Επειδή βλέπω τη ζυγαριά να γέρνει περισσότερο προς την πλευρά Πεδουλάκη παρά από εκείνη του Δρόσου θέλω να πω ακόμη μια φορά τη γνώμη μου:
α) η προβοκάτσια με τα συνθήματα μήπως είχε σα στόχο το Δρόσο και όχι τους Πεδουλάκη-Μπουντούρη; Γιατι με βάση την προβοκάτσια αυτή όλοι το Δρόσο στοχοποίησαν και τον είπαν τυχοδιώκτη. Λέω μήπως;
β) ο Δρόσος πλήρωσε φέτος δύο ομάδες. Πότε θα είναι αρεστός; Οταν πληρώσει τρεις; ή μήπως τέσσερις; Για να γίνει αρεστός θα πρέπει να έχει συνεχώς το πουγκί ανοικτό και να ρίχνει παπέλια; Μήπως νομίζει κανείς ότι ο Πρόεδρος είναι ο Μπιλ Γκέϊτζ;
γ) Ο Πεδουλάκης ήθελε αντικατάσταση Τομάσεβιτς, ήταν ολοφάνερο. Ετσι ο Δρόσος βρέθηκε μπροστά στο τρίλημα: Κρατάω τον Πεδουλάκη, δεν έχω τα μπακίρια να αντικαταστήσω τον Τομάσεβιτς και βγάζω(

τη χρονιά χωρίς αυτόν ή στέλνω τον Πεδουλάκη, βρίσκω μια φθηνότερη οικονομικά λύση στον πάγκο και μένει ο ψηλός ή τέλος αντικαθιστώ τον Τομάσεβιτς (ματώνοντας οικονομικά) και μένει ο Πεδουλάκης, αλλά αν δεν φέρει αποτελέσματα μετά από δύο μήνες αναγκάζομαι να απολύσω κι αυτόν (ματώνοντας οικονομικά άλλη μια φορά). Εσείς αλήθεια τι θα αποφασίζατε; Οταν μάλιστα ο Πεδουλάκης ήδη βαρύνεται από χαζομάρες όπως την επιλογή του Ακινς, την αγωνιστική τιμωρία του Κυρίτση (που επαναλαμβάνω δείχνει ή εμπάθεια, πράγμα απαράδεκτο για προπονητή ή αδυναμία επιβολής πειθαρχείας, πραγμα απαράδεκτο για προπονητή), τα πέρα-δώθε με τους Σίμτσακ-Μαρμαρινό κ.λ.π.
δ) δεν κατάλαβα τα γραφόμενα κάποιου αδελφού παραπάνω για μη-προσέλευση του κόσμου στο Παλατάκι σε περίπτωση άσχημων αποτελεσμάτων μετά την απομάκρυνση του διδύμου. Ο κόσμος οφείλει να στηρίξει την ομάδα. Μιά ομάδα που ξεκίνησε ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, που δεν αποτελείται βέβαια από αστακούς, αλλά όχι κι απο σαρδέλες.
Τέλος, κλείνοντας και για να μην κουράσω: Δεν είναι πρώτη φορά που αντικαθίσταται προπονητής και δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα να πάρει όλη την ευθύνη ο Δρόσος γι' αυτό. Ο Πεδουλάκης ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ λάθη. Το αφεντικό ειναι ο Δρόσος. Από τη στιγμή που δεν "έφαγε" τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ του υπαλλήλου του με την υπόθεση Τομάσεβιτς (αν δεν τον αντικαταστήσεις, δεν θα τον βάζω να παίζει), Ο-Φ-Ε-Ι-Λ-Ε να τον απολύσει. Και έκανε πολύ καλά.