Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38914 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
O μικρός Τοτός ρωτάει τον μπαμπά του:
- Mπαμπά, ποιος μ' έφερε στον κόσμο;
- Ο πελαργός παιδί μου.
- Και την Μαιρούλα του διπλανού διαμερίσματος;
- Και αυτή ο πελαργός παιδί μου, λέει ο μπαμπάς.
- Και τον Γιάννη στο δεύτερο όροφο; Και αυτόν ο πελαργός τον έφερε;
- Ναι παιδί μου.
- Και όλα τα παιδιά δηλαδή της πολυκατοικίας ο πελαργός τα 'φερε;
- Kαι βέβαια παιδί μου.
Και ο μικρός με πολύ απορία και αγανάκτηση φωνάζει:
- Mα καλά, τι στο διάολο συμβαίνει εδώ πέρα. Κανένας δεν γαμάει τέλος πάντων σ' αυτήν την πολυκατοικία
« Last Edit: November 17, 2007, 01:41:51 by HOMO PAOKUS »
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Αλέξη, προτείνει στο συμμαθητή της η Αννουλα. Είσαι να παίξουμε ένα παιχνίδι τώρα που λείπουν οι γονείς μου από το σπίτι;
- Ναι αμέ, συμφωνεί αθώα ο Αλέξης.
- Λοιπόν, θα παίξουμε κρυφτό, αλλά με ένα όρο για να έχει και πλάκα, εντάξει;
- Εντάξει, αλλά με τι όρο;
- Κοίτα τι θα κάνουμε. Θα παω εγώ τώρα να κρυφτώ. Αν με βρεις θα σε αφήσω να με πηδήξεις. Αν δεν με βρεις θα είμαι κρυμμένη στη ντουλάπα...

lemmy

• Guest
ΧΕΧΕΧΕΧΕ....

monte

• Guest
ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ .ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΑΛΑΝΙ?ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΕ SITE:Μια "αδελφή" κάνει ωτοστόπ. Σταματάει ο νταλικέρης να τη πάρει. Στο δρόμο όμως η νταλίκα ανατρέπεται με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά η αδελφή και να ζητάει αποζημίωση από τον νταλικέρη. Αυτός ανένδοτος.
Από το κινητό της η "αδερφή" τηλεφωνεί στο δικηγόρο της και του λέει:
- "Τάκη πέσαμε έξω με μια νταλίκα και τραυματίστηκα, να ζητήσουμε αποζημίωση, και αν δε μας δώσει να του πάρουμε το σπίτι, τη νταλίκα και ότι έχει και δεν έχει"
Τα ακούει όλα αυτά ο νταλικέρης και εξαγριωμένος της φωνάζει:
- "θα πάρεις τ` αρχίδια μου"
- "Κλείνω Τάκη κλείνω. Τα βρήκαμε!", απαντά η αδελφή στο δικηγόρο.KI ENA OΛΟΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΥΦΟ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ Ο ROBERT REDFORD?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....
« Last Edit: September 16, 2004, 13:58:49 by monte »

Offline Wizard

• Αποστολή
  • **
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ Ο ROBERT REDFORD?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

redford --> red ford --> kokkino ford  :P  ;D

monte

• Guest
ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ;D ;)

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
MAGKES TA SUPER ANEKDOTA THA TA BREITE STO

http://www.blackhumor.gr

THA SKASETE APO TA GELIA

Offline Wizard

• Αποστολή
  • **
o pio e3ipnos proedros stin istoria tis amerikis:

s'ena aeroplano to opoio prokeitw na pesei vriskontan 5 atoma-o papas,o beckam,o bush,i hilary clinton kai enas mathitis peripou 10 xronwn-kai ta ale3iptwta itan mono 4,etsi kapoios eprepe na meinei pisw kai na pe8anei.

@paei prota o beckam kai leei:eimai to megalitero asteri tis man utd,eimai poli simantiko atomo,polis kosmos tha stenaxwrw8ei an pethano pernei to ale3iptoto kai pidaei.
@paei metA i hilary clinton kai leei:eimai i ginaika tou proin proedrou ths amerikis kai gerousiastis kai den prepei na pe8ano,pernei kai auti ena ale3iptwto kai pidaei.
@meta akolou8ei o bush o opoios leei:eimai o pio e3ipnos proedros stin istoria tis amerikis kai poli simantikos gia tin xwra mou,o laos me xreiazete kai gia auto prepei na swtho,pernei ki autos ena ale3iptoto kai pida apo to aeroplano.

emeine mono 1 ale3iptoto
kai leei o papas sto mikro agori:paidi mou pare esi to ale3iptoto kai ego tha meino edo,etsi kai alliws ezhsa tin zwi mou & eimai poli megalos enw esi eisai akomi poli neos.
kai tou apanta o mikros:s'euxaristo poli alla mporoume na swthoume kai oi 2,iparxei kai gia sena ale3iptwto..
ma pws ginete auto tou leei o papas afou ta ale3itwta itan mono 4..
o pio e3ipnos proedros stin istoria tis amerikis pire tin sxoliki mou tsanta!!!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Κάποτε σε ένα αριστοκρατικότατο εστιατόριο, πάει ένας τύπος με ακριβά ρούχα, 30 κοπέλες πανέμορφες να τον συνοδεύουν και έναν παπαγάλο στον ώμο! Αφού κάθετε σε ένα τραπέζι... φωνάζει το γκαρσόν και παραγγέλνει
-Φέρε μου 31 μερίδες αστακό για μας και 60 για τον παπαγάλο... ακόμα φέρε χαβιάρι για μας και 100 κιλά (!) για τον παπαγάλο !
Το γκαρσόν, ξαφνιασμένο, εκτελεί πιστά την παραγγελία του καλοντυμένου κυρίου.
Μετά από λίγο ο τύπος, ξαναπαραγγέλνει στο γκαρσόν
-Φέρε μας για επιδόρπιο 31 παγωτά Σικάγο... και 150 παγωτά super special για τον παπαγάλο...
Πράγματι το γκαρσόν, φέρνει πάλι ότι του παράγγειλε ο τύπος, αλλά αυτήν τη φορά, τον ρωτάει
Γκ.: Συγνώμη για την ερώτηση ,αλλά γιατί ο παπαγάλος τρώει τόσο πολύ και μάλιστα περισσότερο από εσάς και την "παρέα" σας ;
Κυ.: Να σου πω... Κάποτε ήμουνα στην έρημο... Εκεί όπως περπατούσα, ξάφνου σκουντούφλησα σε ένα παράξενο χρυσό αντικείμενο, που έτυχε να ήταν λυχνάρι, που είχε μέσα ένα τζίνι...! Το τζίνι, μου είπε ότι πρέπει να πω 3 επιθυμίες μου ...
Γκ.: Και τι είπατε εσείς ;
Κυ.: 1) Ότι θέλω πολλές κοπέλες να με περιτριγυρίζουν 2) Άπειρα χρήματα και....3) ένα αχόρταγο πουλί!!!

PITBULL

• Guest
SE ENA PAGKOSMIO SYNEDRIO GIA TO POIO EINAI TO POIO GRHGORO PRAGMA STON KOSMO O AMERIKANOS EPISTHMONAS WALLAS O ROSOS EPISTHMONAS GKAGKARIN KAI O PONTIOS EPISTHMONAS GIORIKAS EKFRAZOUN TA SYMPERASMATA TOUS. PROTA TON LOGO PERNEI O ROSOS

-EPEITA APO EREYNES KATALHXAME STO SYMPERASMA OTI TO POIO GRHGORA PRAGMA STON KOSMO EINAI TO FOS.TAXIDEYEI ME 300000 XILIOMETRA TO DEYTEROLEPTO.

-LA8OS SYNADELDE, APANTA O AMERIKANOS. TO POIO GRHGORO PRAGMA STON KOSMO EINAI H SKEPSH. O AN8ROPINOS NOUS ENERGEI POIO GRHGORA APO TO FOS.

-MA TI MALAKIES EINAI AYTES POU LETE, PETAGETE O GIORIKAS. TO POIO GRHGORO PRAGMA STON KOSMO EINAI H TSERLA.(DIAROIA)

XAMOS STHN AI8OUSA TYPOU OLOI EXOUN PESEI PANO STON GIORIKA KAI TI EINAI AYTA POU LES KAI DEN NTREPESAI KTL

OPOTE O GIORIKAS APANTA:
-DEN XERO TI LETE ALLA EMENA AMA ME POIASEI OUTE NA SKEFTO PROLABAINO, OUTE TO FOS NA ANAPSO.
« Last Edit: March 24, 2003, 04:48:41 by PITBULL »

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
- Τι κοινό έχουν η σόγια και ο δονητής ;
- Και τα δύο είναι υποκατάστατα κρέατος.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Μαμά, σήμερα ήταν ένας κύριος έξω από το σχολείο και μου είπε ότι αν κάτσω να με γαμ****, θα μου δώσει αυτό εδώ το δαχτυλίδι...

GATE 4
                            STOP  
                            YOUR
                           FUCKIN'
                            WAR    

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Μπαίνει ο Τοτός στο μπάνιο όπου ο πατέρας του κάνει ντους.
- Μπαμπά, τι είναι αυτό;
- Ποιο παιδί μου;
- Να, αυτό το πράγμα ανάμεσα στα πόδια σου.
- Αα..., αυτό. Είναι πουλί παιδί μου!
- Πουλί; Και τότε ό αετός, το χελιδόνι η κότα και όλα αυτά που πετάνε ρε πατέρα, τι είναι; Πούτσες;

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Σκηνικό: Δημοτικό σχολείο 'Aνω - Κάτω Λιανοκλαδίων Μάθημα: Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση
Δασκάλα στον πίνακα: Παιδιά αυτό στη σελίδα 4 του βιβλίου είναι το ανδρικό σεξουαλικό μόριο και στη σελίδα 5 απεικονίζεται ο γυναικείος κόλπος όπου πρέπει να εισαχθεί το πέος με προσοχή την πρώτη φορά για να μην υπάρξουν προβλήματα από τη μεριά του άνδρα ή της γυναίκας.
Τα παιδιά φυσικά από κάτω να έχουν πεθάνει στο γέλιο. Ο Τοτός όμως είναι σοβαρός.
Δασκάλα: Το γυναικείο στήθος είναι πολύ ευαίσθητο στο άγγιγμα και γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί όταν το μαλάζετε και δεν πρέπει να βιάζεστε.
Τα παιδιά έχουν σκάσει στα γέλια αλλά ο Τοτός δείχνει να βαριέται.
Δασκάλα: Για να εισαχθεί το πέος στον κόλπο, πρέπει πρώτα αυτός να έχει λιπανθεί αρκετά. Αν δεν έχει λιπανθεί προσπαθήστε να τον λιπάνετε με περισσότερα προκαταρτικά παιχνίδια και χάδια. Διαφορετικά, χρησιμοποιηστέ κάποιο φυσικό λιπαντικό. Και πάντα να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό!
Εκείνη τη στιγμή πετιέται ο Τοτός: Κυρία, εμείς που γαμήσαμε, να πάμε για μπάσκετ;

« Last Edit: January 24, 2008, 07:54:00 by Kingnick »

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Η δασκάλα του Τοτού ρωτάει τους μαθητές της:
- "θέλω να μου φτιάξεται μια πρόταση που να έχει μέσα τη λέξη μάλλον."
Σηκώνει το χέρι η Ελενίτσα.
- "Πες μας Ελενίτσα," λέει η δασκάλα.
- "Χθες πήγαμε με τους γονείς μου σε μια ταβέρνα, μάλλον πεινούσαμε."
- "Μπράβο Ελενίτσα," λέει η δασκάλα.
Σηκώνει το χέρι ο Κωστάκης.
- "Πες μας Κωστάκη," λέει η δασκάλα.
- "Προχθές πήγα με την οικογένεια μου στη παραλία, μάλλον έκανε ζέστη."
- "Μπράβο Κωστάκη," λέει η δασκάλα.
Απ` το τελευταίο θρανίο ο Τοτός σηκώνει το χέρι:
- "Κυρία, κυρία να πω και εγώ;"
- "Πες Τοτέ," λέει η δασκάλα.
- "Πριν μια βδομάδα πήγαμε με τους γονείς μου στο χωριό. Ξαφνικά βλέπω τη γιαγιά μου να βουτάει τους Ταϊμς του λονδίνου και να ανηφορίζει το βουνό. Μάλλον πήγαινε για χέσιμο,.... γιατί η γιαγιά μου δεν ξέρει αγγλικά!!"

monte

• Guest
ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ KINGNICK ;D ;D.Μια γριά αποφασίζει να απευθυνθεί σε γραφείο συνοδών στο οποίο ζητάει επίμονα να της στείλουν έναν βαρβάτο άνδρα με τεράστια αντοχή! Της στέλνουν έναν ο οποίος επί 3 ώρες πήδαγε την γριά! Η γριά τσαντισμένη τηλεφωνεί πάλι στο γραφείο και κάνει παράπονα ότι αυτός που της έστειλαν δεν είχε καθόλου αντοχή! Την επόμενη ημέρα της στέλνουν έναν καλύτερο ο οποίος άντεξε 10 ώρες!
Η γριά παραπονιέται και πάλι. Τσαντισμένοι λοιπόν οι άνθρωποι του γραφείου της λένε ότι θα της στείλουν τον καλύτερο τους, τον Μητσάρα αλλά πρέπει να περιμένει κάνα δυο μήνες γιατί αυτό το διάστημα συνοδεύει άλλη κυρία! Πράγματι μετά 2 μήνες συναντιέται η γριά με τον Μητσάρα! Γδύνεται η γριά και περιμένει τον Μητσάρα στο κρεβάτι. Ξαφνικά ο Μητσάρας βγάζει τα πανάκριβα ρούχα του(Αρμάνι,Τίμπερλαντ,κ.λ.π.) και τα πετάει στο τζάκι! Έκπληκτη η γριά του λέει:
- "Καλά βρε αγόρι μου, πετάς τόσο ακριβά ρούχα να τα κάψεις; Δεν τα λυπάσαι;" Οπότε γυρίζει ο άλλος και απαντάει:
- "Που `σαι κούκλα; Όταν ο Μητσάρας τελειώσει, όλα αυτά τα ρούχα θα είναι, ντεμοντέ!!

monte

• Guest
Τι διαφορά έχουν 4 φθαρμένα λάστιχα από 365 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά;
Τα λάστιχα είναι Good Year, ενώ τα προφυλακτικά A Very Good Year

monte

• Guest
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ ΛΕΕΙ:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΕΟΣ.Ο ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ:AYΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣΕ:ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ Ρ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΡΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ Ρ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ:ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΥΤΣΟ!!!!!!!!! ;D ;ΦΟΒΕΡΟ Ε?

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Ενας τελειοφοιτος της Ψυχολογιας επρεπε να κανει μια εργασια για τα δυνατα συναισθηματα. Ο επιβλεπων καθηγητης του συνεστησε να αποφυγει τους ανθρωπους των πολεων, πολλα λογια και λιγη ουσια, και να ψαξει για πηγες στην υπαιθρο. Μια και δυο, παιρνει τα βουνα και σ`ενα χωριο στην Πινδο εντοπιζει ενα γεροντακι που καθοταν μοναχο του.
- Γεια σου παππου... μπλα μπλα μπλα ... θυμασαι να μου πεις μια φορα που να σου`τυχε κατι και να χαρηκες πολύ;
Ο γερακος σκεφτεται, σκεφτεται...
- Μια φορα, πριν πολλα χρονια ενας γειτονας -Θεος σχωρεστον- εχασε ενα προβατο στο βουνο. Μαζευτηκαμε λοιπον καμμια δεκαρια νομάτοι, βγηκαμε στο βουνο, βρηκαμε το προβατο, το γαμησαμε, και το φεραμε πισω.
Σκέφτεται ο φίλος μας ότι αυτο δεν μπαινει στην εργασια, και αποφασίζει να ξαναδοκιμασει.
- Ωραια... μηπως θυμασαι καμμια άλλη φορα, που να`γινε κατι άλλο και να χαρηκες πολύ;
Ξανασκεφτεται ο γερακος....
- Μια αλλη φορα, ενας αλλος γειτονας -Θεος σχωρεστον κι αυτον- εχασε την κορη του στο βουνο. Ε, μαζευτηκαμε καμμια εικοσαρια αντρες, βγηκαμε στο βουνο, ψαξαμε, τη βρηκαμε, τη γαμησαμε και τη φεραμε πισω.
Πάλι σε λάθος κατεύθυνση ψάχνω, σκέφτεται. Ας αλλαξω θέμα.
- Ωραια, παππου... τωρα να σε ρωτησω κατι αλλο... θυμασαι να μου πεις αν σου ετυχε ποτε τιποτα που να ντραπηκες πολύ;
Ο γερακος πεφτει σε βαθεια περισσυλογη... το βλεμμα χαμηλωμενο... και τελικα, με υφος μεγαλης ενοχης:
- Μια φορα χαθηκα στο βουνο...

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **

Big Brother και Bar: Τα κουφά

Εγω ασχολουμε με τα υγρα και τα στερεα σπορ.
Στελλα (Bar)

Ειχα ενα θανατηφορο αυτοκινητιστικο δυστυχημα.
Κατερινα (Big Brother 1)

Αυτος ειναι ο εκατον δεκατος τεταρτος γκομενος μου;
Μαιρη Σκορδου (Big Brother 1)

Υπονοουν διαφορα πραγματα η Ρεβεκκα και η Γιωτα και εμενα δεν μου αρεσουν οι υπονοησεις.
Στελλα (Bar)

Ενω μαγειρευε σε πρωινη εκπομπη, λεει: -Σημερα θα μαγειρεψουμε χοιρινο απο μπουτι. Ρεα
(Big Brother 1)

-Σκοπευετε να κανετε κι αλλη διαφημιση;
-Αν μου αρεσει το κειμενο θα το απαγγειλω
Προδρομος (Big Brother 1)

Ειχα μια προδιαισθηση οτι θα φυγει.
Κατερινα (Big Brother 1)

Δεν εγινε τιποτα με τον Αρη, ομολογω να το πω...
Στελλα (Bar)

Πειτε του οπερατερ μας να χαμογελαει πιο σιγα γιατι ακουγεται.
Μαιρη Σκορδου (Big Brother 1)

Κοιταξτε, εγω ψαχνω να βρω εναν ανθρωπο ευχαρο.
Στελλα (Bar)

Εχω μπλεξει Τατιανα μου γιατι με κυνηγανε απειρες γυναικες και δεν μπορω να τις μετρησω.
Ντινος (Big Brother 1)

Πινουν νερο τα προβατα;
Αμαλια (Big Brother 2)

Αυτη τη βδομαδα δεν εχουμε καινουργιο ρεπερτοριο. Ειμαστε αναμενομενοι.
Γιωτα (Bar)

Η μανα μου ειπε οτι οταν ημουν στην ηλικια της ημουνα ιδια.
Φραντζεσκα (Big Brother 2)

Πρεπει μεσα στο σπιτι να υπαρχει καλοπροεροσυνη.
Αλεξανδρος (Big Brother 2)

Εγω τωρα με αυτο που έχει συμβει, ειμαι προς εκπληξεως!
Γιωτα (Bar)

Ειμαι στα πρωτα βηματα αλλα ξεκιναω.
Εφη (Big Brother 2)