Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 34820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
O Φορτε ειναι παικταρας αλλα ειναι περισοτερο σκορερ παρα οργανωτης!
Niente incontri....Solo scontri

peja_4

• Guest
Κανα καλο προπονητη θα παρουμε?
Τοσους καλους παικτες του εφερε ο Δροσος
και δεν κανουμε τιποτα.
Εναν διαλεξε ο Πεδουλακης:τον Ατκινς >:(

bagos1

• Guest
να πάρουμε εναν ασσο να τελειωνει η δουλεια και μετα να παμε χαλαρά και ωραία να βγούμε πεμπτοι ή έκτοι να πάμε πλευ οφ να φέρουμε δανεικό τον πέτζα (όπως ήθελε να κάνει ο παντελονάτος το 2004) για ένα μήνα και να βγούμε 3οι απλά είναι τα πράγματα

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
για τον χαρακτηρα του δεν ξερω αλλα ως παιχτης ειναι αρκετα καλος.περυσι εχω την εντυπωση οτι επαιζε στην σιενα.επιθετικα πολυ καλος,αλλα αν δεν εχει διαβατηριο τοτε μαλλον φευγει ο γκρεγκορι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μεγα λαθος αμα φυγει ο Γκρεγκορι... για να παρουμε Φορτε...
Καλος παιχτης... αλλα απο χαρακτηρα.. αφηστε το.. εμποριο οπλων και χορτου θα κανει στην Βορεια Ελλαδα αν ερθει..

Υ.Γ. Ο Πεδουλακης ειναι ακομα προπονητης στον ΠΑΟΚ?

Offline univ

• Αποστολή
  • **
εμποριο οπλων και χορτου θα κανει στην Βορεια Ελλαδα αν ερθει..

μαθε τεχνη και αστηνε φιλε  biv  ;D
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εχεις λυσαξει να τον διωξεις ρε φιλαρακι!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

peja_4

• Guest
εχεις λυσαξει να τον διωξεις ρε φιλαρακι!

Καλα ρε φιλε ποιος δε θελει?
Ελεος!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ PEJA!
Φαγωθηκες......για πες ποιον να φερουμε;τον καλαφατακη ή τον γκερσον που ακουγονται;μην τρελλαθουμε.......
Θα μου επιτρεψετε να εχω μια πιο δικαιολογημενη αρνηση για τον φορτε καθως επιαζε εδω στην πατρα στον απολλωνα και τον εχω δει αρκετες φορες να παιζει καθως πηγαινα γηπεδο........δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτα τα 2 τελευταια χρονια αλλα...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!ειναι καλος σκορερ αν και αρκετα ασταθης(σαν τον χαρακτηρα του) αλλα για οργανωση,ηρεμια και ασσιστ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!και ειλικρινα πιστευω πως ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις τετοιο αμερικανο!καλυτερα εναν κοινοτικο.....οι αμερικανοι δεν "εξημερωνονται"!
καλα τον γκρεγκορυ δεν πρεπει να τον διωξουμε σε καμια περιπτωση.....θα μιλαμε για ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!

kostas4

• Guest

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
το ερωτημα παραμενει για ολους εσας που θελετε να φυγει ο πεδουλακης:
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ;

zan

• Guest
Εαν θα φυγει που εγω Δεν το θελω...Μονο Σβικα θα ηθελα..

northeagle_4

• Guest
Το ποιος θα ερθει ρε παιδια ? Ο Αγγελος φυσικα ο πιο πετυχημενος προπονητης που ηταν στον ΠΑΟΚ με ενα ευχαιλεο και μια θεια επιφωτιση ανετα γινετε μεντορας και με την σπυριαρα  :D
  Περα απο την πλακα αυτο το ποιος θα ερθει για μενα δεν τιθεται,προπονητες υπαρχουν πολλοι και καλοι,σιγουρα παρα την αρνητικη μου αποψη για τον Αργυρη πρπει να περιμενουμε λιγακι μηπως και οσοι λενε για νεα ομαδα και καλυτερο μελλον εχουν δικαιο.Παντως εμενα περα απο το παθος και την ψυχη στα δυο εκτος δεν μου αρεσε τπτ απο την ομαδα σαν ομαδα.ατομικα εχουμε 3-4 καλους παικτες

BIANCONERO

• Guest
Απ: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτε&
« Reply #974 on: October 31, 2008, 22:12:35 »
Χαλαρωσε το πραμα στη Μπαλα...οποτε επρεπε να βρουμε γρηγορα αλλο "θυμα" και μαλιστα γρηγορα!

Συν τοις αλλοις τα λαθη δε φαινονται να γινονται μαθηματα...
αιντε...ξεκινηστε επανασταση να διωξετε τον Πεδουλακη για να φερετε τον επομενο τον οποιο θα περιμενετε στη γωνια απο τον πρωτο αγωνα για να πυροβολησετε κι αυτον..και αν οχι εσεις οι ιδιοι, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ!!  ...και η παρανοια δεν εχει τελειωμο!

Δυστυχως στο Μπασκετ θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να ορθοποδησουμε απο οτι στο ποδοσφαιρο!!

Γιατι στη Μπαλα υπηρχε ενας Ζαγορακης που γνωριζοντας καλα το αντικειμενο και εχοντας ενα πλανο στο μυαλο του, κινηθηκε πανω σε αυτο χωρις να λογαριασει ακομα και απο τις μαζικες αντιδρασεις του κοσμου απεναντι στον προπονητη περσυ οταν η ομαδα σερνονταν!

Φοβαμαι οτι ο Δροσος επειδη ουτε τη βαθεια γνωση του αθληματος εχει ακομα, αλλα ουτε κ την ιδια επιεικια απο τον κοσμο σε τυχον λαθη του, θα επηρεαζεται πολυ πιο ευκολα απο κραυγες (φιλαθλων κ ΜΜΕ) που θα τον ωθουν να κανει βεβιασμενες κινησεις!

Φοβαμαι πως ηδη ο πεδουλακης απεκτησε ημερομηνια ληξης που δε θα σβησει αν δεν κανει καποια μεγαλη νικη!
Και επειδη αυτη μαλλον δυσκολη φανταζει απο μια ομαδα που φαινεται καθαρα οτι βρισκεται (λογικα βεβαιως σε καποιους τομεις) πισω σε σχεση με τους "ανταγωνιστες" της ειμαι μαλλον βεβαιος οτι θα τον τελειωσουμε τον Αργυρη προτου ακομα προλαβει να αποδειξει αν αξιζει...Αλλωστε κανεις δεν επιβιωσε στην Ελλαδα μετα τη στιγμη που αρχισε η κριτικη κ η αμφισβητηση. Οχι χωρις να εχει πλατες τουλαχιστον!!

Ελλας..η χωρα της Παρανοιας...

Υ.Γ   Η προσωπικη μου γνωμη για τον προπονητη Πεδουλακη δεν εχει κ ιδιαιτερη σημασια...(αλλωστε απο Μπασκετ λιγα σκαμπαζω..ακομα και επι εποχης ευρωπαικων τιτλων προτιμουσα τις βολτες στην αδεια Τουμπα απο τις Γουνες του Παλε). Ακομα ομως και η χειροτερη να ειναι το προσφατο παρελθον του ΠΑΟΚ μου εμαθε οτι ο καθενας δικαιουται μια ευκαιρια να αποδειξει αν αξιζει κατι!
Και παροτι στο (προσφατο ποδοσφαιρικο) παρελθον μας αποδειχτηκε οτι καναμε λαθη σ' αυτον τον τομεα, εμεις συνεχιζουμε να λειτουργουμε με την ιδια λογικη!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Για ποδοσφαιροφιλος......καλα τα λες ;D ;D ;D ;D ;D
μονο που ο πεδουλακης δεν ειναι "ο καθενας που δικαιουται μια ευκαιρια να αποδειξει αν αξιζει κατι" αλλα ο προπονητης μιας μικρης ομαδας οπως το περιστερι που την εκανε τετοια ομαδα που οσοι γνωριζουν απο μπασκετ την μνημονευουν ακομη και που επισης εκανε μια ομαδα απο μικρη επαρχιακη πολη (κοζανη) που μεχρι τοτε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στον μπασκετικο χαρτη,να παει τελικο ευρωπαικου κυπελου!
Αυτα για οσους δεν γνωριζουν την προσφατη μπασκετικη ιστορια ή την εχουν ξεχασει!

kostas4

• Guest
οχι με μικρο μπατζετ βεβαια.επισης ειναι ο προπονητης που οπου μας εβρισκε αδυνατους προσπαθουσε να μας βαλει οσους περισσοτερους μπορει
κομπλεξικος με τον ΠΑΟΚ ηταν παντα και ειναι μεγαλο λαθος που ειναι στον παγκο του ΠΑΟΚ
για θυμησου λιγο τι ειχε γινει σε αυτη τη μικρη επαρχιακη πολη οταν εφαγες τους 40

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
διπλο για λιγους την κυριακη

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
κωστα κομπλεξικος ειναι αυτος που δεν θελει στην ομαδα καποιον επειδη ως αντιπαλος καποτε της "εριξε" σε 40 ποντους!αυτος αμα ηταν κομπλεξικος δεν θα ερχοταν καν..........
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι το περιστερι το θαυμαζα τοτε(και οχι μονο εγω) και ειχα λυπηθει πολυ ως "μπασκετικος" που επεσε Α2!
Στα 7 χρονια(1997-2004) που ηταν προπονητης εκει,τα 4 εβγαλε την ομαδα 3η!πρωτοφανες για ομαδα συνοικιας της αθηνας!επισης περασαν απο εκει πολυ μεγαλοι παικτες ή μεγαλα ταλεντα που τα εκανε παικτες και μετεπειτα εκαναν μεγαλη καριερα ή τουλαχιστον σταθηκαν καλα σε ομαδες.......κορωνιος,παπαμακαριος,σταυροπουλος,πελεκανος,
τσαρτσαρης,ζεβροσενκο,μπαιρον ντικινς,μικαελ αντερσεν,γλυνιαδακης,δορκοφικης,χατσον,σιουτης,φρανκο νακιτς,μαυροειδης,πιτ μαικλ,γκουροβιτς.........

kostas4

• Guest
αυτο σου λεω οτι δεν ηταν τυχαιο οτι το περιστερι πηγαινε καλα.ειχε μεγαλους παιχτες και πολλα ταλεντα.και ο μακεδονικος ειχε πολυ μεγαλο μπατζετ την χρονια που πηγε τελικο
εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι τι κανει στον ΠΑΟΚ και πως διαχειριζεται το υλικο της ομαδας

!αυτος αμα ηταν κομπλεξικος δεν θα ερχοταν καν..........

μα αυτος δηλωσε οτι δεν θα ερχοταν στον ΠΑΟΚ αν δεν ερχοταν ο δροσος.ηθελε το χρημα βεβαια