Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 34798 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SKAILS

• Guest
λοιπον θα πω την γνωμη μου,γιατι ειμαι ετοιμος να σκασω!!!ο δροσος πραγματικα δεν βλεπεται μ αυτα που κανει!κ καλα εγραψαν 4 μερες μετα συνθηματα για τον πεδουλακη κ το μπουντουρη.....αρχιδια,ο δροσος ηθελε να τους διωξει κ οι πετρες το ξερουν.Ο Πεδουλακης κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι πολυ καλος προπονητης κ πιστευω πως αδικηθηκε παρααα πολυ!!εχασε μεσα στο σκουληκι με πολυ καλη εμφανιση,εχασε στη πυλαια απο πανελληνιο κ πανιωνιο,ομαδες πιο ετοιμες απο εμας,ειχαν κορμο δλδ,ο πανιωνιος κερδισε παρτιζαν κ μεσα στην τουρκια την εφεςπιλσεν.Ο πανελληνιος κερδισε με 10 ποντους διαφορα τον βαζελο!!κ εχει πολυ καλη ομαδα κ σοβαρη,οποιος ξερει μπασκετ το βλεπει αυτο που λεω...ελεος,ειχαμε παρα πολυ δυσκολο προγραμμα,κατα την γνωμη μου η ομαδα βελτιωνεται κ δεν πιστευω με τιποτα  πως ο καλαφατακης ειναι καλυτερος απο τον πεδουλακη.Επισης πως γινεται να απαιτουμε  μια ομαδα καινουρια,αμεσως να κερδιζει ομαδες με μεγαλο μπατζετ εκτος...κ κατι ακομα...ο δροσος θελει να κανει κουμαντο κ οπως φανηκε απο τις δηλωσεις του μπουντουρη δεν ηθελε να τον υπηρετει.Ο ζαγορακης κρατησε τον σαντο μετα απο πολλες σφαλιαρες κ δικαιωθηκε,επρεπε να αφησουν το πεδουλακη για μενα τουλαχιστον ως το τελος του πρωτου γυρου,να κανει δλδ κ λιγα ευκολα ματσ (πιστευω θα καναμε σερι απο το σαββατο )οι ομαδες οι καινουριες θελουν ΧΡΟΝΟ κυριοι,αλλωστε ο ιδιος ο πεδουλακης ειχε πει πως η ομαδα θα ναι ετοιμη τον Δεκεμβριο....μακαρι να μαι 100% λαθος..

zan

• Guest
η ελευση του συγκεκριμενου προπονητη και η παραιτηση μπουντουρη δεν νομιζω πως μπορουν να μας κανουν να δουμε το (αμεσο) μελλον αισιοδοξα.......μακαρι να με διαψευσει και να βγω χιλιες φορες μαλακας αλλα...........

και για να μην μακρυγορουμε......μια φραση εκφραζει τις τελευταιες εξελιξεις:

ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!
Σκεψου μονο αυτο... Εαν δεν ερχοταν ο Δροσος τι μελλον θα ειχαμε? Μην τρελαθουμε κιολας για τον Μπουντουρη... Και τι εκανε στο φιναλε?

makptol

• Guest
ελα μωρε παντελονατο ειχαμε το ξεχασαμε ..... ???

northeagle_4

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Αντε και ο Μπουντουρης δεν εκανε τιποτα(που η ιστορια και το ηθος του αλλα λενε αλλα τεσπα) εγω να σου αναστερψω το ερωτημα..... ο δροσος τι εκανε για να αξιζει ασυλια?
  ο ζαγορ περασε απο χιλια μυρια κυματα,απο δοκιμασιες και αποδοκιμασιες,απο κριτικη καλη και πονηρη,παλεψε διπλα μας εναντιον ΟΛΩΝ για να μπορεις να προσπερασεις σημερα καποια λαθη του,ο δροσος τι ?
  μην τρελλαινεσαι δεν λεω να φυγει ο δροσος αλλα απο την στιγμη που τον δεχτηκε και τον εφερε ο κοσμος και αυτον ειναι υπολογος να μας εξηγει τι γινετε και που το παει.τισ μετοχες τις πηρε?θα τις παρει ?απο τα χρεη τι εχει πληρωθει ?ποιος ο αγωνιστικος σχεδιασμος με προπονητες 3μηνου ?

4.10 Τα μέλη καλούνται να μην κάνουν παράθεση την ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση στην απάντησή τους.

Κανονισμοί του φόρουμ - Forum Rules

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html
« Last Edit: November 20, 2008, 23:34:46 by tsakalaki »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ο Πανελουδης δεν θα ειναι μια ζωη δικαιολογια για τους επομενους...

Ειπαμε χιλιες φορες μας εσωσε το καλοκαιρι ο Δροσος.. αλλα δεν θα κανει και οτι να ναι.. μια φευγει ο Πεδουλακης.. μετα μενει ο Πεδουλακης.. στο τελος φευγει ο Πεδουλακης.. μια φευγει ο Τομασεβιτς.. συζηταμε.. μενει ο Τομασεβιτς..
Δεν ειμαστε ομαδα ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!

Offline ved

• Αλλαγή
1) τα συνθηματα ηταν στανταρ στημενα,,αποκλειεται να ασχοληθηκε οπαδος μας με τετοια σαχλαμαρα. αφορμη για δροσο ηταν...καλα ρε δροσο για τοσο χαζους τσομπαναρεους μας εχεις?

2) ο δροσος θελει να ελεγχει την ομαδα αγωνιστικα αυτο ειναι σιγουρο...γιατι ομως? για το στοιχημα στην εταιρια του στηνοντας ματς?

3) επισης ειναι φανερο οτι θελει να κανει πουτανα την ομαδα προς τα κατω,,γιατι για να ειναι αδειο το γηπεδο? για να εχει μετα δικαιολογια να φυγει απο την ομαδα?

φυσικα ολα τα παραπανω ειναι υποθεσεις   ;)

υπαρχουν και αλλες εξηγησεις πιο αθωες...π.χ. μπορει να εχει υποχρεωση στον μανατζερ του καλαφατακη γιαυτο να εστησε ολο αυτο το πανηγυρι.

παντως να πιστευει ο δροσος οτι ο καλαφατακης ηταν πιο καλη λυση για την ομαδα δεν γινεται,,,οσο και χαζος να ειναι.

bagos1

• Guest
συμφωνώ με τα πιο πάνω απλά να προσθέσω ότι μάλλον συνέφερε πιο πολύ (οικονομικά)να διώξει τον πεδουλάκη παρά τον τομασεβιτς.  τώρα να πω και για τον δρόσο τον οποίο πιστεύω οτι παρα είναι κοντά στην ομάδα και μπλέκεται στα πόδια του προπονητή.  να πώ και κάτι που θα ακουστεί πρώτη φορά ότι είναι απαράδεκτο σε κάθε ημίχρονο να μπουκάρει στα αποδυτήρια και να δίνει οδηγίες αλλα και να ζητά εξηγήσεις απο την ομάδα λες και ειναι προπονητής.  η πρόσληψη καλαφατάκη μας παει 2 βήματα πιο πίσω θα προτιμούσα τον Αγγέλου για προπονητή μιας και ειναι μαθητής του Ιβκοβιτς και θα έδειχνε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο απο το ηρωικό μπάσκετ που θα παρουσιάσει ο καλαφατάκης. παντως ότι και να γινει το σαββατο θα είμαι εκεί ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
1. συμφωνω με τον biv και το εχω γραψει και εγω παλιοτερα οτι το οτι μας εσωσε το καλοκαιρι δεν σημαινει οτι θα ειναι στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ο δροσος!

2. συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ για μια ακομη φορα με τον skails(φιλε εχουμε τον ιδιο τροπο σκεψης στα περισσοτερα ζητηματα για το μπασκετ και με χαροποιει αυτο)......αν και εχω οπως ξερετε ΚΑΚΙΣΤΗ σχεση με το ποδοσφαιρο ο skails εχει δικιο......περυσι ολοι εβριζαν τον σαντος και φετος τους εχει κλεισει το στομα.........

3. ο πεδουλακης μιλησε για "προμελετημενα και δρομολογημενα πραγματα" οπως επισης και για "προβοκατσια".....τι εννουσε αραγε;

4. zan,αν φτασουμε να απαξιωνουμε ανθρωπους που περασαν αρκετα χρονια στον ΠΑΟΚ και επιστρεφουν για να βοηθησουν για να δουν την ομαδα ψηλα εκει που ηταν οταν ηταν αυτοι παικτες.....τοτε δεν εχουμε μελλον σαν ομαδα..........ο μπουντουρης ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ οχι μονο για τον ΠΑΟΚ αλλα και για ολοκληρο το ελληνικο μπασκετ

5. tolis, αναρωτιεσαι ποσο χειροτερα μπορει να παει η ομαδα με τον καλαφατακη.......κατ'αρχην να σου πω οτι και οι πετρες παραδεχονται πως στα τελευταια 2-3 ματς η ομαδα βελτιωνεται συνεχως.......και θα σου πω και κατι αλλο.......με τον καλαφατκη δεν θα δεις την ομαδα τοσο καλα στημενη σε ματς με τον αρη!

6. ο μπουντουρης ειπε αυτο που εχω γραψει επανειλημενως τον τελαυταιο καιρο......δεν υπαρχει υπομονη(απο τον δροσο)........δυστυχως ο δροσος λειτουργει 100% σαν επιχειρηματιας δηλ.τυχοδιωκτικα εντελως και ΚΑΘΟΛΟΥ σαν αθλητικος παραγοντας.........περιμενει αμεση αποδοση των χρηματων του.........το ειχα γραψει και στην πρωτη(!) απολυση του πεδουλακη......με αυτη τη λογικη δεν θα δουμε "ασπρη" μερα,θα κουραστει και θα τα βροντηξει(οπως κανει συνηθως) και θα φυγει.......

7. bagos.....αυτο με τα αποδυτηρια δεν ακουγεται πρωτη φορα........το ειχα γραψει πριν καιρο οταν ελεγα πως τον εχουν παρει "στο ψιλο" οι δημοσιογραφοι με αυτες του τις κινησεις............απλα το επισημαινω........

8. μας βλεπω για 8ους οπως πηγε και περυσι την αεκ.......και εκει αντικατεστησε τον κορωνιο με τον αγγελου(ο οποιος φιλε bagos δεν νομιζω οτι ειναι και κανενας σοβαρος προπονητης).......

9. δυστυχως ο δροσος "μας τραβηξε απο τον γκρεμο μας εβαλε ξανα στον δρομο μονο που εστριψε για να κοψει δρομο και παμε τωρα απο τον χωματοδρομο με αγνωστη κατευθυνση"

zan

• Guest
Δεν απαξιωσα κανεναν Μπουντουρη φιλε μου..Αλλα πιστευω πως εχει μεγαλο μεριδιο για αυτην την ομαδα.

guest4

• Guest

1) τα συνθηματα ηταν στανταρ στημενα,,αποκλειεται να ασχοληθηκε οπαδος μας με τετοια σαχλαμαρα. αφορμη για δροσο ηταν...καλα ρε δροσο για τοσο χαζους τσομπαναρεους μας εχεις?

αυτο δειχνει οτι ο τυπος ειναι τυχοδιωκτης.
ρε δροσο δεν περνας απο τουμπα μερια? ειναι κατι παλικαρια
εκει στα γραφεια της παε να σου δωσουν καναδυο ιδεες.

με ανθρωπους εχεις να κανεις, οχι με βοδια.

mpougatsas

• Guest
Ας τον δούμε και τον Καλαφατάκη και μετά τον κρίνουμε.. ποτέ δεν ξες.. μπορεί και να βγάλει καλή χημεία με τους υπάρχοντες παίκτες και να ρολλάρει η ομάδα. Όπως και να χει η αλλαγή προπονητή σ άυτήν τη φάση και μετά το παιχνίδι με τον αρυ που χάσαμε μεν αλλά κάναμε καλή εμφάνιση, είναι εντελώς άκυρη, δεν δικαιολογείται, και αφήνει πολλά ερωτηματικά..
Κρίμα πάντως που έφυγε κι ο Μπουντούρης, με την εμπειρία του είχε βοηθήσει αρκετά και θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
ρεμπελ πιστεψε με οπως ημουν αρνητικος με πεδουλακη ετσι αρνητικος ειμαι και με καλαφατακη αλλα θα περιμενω να δω τι θα γινει στο γηπεδο.το καλα στημενη με τον αρη περιλαμβανει και σιμτσακ?τον οποιο δεν χρησιμοποιησε ποτε μεχρι τωρα?που εβγαλε σχεδον ενα ολοκληρο παιχνιδι με κλαρκ ο αρης και δεν πιεστηκε καθολου?δεν αμφιβαλω οτι ο ΠΑΟΚ επαιξε καλα μεσα στο παλε αλλα δεν υπηρχε προπονητης να πει οχι φαουλ στο τελος για την διαφορα?
εστω κι ενας καλαφατακης θα τα εκανε αυτα.μην συγκρινεται τον περσινο ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ με τον φετινο μπασκετικο.δεν διαθετει σαρδελες φετος το μπασκετ

fatal_invasion

• Guest
μαλακίζονται ομαδικώς εκεί στη Καέ μου φαίνεται.Αλλά τέλος πάντων,ας περιμένουμενα δουμε.Πάντως σαν κίνηση μόνο ώριμη δεν είναι.Πώς θα πας μπροστά αλλάζοντας κάθε 3 και λίγο προπονητές;Δεν γίνεται να σι 9έχεις αποτελέσματα άμεσα.έτσι και στη μπάλα πέρυσι 9οι.έτσι θα πήγαινε και η χρονιά μας στ μπάσκετ.Αργά και σταθερά.Νομίζω ότι είμαστε επιπόλαιοι.Δεν έχωδιαβάσει τις υπόλοιπες απόψεις.Θα τις διαβάσω αύριο.

MetroStar

• Guest
Tι Πεδουλάκη και Καλαφατάκη  αμα είναι μάγκας ο Δροσσος ας τα σκάσει να φέρει τον Γκέρσον. Φτάνει πια με τους άσημους. НГШЎ

fatal_invasion

• Guest
εσύ από πότε έχεις άποψη για το μπάσκετ,το οποίο και σνομπάρεις;

SKAILS

• Guest
ρεμπελ πιστεψε με οπως ημουν αρνητικος με πεδουλακη ετσι αρνητικος ειμαι και με καλαφατακη αλλα θα περιμενω να δω τι θα γινει στο γηπεδο.το καλα στημενη με τον αρη περιλαμβανει και σιμτσακ?τον οποιο δεν χρησιμοποιησε ποτε μεχρι τωρα?που εβγαλε σχεδον ενα ολοκληρο παιχνιδι με κλαρκ ο αρης και δεν πιεστηκε καθολου?δεν αμφιβαλω οτι ο ΠΑΟΚ επαιξε καλα μεσα στο παλε αλλα δεν υπηρχε προπονητης να πει οχι φαουλ στο τελος για την διαφορα?
εστω κι ενας καλαφατακης θα τα εκανε αυτα.μην συγκρινεται τον περσινο ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ με τον φετινο μπασκετικο.δεν διαθετει σαρδελες φετος το μπασκετ

τολι συμφωνω με τον παππου σ αυτο που σου ειπε,οσον αφορα τον σιμτσακ σιγουρα δεν ειναι παικτης να για ΠΑΟΚ,αλλα η χρησιμοποιηση του αδερφε εγινε με τον αρη για καθαρα λογους στρατηγικης..παικτης ρολιστας δλδ για ειδικες αποστολες κ αν θες την γνωμη μου για την αξια του καλα πηγε.Υπαρχουν πολλα παραδειγματα αναλογα.
το θεμα ειναι οτι ο δροσος βιαζεται πολυ και δε θα μας βγει σε καλο..στηριξη στον ΠΑΟΚ...
και κατι ακομα...οκ ευχαριστουμε τον δροσο,ειναι αληθεια οτι πηρε ποιοτικους παικτες που ειχαμε χρονια να δουμε,αλλα δεν σημαινει οτι δε θα του ασκουμε κριτικη.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ρε Δρόσε δεν παίρνεις έμένα για προπονητή της ομάδας καλύτερα...; Στο basketball manager γαμάω και δέρνω... Ποιός Καλαφατάκης μωρέ τώρα... Διώξαμε έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές με βασικό επιχείρημα τις ήττες από τρεις (έτσι και αλλιώς) ισχυρότερους αντιπάλους... Ήμαρτον. Όσο για το χρόνο συμμετοχής ορισμένων παιχτών τα γράφει ο παππούς (για νιοστή φορά) παραπάνω, δεν θα επεκταθώ.

Συνέχισε να απογοητεύεις τον κόσμο του ΠΑΟΚ κ. Δρόσε... Απόδειξέ μας το πόσο άσχετος (όπως όλα δείχνουν) με το άθλημα. Να ξέρεις όμως, στην πρώτη στραβή με προπονητή Καλαφατάκη, ακόμα και με τη Μπαρτσελόνα να παίζαμε, την επόμενη αγωνιστική δεν θα έπρεπε να πατήσει ούτε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ στο παλατάκι... Να δούμε αν θα βγεις μετά στα ράδια να ζητάς τη στήριξη του κόσμου...

@Μέτροσταρ Γκέρσον θέλεις;  :D :D :D Αν θέλεις Γκέρσον, πρέπει να του βρεις και μπάτζετ καμμιά 20 αριά φορές μεγαλύτερο από το φετινό του ΠΑΟΚ. Και σε μένα αν δώσεις καμιά 10 εκατομμύρια θα σου φτιάξω και γαμώ τις ομάδες, ομάδα για triple crown... Είπαμε, στο manager γαμάω...

MetroStar

• Guest
O Γκέρσον όταν πήρε την πρώτη του Ευρολίγκα με την Μακάμπι και έφτιαξε την αυτοκρατορία του δεν ήταν όυτε στο τοπ-5 των μπάτζετ στην Ευρώπη. Με τα κατάλληλα ταλέντα μπορεί να σου κάνει θαύματα αμα τον αφήσεις να δουλέψει.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Επειδή βλέπω τη ζυγαριά να γέρνει περισσότερο προς την πλευρά Πεδουλάκη παρά από εκείνη του Δρόσου θέλω να πω ακόμη μια φορά τη γνώμη μου:

α) η προβοκάτσια με τα συνθήματα μήπως είχε σα στόχο το Δρόσο και όχι τους Πεδουλάκη-Μπουντούρη; Γιατι με βάση την προβοκάτσια αυτή όλοι το Δρόσο στοχοποίησαν και τον είπαν τυχοδιώκτη. Λέω μήπως;

β) ο Δρόσος πλήρωσε φέτος δύο ομάδες. Πότε θα είναι αρεστός; Οταν πληρώσει τρεις; ή μήπως τέσσερις; Για να γίνει αρεστός θα πρέπει να έχει συνεχώς το πουγκί ανοικτό και να ρίχνει παπέλια; Μήπως νομίζει κανείς ότι ο Πρόεδρος είναι ο Μπιλ Γκέϊτζ;

γ) Ο Πεδουλάκης ήθελε αντικατάσταση Τομάσεβιτς, ήταν ολοφάνερο. Ετσι ο Δρόσος βρέθηκε μπροστά στο τρίλημα: Κρατάω τον Πεδουλάκη, δεν έχω τα μπακίρια να αντικαταστήσω τον Τομάσεβιτς και βγάζω(;) τη χρονιά χωρίς αυτόν ή στέλνω τον Πεδουλάκη, βρίσκω μια φθηνότερη οικονομικά λύση στον πάγκο και μένει ο ψηλός ή τέλος αντικαθιστώ τον Τομάσεβιτς (ματώνοντας οικονομικά) και μένει ο Πεδουλάκης, αλλά αν δεν φέρει αποτελέσματα μετά από δύο μήνες αναγκάζομαι να απολύσω κι αυτόν (ματώνοντας οικονομικά άλλη μια φορά). Εσείς αλήθεια τι θα αποφασίζατε; Οταν μάλιστα ο Πεδουλάκης ήδη βαρύνεται από χαζομάρες όπως την επιλογή του Ακινς, την αγωνιστική τιμωρία του Κυρίτση (που επαναλαμβάνω δείχνει ή εμπάθεια, πράγμα απαράδεκτο για προπονητή ή αδυναμία επιβολής πειθαρχείας, πραγμα απαράδεκτο για προπονητή), τα πέρα-δώθε με τους Σίμτσακ-Μαρμαρινό κ.λ.π.

δ) δεν κατάλαβα τα γραφόμενα κάποιου αδελφού παραπάνω για μη-προσέλευση του κόσμου στο Παλατάκι σε περίπτωση άσχημων αποτελεσμάτων μετά την απομάκρυνση του διδύμου. Ο κόσμος οφείλει να στηρίξει την ομάδα. Μιά ομάδα που ξεκίνησε ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, που δεν αποτελείται βέβαια από αστακούς, αλλά όχι κι απο σαρδέλες.

Τέλος, κλείνοντας και για να μην κουράσω: Δεν είναι πρώτη φορά που αντικαθίσταται προπονητής και δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα να πάρει όλη την ευθύνη ο Δρόσος γι' αυτό. Ο Πεδουλάκης ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ λάθη. Το αφεντικό ειναι ο Δρόσος. Από τη στιγμή που δεν "έφαγε" τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ του υπαλλήλου του με την υπόθεση Τομάσεβιτς (αν δεν τον αντικαταστήσεις, δεν θα τον βάζω να παίζει), Ο-Φ-Ε-Ι-Λ-Ε να τον απολύσει. Και έκανε πολύ καλά.

« Last Edit: November 21, 2008, 08:34:38 by GTGipas »
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.