Author Topic: Vladan Ivic  (Read 76019 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Vladan Ivic
« Reply #160 on: May 15, 2009, 11:08:27 »
Ρε παιδιά, για τον Ιβιτς δεν λέμε;; Αυτόν τον ψηλό με τη φράντζα;
Γιατι μου φαίνεται οτί βγήκε από τους πιο πολυτιμότερους παίχτες μας;;

Ποιός τον έβγαλε εμ βι πι και σε ποιον αγώνα ;
Ναι δεν φάγαμε γκολ στη Λάρισα, αλλά πόσα σουτ μας έκαναν έξω από την περιοχή ; Εκεί πρέπει να υπάρχει ο χάφ νομίζω.
Σίγουρα το περπάτημά του στον αγωνιστικό χώρο είναι αρχοντικό.
Θα τον ζήλευαν τα μοντέλα του Κάλβιν Κλάιν (μάιν) στις πασαρέλες του Μιλάνο.

Τα σουτ τα κάνανε επειδή ΔΕΝ μπορούσανε να περάσουνε τις κάθετες μέσασ την άμυνα ή να διεισδύσουν με γρήγορα 1-2. Αλήθεια κινδυνέψαμε σοβαρά σε περισσότερα από ..... 1...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #161 on: June 29, 2009, 21:21:32 »
http://www.sport24.gr/html/ent/637/ent.300637.asp?tp=pu&iInd=6

Κωστάκης: Βλάνταν έκανες ένα δευτερόλεπτο παραπάνω. Βάρυνες;
Βλάνταν: Η βέρα φταίει ρε ψηλέ... Με βαραίνει

http://www.sport24.gr/html/ent/637/ent.300637.asp?tp=pu&iInd=5

Να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους στον Βλάνταν
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #162 on: August 21, 2009, 12:47:00 »
Νομίζω ότι πολλές φορές ο Ίβιτς γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος για  κακές εμφανίσεις.
Σίγουρα, είναι ένα χαφ παλιάς κοπής, σίγουρα δεν είναι γρήγορος, αλλά προσφέρει πράγματα στην ομάδα και παίζει όσο καλύτερα μπορεί. Και στο φιλικό με τον Εργοτέλη και χτες, πάρα πολλοί άνθρωποι στην κερκίδα τον έκραζαν πριν καν ακουμπήσει τη μπάλα. Μετά όταν έβαλε το γκολ φώναζαν το όνομά του. Πρέπει και μεις σα λαός να προπονηθούμε λίγο στην αυτοσυγκράτηση και τη σοβαρότητα  ;)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #163 on: August 21, 2009, 13:12:03 »
Ο Ίβιτς είναι ένας χρήσιμος παίχτης στην ομάδα αλλά δεν είναι για βασικός κι αναντικατάστατος. Θεωρώ υπερβολικό και λάθος να είναι το βαρόμετρο του ΠΑΟΚ η απόδοσή του. Έτσι όπως παίζουμε αυτό συμβαίνει κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Αυτό πάντως που έχει αξία στον Βλάνταν είναι πως έχει προσωπικότητα και τσαμπουκά, όπως όλοι οι Σέρβοι.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #164 on: August 21, 2009, 13:23:32 »
ορθότατη η τοποθέτηση του PAOKCURE!
συμφωνώ και με το παραπάνω

ive4

• Guest
« Reply #165 on: August 21, 2009, 13:35:04 »
Για μένα ο Ιβιτς είναι ο βασικός υπαίτιος που ο ΠΑΟΚ :
Έχει αργή ανάπτυξη από τον άξονα.
Δεν έχει καλή τελική μπαλιά στον φουνταριστό επιθετικό.
Δεν απειλεί με σούτ εκτός περιοχής.
Αναπτύσσεται μόνο από τα άκρα (άρα έχει προβλέψιμο παιχνίδι).
Παίζει πίσω από τους επιθετικούς και δεν έχει βγάλει μια μπαλιά.
Δεν αξιοποιείται ο Μουσλίμοβιτς και δεν έχει στήριγμα.
Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να μαρκάρει ψηλά.

Όλες αυτές οι αδυναμίες φάνηκαν και στο ματς με την Χέερενφεεν. Το γκολ που πέτυχε δε μου λέει απολύτως τίποτα.  
Δε τον κράζω μέσα στο γήπεδο, αλλά ΕΛΕΟΣ ο Λουτσιάνο μπροστά του έπρεπε να παίζει εθνική Βραζιλίας και ο Νινιάδης στην Μάντσεστερ...

Προσωπικότητα και τσαμπουκας ; Ο Σέρβος που είχαμε πρόπερσι αν και με τραυματισμούς ήταν πολύ πιο τσαμπουκάς.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #166 on: August 21, 2009, 13:44:48 »
αν εξαιρεσεις το τελευταιο για προσωπικοτητα τσαμπουκα σε ολα τα αλλα
+ 1926 * 4

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
« Reply #167 on: August 21, 2009, 14:16:53 »
Ο Ίβιτς είναι ένας χρήσιμος παίχτης στην ομάδα αλλά δεν είναι για βασικός κι αναντικατάστατος.

Αυτό πάντως που έχει αξία στον Βλάνταν είναι πως έχει προσωπικότητα και τσαμπουκά, όπως όλοι οι Σέρβοι.

Συμφωνώ με αυτά κυρίως.
Κατά τ' άλλα κρατάω την διάθεση που έδειξε στο χθεσινό ματς. Όλοι ξέρουμε πως είναι αργός κλπ, αλλά τουλάχιστον αναγνωρίζω πως με τα θετικά και τα αρνητικά του προσπαθεί όσο μπορεί.
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #168 on: August 21, 2009, 15:04:11 »
χθες τουλάχιστον ανεξαρτήτως του γκολ που έβαλε ήταν από τους διακριθέντες, ας μην είμαστε κομπλεξικοί κι ας μην κρ'ινουμς μόνο με άσπρο ή μαύρο

δεν ξέρω αν κάποιος άλλος στη θέση του (πχ Σορλεν) θα βοηθούσε περισσότερο στην άναπτυξη αλλά το σίγουρο είναι πως το γκολ είναι μια κίνηση που την έχει 100%. Είναι ψηλός, ξέρει να παίρνει κεφαλιές και για εναν κρυφό επιθετικό είναι πολύ σημαντικο προσόν αυτό

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #169 on: August 21, 2009, 15:28:28 »

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #170 on: August 21, 2009, 15:44:16 »
Δυστυχώς ο παίχτης παλτό για μερικούς ή πολλούς εδώ μέσα χθες μας έσωσε.. Και το έχει κάνει κι άλλες φορές.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

chiltsid

• Guest
« Reply #171 on: August 21, 2009, 18:10:20 »
θεωρω τον ιβιτς εναν πολυ αξιο και χρησιμο ποδοσφαιριστη,αλλα συμφωνω με τον cure,η αναπτυξη της ομαδας,δεν πρεπει να εξαρταται τοσο πολυ απο την αποδοση του.
χθες το βαρος της αναπτυξης το πηραν τα κεντρικα μας χαφ,ο ιβιτς καθοταν συνεχεια μπροστα στην επιθεση και δεν εκανε ουτε μια κινηση.
δεν ξερω αν ειχε τετοιες εντολες απο τον σαντος,μπορει,αλλα εκει που καθοταν πιο πολυ εμποδιζε τον μουσλι παρα να τον βοηθαει.
θεωρω πως το μονο χρησιμο που εκανε χθες,ηταν το γκολ,συνολικα εκανε ενα κακο παιχνιδι.
δεν κινουταν να παρει μπαλα,την περιμενε,ετσι αναγκαζοταν γκαρσια κ βιτολο να κανουν παρακινδυνευμένες ενεργειες για να φτασει η μπαλα μπροστα.
επισης οποτε ειχε την μπαλα στα ποδια του,δεν προσπαθουσε να τελειωση την φαση αλλα να κανει κατι περιτεχνο ή να ξανα παιξει ενα-δυο,ετσι χαθηκαν καποιες επιθεσεις μας.

ο μουσλι,μπορει να μην εκανε καλο παιχνιδι,αλλα κινηθηκε πολλες φορες αριστερα,δεξια μεχρι κ πισω γυρνουσε για να παρει μπαλιες,ο ιβιτς το αντιθετο κολόνα μπροστα.
το εχει ξανα κανει αυτο,ομως τον εχει δει να ζηταει συνεχως την μπαλα,να την κουβαλαει και να την μοιραζει ομορφα,δυστυχώς σπανιζουν τετοια παιχνιδια τελευταια απο τον ιβιτς.
στην θεση που παιζει,ο παικτης πρεπει να κινείται συνεχεια κ οχι σε περιορισμενη κλιμακα,αλλα σε ολο το γηπεδο,μονο ετσι ανοιγουν χωροι για τους υπολοιπους.

θα επιμενω πως ο ιβιτς δεν κανει πλεον για αυτην την θεση,δεν ειναι η ταχυτητα το κυριως προβλημα,ειναι οτι δεν κινειται αρκετα,ο ιβιτς οσες φορες επαιξε πέρυσι στα χαφ ηταν παντα απο τους καλυτερους,μονο εκει μπορει να προσφερει με τις ικανοτητες του πλεον.

και καταληγω,ο ΠΑΟΚ χρειαζεται οπωσδηποτε επιτελικο χαφ,οχι για να συμπληρώσει το ροστερ,αλλα για να το αναβαθμισει.
τωρα ξερω,θα μου πειτε,η διοικηση δεν το ξερει αυτο ρε φιλε?και βεβααι το ξερει και το καταλαβε 6 μηνες πριν απο μενα,ειμαι σιγουρος.
ισως δεν υπαρχουν τα χρηματα για εναν τετοιο παικτη ακομα,ισως δεν εχει βρεθει ακριβως αυτο που θελουμε ακομα,μονο η διοικηση ξερει.

ΥΓ:για να το πω με τα λογια ενός μεγαλου δημοσιογραφου 8) 8) 8),οταν ο ιβιτς θα βγει απο την ενδεκαδα ο ΠΑΟΚ θα εχει ανεβει επιπεδο. :P :P :P

ΥΓ:το παρακατω που γραφω,ειναι αφιερωμενα στον bivits ;D ;D ;D.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #172 on: August 28, 2009, 07:15:13 »
μακραν ο καλυτερος.και οι ορχιδεες στην καφετερια να σε βριζουν ετσι επειδη τους ειπαν σε ενα ραδιο..
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

ive4

• Guest
« Reply #173 on: August 28, 2009, 09:21:51 »
για μια ακόμα φορά ανύπαρκτος, εξαφανισμένος, δε μπόρεσε να τροφοδοτήσει ούτε μία φορά τον Μούσλι και τον Βιερίνια, έκανε μισό σουτ έξω από την περιοχή και πήρε 2 κεφαλιές. Ευθύνεται, κατά τη γνώμη μου που ο Βιτόλο και ο Γκαρσία ήταν χαμένοι και δεν είχαν που να δώσουν τη μπάλα γιατί πάντα στα δύσκολα εξαφανίζεται. (Δεν ακούω ούτε μέτρο ούτε λίμπερο κτλ δε ξέρω ούτε τις συχνότητές τους).

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #174 on: August 28, 2009, 09:58:27 »
Ο ίβιτς?
ο χθεσινός ίβιτς ήταν ο χειροτερος του γηπέδου?
ο χθεσινός ίβιτς ήταν ο χειρότερος του γηπέδου όταν μέχρι το 60 ήταν παντού?
όταν ήταν ο μόνος που έκανε ΣΟΥΤ και τρίπλα ΠΡΟΣ την αντίπαλη εστία?
αυτός ο ίβιτς ήταν ο χειρότερος του γηπέδου?

ο χθεσινός ίβιτς ήταν χειρότερος από τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ 20 ματσ Αλάνι κλάσε άλλη μια στο Λιμάνι? και τον χθεσινο ΧΑΛΙΑ Πάμπλο Γκαρσία? και τον Λίνο που μπέρδεψε τα κορδόνια του σε 2 φάσεις και ευτυχώ γλίστρησε ο αντίπαλος?

εγώ είδα άλλο ματς...

κρίμα!  και εγώ ονειρέυομαι έναν ΠΑΟΚ ο οποίος δε θα έχει καλύτερο παίκτης τον ίβιτς αλλα χθες δυστυχώς ήταν ο ΜΟΝΟΣ ο οποίος κατ εμέ δικαιολόγησε τα λεφτά του...αργός, με τα στραβά του! ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΟΣ και προσπάθησε. Οι άλλοι ας πάρουν κανα παράδειγμα αντί να περπατάνε στο γήπεδο! τουλάχιστον αυτός είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΠΤΗΤΑ!

ive4

• Guest
« Reply #175 on: August 28, 2009, 10:12:31 »
με το θέμα του Ιβιτς έχω παρατηρήσει πως βλέπουμε το ποδόσφαιρο διαφορετικά με πολλά αδέρφια.
Ασε που το προσωπικότητα που λες το έχω συνδυάσει με έναν παίχτη πανταχού παρόν, ή παρόντα έστω στην κρίσιμη στιγμή, να σηκώσει την ομάδα στην πλάτη. Δε το έχει αυτό ο Ιβιτς.
(Δεν είπα ότι ήταν ο χειρότερος, αλλάαν οι άλλοι αξίζουν 3 και αυτός 4 στα 10, δε θα τον έλεγα και αξιόλογο)
Ο μόνος που έκανε 1 ή 2 σούτ στην αντίπαλη εστία, ναι. Έλα που γκολ με σούτ δεν έβαλε, έλα που δεν άνοιξε την άμυνα, έλα που ο Φωτάκης έκανε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #176 on: August 28, 2009, 10:31:34 »
η φαση με τον ιβιτς μου θυμιζει την περσινη κατασταση με τον μπαλαφα.χασει κερδισει η ομαδα για ολα εφταιγε ο μπαλαφας...φετος χασει κερδισει η ομαδα ολα τα πυρα τα συγκεντρωνει ο ιβιτς...του χρονου που θα φυγει και αυτος να δουμε ποιος θα παρει σειρα.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #177 on: August 28, 2009, 10:35:10 »
για τον ιβιτς εχουμε πει πολλες φορε τα μειονεκτηματα του σαν παικτης αλλα τουλαχιστον προσπαθει..και εγω θα προτιμουσα καποιον αλλον παικτη στην θεση του αλλα οταν υπαρχουν αλλοι που δεν προσπαθουν καν τοτε ειναι αδικο να τα βαζουμε μονο μαζι του

fatal_invasion

• Guest
« Reply #178 on: August 28, 2009, 10:43:59 »

Ο ίβιτς?
ο χθεσινός ίβιτς ήταν ο χειροτερος του γηπέδου?
ο χθεσινός ίβιτς ήταν ο χειρότερος του γηπέδου όταν μέχρι το 60 ήταν παντού?
όταν ήταν ο μόνος που έκανε ΣΟΥΤ και τρίπλα ΠΡΟΣ την αντίπαλη εστία?
αυτός ο ίβιτς ήταν ο χειρότερος του γηπέδου?

ο χθεσινός ίβιτς ήταν χειρότερος από τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ 20 ματσ Αλάνι κλάσε άλλη μια στο Λιμάνι? και τον χθεσινο ΧΑΛΙΑ Πάμπλο Γκαρσία? και τον Λίνο που μπέρδεψε τα κορδόνια του σε 2 φάσεις και ευτυχώ γλίστρησε ο αντίπαλος?

εγώ είδα άλλο ματς...

κρίμα!  και εγώ ονειρέυομαι έναν ΠΑΟΚ ο οποίος δε θα έχει καλύτερο παίκτης τον ίβιτς αλλα χθες δυστυχώς ήταν ο ΜΟΝΟΣ ο οποίος κατ εμέ δικαιολόγησε τα λεφτά του...αργός, με τα στραβά του! ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΟΣ και προσπάθησε. Οι άλλοι ας πάρουν κανα παράδειγμα αντί να περπατάνε στο γήπεδο! τουλάχιστον αυτός είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΠΤΗΤΑ!

Συμφωνώ και να συμπληρώσω.Ο ίβιτς ήταν ο καλύτερος χθες.Όσοι τον κράζετε *********************************

ΉΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.

Κόψτε τους χαρακτηρισμούς,θα γίνουμε μπίλιες μεταξύ μας. Πείτε την άποψη σας χωρίς να μειώνετε τους άλλους κ την γνώμη τους
« Last Edit: August 28, 2009, 11:14:36 by Capricorn »

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #179 on: August 28, 2009, 10:47:42 »
συμφωνώ απόλυτα και εγώ.
My Own WoRST ENeMy.....