Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 34791 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Μακαρι να βγω 100% λαθος, αλλα πιστευω οτι απλα δεν υπαρχει προπονητης καλαφατακης..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest

ÄÞëùóç ÄçìÞôñç Äñüóïõ (04/11/2008)
Ï ðñüåäñïò ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ ÄçìÞôñçò Äñüóïò ðñïÝâç óôçí ðáñáêÜôù äÞëùóç: “ÊáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò ÷èåóéíïâñáäéíÞò óõíÜíôçóçò ìïõ ìå ôïí ðñïðïíçôÞ ôçò ïìÜäáò Áñãýñç ÐåäïõëÜêç êáé ôïí ôå÷íéêü äéåõèõíôÞ Íßêï Ìðïõíôïýñç, óõæçôÞóáìå ãéá ôçí êáôÜóôáóç ðïõ åðéêñáôåß óôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ êáé áíáæçôÞóáìå ôñüðïõò áíôéìåôþðéóçò, ðÜíôá ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ. ÌåôÜ áðü ðïëýùñç óõæÞôçóç, óôç äéÜñêåéá ôçò ïðïßáò õðÞñ÷áí êáé äéáöùíßåò, ðñÜãìá áðüëõôá öõóéïëïãéêü ãéá ìßá ïéêïãÝíåéá üðùò åßíáé ï ÐÁÏÊ, óõìöùíÞèçêå íá ãßíïõí üëåò ïé áðáñáßôçôåò êéíÞóåéò ãéá íá ìðåé ç ïìÜäá óôï óùóôü äñüìï êáé íá öôÜóåé åêåß ðïõ üëïé èÝëïõìå. Óõíå÷ßæïõìå ôç äïõëåéÜ ðïõ îåêéíÞóáìå áðü ôçí áñ÷Þ, ï êáèÝíáò áðü ôç èÝóç ôïõ êé åãþ ðñïóùðéêÜ óôçñßæù ôçí ðñïóðÜèåéá ôùí óõíåñãáôþí ìïõ êáé ôùí ðáéêôþí,. ÐåñéìÝíù äå, üôé ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ óôÜèçêå äßðëá ìáò, èá óõíå÷ßóåé íá åßíáé ôï ìåãáëýôåñü ìáò óôÞñéãìá”.

ÁìåôñïÝðåéá, áíïñãáíùóéÜ, Üëëá áíô' Üëëá ê ðñïðïíçôÞò ôýðïõ Êïëïóóïý Ñüäïõ....ÔåëéêÜ óôá äéëÞììáôá Äñüóïò Þ Â' ÅèíéêÞ, ç ïðïéáäÞðïôå áðÜíôçóç ìðïñåß ê íá ïäçãåß óôï áñ÷éêü óõìðÝñáóìá....Ðïéüò ÊáëáöáôÜêçò ê ðïéüò Ü÷ñçóôïò Åâñáßïò......

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
1. metrostar,για τον τσαρλατανο των γηπεδων γκερσον θα σου θυμησω μονο τουτο........ειναι ο μοναδικος προπονητης της Α1 που με ροστερ πολλων εκατ.καταφερε να χασει απο τον κουβελα!

2. φιλε γυπα σου εχω πει επανειλλημενως οτι σεβομαι την αποψη σου γιατι το γνωριζεις το αθλημα αλλα επειδη μου προεκυψες πολυ "προεδρικος" και εγω επειδη γενικα δεν τα παω καλα με την εξουσια, στο συγκεκριμενο θεμα απεναντι σου.
να σου πω τι μου θυμιζει ο δροσος......εδω στην πατρα πριν μερικα χρονια υπηρχε ενας κινηματογραφος που απο τη στιγμη που ανοιξαν τα μεγαθηρια αντιμετωπιζε προβληματα και ηταν ετοιμο να κλεισει.......ετσι λοιπον ο γερος που τον ειχε εκανε τα παντα.....εκοβε εισιτηρια,εκανε την προβολη και στο διαλλειμα ηταν στο κυλικειο και πουλουσε ποπ κορν!
μην ξαφνιαστεις λοιπον αν πας σε κανενα ματς και δεις τον δροσο να πουλαει πορτοκαλαδες και να φτιαχνει καφεδες......αφου βεβαιως βεβαιως θα εχει περασει απο τα αποδυτηρια να δωσει οδηγιες στους παικτες!
με μεγαλη χαρα και εγω οπως ολοι ειχα δεχτει τον ερχομο του δροσου το καλοκαιρι........ειμαι ομως πλεον πεπεισμενος οτι μεχρι εκει........δηλαδη μπορουσε να μας σωσει και το εκανε αλλα ΠΑΟΚ δεν θα μας ξανακανει.......μερες ΠΑΟΚ δεν θα ξαναζησουμε με αυτον..........

3. ρε εσυ corrupt υπαρχει basketball manager;μην με τρελλαινεις.......χρονια το περιμενω και αναγκαζομουν να παιζω football manager.......φοβαμαι πως το παιζει και ο δροσος αυτο......δυστυχως

Offline babis36

• Αλλαγή
Δεν την εχω παρακολουθησει την κατασταση στο basket αλλα αυτα που βλεπω δεν ειναι σοβαρα πραγματα. Δεν μπορει απο Νοεμβριο να αλλαζουμε προπονητη και ακομα χειροτερα τεχνικο διευθυντη. Αυτα δειχνουν διοικηση αλλοπροσαλη χωρις καενα σχεδιασμο παρα μονο την ψιλογρηγορη αρπαχτη. Ελπιζω να πεφτω εξω αλλα ο συγκεκριμενος επενδυτης δεν μου φαινεται καθολου σοβαρος. Οσο για καλαφατακη μου μοιαζει σαν τον αλεφαντο του basket στα νοιατα του.Δεν παμε καλα και το διαισθανομαστε ολοι.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε παππού, σ' αυτους που δεν τα πάνε καλά με την εξουσία βάλε κι εμένα μαζί. Βεβαίως και είμαι "προεδρικός" στο κομμάτι της κόντρας Δρόσου-Πεδουλάκη. Εξήγησα σε προηγούμενο post μου τους λόγους. Θεωρώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ο Πεδουλάκης ένοιωσε το φόβο του Δρόσου στην πρώτη τρικυμία και άρχισε έναν ΕΝΤΕΛΩΣ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ με τη μη-χρησιμοποίηση του Τομάσεβιτς.

Ο Δρόσος δεν είχε τα μπακίρια γα να αντικαταστήσει τον Τομάσεβιτς. Από τη στιγμή που ο τέως-προπονητής τον έβαλε στο τρυπάκι "αντικατάσταση παίκτη ή απόλυση προπονητή" ο Δρόσος διάλεξε το δεύτερο. Βλέπεις εσύ κάτι διαφορετικό;

Στο παράδειγμα που μου έφερες θα σου απαντήσω με άλλο: έχεις εσύ μια εταιρεία κατασκευών και προσλαμβάνεις έναν εργοδηγό και ένα συνεργείο. Τους λες έχω αυτά τα φράγμα, διαλέξτε εργαλεία για να κατασκευάσετε το έργο. Αυτοί διαλέγουν εκείνα που θεωρούν καλύτερα και ξεκινούν να δουλεύουν. Την πρώτη μέρα στη δουλειά, χαλάει το πρώτο εργαλείο και ο μάστορας το πετάει αμέσως. Η δουλειά στο μεταξύ προχωράει αργά και δεν δείχνει αποτέλεσμα. Τότε εσύ φωνάζεις ο μάστορά σου και του ψυθιρίζεις δύο φωνήεντα. Ξεσηκωνεται όμως ο εργοδηγός και το συνεργείο και ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το έργο.Φοβούμενος ότι θα εκτεθείς κάνεις πίσω και αποδέχεσαι την κατάσταση ως έχει. Τότε ο μάστορας αρχίζει τους τσαμπουκάδες και παροπλίζει ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ το πιό ακριβό εργαλείο και να σου ζητάει να το αντικαταστήσεις ενώ του λές ότι δεν έχεις φράγκα, παροπλίζει και δεύτερο εργαλείο και αρχίζει να δουλεύει με τα κατσαβίδια που είχε στην αρχή του πεταματού. Τι κάνεις εσύ σαν αφεντικό;

Α. Κάνεις ότι δεν βλέπεις και σκέφτεσαι άστο έτσι και όπου πάει
Β. Ενδίδεις και αγοράζεις άλλο εργαλείο (με δανεκά λεφτά αφού είπαμε πως δεν έχεις)
Γ. Φωνάζεις το μάστορα  και του ρίχνεις ένα συχτίρισμα να βάλει και στις τσεπες του και τον στέλνεις σπίτι του

Κατά την άποψή μου αν κάνεις το πρώτο μην περιμένεις να τελείωσει ποτέ το έργο, αν κάνεις το δεύτερο έχεις το φόβο μήπως και με το καινούργιο εργαλείο ο μάστορας δεν έχει καλό αποτέλεσμα και θα πρέπει να τον απολύσεις (και αποζημιώσεις) οπότε κέρδος (και επόμενο έργο) ΜΗΔΕΝ, άσε που ο μάστορας θα θεωρεί ότι σε κρατάει από τα .... φρύδια, αν επιλέξεις το τρίτο και αντικαταστήσεις το μάστορα με κάποιον λιγότερο ποιοτικό, ξέρεις ότι το έργο (ίσως και όχι βεβαίως) θα καθυστερήσει, αλλά θα υπάρξει και επόμενο.

Εσύ φίλε μου παππού τι θα διάλεγες αλήθεια;

Διαπιστώνω από τα γραφόμενα πολλών ότι δεν υπάρχει αναφορά στο θέμα του Κυρίτση. Αραγε στο πειθαρχικό παράπτωμα (για το οποίο ο παίκτης ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ) αυτή θα έπρεπε να είναι η αντίδραση του προπονητή; Λένε οι περισσότεροι ότι ο Δρόσος είναι αψυχολόγητος. Δηλαδή η συμπεριφορά του Πεδουλάκη ήταν η ενδεδειγμένη;

Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Ο Γιώργος Καλαφατάκης νέος προπονητής του ΠΑΟΚ (21/11/2008)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Καλαφατάκης θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο κ. Καλαφατάκης θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί (11π.μ) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ αμέσως μετά, στη 1μ.μ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Από τώρα.
νταξει απλα δεν υπαρχεις.εισαι περιπτωση! ;Dεχω κλασει στα γελια.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Όσα λάθη και να έχει κάνει ο Δρόσος, νομίζω οφείλονται στην μεγαλομανία που τον κατέχει, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα άλλα ήθελε και άλλα τελικά βγήκαν. Είναι του τύπου που θέλει άμεσα αποτελέσματα σε μικρά χρονικά διαστήματα, βέβαια αυτό ως επιχειρηματία τον έχει βοηθήσει αρκετά, αλλά στο μπάσκετ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έβαλε αρκετά λεφτά, και δεν εννοώ τα λεφτά που έβαλε για να καλύψει τα χρέη, για να πάρει παίχτες, προπονητή, τεχνικό διευθυντή κτλ μετά ήρθε και η στήριξη του κόσμου, με τα 3.000 διαρκείας(κάπου εκεί νομίζω) και στο τέλος ήταν πεπεισμένος ότι θα γίνουν μεγάλα πράγματα. Κάπου εκεί ακούστηκαν και οι λέξεις, Ευρωλίγκα, 3η θέση κτλ που νομίζω ήταν το πρώτο λάθος, ναι μεν υπήρχε καλό ρόστερ, υπήρχε στήριξη από τον κόσμο αλλά δεν είχαν συνυπολογιστεί μερικοί παράγοντες, όπως το τι η ομάδα ήταν καινούργια, σχέσεις παιχτών-προπονητή που δεν ξέραμε τι θα δούμε, και απόδοση των παιχτών. Αυτά τα πληρώνει τώρα ο Πρόεδρος...

Για αυτό, πιστεύω, πως αν τα πράγματα από την αρχή ήταν του στυλ "Χαμηλά η μπάλα" κάποια προβλήματα που έχουμε τώρα θα τα είχαμε αποφύγει, όπως πολλές φορές έχει αποδειχθεί καλύτερα να περιμένεις λίγα και να έρχονται τα πολλά παρά το αντίθετο, εδώ αυτό μας στοιχίζει.

Ο Πεδουλάκης δεν πρόσφερε, είναι σίγουρο, αλλά από την άλλη η αλλαγή προπονητή λόγω κακών αποτελεσμάτων δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν μόνο τα άσχημα αποτελέσματα που έφεραν αυτήν την αλλαγή αλλά και οι σχέσεις Προέδρου-Προπονητή, Προπονητή-Παιχτών , για αυτό δεν γίνεται να πάει καλά η ομάδα αν δεν διορθωθούν αυτές οι σχέσεις, τουλάχιστον με Καλαφατάκη ας φτιάξουν σε αυτούς τους τομείς τα πράγματα και η βελτίωση της ομάδας θα έρθει.

Η στήριξη του κόσμου νομίζω πως είναι δεδομένη, αυτό που ξέρει καλύτερα ο Παοκτσής, και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές , είναι να στηρίζει στα δύσκολα, για ακόμη μια φορά θα το αποδείξουμε αυτό!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ο Γιώργος Καλαφατάκης νέος προπονητής του ΠΑΟΚ (21/11/2008)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Καλαφατάκης θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο κ. Καλαφατάκης θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί (11π.μ) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ αμέσως μετά, στη 1μ.μ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php

θα βαλω τα κλαματα σαν μικρο παιδι.........παππους-παιδι! ;D ;D
δεν γινονται αυτα.......ο καλαφατακης προπονητης του ΠΑΟΚ! :-\ :-\

φιλε γυπα το παραδειγμα σου πλησιαζει πολυ την αληθεια αλλα............
υπαρχει και ενας τεχνικος διευθυντης(μπουντουρης) τον οποιο δεν αναφερεις.......γιατι δεν απελυσε και αυτον που στηριζει τον μαστορα και ειναι υπευθυνος γι'αυτον;
επισης με το ακριβο εργαλειο οπως λες εδειξε πως τα βρηκανε.............

κακα τα ψεματα γυπα.....το προβλημα του δροσου ειναι οτι μπουντουρης και πεδουλακης τον αγνοησαν.......δεν τον ειχαν ενημερωσει σχετικα με τον τομασεβιτς και τον κυριτση..............ποιον;ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΑΡΧΗ!
Τον προεδρο-τεχνικο διευθυντη-general manager-σκαουτερ-προπονητη-βοηθο προπονητη-γυμναστη-φυσικοθεραπευτη-φροντιστη-καφετζη!

ο πεδουλακης εκανε αρκετα λαθη και τα εχω πει μην επαναλαμβανομαι..........εμενα το προβλημα μου δεν ειναι ο πεδουλακης......αυτος ειναι ενας προπονητης που περασε.....end of story........το προβλημα μου ειναι η συμπεριφορα του δροσου που δεν θα ηθελα να την χαρακτηρισω γιατι θα πω βαρια πραγματα......οι προπονητες πανε και ερχονται....ο προεδρος ομως;ο δροσος αυτη τη στιγμη ειναι το κυριοτερο προβλημα του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη και σιγουρα θα συνεχισει να ειναι..........

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
ρεμπελ περιμενε να τον δουμε πρωτα τον καλαφατακη και βλεπουμε μετα.χθες το βραδυ ειχε μια συζητηση και πραγματικα θυμαται κανεις τετοια εποχη περυσι που δουλευε ο καλαφατακης,με τι αποτελεσματα...
κομπλεξικοι προπονητες τελος απο την ομαδα.εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου.ο παιχτης που κρατησε την ομαδα εκτελεστικα και οργανωτικα οταν βυθιζοταν στην ροδο μετα εκατσε στον παγκο.ο σιμτσακ,ενας καλος ρολιστας,ξαφνικα χρησιμοποιειται στον αρη και δειχνει οτι κατι μπορει.που ηταν μεχρι εκεινη την ωρα?εμενα μου εδειχνε να μην επιστευεται την ομαδα.περιθωρια αλλαγων δεν υπηρχαν αρα...
και δεν μπορω να καταλαβω γιατι παρεμεινε στην ομαδα μετα την συναντηση με δροσο στο βενιζελος.ο προεδρος δεν τον εμπιστευοταν,αυτος δεν εμπιστευοταν την ομαδα ως ειχε αρα μαλλον τον τραπεζικο λογαριασμο του ειχε πανω απο ολα.ετσι το βλεπω εγω

παντως αν μιλαμε για το μανατζερ το μπασκετικο που ειχε κυκλοφορησει πριν χρονια ηταν χαλια

Offline univ

• Αποστολή
  • **
θελει να ακουσει το "ειναι τρελος ο προεδρος" . και ψαχνει τροπο να το ακουσει απο φετος.
 ο πεδουλακης σε καποια ματς μου θυμιζε τον καραγεωργιου στο ποδοσφαιρο χωρις το φαγωμα των νυχιων.
για τον καλαφατακη δεν εχω αποψη αλλα εχω αποψη γι εμας και το οτι την τρελα μας πρεπει να την περασουμε σε ολους, ακομα και στον τομασεβιτς.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
«Λίγα λόγια, πολλή δουλειά»
Η εποχή του Γιώργου Καλαφατάκη άρχισε για τον ΠΑΟΚ. Η πρόσληψη του Ελληνα τεχνικού ανακοινώθηκε και εκείνος έκανε το πρωί της Παρασκευής (21/11) την πρώτη προπόνηση στη νέα του ομάδα και στη συνέχεια παρέθεσε συνέντευξη Τύπου.

«Είναι γνωστή η αξία του προπονητή και το τι έχει κάνει. Γι` αυτό δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Τον ήθελα από το καλοκαίρι», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος.

Από την πλευρά του, ο Καλαφατάκης, που διαδέχεται τον Αργύρη Πεδουλάκη, επεσήμανε: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι απαιτητικοί και πικραμένοι. Υπόσχομαι το καλύτερο δυνατό εγώ και οι παίκτες, ούτως ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια. Δε νομίζω να χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια. Να αφοσιωθούμε στη δουλειά μας, ούτε πίστωση χρόνου ζητάμε. Ξέρω που ήρθα, ξέρω την ομάδα και τους παίκτες, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι αύριο με την Ολύμπια. Να δώσουμε το κάτι παραπάνω όλοι μας για να συνεχίσουμε όσο καλύτερα στη συνέχεια».

Στη συνέχεια μίλησε για τον κόσμο: «Ο ΠΑΟΚ παίζει με έξι παίκτες, έκτος παίκτης είναι ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είναι πρόκληση. Έχω αναλάβει δύσκολες δουλειές και τις έχω φέρει εις πέρας».

Για το ρόστερ επεσήμανε: «Στα αγωνιστικά δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά άμεσα, μπορείς να αλλάξεις την ψυχολογία, να πάρεις κάτι περισσότερο από τους παίκτες. Ήρθα για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, δε φοβάμαι τις προκλήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει λαό, έχει παίκτες, έχει διοίκηση. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη διαδρομή, είναι μαραθώνιος. Άμα γίνουμε η ομάδα που θέλουμε, μπορούμε να ανατρέψουμε κάποια δεδομένα, χρειάζεται υπομονή, άλλο υπομονή, άλλο πίστωση χρόνου. Κοιτάμε μπροστά. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, μπορεί να βγάλει πολλά μέσα στο γήπεδο, αρκεί να πάρεις το 100% και να βρεθεί η χημεία και η ομοιογένεια. Δεν είναι μόνο το καλό ρόστερ, αλλά να υπάρχει και δέσιμο μεταξύ των παικτών. Αυτή η ομάδα είναι καλή, θέλει δουλειά και θα προσπαθήσουμε για τα καλύτερο. Τα αποτελέσματα θα δείξουν».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7738&pubid=1517036

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
τον ηθελες απο το καλαοκαιρι δροσο;
ξεγυμνωθηκες μονο σου........
αντε και............
καλα εκανες ρε νικολα(μπουντουρη) και εφυγες.......ουτως ή αλλως δεν σε χρειαζοτανε.........μην λερωσεις το ονομα σου με τον...........
Ο καλαφατακης κανει δηλωσεις ως προπονητης του ΠΑΟΚ! :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
γαμησε τα παππου............

bagos1

• Guest
ρε συ δρόσο οκ μας έσωσες απο το χείλος του γκρεμού και σε ευχαριστούμε και στο αναγνωρίζουμε αλλά προσωπικά έχω ένα πρόβλημα μαζί σου βγαίνεις και μιλάς πολύ ρε φίλε τόσο που σε λίγο θα σε παρομοιάσω με τον σκόρδα το ξέρω είναι βαρύ αλλα λιγο μέτρο ρε παιδάκι μου, φτάνει το εγώ μας κούρασε

northeagle_4

• Guest
Απο που και ως που μας εσωσε ? Παραταση ζωης μας εδωσε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ναι και δεν τον αδικω αλλα εγω προσωπικα δεν αισθανικα απο το καλοκαιρι καμια στιγμη οτι σωθηκα.ισως το επομενο καλοκαιρι να ειναι και χειροτερο....
 Μπαλλογιαννη παλικαρε κρατα δυνατα και μην τα παρατας.
ελπιζω να ζω εικονικη πραγματικοτητα και στο τελος να πανε ολα καλα και να με δουλευται....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
«Λίγα λόγια, πολλή δουλειά»
Η εποχή του Γιώργου Καλαφατάκη άρχισε για τον ΠΑΟΚ. Η πρόσληψη του Ελληνα τεχνικού ανακοινώθηκε και εκείνος έκανε το πρωί της Παρασκευής (21/11) την πρώτη προπόνηση στη νέα του ομάδα και στη συνέχεια παρέθεσε συνέντευξη Τύπου.

«Είναι γνωστή η αξία του προπονητή και το τι έχει κάνει. Γι` αυτό δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Τον ήθελα από το καλοκαίρι», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος.

Από την πλευρά του, ο Καλαφατάκης, που διαδέχεται τον Αργύρη Πεδουλάκη, επεσήμανε: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι απαιτητικοί και πικραμένοι. Υπόσχομαι το καλύτερο δυνατό εγώ και οι παίκτες, ούτως ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια. Δε νομίζω να χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια. Να αφοσιωθούμε στη δουλειά μας, ούτε πίστωση χρόνου ζητάμε. Ξέρω που ήρθα, ξέρω την ομάδα και τους παίκτες, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι αύριο με την Ολύμπια. Να δώσουμε το κάτι παραπάνω όλοι μας για να συνεχίσουμε όσο καλύτερα στη συνέχεια».

Στη συνέχεια μίλησε για τον κόσμο: «Ο ΠΑΟΚ παίζει με έξι παίκτες, έκτος παίκτης είναι ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είναι πρόκληση. Έχω αναλάβει δύσκολες δουλειές και τις έχω φέρει εις πέρας».

Για το ρόστερ επεσήμανε: «Στα αγωνιστικά δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά άμεσα, μπορείς να αλλάξεις την ψυχολογία, να πάρεις κάτι περισσότερο από τους παίκτες. Ήρθα για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, δε φοβάμαι τις προκλήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει λαό, έχει παίκτες, έχει διοίκηση. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη διαδρομή, είναι μαραθώνιος. Άμα γίνουμε η ομάδα που θέλουμε, μπορούμε να ανατρέψουμε κάποια δεδομένα, χρειάζεται υπομονή, άλλο υπομονή, άλλο πίστωση χρόνου. Κοιτάμε μπροστά. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, μπορεί να βγάλει πολλά μέσα στο γήπεδο, αρκεί να πάρεις το 100% και να βρεθεί η χημεία και η ομοιογένεια. Δεν είναι μόνο το καλό ρόστερ, αλλά να υπάρχει και δέσιμο μεταξύ των παικτών. Αυτή η ομάδα είναι καλή, θέλει δουλειά και θα προσπαθήσουμε για τα καλύτερο. Τα αποτελέσματα θα δείξουν».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7738&pubid=1517036

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
μαθηματα ιστοριας..........για τον καλαφατακη......

ανεβασε τους αμπελοκηπους απο τα τοπικα πρωταθληματα στην Α1 σε 6 χρονια......αυτος ειναι και ο μονος αθλος του!

απο εκει και περα με τους αμπελοκηπους στην Α1 κατεκτησε 10η και 11η θεση!μπραβο!

στο ηρακλειο μετα την πρωτη χρονια επεσε Α2 καθως τερματισε 13ος,την επομενη χρονια την ανεβασε στην Α1 και την τελευταια χρονια του την εβγαλε 7η!ΗΡΩΑ!!!

στην μια χρονια του στην αεκ βγηκε 5ος τη χειροτερη δηλ.θεση της αεκ την δεκαετια 1996-2005 καθως ολες τις υπολοιπες χρονιες πριν και μετα η αεκ ηταν στην 4αδα!γι'αυτο τον σουταρανε!

και μετα πηγε......στην Δαφνη!εκει βγηκε 12ος!μπραβο!τουλαχιστον δεν επεσαν!

μετα ανεβηκε παλι επιπεδο και πηγε.....στην Α2 στον Απολλωνα πατρων και η ομαδα παρεμεινε στην Α2 στα χερια του!

μετα υποβαθμιστηκε αφου πηγε σε ομαδα Α1 και συγκεκριμενα στον Ιωνικο Ν.Φ. τους οποιους και εριξε στην Α2(στα λημερια του) αφου τερματισε 13ος!

μετα τον "μαζεψε" ο πανιωνιος για να καταφερει ο μεγας καλαφατακης στα 2 χρονια να κατακτησει την 10η και 11η θεση......απο τις χειροτερες στην ιστορια του συλλογου.....την επομενη χρονια τον εδιωξαν κατα τη διαρκεια του πρωταθληματος και η ομαδα βγηκε 3η!

φευγοντας απο τον πανιωνιο πηγε στο μακεδονικο και βγηκε 7ος!

στον πανελληνιο 2 χρονιες βγηκε 5ος!

τελος περυσι με την αελ βγηκε 10ος!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ κ.ΔΡΟΣΟ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ!

καποιος που δεν ξερει τι παει να πει 4αδα,που καταφερε τα χειροτερα με ομαδες σαν την αεκ και τον πανιωνιο και που τα περισσοτερα χρονια δουλεψε σε ομαδες "ασανσερ"!

SKAILS

• Guest
παππου αστα να πανε...ο δροσος απο την αρχη ηθελε τον καλαφατακη,απλα ο μπουντουρης ζητησε τον πεδουλακη...μακαρι να κανω τραγικο λαθος,αλλα ο καλαφατακης δεν υπαρχει,ειδικα για τετοια ομαδα..ο δροσος θελει να κανει ολο το κουμαντο κ δεν θα μας βγει σε καλο κ να πω κατι??οκ εδιωξες τον πεδουλακη,παρε εναν καλο προπονητη,καλυτερο απο τον πεδουλακη,οχι τον καλαφατακη που ξεκινησε η χρονια κ ειναι ανεργος!!!