να ζητήσουν συγνώμη γιατί αποβλήθηκαν σε 5 αγώνες, που στέρησαν την παρουσία τους απο την ομαδα σε κρίσιμους αγώνες λόγω τιμωριών και μαζέψαμε μόνο 63, βαθμούς!!! γιατί αν παίζαμε με 11 στο σκουλ΄κι θα το παίρναμε το διπλό που αποβλήθηκε ο σέρτζιο, γιατί αν έπαιζε ο πάμπλο στα μάτς με τρίπολη, ΄σερρες που ήταν τιμωρημένος λόγω της γροθιάς θα το παίρναμε το μάτς, γιατί αν συνέχιζε ο κοντρέρας στο μάτς με την άεκ ενώ την είχαμε κλείσει στην περιοχή της δεν θα χάναμε,γιατί αν ο ίβιτς δεν πήγαινε να κόψει το π[οδόσφαιρο στην αδερφάρα τον άγγλο επειδή δεν έκανε φερ πλέυ θα προκρινόμασταν από τον γαύρο αν κάνεις όλες αυτές τις σούμες, θα δείς ότι αν η ομάδα φέτος αν δεν ήταν απείθαρχη μπορεί να έπαιρνε και το πρωτάθλημα. Καλοί οι τσαμπουκάδες, αλλά εμείς περάσαμε στο άλλο άκρο, όποιος για τον α ή β λόγο κάνει τσαμπουκάδες να θεοποιείτε!!! Να δώσει σήμερα δηλαδή ο ίβιτς καμιά μπουνιά στον κατσαρό να παίξουμε με 10 και να τρέχουμε τον ιούνιο στις μολδαβίες για προκριματικά του ουέφα!!! Στο δεύτερο κρισιμότερο ματς της χρονιάς εγώ ξέρω ότι δεν πάμε ήρεμοι και αυτό είναι κακό σημάδι για τον σημερινό αγώνα!!!!! Στο κάτω κάτω ο ΠΑΟΚ έχει και τμήμα μποξ, όσοι είστε λάτρεις των ροκ καταστάσεων, εγώ προσωπικά θέλω να βλέπω πρώτα μπάλα με καλώς εννούμενο τσαμπουκά και όχι αυτό που βιώνουμε φέτος, οπου πηγαίνουμε να δέρνουμε τον κόσμο. Μας πήραν χαμπάρι και μας προκαλούν και στα χωριά!!!!