Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το θέμα που κυριαρχούσε ήταν η επικείμενη επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη.
«Ο Βασιλειάδης μετά από μαραθώνια συζήτηση με τον Ολυμπιακό κατέληξε σήμερα στη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα και απομένει αύριο το τυπικό, δηλαδή να μπουν οι υπογραφές, να κατατεθεί η κάρτα ελευθέρας του και να ανακοινωθεί επίσημα από τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Νίκος Μπουντούρης, συμπληρώνοντας: «Όνειρο του Κώστα ήταν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όπως ήταν και δικό μας».
Εξήγησε, ακόμη, πως: «Σε ανάλογη διαδικασία με αυτή του Βασιλειάδη είναι και το ζήτημα του Παναγιώτη Καυκή. Υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους παίκτες, για τους οποίους θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, εφόσον φτάσουμε στις υπογραφές». Κατέληξε λέγοντας: «Προσπαθήσαμε μέσα σε τρεις μέρες να κάνουμε παράλληλα πράγματα που άλλες ομάδες κάνουν σε τρεις μήνες. Θέλουμε να έχουμε ποιότητα στις κινήσεις μας. Στόχος μας είναι ο ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός».
«Η φιλοσοφία μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε σκληρά και έξυπνα και να υπάρχει αυτοπειθαρχία. Στο τέλος της σεζόν θα είμαι ικανοποιημένος αν είμαστε ανταγωνιστικοί, αν βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και ο κόσμος ξέρει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στην ομάδα», ανέφερε, με τη σειρά του, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος υποδέχτηκε στο γήπεδο πέντε μόλις παίκτες που απαρτίζουν επί της παρούσης το ρόστερ (σ.σ. Χαρίσης, Τσιάρας, Δεμερτζής, Γιαννακίδης, Σίμτσακ).
«Μέχρι να φύγουμε στο Καρπενήσι θα έχουμε συμπληρώσει κατά πολύ την εικόνα μας. Για το δεύτερο ξένο θα καταλήξουμε σε συνδυασμό με το πόσους άλλους έλληνες θα αποκτήσουμε», σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
«Είναι μια καινούργια αρχή για μένα στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Αξίζει στην ομάδα και στον κόσμο της να γίνει αυτό. Θέλει υπομονή, τίποτα δεν «χτίζεται» από τη μια στιγμή στην άλλη. Προσωπικά, θέλω να φανώ αντάξιος των απαιτήσεων του ΠΑΟΚ», τόνισε ο Χρήστος Χαρίσης, ενώ ο Γιώργος Τσιάρας είπε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Εχουμε υψηλούς στόχους, τους οποίους θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε. Σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς».
«Είναι τιμή μου που είμαι στον ΠΑΟΚ στη νέα προσπάθεια που γίνεται στις τάξεις του. Περιμένω στην καινούργια χρονιά η ομάδα να έχει καλύτερη εικόνα από την περυσινή, κάτι που θα επιτευχθεί μέσα από τη δουλειά», επισήμανε ο Βασίλης Σίμτσακ.
«Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ, προσφέροντας το καλύτερο που μπορώ», είπε ο Μιχάλης Γιαννακίδης.
Με τον ΠΑΟΚ προπονείται ο 25χρονος Θεσσαλονικιός φόργουορντ, Γιάννης Ψαθάς, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στη Χαλκίδα. Ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αφιχθεί επί ελληνικού εδάφους και ο Ντιμίτριους Αλεξάντερ, από τη στιγμή που τακτοποιήσει στις ΗΠΑ εκκρεμότητες που σχετίζονται με τη βίζα του.
http://www.metrosport.gr/?p=2693