Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 34630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
o marmarinos an erthei pantws tha nai mia kali lusi gia back up.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

kospatras

• Guest

zan

• Guest
ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή γκαρντ Μιχάλη Γιαννακίδη για τα τέσσερα επόμενα χρόνια. Ο 20χρονος γκαρντ από τη Θεσσαλονίκη, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ και βασικό στέλεχος όλων των Εθνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια.
 Ο Μιχάλης Γιαννακίδης γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1988 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1μ.92, αγωνίζεται ως γκαρντ και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα της ΜΕΝΤ.

Αναφερόμενος στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής τόνισε: «Είμαι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι στον ΠΑΟΚ, σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Νομίζω ότι πραγματοποιώ το όνειρο που έχει κάθε νεαρός καλαθοσφαιριστής. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που έδειξαν εμπιστοσύνη σε μένα και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Δύο φορές Πρωταθλητής Ελλάδος με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα (2005, 2006).
Δεύτερη θέση (με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη) στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα του 2005 που διεξήχθη στην Πολωνία
Δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων, με την ομάδα του Μαντουλίδη, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων που διεξήχθησαν σε Ξυλόκαστρο (2003) και Θεσσαλονίκη (2004)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Εθνική Παίδων (32 συμμετοχές, 250 πόντοι)
Εθνική Εφήβων (39 συμμετοχές, 375 πόντοι)
Εθνική Νέων Ανδρών (18 συμμετοχές, 140 πόντοι)

SKAILS

• Guest
oson afora thn raketa...o marmarinos logika tha apotelesei ton 5 psilo ths omadas mas,to kalo einai oti einai ellhnas k oxi akribws,kapou 100me 120.000 to polu.exei agwnistei prosfata k sthn roma k se mia allh italikh omada,den einai limo me tipota,alla oxi oti einai k metagrafara,pantws gia 5 psilos einai mia xara,ws stigmhs exoume psilous ton alexader pou sumfwnw apoluta me ton pappou oti o pedoulakis stous amerikanous einai gata,ton polu kalo tsiara k ton marmarino..theloume sigoura allous 2 psilous...

oson afora thn perifereia...eimai sigouros pws molis o gauros anakoinwsei slouka k giannopoulo tote tha anakoinwsoume emeis vasileiadh k kaukh,kleismenos k o diarra,allh polu kalh lush,o kaluteros paikths mas gia persi k genika kalos k twra akousa pws dustuxws xalaei tou kuritsh,gia na mai eilikrinhs o sugekrimenos paikths maresei para polu k krima,tha paroume karapostolou k gia basiko grafoun sthn thesh 2 tha parthei amerikanos..k lew,o vasileiadhs giati na agwnistei sto 3?tou tairiazei pio polu to 2 gnwmh mou..

ug1 empisteuomai apoluta tous pedoulakh,mpountourh,balogiannh k sthrizw droso
ug2 m aresei pou pernoue kalous ellhnes paiktes k genika oti tha exoume ellhnes sto roster.(xarishs,kaukhs,karapostolou,demertzhs mallon,vasileiadhs,tsiaras k marmarinos)
ug3 akousthke pws protathike k o papanikolaou..

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
o giannakidis para polu kali metagrafi.to paidi einai paixtaras kai exei polu mellon...doksa tw thew apo talenta pote de sterepsame se auti tin omada.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

PAOK_EDESSA

• Guest
kai o sloukas na erthei tha htane kala....omos h mantoulidou pros ton gavro ton dinei h idi ton edose krima....

Offline ved

• Αλλαγή
γιατι πηραμε αμερικανο στο 4-3?

τσιαρας ντιαρα εκει δεν παιζουν?

μπορει καποιος να γραψει υποθρτικη 5αδα?

χαρισης

βασιλειαδης

ντιαρα

τσιαρας

5αρι

ο αμερικανος δεν μου φαινετε να χωραει,,λιγο απο το βιντεο ποιο πολυ σε ντιαρα τον ειδα(ουτε καν 4 δηλαδη).

απο τα στατιστικα παντως φαινετε δυναμη στα ριμπαουντ

kostas4

• Guest
vedder οι 5αδες στο μπασκετ πλεον δεν ειναι βασικες και δευτερες.ειναι αναλογα με το συστημα.επειδη καποιος ειναι καλος δεν σημαινει οτι θα ξεκιναει και το αντιθετο.

ξερει κανεις για τον καραποστολου?δεν εχω ιδεα για το παλικαρι.για τον μαρμαρινο δεν ακουσα και τα καλυτερα.

το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να παρουμε ενα πολυ δυνατο 5αρι.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
1ον:αν χαλασει του κυριτση θα ειναι μαλακια......πιστευω οτι απο τη στιγμη που σιγουρευτηκε του βασιλειαδη δεν θελει να ερθει γιατι τα τελευταια χρονια εχει μαθει να ειναι ο "βασικος" σουτινγκ γκαρντ!
2ον:ο καραποστολου οπως ειχα ξαναγραψει δεν μου αρεσει.......πολυ καλο τριποντο αλλα απο εκει και περα.....ΜΗΔΕΝ.......δεν μου λεει τιποτα ενας παικτης στατικος που μπορει μονο να στεκεται εξω απο τα 6,25 και τιποτε αλλο.....
3ον:ο μαρμαρινος τον θυμαμαι οταν επαιζε(αν θυμαμαι καλα την ομαδα) στον πανιωνιο ......και ηταν πολυ δυνατο παιδι.....δυσκολα του επαιρνε καποιος ριμπαουντ......το προβλημα ομως ειναι οτι πλεον.....ΔΕΝ ΕΙΝΑι ΠΑΙΔΙ.....στα 32 του δεν νομιζω πως μπορει να προσφερει πολλα.....πολυ γερουσια μαζεψαμε στη ρακετα....αλεξαντερ 33,μαρμαρινος 32.........
3ον:ο γιαννακιδης θα ειναι μια καλη λυση ειδικα αν δεν παρουμε κυριτση και παρουμε καραποστολου.......
4ον:θα ειναι μαλακια να παρουν 2αρι αμερικανο αντι να παρουν 5αρι που δεν εχουμε κανεναν ΕΚΤΟΣ κι αν βρουν καλο κοινοτικο για 5αρι αλλα και παλι χρειαζομαστε 2 παικτες στην θεση αυτη....
5ον:απο τα βιντεακια που ειδα του αλεξαντερ.....μου αρεσε.....αλλα βεβαιως ηταν απλως βιντεακια.......εχει πολυ καλη κινηση και στην ντριπλα,πολυ καλος στις ταπες και με εφεση στο καρφωμα και καλος στο σουτ απο μακρυνη αποσταση.......

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εχω την εντυπωση οτι ο μαρμαρινος την τελευταια χρονια του βασιλειαδη επαιζε στο μαρουσι.και απο οτι θυμαμαι μας ειχε καθαρισει αυτος στο τελευταιο ματς
με πολλα επιθετικα(δεν παιρνω ορκο).τον θυμαμαι και σε μια ομαδα κομητη της αθηνας(νομιζω ιωνικο ν.φ) στην α1 και φυσικα στον πανιωνιο που ειχε κανει καλη χρονια
μετα πηγε ιταλια και δεν εχω αποψη.οντως ψιλομεγαλος αλλα εμενα δεν μου λεει κατι αυτο.βλεπω γεμιζουμε το ροστερ με παικτες οποτε
αυτο που εχει γινει συνηθεια στις δυνατες ομαδες με χρησιμοποιηση ολης της 10αδας σε εναν αγωνα ισως να γινει εφικτο και σε εμας.
απορουσα πως απο την στιγμη που θα παρουμε βασιλειαδη γιατι να παρουμε και κυριτση.ειναι ακριβως ιδια θεση,ιδια ηλικια,με ιδιες φιλοδοξιες και ισως ιδιες δυνατοτητες
αν εξαιρεσεις το πολυ καλο μακρινο σουτ του βασιλειαδη κατι που δεν εχει ο κυριτσης.
δεν θα ηταν ο ενας συμπληρωμα του αλλου κατ'εμε.οποτε ισως γινει αυτο που ευχομαι εγω για τον ιμπο ;D
δεν θελω αμερικανο δυαρι.θα προτιμουσα εναν τριαροτεσσαρι με ριμπαουντ σκορ απο μακρια και αμυνα σκληρη με τα βασικα να τα ξερει πολυ καλα(αν θυμαστε εναν ραφαελ αντισον που χαμε φερει
για 4 και ηταν 3.εναν τετοιο.και τον αντικαταστησαμε με μπερι και πηραμε το κυπελο)
η ενα 5αρι δυνατο και κοντα και μακρια απο το καλαθι.οι ψηλοι χωρις σουτ αρχιζουν και εξαφανιζονται σιγα σιγα.παντως εκει μπορεις να βρεις καλο κοινοτικο
παντως τον πεδουλακη τον εμπιστευομαι απολυτα.δεν θα κανει μαλακιες σε επιλογες παικτων.τα δικα μας τα γραφουμε γιατι ειμαστε χαρμανια τοσα χρονια...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
το sport24 γραφει οτι του κυριτση ενω ειχανε συμφωνησει να ερθει με τα ιδια λεφτα που ηταν περυσι στην αεκ,τωρα του προτειναν να ερθει με λιγοτερα οποτε κι αυτος αρχισε να επανεξεταζει τις αλλες προσφορες που εχει στα χερια του(μια απο ισπανια και μια απο ρωσια)!χαζομαρα για λιγα χιλιαρικα να τον χασουμε και στην θεση του να παρουμε καραποστολου.........ας γινει μια προσπαθεια γιατι με αυτον και βασιλειαδη στην περιφερεια θα ειμαστε.....πολυβολειο!
φιλε γιαννιωτη χρειαζομαστε νεα παιδια με φιλοδοξιες οπως εγραψες που θα φτιαξουν ενα βασικο κορμο ελληνων παικτων για τα επομενα χρονια ετσι ωστε να πρωταγωνιστησουμε ξανα.......σε τετοιους παικτες θα στηριχτουμε που θα ανταγωνιστουν μεταξυ τους με την καλη εννοια,θα τα δωσουν ολα για να κερδισουν λιγο παραπανω χρονο συμμετοχης,οχι σε αλεξαντερ,κουτλουαι(που εγραψες) ή μαρμαρινο που.....περιμενουν την συνταξη!κατι τετοιοι μπορει να ειναι απλως το κερασακι στην τουρτα,τιποτε αλλο!
Τελος, το αρθρακι του sport24 αναφερει οτι γιαννοπουλος και βεργινης εκαναν χρηση του byu out και εμειναν ελευθεροι και θα υπογραψουν 4ετες στον γαυρο ο ενας και 3ετες στον βαζελο ο αλλος.....τι να ευχηθω στα παιδια;αντε καλο σκουπισμα στους παγκους παιδια ή μεγαλη καριερα στα τρικαλα και τον κολοσσο ως δανεικοι......sorry για την κακια αλλα θεωρω οτι απο τη στιγμη που εφτιαξαν τα πραγματα στην ομαδα οικονομικα θεωρω ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ τους που φευγουν.......αντιθετα οι καυκης και βασιλειαδης που θελουν να παιξουν μπασκετ τα παιδια και μαλιστα σε εναν κοιμωμενο γιγαντα που αρχιζει να ξυπναει,ειναι πιο εξυπνοι....δεν ρωταγανε και τον καυκη που τον εφαγε ο παγκος το παιδι στον κωλο-γαυρο,ενα τετοιο ταλεντο......δεν πειραζει θα το χαρουμε εμεις φετος.....αν επιτελους τα αφησει ελευθερα ο κωλογαυρος να ερθουν γιατι πολυ το αργει και ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απεναντι στους παικτες κυριως....καλα για εμας ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τον νοιαζει.....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
 Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το θέμα που κυριαρχούσε ήταν η επικείμενη επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη.

«Ο Βασιλειάδης μετά από μαραθώνια συζήτηση με τον Ολυμπιακό κατέληξε σήμερα στη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα και απομένει αύριο το τυπικό, δηλαδή να μπουν οι υπογραφές, να κατατεθεί η κάρτα ελευθέρας του και να ανακοινωθεί επίσημα από τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Νίκος Μπουντούρης, συμπληρώνοντας: «Όνειρο του Κώστα ήταν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όπως ήταν και δικό μας».

Εξήγησε, ακόμη, πως: «Σε ανάλογη διαδικασία με αυτή του Βασιλειάδη είναι και το ζήτημα του Παναγιώτη Καυκή. Υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους παίκτες, για τους οποίους θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, εφόσον φτάσουμε στις υπογραφές». Κατέληξε λέγοντας: «Προσπαθήσαμε μέσα σε τρεις μέρες να κάνουμε παράλληλα πράγματα που άλλες ομάδες κάνουν σε τρεις μήνες. Θέλουμε να έχουμε ποιότητα στις κινήσεις μας. Στόχος μας είναι ο ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός».

«Η φιλοσοφία μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε σκληρά και έξυπνα και να υπάρχει αυτοπειθαρχία. Στο τέλος της σεζόν θα είμαι ικανοποιημένος αν είμαστε ανταγωνιστικοί, αν βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και ο κόσμος ξέρει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στην ομάδα», ανέφερε, με τη σειρά του, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος υποδέχτηκε στο γήπεδο πέντε μόλις παίκτες που απαρτίζουν επί της παρούσης το ρόστερ (σ.σ. Χαρίσης, Τσιάρας, Δεμερτζής, Γιαννακίδης, Σίμτσακ).

«Μέχρι να φύγουμε στο Καρπενήσι θα έχουμε συμπληρώσει κατά πολύ την εικόνα μας. Για το δεύτερο ξένο θα καταλήξουμε σε συνδυασμό με το πόσους άλλους έλληνες θα αποκτήσουμε», σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

«Είναι μια καινούργια αρχή για μένα στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Αξίζει στην ομάδα και στον κόσμο της να γίνει αυτό. Θέλει υπομονή, τίποτα δεν «χτίζεται» από τη μια στιγμή στην άλλη. Προσωπικά, θέλω να φανώ αντάξιος των απαιτήσεων του ΠΑΟΚ», τόνισε ο Χρήστος Χαρίσης, ενώ ο Γιώργος Τσιάρας είπε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Εχουμε υψηλούς στόχους, τους οποίους θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε. Σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς».

«Είναι τιμή μου που είμαι στον ΠΑΟΚ στη νέα προσπάθεια που γίνεται στις τάξεις του. Περιμένω στην καινούργια χρονιά η ομάδα να έχει καλύτερη εικόνα από την περυσινή, κάτι που θα επιτευχθεί μέσα από τη δουλειά», επισήμανε ο Βασίλης Σίμτσακ.

«Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ, προσφέροντας το καλύτερο που μπορώ», είπε ο Μιχάλης Γιαννακίδης.

Με τον ΠΑΟΚ προπονείται ο 25χρονος Θεσσαλονικιός φόργουορντ, Γιάννης Ψαθάς, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στη Χαλκίδα. Ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αφιχθεί επί ελληνικού εδάφους και ο Ντιμίτριους Αλεξάντερ, από τη στιγμή που τακτοποιήσει στις ΗΠΑ εκκρεμότητες που σχετίζονται με τη βίζα του.
http://www.metrosport.gr/?p=2693

SKAILS

• Guest
makari na mhn xalasei tou kuritsh....ena kalo 5ari theloume meta k ena 3ari me thn proupothesh na paroume vasileiadh k kaukh,kaloutsikh omada tha exoume pisteuw,eidika an paroume ena polu kalo psilo

Offline univ

• Αποστολή
  • **
o arxigos kata pasa pithanotita tha einai stin apogeymatini proponisi sto Palataki.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Mits_gate_4

• Guest
Ï áñ÷çãüò åðÝóôñåøå óôï óðßôé ôïõ. Ï Êþóôáò ÂáóéëåéÜäçò åðÝóôñåøå óôï “ÐáëáôÜêé”, êáé óôïí ÐÁÏÊ. Ôçí ïìÜäá ðïõ áðü ìéêñüò áãÜðçóå êáé õðïóôçñßæåé. Ï ¸ëëçíáò ãêáñíô, áöïý Ýëõóå êáé ôõðéêÜ ôç óõíåñãáóßá ôïõ ìå ôïí Ïëõìðéáêü, õðïãñÜöåé óõìâüëáéï ìå ôçí “áóðñüìáõñç” ÊÁÅ êáé áíçöïñßæåé óôç Èåóóáëïíßêç. :o

apostolos

• Guest
Phga sto topic tou Basileiadh....e, re glentia...e, re kati binelikia pou exei akousei apo orismenous....Mhn dianohthei kaneis kwlotoumbas pou ton skulovrise na grapsei twra tipota "Kalws hrthes Kwstakh" kai "PAOKtsaki mas" kai tetoia....Tha pesei ksevrakwma na to kserete...Epishs kalo einai na metaferthei pali sta PAOKtshdika to topic tou kai na fygei apo tous gaurous pou einai twra....

Diavazontas ekeino to topic malista, thymithika pou eixe xarisei kai kati xrwstoumena kapou to xeimwna, ena sevasto poso malista...

kostas4

• Guest
ποιοις αρχηγος ρε παιδια?τι λετε τωρα?
δεν φεραμε πισω τον πετζα,το παιδακι τον βασιλειαδη φεραμε.
στην ελλαδα μετα τον γαυρο και τον βαζελο,ο ΠΑΟΚ ειναι η μοναδικη ομαδα αυτη τη στιγμη που μπορουσε να τον παρει και αυτος λογικο ειναι να θελει να γυρισει.

ο βασιλειαδης ειναι ενας μετριος παιχτης που αντι να παει μπροστα εμεινε στασιμος.λογικα θα βοηθησει την ομαδα αλλα δεν θα γκρεμισουμε και τα τειχη για την επιστροφη του.

αν αποκαλειτε τον βασιλειαδη "αρχηγο" μειωνετε τον ΠΑΟΚ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Phga sto topic tou Basileiadh....e, re glentia...e, re kati binelikia pou exei akousei apo orismenous....Mhn dianohthei kaneis kwlotoumbas pou ton skulovrise na grapsei twra tipota "Kalws hrthes Kwstakh" kai "PAOKtsaki mas" kai tetoia....Tha pesei ksevrakwma na to kserete...Epishs kalo einai na metaferthei pali sta PAOKtshdika to topic tou kai na fygei apo tous gaurous pou einai twra....

Diavazontas ekeino to topic malista, thymithika pou eixe xarisei kai kati xrwstoumena kapou to xeimwna, ena sevasto poso malista...
εγω δεν κανω κολοτουμπα αδερφε.πουλησε και συνεχιζει(ισως κι αθελα του) σημερα να πουλαει ΠΑΟΚτσηδηλικι.
μονο ως επαγγελματια τον βλεπω και τπτ αλλο.κι οταν επαιξε στον γαυρο απεναντι μας εγω αν ημουν γηπεδο
παιζει και να τον εβριζα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο Kostas4... ενας μετριος παιχτης που εχει μεινει στασιμος.. μακαρι να δουλεψει περισσοτερο και να βελτιωθει... οχι και αρχηγος ομως.. ελεος.. ο Πετζα και ο Μπανε τι ηταν τοτε??