Author Topic: Vladan Ivic  (Read 76064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Απ: Vladan Ivic
« Reply #140 on: May 13, 2009, 18:39:20 »
παλι καλυτερα απο παλαιοτερα που τσαμπουκα να μην εχεις, μπαλα να μην παιζεις δεν πηραζει!! Φτανει που εισαι (αιωνιο) ταλεντο!!!

Χάναμε μεσα στη τουμπα απο το γαύρο κ οι παίχτες μας τους κάνανε κ διατάσεις οταν πέφτανε οι γαυροι!

kostas4

• Guest
« Reply #141 on: May 13, 2009, 18:42:27 »
έχω την εντύπωση ότι το πιάσανε το νόημα όλοι οι παίκτες!!! Τσαμπουκάς να ' σαι και μπάλα να μην παίζεις πάλι ήρωας θα είσαι!!!

να ζητησουν συγνωμη αμεσως απο τους επικριτες τους οι: Μουσλιμοβιτς, Κοντρερας, Γκαρσια, Ιβιτς, Κονσεισαο. Ειναι οι απολυτοι υπευθυνοι για την φετινη ντροπιαστικη πορεια του ΠΑΟΚ.μονο για μανουρες και μπλα μπλα ειναι και απο μπαλλα τιποτα.

ντρεπομαι ειλικρινα

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #142 on: May 13, 2009, 18:51:20 »
o ταχα μεσηλικας στο σκηνικο μειβιτς αλλοι λενε οτι ειναι 35 χρονων,τετοια μαγια θελω κ οχι μαγκες που περνεις κοκκινες,αντε γιατι τα τυρια μας εσπασαν τα νευρα,σαν τα σκουλικια εχουν γινει στην προπαγανδα.τεσπα ΠΑΟΚ εισαι κ δεν φοβασαι

Και σκεφτειτε οτι η αθλητικη εφημεριδα (αρα και οι δημοσιογραφοι) ειναι του Πετρουλακη,Ανδρωνη........Και θα καταλαβετε το δουλεμα που τρωμε....
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #143 on: May 13, 2009, 18:52:51 »
να ζητήσουν συγνώμη γιατί αποβλήθηκαν σε 5 αγώνες, που στέρησαν την παρουσία τους απο την ομαδα σε κρίσιμους αγώνες λόγω τιμωριών και μαζέψαμε μόνο 63, βαθμούς!!! γιατί αν παίζαμε με 11 στο σκουλ΄κι θα το παίρναμε το διπλό που αποβλήθηκε ο σέρτζιο, γιατί αν έπαιζε  ο πάμπλο στα μάτς με τρίπολη, ΄σερρες που ήταν τιμωρημένος λόγω της γροθιάς θα το παίρναμε το μάτς, γιατί αν συνέχιζε ο κοντρέρας στο μάτς με την άεκ ενώ την είχαμε κλείσει στην περιοχή της δεν θα χάναμε,γιατί αν ο ίβιτς δεν πήγαινε να κόψει το π[οδόσφαιρο στην αδερφάρα τον άγγλο επειδή δεν έκανε φερ πλέυ θα προκρινόμασταν από τον γαύρο  αν κάνεις όλες αυτές τις σούμες, θα δείς ότι αν η ομάδα φέτος αν δεν ήταν απείθαρχη μπορεί να έπαιρνε και το πρωτάθλημα. Καλοί οι τσαμπουκάδες, αλλά εμείς περάσαμε στο άλλο άκρο, όποιος για τον α ή β λόγο κάνει τσαμπουκάδες να θεοποιείτε!!! Να δώσει σήμερα δηλαδή ο ίβιτς καμιά μπουνιά στον κατσαρό να παίξουμε με 10 και να τρέχουμε τον ιούνιο στις μολδαβίες για προκριματικά του ουέφα!!! Στο δεύτερο κρισιμότερο ματς της χρονιάς εγώ ξέρω ότι δεν πάμε ήρεμοι και αυτό είναι κακό σημάδι για τον σημερινό αγώνα!!!!! Στο κάτω κάτω ο ΠΑΟΚ έχει και τμήμα μποξ, όσοι είστε λάτρεις των ροκ καταστάσεων, εγώ προσωπικά θέλω να βλέπω πρώτα μπάλα με καλώς εννούμενο τσαμπουκά και όχι αυτό που βιώνουμε φέτος, οπου πηγαίνουμε να δέρνουμε τον κόσμο. Μας πήραν χαμπάρι και μας προκαλούν και στα χωριά!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

SKAILS

• Guest
« Reply #144 on: May 13, 2009, 18:58:16 »

ΠΑΟΚ: Επεισόδιο Ίβιτς με οπαδό

13/05/2009, 16:11 | Αποστολή
(Photo: Action Images)

Σε κακό βγήκε ο πρωινός περίπατος των παικτών του ΠΑΟΚ στη Λάρισα. Ένας 32χρονος κάτοικος της πόλης (στρατιωτικός στο επάγγελμα), όντας πάνω σε ποδήλατο, αντίκρισε τον Βλάνταν Ίβιτς και τον έβρισε, με τον Σέρβο μέσο να του απαντά.

Στις κοντινές καφετέριες βρίσκονταν και άλλοι οπαδοί της Λάρισας, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και έφτασαν στο σημείο, όπου ήταν ο Ίβιτς. Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την έγκυρη επέμβαση των ψυχραιμότερων. Όλα αυτά, ενώ το βράδυ(21:15) η "βυσσινί" θα υποδεχτούν τον "Δικέφαλο του Βορρά" για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

phgh:http://www.sport-fm.gr/article/176506

GeorgT

• Guest
« Reply #145 on: May 13, 2009, 19:02:58 »
Καλα στην ελλαντα ζεις κ τίποτα να μην κανείς τις κάρτες θα τις φας παλι! Με αυτούς τους παίχτες κ αυτήν την πορεία το ποκ θα επερνε χαλαρα πρωτάθλημα (μαζι με ευνοϊκή διαιτησία)!

Ο μουσλι ολη τη χρονια τίποτα δεν εκανε κ πάλη τον έχουν μαμησει στις κάρτες!! Μηπως να ζητήσει κ αυτός συγνωμη που δεν μπορεσε να βάλει γιαυτο άλλα 10 γκολ??

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #146 on: May 13, 2009, 19:19:47 »
να ζητήσουν συγνώμη γιατί αποβλήθηκαν σε 5 αγώνες, που στέρησαν την παρουσία τους απο την ομαδα σε κρίσιμους αγώνες λόγω τιμωριών και μαζέψαμε μόνο 63, βαθμούς!!! γιατί αν παίζαμε με 11 στο σκουλ΄κι θα το παίρναμε το διπλό που αποβλήθηκε ο σέρτζιο, γιατί αν έπαιζε  ο πάμπλο στα μάτς με τρίπολη, ΄σερρες που ήταν τιμωρημένος λόγω της γροθιάς θα το παίρναμε το μάτς, γιατί αν συνέχιζε ο κοντρέρας στο μάτς με την άεκ ενώ την είχαμε κλείσει στην περιοχή της δεν θα χάναμε,γιατί αν ο ίβιτς δεν πήγαινε να κόψει το π[οδόσφαιρο στην αδερφάρα τον άγγλο επειδή δεν έκανε φερ πλέυ θα προκρινόμασταν από τον γαύρο  αν κάνεις όλες αυτές τις σούμες, θα δείς ότι αν η ομάδα φέτος αν δεν ήταν απείθαρχη μπορεί να έπαιρνε και το πρωτάθλημα. Καλοί οι τσαμπουκάδες, αλλά εμείς περάσαμε στο άλλο άκρο, όποιος για τον α ή β λόγο κάνει τσαμπουκάδες να θεοποιείτε!!! Να δώσει σήμερα δηλαδή ο ίβιτς καμιά μπουνιά στον κατσαρό να παίξουμε με 10 και να τρέχουμε τον ιούνιο στις μολδαβίες για προκριματικά του ουέφα!!! Στο δεύτερο κρισιμότερο ματς της χρονιάς εγώ ξέρω ότι δεν πάμε ήρεμοι και αυτό είναι κακό σημάδι για τον σημερινό αγώνα!!!!! Στο κάτω κάτω ο ΠΑΟΚ έχει και τμήμα μποξ, όσοι είστε λάτρεις των ροκ καταστάσεων, εγώ προσωπικά θέλω να βλέπω πρώτα μπάλα με καλώς εννούμενο τσαμπουκά και όχι αυτό που βιώνουμε φέτος, οπου πηγαίνουμε να δέρνουμε τον κόσμο. Μας πήραν χαμπάρι και μας προκαλούν και στα χωριά!!!!

Τασουλη πες τους ενα ευχαριστω για φετος που σε φεραν 2ο και μετα αντε φτιαξε μια φραπα και βαλε αλφα να δεις το ματσακι ηρεμος, αντε παλικαρι μου... Ηθελες απο 9ος να παρεις double... επειδη αν και αν και αν και αν και αν και αν και αν και αν και αν ... ΚΑΙ ΑΝ η θεσσαλονικη δεν ηταν μιζερη, δεν θα ειχαμε να παρουμε πρωταθλημα απο το 85!!!  Αιντε ξυπνατε ορισμενοι...  νiσαφι πια.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #147 on: May 13, 2009, 19:28:46 »
να ζητήσουν συγνώμη γιατί αποβλήθηκαν σε 5 αγώνες, που στέρησαν την παρουσία τους απο την ομαδα σε κρίσιμους αγώνες λόγω τιμωριών και μαζέψαμε μόνο 63, βαθμούς!!! γιατί αν παίζαμε με 11 στο σκουλ΄κι θα το παίρναμε το διπλό που αποβλήθηκε ο σέρτζιο, γιατί αν έπαιζε  ο πάμπλο στα μάτς με τρίπολη, ΄σερρες που ήταν τιμωρημένος λόγω της γροθιάς θα το παίρναμε το μάτς, γιατί αν συνέχιζε ο κοντρέρας στο μάτς με την άεκ ενώ την είχαμε κλείσει στην περιοχή της δεν θα χάναμε,γιατί αν ο ίβιτς δεν πήγαινε να κόψει το π[οδόσφαιρο στην αδερφάρα τον άγγλο επειδή δεν έκανε φερ πλέυ θα προκρινόμασταν από τον γαύρο  αν κάνεις όλες αυτές τις σούμες, θα δείς ότι αν η ομάδα φέτος αν δεν ήταν απείθαρχη μπορεί να έπαιρνε και το πρωτάθλημα. Καλοί οι τσαμπουκάδες, αλλά εμείς περάσαμε στο άλλο άκρο, όποιος για τον α ή β λόγο κάνει τσαμπουκάδες να θεοποιείτε!!! Να δώσει σήμερα δηλαδή ο ίβιτς καμιά μπουνιά στον κατσαρό να παίξουμε με 10 και να τρέχουμε τον ιούνιο στις μολδαβίες για προκριματικά του ουέφα!!! Στο δεύτερο κρισιμότερο ματς της χρονιάς εγώ ξέρω ότι δεν πάμε ήρεμοι και αυτό είναι κακό σημάδι για τον σημερινό αγώνα!!!!! Στο κάτω κάτω ο ΠΑΟΚ έχει και τμήμα μποξ, όσοι είστε λάτρεις των ροκ καταστάσεων, εγώ προσωπικά θέλω να βλέπω πρώτα μπάλα με καλώς εννούμενο τσαμπουκά και όχι αυτό που βιώνουμε φέτος, οπου πηγαίνουμε να δέρνουμε τον κόσμο. Μας πήραν χαμπάρι και μας προκαλούν και στα χωριά!!!!

Edit Capricorn

Ήρεμαααα

Φιλικη συμβουλη, μην ακους και πολυ ραδια-σαλονικης..Βλαπτουν τη ψυχικη υγεια..
« Last Edit: May 13, 2009, 19:56:53 by Capricorn »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

ive4

• Guest
« Reply #148 on: May 14, 2009, 09:13:35 »
Και εχθές ανύπαρκτος. Ναι οκ τον έβαλε αναγκαστικά αμυντικό χαφ, δεν είναι η θέση του. Αλλά δε μπορεί απλά να κοιτάς τους αντιπάλους που έχουν τη μπάλα μπροστά σου και να μη μπαίνεις δυνατά σε καμία φάση.  Εκνευριστικά αδιάφορος είναι.
Αναπολώ πλέον τον Βαγγελή και τον Ζαβαντία.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #149 on: May 14, 2009, 12:06:43 »
Μάλλον άλλο παιχνίδι είδαμε......

έχει και την πλάκα του πάντως πως με ανύπαρκτο ίβιτς κ κακό τον βερόν (γιατί γράφτηκε κ αυτό...) η λάρσα δεν έκανε ούτε μία καθαρή ευκαιρία ενώ εμείς καμμιά 10αρια.......
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #150 on: May 14, 2009, 12:23:20 »
να ζητήσουν συγνώμη γιατί αποβλήθηκαν σε 5 αγώνες, που στέρησαν την παρουσία τους απο την ομαδα σε κρίσιμους αγώνες λόγω τιμωριών (...)  Μας πήραν χαμπάρι και μας προκαλούν και στα χωριά!!!!

αδερφέ να δω εμείς ποτε θα ζητήσουμε συγνωμη που μας καίει περισσότερο να ξεπαρκάρουμε 10 λεπτά νωρίτερα για να μην συναντησουμε κινηση στη περιφεριακή . . . και πουλάμε την ομάδα μας να αγωνίζεται μόνη της.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #151 on: May 14, 2009, 12:50:59 »
Να δώσει σήμερα δηλαδή ο ίβιτς καμιά μπουνιά στον κατσαρό να παίξουμε με 10 και να τρέχουμε τον ιούνιο στις μολδαβίες για προκριματικά του ουέφα!!!

Ναι..γιατί ειδικά τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει στις Αγγλίες και στις Ισπανίες και μας κακοφαίνεται τώρα..σωστά..
ΑΡχίΔια

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #152 on: May 14, 2009, 13:36:18 »
θα συμφωνησω με τον persea και θα τον χαρακτηριζα αν οχι ανυπαρκτο απλα μετριο προς κακο.επιθετικα δεν εδωσε καμια βοηθεια δυστυχως.Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #153 on: May 14, 2009, 13:49:11 »
Ρε παιδιά, για τον Ιβιτς δεν λέμε;; Αυτόν τον ψηλό με τη φράντζα;
Γιατι μου φαίνεται οτί βγήκε από τους πιο πολυτιμότερους παίχτες μας;;
ΑΡχίΔια

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #154 on: May 14, 2009, 13:53:46 »
οκ μπορει να κανω λαθος και να τον αδικω.προσεξε ομως!μιλησα για τη βοηθεια του στην επιθεση.anyway το κοβω εδω.δε μ αρεσει να γκρινιαζω.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #155 on: May 14, 2009, 13:58:19 »
Χθες επαιξε καλα, πολυ καλυτερα απο την κυριακη που ηταν απλα εκνευριστικος. Με τον τροπο που παιζει ο ΠΑΟΚ η θεση του Ιβιτς ειναι κλειδι, και οταν δεν παιζει καλα στην ουσια ξεκοβεται και ο Μουσλι. Δυστυχως αλλον στη θεση του δεν εχουμε, γι'αυτο και παιζει βρεξει-χιονισει, οχι γιατι εχει κολλημα ο Σαντος. Ειναι μια απο τις θεσεις που θελουμε οπωσδηποτε μεταγραφη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

chiltsid

• Guest
« Reply #156 on: May 14, 2009, 17:00:39 »
Μάλλον άλλο παιχνίδι είδαμε......

έχει και την πλάκα του πάντως πως με ανύπαρκτο ίβιτς κ κακό τον βερόν (γιατί γράφτηκε κ αυτό...) η λάρσα δεν έκανε ούτε μία καθαρή ευκαιρία ενώ εμείς καμμιά 10αρια.......

ετσι οπως το ειδα εγω,στο πρωτο επιθετικα τραβηξε το κουπι ο ιβιτς,δειτε ποσες πασες εβγαλε για να βγουμε μπροστα και στο δευτερο πιο πολυ ο βερον,που μας εβγαζε μπροστα.
η αληθεια ειναι ομως,πως αμυντικα ειχαμε στον αξονα μια τρυπα,στην αρχη πολυ εμφανες,αργοτερα ομως βελτωθηκαμε,ανυπαρκτο δεν ειδα κανεναν απο τους δυο.
ο ιβιτς κατα την αποψη μου,ανταποκρινεται πολυ καλα για τα προσοντα που εχει σαν κεντρικο χαφ στο 4-4-2,οπως και ο βερον.

ive4

• Guest
« Reply #157 on: May 15, 2009, 08:00:51 »
Ρε παιδιά, για τον Ιβιτς δεν λέμε;; Αυτόν τον ψηλό με τη φράντζα;
Γιατι μου φαίνεται οτί βγήκε από τους πιο πολυτιμότερους παίχτες μας;;

Ποιός τον έβγαλε εμ βι πι και σε ποιον αγώνα ;
Ναι δεν φάγαμε γκολ στη Λάρισα, αλλά πόσα σουτ μας έκαναν έξω από την περιοχή ; Εκεί πρέπει να υπάρχει ο χάφ νομίζω.
Σίγουρα το περπάτημά του στον αγωνιστικό χώρο είναι αρχοντικό.
Θα τον ζήλευαν τα μοντέλα του Κάλβιν Κλάιν (μάιν) στις πασαρέλες του Μιλάνο.

shaman4

• Guest
« Reply #158 on: May 15, 2009, 09:57:21 »
Για οσους γραψανε οτι ο ιβιτς ηταν κακος η προκλητικα αδιαφορος,

η δεν ξερω εγω μπαλα, η δεν ξερετε εσεις, παντως τα δυο μαζι αποκλειεται... :-\

bagos1

• Guest
« Reply #159 on: May 15, 2009, 10:58:43 »
στην ειδική βαθμολογία του πρωταθλήματος ο ιβιτς είναι μακράν ο κορυφαίος μας παίκτης και στους 5 πρώτους του πρωταθλήματος , στην σχετική εικοσάδα ο ΠΑΟΚ έχει 5 παίκτες