Author Topic: Vladan Ivic  (Read 76103 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JamaicaN

• Guest
Απ: Vladan Ivic
« Reply #40 on: October 01, 2008, 02:10:49 »
apo tous prwtous se klepsimata sto prwtathlima...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #41 on: October 01, 2008, 02:50:13 »
ο λαζαρος περυσι δεν ειχε ουτε θεση ουτε μυαλο
ο βερον περισσοτερο απο τον γκαρσια ελευθερωνεται παρα απο τον ιβιτς
το πιο σπαστικο στον ιβιτς ειναι αυτο το τζοκιν το συνεχομενο που σου δινει την εντυπωση οτι αποδιδει περιπου στο 50% χωρις νευρο και ενταση.πιστευω πως ο μουσλιμοβιτς πιεζει περισσοτερο.περιμενω περισσοτερα απο αυτον και θελω να δω εκτος απο καθετες πασες και σουτ γιατι το εχει

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #42 on: October 01, 2008, 10:33:41 »
elefteronete kai apo ton Garcia auto einai sigouro alla o Garcia einai sto kentro to na mporei o Veron na vriskei "anoixtous" xorous mexri tin antipali perioxi px. thimisou apo pou evgale tin katheti me aek sto goal
auto gia mena einai logo Ivic
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #43 on: October 02, 2008, 14:45:59 »
http://www.metropolisradio.gr/8824

Οι 4 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα ήταν αυτό που ευχαριστούσε ακόμη περισσότερο τον Βλάνταν Ίβιτς, όπως ο ίδιος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε. Ο Σέρβος χαφ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε φυσικά και στο σαββατιάτικο ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Μεταξύ άλλων, ο Ίβιτς, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος με τους 10 βαθμούς και την πρώτη θέση, θα ήμουν περισσότερο αν είχαμε 4 νίκες. Μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα την ποιότητα του παιχνιδιού μας άλλωστε καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα καλή που θέλει τους πόντους επειδή αγωνίζεται στην έδρα της. Όταν είσαι πρώτος, όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Στην Κρήτη πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα και εγώ μπορώ να βελτιώσω ακόμα περισσότερο την απόδοσή μου αλλά αν η ομάδα νικά δεν έχω πρόβλημα να μείνω και εδώ που είμαι τώρα. Η αρετή αυτής της ομάδας είναι ότι στην άμυνα και στην επίθεση συμμετέχουν όλοι οι παίκτες. Θα λείψουν οι Βιεϊρίνια και Κονσεϊσάο, αλλά και οι Κωνσταντινίδης-Λάκης είναι παίκτες με ποιότητα. Έκανα πάρα πολύ καλή επιλογή που ήρθα στον ΠΑΟΚ».

Ο Βλάνταν την ακονίζει! Σειρά του να πάρει ματς και θα το κάνει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

JamaicaN

• Guest
« Reply #44 on: October 03, 2008, 03:05:35 »
0-1 me goal tou Vladan.....

GENTLESOS

• Guest
« Reply #45 on: October 03, 2008, 04:40:47 »
O εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκαν την Πέμπτη (δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη) οι δηλώσεις του Βλάνταν Ιβιτς ο οποίος, αν και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάει και καλύτερα.

Αναλυτικά τόνισε:

"Είμαι ευχαριστημένος με τους 10 βαθμούς και την πρώτη θέση, θα ήμουν περισσότερο αν είχαμε 4 νίκες. Μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα την ποιότητα του παιχνιδιού μας άλλωστε καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα καλή που θέλει τους πόντους επειδή αγωνίζεται στην έδρα της. Όταν είσαι πρώτος, όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Στην Κρήτη πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο".

"Σίγουρα και εγώ μπορώ να βελτιώσω ακόμα περισσότερο την απόδοσή μου αλλά αν η ομάδα νικά δεν έχω πρόβλημα να μείνω και εδώ που είμαι τώρα. Η αρετή αυτής της ομάδας είναι ότι στην άμυνα και στην επίθεση συμμετέχουν όλοι οι παίκτες. Θα λείψουν οι Βιεϊρίνια και Κονσεϊσάο αλλά και οι Κωνσταντινίδης-Λάκης είναι παίκτες με ποιότητα. Εκανα πάρα πολύ καλή επιλογή που ήρθα στον ΠΑΟΚ".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/214620.html

apaoki13

• Guest
« Reply #46 on: October 03, 2008, 10:11:19 »

"Σίγουρα και εγώ μπορώ να βελτιώσω ακόμα περισσότερο την απόδοσή μου αλλά αν η ομάδα νικά δεν έχω πρόβλημα να μείνω και εδώ που είμαι τώρα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/214620.html

Ελπίζω να έκαναν λάθος στην μετάφραση. Αποκλείεται να είπε "να μείνω και εδώ που είμαι τώρα".

mpougatsas

• Guest
« Reply #47 on: October 20, 2008, 12:46:40 »
   To γραψα και στο τόπικ του αγώνα το γράφω και εδώ:
  Κατα τη γνώμη μου και σύμφωνα με οτι έχει δείξει ως τώρα μου φαίνεται πολύ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΟΚ. Εκτος αν δεν κάνει για τα ντέρμπι και μπορει με τις μικρότερες ομάδες..οπότε να τον κρατήσουμε για μπακ απ.. οπωσδήποτε όμως πρέπει ο Βρύζας να φέρει πάχτη σ'αυτην τη θέση τον γενάρη!!

bagos1

• Guest
« Reply #48 on: October 20, 2008, 13:47:10 »
σε όποια ομάδα και αν επαιξε ο ιβιτς ποτέ δεν είτανε διακριθέντας σε κανένα παιχνίδι απλά έκανε μία καλή πάσα ή έβαζε κανα γκολ οπως στον ρουλη και αυτό είτανε όλο, δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά πράγματα απο τον ιβιτς

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #49 on: November 03, 2008, 11:07:07 »
Ο Βλάνταν Ίβιτς με την κίτρινη που δέχθηκε χτες έφτασε τις τέσσερις στο φετινό πρωτάθλημα και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς. Ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να αποφασίσει τις επόμενες μέρες σε ποιο από τα ματς με Πανιώνιο (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Λάρισα (εντός) ή Θρασύβουλο (εκτός) που ακολουθούν θα εκτίσει ο Σέρβος την ποινή του.

http://www.metropolisradio.gr/9992
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #50 on: November 03, 2008, 11:19:33 »
Το χθεσινό του 2ο 45λεπτο ήταν από τα καλύτερα φετινά του νομίζω.Ας ελπίσουμε ν ανέβει
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

bagos1

• Guest
« Reply #51 on: November 03, 2008, 11:42:26 »
δεν έκανε στο β ημιχρονο ουτε μια λαθος πασα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #52 on: November 03, 2008, 12:02:56 »
K εγώ, αμα την δίνω στον κατά 2 μέτρα διπλανό μου, αλάνθαστος θα μαι......Ο παίκτης αυτός έπαιξε χθες στο ματς? Λυπάμαι πολύ, σήμερα απο σας το μαθαίνω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #53 on: November 03, 2008, 19:03:54 »
Μετα την αλλαγη του Λακη με τον Κωνσταντινιδη.. ο Ιβιτς ανεβηκε πολυ.. και μαζι ολη η ομαδα.. στα τελευταια λεπτα οταν μπηκε και ο Μπαλαφας.. και πηγε στην φυσικη του θεση ηταν ακομα καλυτερος.. αν τον εβλεπε ο Μουσλι.. θα ηταν ηρωας σημερα..

Σε 8 παιχνιδια μεχρι τωρα.. εχει παιξει.. ενα ημιχρονο καλο στην πρεμιερα με Οφη.. και 30 λεπτα χτες.. με τις τελευταιες εμφανισεις Μπακαγιοκο.. και με την δεδομενη επιστροφη του Γκαρσια.. δεν νομιζω οτι χωραει στην εντεκαδα ο Ιβιτς.. ισως αν μπαινει αλλαγη γυρω στο 55-60.. αποδιδει καλυτερα.. ο παγκος δεν κανει κακο..

North_pole

• Guest
« Reply #54 on: November 03, 2008, 19:53:36 »
Ο Βλάνταν Ίβιτς με την κίτρινη που δέχθηκε χτες έφτασε τις τέσσερις στο φετινό πρωτάθλημα και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς. Ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να αποφασίσει τις επόμενες μέρες σε ποιο από τα ματς με Πανιώνιο (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Λάρισα (εντός) ή Θρασύβουλο (εκτός) που ακολουθούν θα εκτίσει ο Σέρβος την ποινή του.

http://www.metropolisradio.gr/9992

Πανιώνιος... από αύριο
Η επόμενη μέρα του ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο βρήκε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να χαίρονται που η ομάδα παρέμεινε αήττητη, αλλά να τα βάζουν με την τύχη τους που δεν πήραν το «διπλό».

Στα αγωνιστικά, σήμερα το πρόγραμμα ήταν... ελεύθερο υποχρεώσεων για τους παίκτες και από αύριο όλοι θα ξαναμπούν σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο το προσεχές Σάββατο. Για το παιχνίδι αυτό η ΠΑΕ Πανιώνιος ζήτησε και πήρε 500 εισιτήρια.

Στο μεταξύ, ο Βλάνταν Ίβιτς που αντίκρισε και χθες κίτρινη κάρτα, συμπλήρωσε τέσσερις, και όπως αποφάσισε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ο Σέρβος μέσος θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Θρασύβουλο.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1478712

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #55 on: November 03, 2008, 21:23:22 »
Ας μην είμαστε τόσο άδικοι με τον Βλάνταν. Βοηθάει στα κλεψίματα, βλέπει γήπεδο με μακρινές μπαλιές κι εκτός από τον Βερόν είναι ο μόνος που μπορεί την κάθετη πάσα.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Pinturicchio

• Guest
« Reply #56 on: November 08, 2008, 12:42:52 »
Ηρθε η ωρα να σκοραρει σημερα ο Βλανταν...

Pinturicchio

• Guest
« Reply #57 on: November 08, 2008, 21:45:03 »
το προβλεψα το γκολ του Ιβιτσ...
αντε και διπλο στον πειραια τωρα...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #58 on: November 08, 2008, 22:49:56 »
Δεν γουστάρω οι παίκτες μας να πέφτουν στην περιοχή όπως έκανε σήμερα δύο φορές. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος από άλλες φορές, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου αυτή του η πρακτική.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #59 on: November 08, 2008, 22:56:40 »
+1 γιαννη

Απαραδεκτο
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ