Όσα λάθη και να έχει κάνει ο Δρόσος, νομίζω οφείλονται στην μεγαλομανία που τον κατέχει, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα άλλα ήθελε και άλλα τελικά βγήκαν. Είναι του τύπου που θέλει άμεσα αποτελέσματα σε μικρά χρονικά διαστήματα, βέβαια αυτό ως επιχειρηματία τον έχει βοηθήσει αρκετά, αλλά στο μπάσκετ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έβαλε αρκετά λεφτά, και δεν εννοώ τα λεφτά που έβαλε για να καλύψει τα χρέη, για να πάρει παίχτες, προπονητή, τεχνικό διευθυντή κτλ μετά ήρθε και η στήριξη του κόσμου, με τα 3.000 διαρκείας(κάπου εκεί νομίζω) και στο τέλος ήταν πεπεισμένος ότι θα γίνουν μεγάλα πράγματα. Κάπου εκεί ακούστηκαν και οι λέξεις, Ευρωλίγκα, 3η θέση κτλ που νομίζω ήταν το πρώτο λάθος, ναι μεν υπήρχε καλό ρόστερ, υπήρχε στήριξη από τον κόσμο αλλά δεν είχαν συνυπολογιστεί μερικοί παράγοντες, όπως το τι η ομάδα ήταν καινούργια, σχέσεις παιχτών-προπονητή που δεν ξέραμε τι θα δούμε, και απόδοση των παιχτών. Αυτά τα πληρώνει τώρα ο Πρόεδρος...
Για αυτό, πιστεύω, πως αν τα πράγματα από την αρχή ήταν του στυλ "Χαμηλά η μπάλα" κάποια προβλήματα που έχουμε τώρα θα τα είχαμε αποφύγει, όπως πολλές φορές έχει αποδειχθεί καλύτερα να περιμένεις λίγα και να έρχονται τα πολλά παρά το αντίθετο, εδώ αυτό μας στοιχίζει.
Ο Πεδουλάκης δεν πρόσφερε, είναι σίγουρο, αλλά από την άλλη η αλλαγή προπονητή λόγω κακών αποτελεσμάτων δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν μόνο τα άσχημα αποτελέσματα που έφεραν αυτήν την αλλαγή αλλά και οι σχέσεις Προέδρου-Προπονητή, Προπονητή-Παιχτών , για αυτό δεν γίνεται να πάει καλά η ομάδα αν δεν διορθωθούν αυτές οι σχέσεις, τουλάχιστον με Καλαφατάκη ας φτιάξουν σε αυτούς τους τομείς τα πράγματα και η βελτίωση της ομάδας θα έρθει.
Η στήριξη του κόσμου νομίζω πως είναι δεδομένη, αυτό που ξέρει καλύτερα ο Παοκτσής, και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές , είναι να στηρίζει στα δύσκολα, για ακόμη μια φορά θα το αποδείξουμε αυτό!