για να είναι ο εαυτός του και να μπορεί να δημιουργήσει. Κι όλα αυτά σου τα λέει κάποιος, ο οποίος στα δύο τρία τελευταία ματς δεν είναι στην ενδεκάδα".

Μέχρι πέρσι ήσουν βασικός, στα τελευταία παιχνίδι όχι. Δύσκολη κατάσταση;
"Ξέρεις κανέναν, που να του αρέσει να κάθεται στον πάγκο; Ο κάθε παίκτης πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος και πρέπει να παίζει, αλλά δε γίνεται να παίζουν και οι είκοσι. Το αποδέχομαι. Όταν ήμουν μικρός, μπορεί να με πείραζε πολύ, τώρα το βλέπω διαφορετικά. Ακόμη κι αν μπω στο 75', πρέπει να είμαι ζεστός και στα 15', που θα παίξω, να αλλάξω το ματς. Στο Περιστέρι δεν έκανα απολύτως τίποτα, τη Δευτέρα μου βγήκε. Αυτό που έχω μάθει, τόσα χρόνια στα γήπεδα, είναι ότι σε κάθε ματς κρινόμαστε όλοι κι ότι πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους και να λειτουργούμε σαν επαγγελματίες. Όταν είσαι στον πάγκο, πρέπει να σκεφτείς τι κάνεις λάθος. Αυτό προσπαθώ να κάνω".

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε αυτό που μπορεί;
"Είναι μεγάλη συζήτηση. Από την αρχή όλα μας πήγαν στραβά, λες και μας μούντζωσε κάποιος. Θέλαμε πολύ να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι γι' αυτό κι ο αποκλεισμός ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους. Οι τραυματισμοί μας αποσυντόνισαν. Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε στην ομάδα τρεις φορ και με τον Ατρόμητο να μη μπορεί να παίξει ούτε ένας. Αν εξαιρέσεις αυτό το παιχνίδι, δεν πιστεύω ότι στα άλλα δεν ήμασταν καλοί. Ήμασταν, όμως, πολύ άτυχοι. Με τον Πανιώνιο κερδίσαμε και πήραμε έναν βαθμό, στην Τρίπολη χάσαμε 4-5 γκολ, με τον Ολυμπιακό φάγαμε γκολ στο 91'. Αν αθροίσεις τους χαμένους βαθμούς, είναι 5. Τώρα θα είχαμε 14 και θα ήταν όλα καλά. Μιλάμε για τρία παιχνίδια, που πήραμε πολύ λιγότερα απ' όσα αξίζαμε. Στο ποδόσφαιρο θέλεις και λίγη τύχη κι εμείς φέτος δεν είχαμε καθόλου. Δεν κάναμε άσχημα παιχνίδια, αλλά τα αποτελέσματα ήταν άσχημα".

Όσο για την επόμενη μέρα:
"Η περσινή πορεία έδωσε δικαίωμα σε πολλούς να πιστεύουν ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχω πάρει πρωταθλήματα, έστω και στη Σερβία με την Παρτιζάν κι αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι το να πάρεις πρωτάθλημα, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Θέλει χρόνο να φτιάξεις μια ομάδα, θέλει υπομονή και ευτυχώς η δική μας διοίκηση την έχει, γιατί οι άνθρωποι έχουν παίξει ποδόσφαιρο. Για μένα, ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς, να σταθεροποιηθούμε στις πρώτες θέσεις, να δείχνουμε ότι η ομάδα προοδεύει κι όσο περνάει ο καιρός να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να το χαιρόμαστε κι εμείς, να το χαίρεται κι ο κόσμος. Μπορεί βαθμολογικά να μην είμαστε ακόμη καλά, αλλά εγώ έχω καλό προαίσθημα γι' αυτή τη χρονιά. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι κι αυτό θα το δείτε στο μέλλον. Έχουμε πιο γεμάτο ρόστερ, είμαστε πιο δυνατοί".

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=190084

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #271 on: October 07, 2009, 16:24:18 »
ο Ιβιτς λεει την αληθεια, η οποια ομως εχει δυο οψεις: η μια η ειναι οπως τη βλεπουν οι αμεσα εμπλεκομενοι (ποδοσφαιριστες-προπονητης και ισως και η διοικηση) και η αλλη οπως τη βλεπουν οι φιλαθλοι της ομαδας.

Κατα τη γνωμη μου οσο δεμενοι και να ειναι ειναι οι ποδοσφαιριστες με τον κοσμο, οσο και να "νοιωθουν", οι "αληθειες" αυτες θα ειναι παντα διαφορετικες.

Ωραια τα λες ρε Βλανταν, αλλα οσο και να στεναχωριεσαι ή να χαλιεσαι, το 400αρακι το χεις στην τσεπουλα καθε χρονο οπως και οι αλλοι και μαγκια σας. Ενω οι φιλαθλοι ζοριζονται ποικιλοτροπως.

Επισης ειναι πολυ μεγαλυτερη η ευθυνη των παιχτων σε σχεση με των φιαλθλων, γιατι μια μαλακια παιχτη επηρεαζει την καθημερινοτητα εκατονταδων χιλιαδων οπαδων και των οικογενειων τους, ενω ενα γιουχαρισμα το πολυ-πολυ εντεκα παιχτες. ΚΑΙ η αποδοκιμασια σε επαναλαμβανομενη μαλακια δε νομιζω οτι ειναι αδικη.

Σιγουρα ημασταν ΚΑΙ ατυχοι και στα ευρωπαικα και στα ματς που χασαμε βαθμους στο πρωταθλημα, αλλα αυτο δεν δικιολογει τη ανεπαρκη αποδοση παιχτων-προπονητη απο το ξεκινημα των αγωνων.

Μακαρι αυτο το γκολ να ανεβασει και εσενα και την υπολοιπη ομαδα.
Οι ΠΑΟΚτσηδες το πιστευουμε και η στηριξη φαινεται σε ΚΑΘΕ ματς

Μπραβο σου παλι για το γκολ-λυτρωση-ανασα-αναγεννηση(?) που παστελωσες με τις σιχαμενες, σε χρονικο διαστημα που τα ποδια ολων ειναι σιδερα .

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #272 on: October 16, 2009, 12:28:49 »
πως έχεις καταφέρει μονο εσύ να μην έχεις τραυματιστεί φέτος δεν μπορώ να καταλάβω...grrrrrr
My Own WoRST ENeMy.....

ive4

• Guest
« Reply #273 on: October 16, 2009, 12:32:54 »
τώρα αρχίζει να συγκρούεται με συμπαίκτες και να τους βγάζει 1 μήνα εκτός (Μπιζέρα). Να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζει ο μητσοτάκης του ΠΑΟΚ!

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #274 on: October 16, 2009, 13:40:55 »
Μαλλον θα βαλει κανα γκολ στο 90' και θα ουρλιαζεις για κανα 20λεπτο παλι. Λεπτομερειες...
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

chiltsid

• Guest
« Reply #275 on: October 16, 2009, 22:36:57 »
πως έχεις καταφέρει μονο εσύ να μην έχεις τραυματιστεί φέτος δεν μπορώ να καταλάβω...grrrrrr
τραυματιστηκε και εχασε πανω απο την μιση προετοιμασια,νομιζω ηταν απο τους πρωτους!!!

ive4

• Guest
« Reply #276 on: October 17, 2009, 01:36:20 »
Μαλλον θα βαλει κανα γκολ στο 90' και θα ουρλιαζεις για κανα 20λεπτο παλι. Λεπτομερειες...

φυσικά θα ουρλιάζω  ;D

MetroStar

• Guest
« Reply #277 on: October 17, 2009, 03:03:14 »
Απ τους πλέον χρήσιμους παίκτες του ΠΑΟΚ και απ τους πιο αδικημένους.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #278 on: October 19, 2009, 16:24:10 »
http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=667:%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%AD%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B9&Itemid=81
Για τους στόχους σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, την αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΟΚ, αλλά και το μέλλον της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚΑΪ Γκολ».

Αναλυτικά το η συνέντευξη του Σέρβου άσου.

-Βλάνταν, ο Θόδωρος Ζαγοράκης έφυγε ο Ζήσης Βρύζας ήρθε στην προεδρία του ΠΑΟΚ. Το δικό σου σχόλιο γι' αυτή την εξέλιξη;

-«Έφυγε από την προεδρία ένας άνθρωπος που σε τόσο λίγο χρόνο έχει καταφέρει να φτιάξει μία ομάδα, η οποία πριν δυο χρόνια ήταν σε πολύ δύσκολη θέση και οικονομικά και ποδοσφαιρικά. Δεν είναι καλό που έφυγε ο πρόεδρος, όμως τι μπορούμε να κάνουμε; Όποιος δεν είναι μαζί μας, μας λείπει αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ανέλαβε ο Ζήσης Βρύζας, ένας άνθρωπος που κάθε μέρα βρίσκεται εδώ μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσει και αυτός να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί Και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το καλύτερο δυνατό για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ».

-Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ επηρεάστηκε  από το σοκ του αποκλεισμού στην Ευρώπη και αυτό είχε αντίκτυπο στα πρώτα ματς του Πρωταθλήματος;

-«Πιστεύω ότι μας επηρέασε κάπως γιατί ήταν ένας από τους βασικούς μας στόχους η Ευρώπη. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό, ήμασταν και αρκετά άτυχοι. Είδαμε τι έγινε με τον Ολυμπιακό, δεν κερδίσαμε στην Τρίπολη που παίξαμε πολύ καλά. Χάσαμε βαθμούς με Ατρόμητο, Πανιώνιο, όλοι είδατε πώς. Από δω και πέρα μπορούμε να δείξουμε το καλό μας προσωπο».

-Θεωρείς ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πιο γεμάτο σε σχέση με πέρυσι;

-Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει περισσότερο ποιοτικούς παίκτες. Για κάθε θέση υπάρχουν δύο παίκτες, αυτό καλό για την ομάδα. Όταν κάποιος έχει κάρτες ή είναι τραυματίας υπάρχει άλλος για να καλύψει το κενό του. Όταν κάποιος λείψει από την ενδεκάδα είναι πολύ δύσκολο να μπει ξανά στην ενδεκάδα. Κάθε παίκτης θέλει να είναι βασικός».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο;

-«Θα μιλήσω για την ομάδα αρχικά, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να κάνουμε μία χρονιά καλύτερη από την περσινή. Αυτό είναι το πρώτο. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και στο Κύπελο και στο Πρωτάθλημα. Το βασικό είναι να μπούμε στα πλέι-οφ, να είμαστε στις τέσσερις ομάδες που θα πάρουν μέρος. Και εκεί να  προσπαθήσουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι. Είδαμε και πέρυσι ότι σημασία έχει τελικά το γίνεται στα πλέι-οφ. Να μπούμε και εκεί να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση. Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να σημειώσω πολλά γκολ και να μοιράσω ασίστ γιατί παίζω σε τέτοια θέση που οι συμπαίκτες μου περιμένουν από μένα να το κάνω αυτό».

-Το συμβόλαιό σου με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι. Τι σκέφτεσαι για το μέλλον;

-«Είμαι πάρα πολύ καλά εδώ. Το νιώθω από την πρώτη μέρα που ήρθα. Τον προηγούμενο χρόνο πήγαμε πάρα πολύ καλά, από την 9η θέση η ομάδα έφιασε στη 2η. Υπάρχει χρόνος ακόμη για να συζητήσουμε, αλλά επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα».

:nekrokefalh: Φτου φτου φτου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #279 on: October 19, 2009, 17:16:59 »
ετσι,
φτύσε τον μη τον ματιάσεις  :P :P :P