bill,ο γκρινιαρης ηταν ο αγαπημενος μου στα στρουμφακια

παντως ο γκρινιαρης ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα,πιο
ρεαλιστης απο αυτον που ειναι τρια-λα-ρι-λα-λο και ολα καλα, που μπορει να χαρακτηριστει
χαζοχαρουμενος...........και τουλαχιστον ο γκρινιαρης δινει καθε φορα επιχειρηματα ενω οι......αισιοδοξοι;μονο ο fatal προβαλε σοβαρα επιχειρηματα τα οποια μπορω να δεχτω αλλα εγω πιστευω οτι ολα τα πραγματα εχουν δυο οψεις........αναλογα τι βλεπεις καθε φορα....την θετικη ή την αρνητικη......παντως εγω
δεν βλεπω παντα την αρνητικη........bill,σ'αυτο που γραφω ειμαι απολυτα σιγουρος και δεν ειναι θεμα γκρινιας.......πλην των υποψηφιων για υποβιβασμο ειμαστε η πιο ανετοιμη ομαδα ειτε λογω τραυματισμων ειτε λογω αργοποριας ολοκληρωσης μεταγραφων ειτε λογω ελαχιστων φιλικων.........
γυπα,δηλ.εσυ πιστευεις οτι θα ειμαστε ετοιμοι με 4 φιλικα παιχνιδια που θα δωσουμε μεχρι την εναρξη των επισημων υποχρεωσεων;και μαλιστα με τρικαλα,αελ και ολυμπια και στην καλυτερη περιπτωση να παιξουμε τελευταιο φιλικο με μαρουσι;και σιγουρα ολα αυτα τα φιλικα τα δωσαμε και θα τα δωσουμε χωρις ολους τους παικτες μαζι!ποια αλλη ομαδα εχει 2 βασικους παικτες τραυματιες(κυριτση-ουεσον) και θελει ακομη να κανει 3 μεταγραφες 24 μερες πριν την εναρξη του πρωταθληματος και 1 εβδομαδα πριν την εναρξη του κυπελου;