Author Topic: Vladan Ivic  (Read 75767 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JamaicaN

• Guest
Απ: Vladan Ivic
« Reply #120 on: April 27, 2009, 15:28:20 »
Με προλαβες alexisv...Εγω πιστευω οτι σκοπιμα τα χτυπαει εκει γιατι ειναι πολυ δυσκολο να τα αποκρουσεις....Δυνατο, συρτο και κατω απτο σωμα...Λιγο ποιο αριστερα και θα στο βγαλει με το χερι...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #121 on: April 27, 2009, 15:32:27 »
δεν το λες και γωνια εκει που τα στελνει αλεξιςβ.κεντροαριστερα ειναι.συρτο σε γωνια ηταν του βερον μεσα στο σκουλικι....πεναλτυ με @@.
στο κεντρο λιγα πεναλτυ εχουν χαθει απλα δε γινεται ο εκτελεστης σου να τα ριχνει συνεχεια εκει.
στο κεντρο ειναι να το ριξει ο μπιζερα με ολη του τη δυναμη να σπασει το διχτυ.

Τζαμ λες να ειναι τοσο παιχταρας και να μην το εχουμε καταλαβει?? :P
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #122 on: April 27, 2009, 18:41:17 »
Respect στο Βλαδίμηρο, έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #123 on: April 28, 2009, 15:53:12 »
εκανε απλα ενα μετριο προς καλο πρωταθλημα.πιστευω πως εχει τη δυνατοτητα να πιασει πολυ καλυτερες αποδοσεις και να δωσει πολλα παραπανω.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

biggeorge

• Guest
« Reply #124 on: April 28, 2009, 19:30:29 »
όσοι πιστεύουν ότι ο ivic δεν είναι καλός παίκτης και χρήσιμος απλώς είναι αμπαλοι
εγω μονο αυτο λεω....

GeorgT

• Guest
« Reply #125 on: April 28, 2009, 19:43:48 »
νταξ οχι κ αμπαλος, δεν είναι κακό να εχει καποιος διαφορετική άποψη!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #126 on: May 11, 2009, 19:31:14 »
Ανοιξες και δρομο να περασει ο Καραγκουνης παιχταρα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #127 on: May 11, 2009, 19:37:48 »
μακρυά από τον καλό του εαυτό πάντως χθές...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #128 on: May 11, 2009, 19:40:27 »
Βασικά με 10 που παίζαμε, σχεδόν όλοι είχαν φτύσει αίμα. Δεν τραβούσε άλλο και το τσαφ κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Δεν νομίζω ότι έφτιαγε ο Ίβιτς, γενικά η άμυνα κάπου το έχασε εκεί...

ive4

• Guest
« Reply #129 on: May 12, 2009, 08:47:15 »
Ανοιξες και δρομο να περασει ο Καραγκουνης παιχταρα...

Η φάση είναι απίστευτη. Ο τύπος βλέπει τον Καραγκούνη να κατεβαίνει προς την περιοχή και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια! Ξαναβλέπω τη φάση και λέω μήπως σκέφτηκε ότι ο Καραγκούνης θα κάνει πάσα και πήγε να μαρκάρει κάποιον άλλον ; Αλλά ίσως μαρκάρει κάποιον αόρατο παίκτη. Το ύφος του είναι <<δε γαμιέται ; πάω για καφέ>>.

Αυτή η μαλακία του Ιβιτς, πρέπει να αναλυθεί στις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #130 on: May 12, 2009, 23:45:38 »
Μπορεί να μην έπαιξε καλά την Κυριακή αλλά η ενέργεια του να δώσει την φανέλα του στο παιδί που χτύπησε ο σιμάο με την μπάλα είναι σίγουρα αξιέπαινη

http://www.sport-fm.gr/article/176292

Να σημειωθεί ότι ο Βλάνταν Ιβιτς βρήκε τον μικρό και του έκανε δώρο τη φανέλα του.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #131 on: May 13, 2009, 01:48:25 »
Εγώ το μεγάλο πρόβλημα που έχω με τον Ίβιτς είναι η ασυλία που έχει από τον προπονητή και η απίστευτη αβάντα από τα μμε. Στο ματς με τις ζέλες π.χ. ο Βερόν ήταν μέτριος, ΟΚ, αλλά ο Ίβιτς ήταν τραγικός.
Μαθαίνουμε πως αύριο ο Βερόν θα τιμωρηθεί μάλλον με πάγκο ενώ για τον Ίβιτς δεν τρέχει κάστανο. Άσε που τα περισσότερα μμε πάνε να μας πείσουν πως είναι ο mvp του ΠΑΟΚ.
Πολύ αβάντα και μου φέρνει αντίδραση
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

chiltsid

• Guest
« Reply #132 on: May 13, 2009, 03:09:42 »
δεν το εχω παρατηρησει αυτο αδερφε,εγω αυτο που βλεπω,ειναι πως ο ιβιτς τρωει πολυ αδικο κραξιμο ορισμενες φορες απο την κερκιδα.
εξηγουμαι,οταν παιζει στα χαφ αδερφε,κανει πολυ βρωμικη δουλεια,τρεχει πολυ,μαρκαρει καλα,κατι που δεν το περιμενα απο αυτον,δουλεια που δεν φαινεται.
συμφωνω πως στην φαση του γκολ,θελει μπατσες,αλλα εκανε παλι καλή δουλεια στο κεντρο,μοίρασε,μαρκαρε.

οσο για το βερον,για μενα προσωπικα δεν ηταν καλος προχθες,κλωτσουσε εκανε αλλα δεν.......
το εχω προσεξει,οταν ερχετε απο τον παγκο δεν αποδίδει,δεν ξερω για πιο λογο γινεται αυτο αλλα δεν ειναι ο γνωστος βερον.

apaoki13

• Guest
« Reply #133 on: May 13, 2009, 16:24:42 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/238908.html

Το θερμόμετρο της έντασης πριν από το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη ανέβηκε επικίνδυνα το πρωί καθώς παίκτες του Δικεφάλου ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με πολίτες της Λάρισας.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Σάντος αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στην πόλη για να χαλαρώσουν. Ενας μεσήλικας με ποδήλατο είπε κάτι στους Μουσλίμοβιτς και Ιβιτς με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην συγκρατήσει τα νεύρα του και να πετάξει τον αγνώστου ταυτότητας άνδρα στο έδαφος.

Αμέσως, καταστηματάρχες της γύρω περιοχής βγήκαν από τα μαγαζιά τους και ζήτησαν το λόγο από τους ποδοσφαιριστές με τον Μουσλίμοβιτς να αντιδρά έντονα και να κινείται απειλητικά εναντίον των πολιτών. Η... φωτιά έσβησε με παρέμβαση του Παντελή Κωνσταντινίδη ο οποίος, φανερά οργισμένος, απομάκρυνε τους συμπαίκτες του από τον τόπο του συμβάντος.

Ο ποδηλάτης που είχε το επεισόδιο με τον Ιβιτς θέλησε να προχωρήσει σε μηνύσεις ενώ ο παίκτης γλίτωσε το αυτόφωρο μετά από παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Άλλο κι αυτό.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #134 on: May 13, 2009, 16:25:46 »
Εγώ το μεγάλο πρόβλημα που έχω με τον Ίβιτς είναι η ασυλία που έχει από τον προπονητή και η απίστευτη αβάντα από τα μμε. Στο ματς με τις ζέλες π.χ. ο Βερόν ήταν μέτριος, ΟΚ, αλλά ο Ίβιτς ήταν τραγικός.
Μαθαίνουμε πως αύριο ο Βερόν θα τιμωρηθεί μάλλον με πάγκο ενώ για τον Ίβιτς δεν τρέχει κάστανο. Άσε που τα περισσότερα μμε πάνε να μας πείσουν πως είναι ο mvp του ΠΑΟΚ.
Πολύ αβάντα και μου φέρνει αντίδραση

+1926

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #135 on: May 13, 2009, 16:29:33 »
Διαφορετικοι παίκτες διαφορετική δουλειά στο γήπεδο.

Αλλαγή στον Ιβιτς μόνο ο Βαγγελης μπορεί να παίξει η ο Σορλέν. Ο Βερον ειναι αμυντικό χαφ.

kostas4

• Guest
« Reply #136 on: May 13, 2009, 16:30:48 »
μπορει να κανει καλη δουλεια ο ιλια σε αυτο το θεμα.γνωστο λαμογιο ειναι αλλωστε.

το θεμα ειναι οτι ο σαντος δεν μασαει ουτε απο μμε ουτε απο ουισκακιδες και προπονηταραδες της θυρας1 και το εχει αποδειξει.το προβλημα μαλλον ειναι οτι στην θεση του βερον υπαρχουν και αλλοι παιχτες ενω back up του ιβιτς δεν εχουμε

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #137 on: May 13, 2009, 16:54:33 »
Εγω ξερω οτι τις περισσοτερες νικες και τις καλυτερες εμφανισεις που εχει κανει ο ΠΑΟΚ φετος, τις εχει κανει με Ιβιτς βασικο..

Αυτο που λες ρε συ PAOKCURE πολυ τραβηγμενο μου ακουγεται...Δηλαδη οτι παιζει με βυσμα...Δεν το δεχομαι με τιποτα. Ο Σαντος εχει αποδειξει οτι κραταει τις ισορροπιες μεσα στην ομαδα.

Απλα στη θεση του, οντως οπως λεει ενας αδερφος πιο πανω δεν εχουμε μια αξιολογη αλλαγη...Και ο βαγγελης για μενα ειναι τελειωμενος ποδοσφαιρικα.

Οσο για τη σημερινη του ενεργεια, σιγουρα θα προκληθηκε...Ας ελπισουμε η ομαδα να μην εχει τα νευρα της το βραδυ και φαμε καμια κοκκινη παλι λογω του επεισοδιου αυτου...Πολυ φοβαμαι οτι το βραδυ θα ανεβουν πολυ τα αιματα παλι...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

SKAILS

• Guest
« Reply #138 on: May 13, 2009, 18:15:19 »
o ταχα μεσηλικας στο σκηνικο μειβιτς αλλοι λενε οτι ειναι 35 χρονων,τετοια μαγια θελω κ οχι μαγκες που περνεις κοκκινες,αντε γιατι τα τυρια μας εσπασαν τα νευρα,σαν τα σκουλικια εχουν γινει στην προπαγανδα.τεσπα ΠΑΟΚ εισαι κ δεν φοβασαι

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #139 on: May 13, 2009, 18:35:32 »
έχω την εντύπωση ότι το πιάσανε το νόημα όλοι οι παίκτες!!! Τσαμπουκάς να ' σαι και μπάλα να μην παίζεις πάλι ήρωας θα είσαι!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ