Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 34750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Εχεις απολυτο δικιο.......αλλα εμενα με "καιει" η θεση του σεντερ που εχουμε προβλημα........στο πλει μεικερ με την προσθηκη μουλα και την επιστροφη(σε μερικες μερες) του δεμερτζη δεν θα εχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ποσοτικο προβλημα οπως ειχαμε μεχρι τωρα.......ποιοτικα δεν ξερω αν θα ανεβουμε επιπεδο......θα δειξει.......
παντως στο σεντερ εχουμε μεγαλο προβλημα και γινεται μεγαλυτερο απο τη στιγμη που ο πεδουλακης δεν χρησιμοποιει σιμτσακ-μαρμαρινο!τουλαχιστον αφου δεν μπορουμε να αντικαταστησουμε τον τομασεβιτς ας χρησιμοποιησει αυτους!
και μην βλεπω χαζομαρες να γραφονται......οπως για το ματς με την ολυμπια που ειπαν καποιοι απο εδω μεσα οτι ηταν μετριος γιατι εδωσε 3-4 πασες!καταρχην δεν ηταν τοσες αλλα 1-2 αλλα και τοσες να ηταν το 5αρι δεν το θες για να πασαρει!αμα το κανει και αυτο καλως......αλλα δεν ειναι αυτη η δουλεια του......αυτος δεν μπορει να μαρκαρει,να παρει ριμπαουντ,να βαλει καλαθι οταν ειναι κατω απο τη ρακετα.......δεν εχει δυναμη και ειναι απιστευτα αργος........τουλαχιστον ο μαρμαρινος μπορει να υστερει σε ποιοτητα αλλα σε ριμπαουντ και δυναμη ειναι αρκετα καλυτερος........πρεπει να του δειξει εμπιστοσυνη ο πεδουλακης γιατι αλλιως θα αποσυρω και εγω την εμπιστοσυνη μου στον κοουτς!ηδη για μενα εχει μια "κιτρινη καρτα" στο ματς με την ολυμπια που δεν τους χρησιμοποιησε ενω ουεσον και τομασεβιτς ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.....πιο κατω δεν γινοταν!

Offline dave

• Αλλαγή
για χαλαρωσε λιγο με τους χαρακτηρισμους, κ γω ειπα οτι ο τομασεβιτς δεν ηταν κακος προχθες, λεω χαζομαρες?
την εχεις δει γκουρου του μπασκετ? χαλαρωσε σε παρακαλω

Offline bane

• Αλλαγή
πολλοι μπορει να γελατε αλλα ο τομασεβιτς στην πορεια των αγωνων θα αποδειχθει καλυτερος των περιστασεων. εγω κανω υπομονη. θα ηθελα να ελεγα οτι ισως αποδειχθει και πολυτεεια για τον φετινο ΠΑΟΚ αλλα ισως ειναι βαρυ . για να παιξει καλα ο ψηλος θελει και καλο πλαυ μακερ. κατι το οποιο δεν το εχουμε. θα δειτε καλυτερο ντεγιαν με μουλα στον ασο. παππου (μ΄αρεσει που το λεω εγω για αλλον) ενας ψηλος περασε που μοιραζε ασιστ και ηταν ο σαμπονις. οι αλλοι προσπαθουσαν απλα. ειναι πολυ μεγαλη υποθεση για εναν ψηλο να μπορει να πασαρει και σε αυτο τον βοηθησε ο ομπραντοβιτς που ειναι δογμα γι αυτον.
απλα για τον μαρμαρινο να σου πω οτι στον εσπερο γελουσαμε οταν τον εβαζε .δεν κανει δεν το εχει, οπως και ο σιμτσακ. αυτοι θα πρεπει να παιρνουν 5 λεπτα εκαστος απλα για ανασες στον ντεγιαν και στον ουεσον.
απλα καντε υπομονη.. γιατι τους εχουμε θαψει ολους σε 4 ματς. ακομη και γιατον πεδουλακη. .δεν ειμαι φαν του αλλα αν σε κατι διακρινοταν παντα ειναι για τις αμυνες που επαιζε. και δεν το εχω δει ακομα ,αλλα μαλον πρεπει να δουλεψει πολυ γιατι ειναι νεοι παικτες που δεν εχουν βρεθει ακομα συν τους τραυματισμους. εγω ελπιζωοτι θα βγει αργοτερα η προσπαθεια. στο φιναλε στα πλαυ οφ θελω την ομαδα ετοιμη.το μονο που θα ηθελα εγω απο αυτον σε αυτο το σταδιο ειναι να δωσει περισσοτερο χρονο στον κυριτση

και ο divac πασαρε μπάνε.. :D
« Last Edit: November 07, 2008, 11:38:58 by Capricorn »
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
συμφωνω απολυτα
ετσι ακριβως θελω να τα λεω και γω οταν μεγαλωσω :P

Offline bane

• Αλλαγή
σωστα και ο ντιβατς .παλιοπαιδο ακομη δεν μεγαλωσες ? :P

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
dave, αλλο να χαρακτηρισεις μια ενεργεια ή μια κουβεντα καποιου(και μαλιστα εντελως χαλαρα......τι ευθυξια ειναι αυτη;) και αλλο να τον χαρακτηρισεις ως ανθρωπο!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΚΟΥΡΟΥ Η' ΑΣΧΕΤΟ!
ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ!

ΚΟΦΤΟ ΤΩΡΑ (που λεει και ο bill)!
Ειχα προειδοποιησει να μην πει κανεις οτι το παιζω εξυπνος!την γνωμη μου λεω και τιποτα περισσοτερο......αν καποιους τους ενοχλει ειναι προβλημα τους ή αν διαφωνουν ας απαντησουν με επιχειρηματα και οχι να χαρακτηριζουν ανθρωπους!
ΤΕΛΟΣ...........μην επανελθουμε παλι!

Υ.Γ. bane,εχεις δικιο στο οτι ενας καλος πλει μεικερ μπορει να αξιοποιησει εναν ψηλο.......αλλα δεν φταιει ΚΑΝΕΝΑΣ πλει μεικερ που ειναι "αργοκινητο καραβι" και δεν μπορει να μαρκαρει ουτε για το οτι χανει τα περισσοτερα ριμπαουντ!για αυτο φταινε η ηλικια του και η νωθροτητα του......μπορει ο μουλα να αξιοποιησει καποιες επιθετικες αρετες του αλλα αμυντικα και ριμπαουντ μαλλον θα συνεχισει να ειναι το ιδιο ΤΡΑΓΙΚΟΣ!

Offline bane

• Αλλαγή
ποτε δεν ειχε το κορμι τον ογκο αν θελεις να παιξει καλη αμυνα. αλλα ειναι απιστευτα ευστροφος και εμπειρος . αλλωστε τοσοι προπονητες σε τοσο καλες ομαδες που πηγε δεν νομιζω να ηταν χαζοι . εγω θα τον ελεγα παικταρα αλα οπως λες λογω ηλικιας και προβληματων τραυματισμων δεν το κανω. παντως στο ξαναλεω τον πιστευω και θα βρει τα πατηματα του. παντως οσον αφορα συγκριση με μαρμαρινο και σιμτσακ ειναι ατοπη. μερα με την νυχτα ειναι παππου. απλα οι αλλοι δεν το εχουν. τελος. για κανα 5λεπτο . αν θελεις ειναι και θεμα φιλοσοφιας. παικτες χτιστοι ,αμπαλοι που ακομη και μετα απο 15 χρονια στα γηπεδα δεν εχουν μαθει να σουταρουν ακομη δεν ειναι για μπασκετ. ας πανε στο τμημα της κωπηλασιας . ειναι πολλα που θελουν αναλυση αλλα ακομη και στα 35 του ο τομασεβιτς και με ολα τα προβληματα συγνωμη αλλα δεν μπορω να τον συγκρινω με τους αλλους 2 . .παικτης που δεν απειλει το καλαθι κανει κακο στην ομαδα γιατι οι υπολοιπι 5 προσαρμοζονται σε 3.

Offline dave

• Αλλαγή
rebelpappous εχεις πμ, μην απασχολω και τους αλλους

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
5' και πολλα λετε.. Και ο Σιμτσακ και ο Μαρμαρινος κανουν μπαμ οτι δεν το κατεχουν το αθλημα, φαινεται απο την κοψια τους ρε παιδι μου. Ο ρολος ειναι απλος, για κανα 2-3 λεπτα να σπρωξουν, σκριν, να κανουν κανα φαουλ για να εκνευρισουν το αντιπαλο 5αρι αντε και κανα ριμπαουντ. Μεχρι εκει, σαν τον ρολο που ειχε ο Χρησταρας ο Τσεκος τα παλια καλα χρονια..

Κατα τ'αλλα συμφωνω με Bane, παιχτης που δεν απειλει επιθετικα ειναι προβλημα για την υπολοιπη ομαδα. Πιστευω οτι επρεπε να χρησιμοποιηθει περισσοτερο ο Κυριτσης στην λαρισα, εχει διεισδυση που λειπει απο τον Βασιλειαδη και ηταν εμφανες οτι ειχαν προβλημα στην αμυνα σ'αυτον τον τομεα.

Τελος ρε Κωστακη, ενταξει το εχεις το σουτ ρε παλικαρι μου, αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ με τα κωλοτριποντα στα 18 δευτερολεπτα επιθεση, με turnaround σουτ υπο πιεση.. Τα νευρα μου...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bane,συμφωνουμε.........το προβλημα ειναι οτι δεν τους βαζει ουτε το πενταλεπτο!και επαναλαμβανω......ποσο θα αντεξουν οι 3(τσιαρας-ουεσον-τομασεβιτς) να παιζουν για 40 λεπτα;
και δεν τους συγκρινα γενικα σαν παικτες αλλα σε 2 μονο τομεις οπου ο τομασεβιτς μεχρι στιγμης ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ και ειναι σημαντικοι για την ομαδα.......
σωστα λες οτι ειναι κακο να παιζεις επιθεση με 3 παικτες αφου παικτες σαν τον μαρμαρινο π.χ. δεν απειλουν, αλλα βλεπεις την μια πλευρα......στην αμυνα;με τον τομασεβιτς μεσα παιζουμε ενας λιγοτερος αμυνα και δεν εχεις αξιοπιστο ψηλο για ριμπαουντ............για ολα αυτα φταιει η ηλικια του (το πιθανοτερο ειναι η τελευταια χρονια του πριν.....τη συνταξη) και οχι η ποιοτητα του η οποια δεν αμφισβητειται......

kostas4

• Guest
Τελος ρε Κωστακη, ενταξει το εχεις το σουτ ρε παλικαρι μου, αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ με τα κωλοτριποντα στα 18 δευτερολεπτα επιθεση, με turnaround σουτ υπο πιεση.. Τα νευρα μου...

δεν φταιει αυτος αλλα ο προπονητης του

fatal_invasion

• Guest
άραγε με την περσινή ομάδα θα είχαμε μια νίκη παραπάνω;

SKAILS

• Guest
οσον αφορα το θεμα με σιμτσακ κ μαρμαρινο,ειναι λαθος του πεδουλακη που δεν τους χρησιμοποιει εστω 5 λεπτα τον καθενα.Να χρησιμευσουν σαν ρολιστες,εγω που οταν εφυγαν οι τσιακος κ χαριτοπουλος ειχα πει στο καλο,ηταν παλικαρια,αλλα οχι για τον ΠΑΟΚ του δροσου,τωρα θα τους ηθελα για να μπαινουν κ να δινουν ανασες,γιατι οπως λεει κ ο παππους δεν θα αντεξουν οι τσιαρας,ουεσον κ τομασεβιτς..ειμαι υπερ του πεδουλακη,αλλα ειναι μεγαλο λαθος να μην τους χρησιμοποιει για ρολιστες κ το κακο ειναι οτι ειναι κ οι 2 ελληνες (κ ο σιμτσακ,αν κανω λαθος πειτε μ) κ δεν μπορουμε να τους αλλαξουμε...

ΓΙΑ ΔΡΟΣΟ
ακουσα την συνεντευξη του στον ζαγορα κ πραγματικα δεν μ επεισε εμενα,αναγνωριζω οτι εβαλε λεφτα κ οτι πραγματικα μας εσωσε αυτος κ ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ,αλλα πιστευω πως θελει να ειναι προεδρος,προπονητης κτλ,εφερε 3 παικτες απο αεκ που τους ειχε,δε λεω πολυ καλος ο κυριτσης,πολυ καλος ο ουεσον,αλλα το σιμτσακ για να μην το βαζει ο πεδουλακη δεν τον ηθελε..θελω να πω πως μερικες μεταγραφες πιστευω τις εκανε μονος του.

υγ:ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ,ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ,ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Κ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
εγω ειμαι της αποψης οτι θα επρεπε να αντικασταθουν εφοσον δεν υπολογιζονται απο τον προπονητη φανερα και να αποκτηθει τουλαχιστον ενα σεντερ στυλ μπετς.το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν λεφτα και εκει σταματανε οι οποιες σκεψεις..βεβαια κι αλλες ομαδες στην α1 η στο εξωτερικο εχουν κενα οποτε θα μπορουσαν να καλυψουν τα συμβολαια των παιχτων μας.τελος παντων..
απο την αλλη βλεπω να μην υπολογιζεται οσο πρεπει ο κυριτσης.στον αγωνα στην λαρισα δεν χρησιμοποιηθηκε οσο επρεπε κι ειδικα σε σημεια που θα μπορουσε να βοηθησει με τις διεισδυσεις του

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ζητω συγνωμη εκ των προτερων αν κουρασω αλλα καθησα λιγο και εψαξα τα στατιστικα των 4 πρωτων αγωνιστικων και επειδη οι αριθμοι πολλες φορες(οχι παντα) λενε την αληθεια........

για την "κατηγορια" οτι σουταρουμε πολλα τριποντα:
το μαρουσι και η αεκ σουταρουν κατα μ.ο.23/αγωνα!
ο αρης και ο πανιωνιος 21!
εμεις 22 αλλα αν δεν ηταν η υπερβολη στο ματς με τον πανελληνιο(34) θα ειμασταν κατω απο τα 20(δηλ.κοντα στον μ.ο. βαζελου-17 και πανελληνιου-18)!

για τον χρονο συμμετοχης των ψηλων:
τσιαρας,ουεσον και τομασεβιτς παιζουν για πανω απο 20 λεπτα εκαστος(22,26,20)!
ο μαρμαρινος μολις 6 και αυτο γιατι δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου με τον γαυρο ο τομασεβιτς!
ο δε σιμτσακ;μολις 3 λεπτα!

για τον δε κυριτση η χρησιμοποιηση του ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!μολις 8 λεπτα κατα μ.ο.!

Offline corrupt

• Αλλαγή
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ,ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ,ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Κ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aυτό ακριβώς. Όλοι στο γήπεδο.

Offline gagas

• Αλλαγή
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ,ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ,ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Κ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aυτό ακριβώς. Όλοι στο γήπεδο.

ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

mpougatsas

• Guest
+1

LoGotHeTiS

• Guest
Όλοι στο γήπεδο αύριο , για γούστα..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ολοι γηπεδο, σε λυπες και χαρες !
Ετσι δειχνουμε την δυναμικη μας.