Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #540 on: September 21, 2008, 13:11:04 »
ti koino exei o gay i aek k i eurovision?

oloi dinoun bathmous sti eurovision
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

MiXaLiS G4

• Guest
« Reply #541 on: September 21, 2008, 13:28:44 »
Δεν Είναι και πολύ ωραίο.... 

Η μαμά δίνει τις τελευταίες οδηγίες στη κόρη της που ετοιμάζεται να βγει στο πρώτο της ραντεβού:
- Πρόσεχε κόρη μου γιατί αυτός μόλις καθήσετε θα προσπαθήσει να σου πιάσει το στήθος. Εσύ όμως θα του πεις: "Μη, έχει αγκάθια και αγκυλώνει." Μετά θα προσπαθήσει να σε χαϊδέψει στο μ....i σου. Εσύ όμως θα του πεις: "Μη, είναι φούρνος και καίει. Εντάξει κόρη μου;
- Εντάξει μαμά, απαντάει η κόρη της.
Φεύγει λοιπόν για το ραντεβού και γυρίζει ξημερώματα.
- Τι έγινε κόρη μου; της λέει η μαμά.
- Μανούλα έγιναν όπως ακριβώς μου τα είπες. Στην αρχή πήγε να μου πιάσει το στήθος, αλλά του είπα: "Μη, έχει αγκάθια και αγκυλώνει." Μετά προσπάθησε να μου χαϊδέψει το μ....ί μου, αλλά του είπα: "Μη, είναι φούρνος και καίει."
- Μπράβο κορίτσι μου, λέει η μαμά.
- Ναι μαμά αλλά μετά μου λέει αυτός: "Έχω ένα λουκάνικο. Να το βάλω στο φούρνο να το ψήσω; Τι να σου πω μανούλα. Όλη τη νύχτα το έψηνε,το έψηνε και το ξαναέψηνε αλλά το πρωΐ που μου το έδωσε να το δοκιμάσω ακόμα ώμο ήταν

...............
« Last Edit: September 21, 2008, 13:32:12 by tsakalaki »

MiXaLiS G4

• Guest
« Reply #542 on: September 21, 2008, 13:32:29 »
.............................

Είναι ένας τριαντάρης ο οποίος του αρέσει την ώρα που κάνει σεξ να συζητάει και για καθημερινά θέματα με την εκάστοτε παρτενέρ του. Κάποιο βράδυ λοιπόν ψωνίζει μια σαραντάρα σε ένα μπαρ. Την πηγαίνει σπίτι του και πάνω στην πράξη ξεχνά να βάλει προφυλακτικό...
- "Πως σε λένε κούκλα μου", αρχίζει το διάλογο κατά τη συνουσία.
- "Μαρία", απαντά αυτή.
- "Σωωωωπα." Και πως μια τόση όμορφη γυναίκα σαν εσένα Μαρία τριγυρίζει ελεύθερη στα μπαρ;
- "Ψάχνω να βρω το ταίρι μου."
- "Σωωωωπα. Δεν είναι δυνατόν. Δεν έτυχε μέχρι τώρα να σε συγκινήσει κάποιος;"
- "Πως, αμέ! Υπήρξα και παντρεμένη."
- "Σωωωωπα. Και τώρα;"
- "Δεν είμαι πια."
- "Σωωωωπα. Γιατί;"
- "Γιατί ο σύζυγός μου πέθανε."
- "Σωωωωπα. Από τι πέθανε;"
- "Από AIDS."
- "Ωωωωωωπα!!!!!"

.........................

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #543 on: September 21, 2008, 14:31:16 »
ti koino exei o gay i aek k i eurovision?

oloi dinoun bathmous sti eurovision
στην Κυπρο Lennon στην Κυπρο.... :lalalalala:
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

northeagle_4

• Guest
« Reply #544 on: September 21, 2008, 14:34:30 »
θα ενταχθει και ο ζελας την τεταρτη στο ανεκδοτο  :D

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #545 on: September 21, 2008, 14:57:22 »
τι κοινο εχει ο gay και το βιαγκρα?

και τα δυο βοηθουν την ανορθωση.....

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #546 on: September 26, 2008, 13:41:26 »
Η κόλαση

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια απάντηση που δόθηκε σε ενδιάμεσες εξετάσεις/ προόδους στη χημεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η ερώτηση είχε ως εξής και βαθμολογούταν με έξτρα βαθμούς: Η Κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη; (στη χημεία ή εξώθερμη δίνει θερμότητα ενώ η άλλη απορροφά).

Οι περισσότεροι φοιτητές έδωσαν απαντήσεις παρέχοντας αποδείξεις βασισμένες στο Νόμο του Boyle (ένα αέριο ψύχεται όταν μεγαλώνει ο όγκος και θερμαίνεται όταν συμπιέζεται) ή κάτι παρόμοιο.

Ωστόσο, ένας έγραψε τα εξής:

Πρώτον πρέπει να γνωρίζουμε αν ο όγκος της κόλασης αυξάνεται προς το χρόνο. Επομένως χρειάζεται να ξέρουμε το ρυθμό με τον οποίο οι ψυχές εισρέουν στην κόλαση και το ρυθμό με τον οποίο διαφεύγουν. Νομίζω ότι μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε ότι όταν μια ψυχή παέι στην κόλαση, δεν πρόκειται να φύγει. Επομένως, δεν διαφεύγουν ψυχές. Τώρα για το πόσες ψυχές μπαίνουν, ας δούμε πόσες διαφορετικές θρησκείες υπάρχουν σήμερα στον κόσμο. Οι περισσότερες απο αυτές δηλώνουν ότι αν δεν είσαι οπαδός τους τότε θα πας στη κόλαση. Εφόσον υπάρχουν περισσότερες απο μία τέτοια θρησκεία και εφόσον οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε περισσότερη απο μία θρησκεία τότε μπορούμε να εξαγάγουμε οτι όλες οι ψυχές πάνε στην κόλαση. Και όπως έχουν οι ρυθμοί γεννήσεων και θανάτων, θα πρέπει να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση θα αυξηθεί εκθετικά.
Τώρα, ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε το ρυθμό αλλαγής του όγκου της κολάσεως είναι γιατί ο Νόμος του Μπόυλ δηλώνει ότι για να παραμείνει σταθερή η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση, ο όγκος της πρέπει να αυξάνεται ανάλόγως με τις ψυχές που προστίθενται. Αυτό μας δίνει 2 περιπτώσεις:

1. Εαν η Κόλαση διαστέλλεται με πιο αργό ρυθμό απο αυτόν με τον οποίο εισέρχονται ψυχές, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα αυξάνονται μέχρι να σκάσει η Κόλαση και να ξεχυθούν οι ψυχές.
2. Εαν η Κόλαση διαστέλλεται με ρυθμό πιο γρήγορο από τη αύξηση των ψυχών, τότε η θερμοκρασία και ή πίεση θα πέφτουν μέχρι να παγώσουν τα καζάνια της.

Ποια απο τις 2 περιπτώσεις ισχύει??

Αν αποδεχθούμε το αξίωμα το οποίο μου είπε η Τερέζα όταν ήμουν πρωτοετής ότι 'Θα πρέπει να παγώσει η Κόλαση πριν κοιμηθούμε μαζί' και συνθεωρήσουμε και το γεγονός ότι χθες το βράδυ κοιμήθηκα μαζί της, τότε ισχύει η δεύτερη υπόθεση και επομένως είμαι σίγουρος ότι η Κόλαση είναι εξώθερμη και ότι ήδη έχει παγώσει. Απόροια αυτής της θεωρίας είναι ότι η κόλαση αφού έχει παγώσει άρα δεν δέχεται άλλες ψυχές και επομένως έχει εκλείψει.... αφήνοντας μόνο τον Παράδεισο. Αυτό με τη σειρά του αποδεικνύει την ύπαρξη ενός Θεϊκού Οντος, το οποίο εξηγεί γιατί χθες το βράδυ η Τερέζα φώναζε συνεχώς: 'Θεέ μου, Θεέ μου'

Αυτός ο φοιτητής πήρε το μοναδικό 'Α'
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #547 on: September 26, 2008, 20:55:21 »
exei kala narkwtika h krhth!!!

PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #548 on: October 01, 2008, 02:12:12 »

Ο Τζώρτζ Μπούς παθαίνει μπαράζ τριών εγκεφαλικών σε μισή ώρα, και μετά από λίγο,πεθαίνει.
     Πηγαίνει στην κόλαση καi βρίσκει το διάβολο, ο οποίος τον περιμένει καπνίζοντας, σκεπτικός και
     φανερά αγχωμένος.
     'Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα με σένα' του λέει ο διάβολος.
     'Είσαι ο επόμενος στη λίστα μου αλλά είμαστε κλεισμένοι φούλ, δεν υπάρχει
     άλλος χώρος στην κόλαση. Πρέπει όμως να μείνεις οπωσδήποτε...
    Οπότε θα σου πώ τι θα γίνει'  συνεχίζει ο διάβολος.

Έχω τρείς τύπους εδώ που ήταν κακοί, αλλά όχι τόσο ελεεινοί
     όσο εσύ στη ζωή σου. Θα αφήσω έναν από αυτούς να φύγει κι
     εσύ θα πάρεις τη θέση του. Επειδή με βρίσκεις
    και στις καλές μου, θα αφήσω ΕΣΕΝΑ να αποφασίσεις ποιός
     φεύγει για να πάρεις τη θέση του'.

Η φάση καλοάρεσε στο Μπούς, και δέχτηκε αμέσως.

Ο διάβολος ανοίγει το πρώτο δωμάτιο. Μέσα ήταν ο Νίξον σε μια
     μεγάλη βαθιά πισίνα με νερό, ο οποίος βουτούσε, κατέβαινε όσο
     βαθιά μπορούσε, ξαναέβγαινε στην επιφάνεια ίσα ίσα για να
     πάρει μια αναπνοή και ξανά βουτούσε από την αρχή. Αυτή ήταν
     η τιμωρία του στην κόλαση.

'΄Οχι, όχι!' Φώναξε ο Μπούς. 'Από κολύμπι είμαι άσχετος, και επίσης από φυσική κατάσταση
     εντελώς άχρηστος οπότε αποκλείεται να το αντέχω αυτό το πράμα όλη μέρα...'

Προχωράνε και ο διάβολος ανοίγει το δεύτερο δωμάτιο. Μέσα ήταν ο Τόνι Μπλαίρ, με μιά
     σαραντάκιλη βαριοπούλα ανάμεσα σε μεγάλες ξερές πέτρες.
     Καταιδρωμένος κόκκινος και κατάκοπος κοπανούσε σπάζοντας
     τις πέτρες, οι οποίες ξαναφύτρωναν ασταμάτητα...

''Οχι καλύτερα... Έχω αυτό το πρόβλημα με τον ώμο μου και σίγουρα θα υποφέρω αν σπάω πέτρες
    ασταμάτητα όλη μέρα.

Πάμε για το τρίτο?'

Ανοίγει ο διάβολος το τρίτο δωμάτιο. Βλέπει μέσα ο Μπούς τον Κλίντον, ξαπλωμένο στο πάτωμα
     χαλαρό με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, να διαβάζει εφημερίδα και να ρουφάει το καφεδάκι του.
     Είχε τα πόδια του ανοιχτά και από πάνω του σκυμμένη ήταν η
     Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία συνέχιζε να κάνει τα δέοντα στον
     πρώην Αμερικανό πρόεδρο εντελώς ατάραχη και αρκετά παθιασμένα.

Ο Μπούς σάστισε από τη χαρά του για λίγο, το χώνεψε και είπε στο
     διάβολο 'Ναί, αυτό μου κάνει. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάω μια χαρά'

Ο διάβολος χαμογέλασε, του έκλεισε το μάτι και φώναξε..

'ΟΚ Μόνικα, αρκετά κορίτσι μου.. είσαι ελεύθερη να φύγεις'
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #549 on: October 01, 2008, 02:25:45 »
μου ήρθε e-mail

Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπύρα περιέχει γυναικείες ορμόνες.

Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα.

Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπύρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους).

Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:

1. είχαμε παχύνει
       2. μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα
       3. αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα
       4. ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις
       5. μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν     είχαμε δίκιo
       6. κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος
       7. είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ
       8. και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί.

Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή: Η ΜΠΥΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ 

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #550 on: October 16, 2008, 23:53:20 »
Την περασμένη νύχτα είδα έναν εφιάλτη. Έναν τρομακτικό εφιάλτη.  Σηκώθηκα λέει απʼ το κρεβάτι κοιτάχτηκα στο καθρέφτη κι αντελήφθην τι είχα γίνει μαύρος.  Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης, που είναι πολύ χειρότερο.  Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας το διαβατήριό μου για να διαπιστώσω αν και η φωτογραφία με δείχνει μαύρο και ανακαλύπτω ότι εκτός από μαύρος είμαι και Εβραίος.
Δεν είναι δυνατό, μονολόγησα, και κάθισα απαρηγόρητος σε μια καρέκλα. Θεέ μου, είναι μια καρέκλα με ροδάκια, μια καρέκλα αναπηρική που σημαίνει ότι εκτός από μαύρος και Εβραίος, είμαι και ανάπηρος. Τι κακοτυχία που με βρήκε! «Δεν είναι δυνατό», μονολόγησα, «εγώ να είμαι μαύρος, Εβραίος και ανάπηρος».

«Κι όμως!» ακούω να φωνάζει κάποιος πίσω μου με μια θηλυπρεπή ανδρική φωνή.  Είναι λέει το αγόρι μου.

Χριστέ μου, είμαι κι ομοφυλόφιλος;
Τέλος πάντων, μικρό το κακό εφʼ όσον κάνουμε σίγουρο σεξ, ξέρετε τα περί έιτζ κι έτσι.
«Εσύ χρυσό μου έχεις τη σύριγγα;» τον ακούω να μου λέει.

Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος κι ομοφυλόφιλος είμαι και ναρκομανής! Κοιτάζω μπροστά μου κάτι ιατρικές εξετάσεις. Είμαι λέει ορο-θετικός. Αν είναι δυνατό! Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, και ναρκομανής είμαι κι οροθετικός!
Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω, να τραβάω τα μαλλιά.
Όχι ! ! !   Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στο κεφάλι μου.

Χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο αδελφός μου:

«Βρε αρχιρεμάλι, από τότε που τα τίναξαν ο μπαμπάς κι η μαμά στην εθνική δεν κάνεις τίποτα άλλο απʼ το να παίρνεις ναρκωτικά και κάθεσαι και βαράς μύγες, απʼ το πρωί ως το βράδυ. Άντε βρες μια δουλειά γιατί από μένα δεν έχει φράγκο!»
Ω Θεέ μου.  Είμαι κι άνεργος.  Εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός κι ορφανός είμαι κι άνεργος!

Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός και άνεργος αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί εκτός απʼ όλα αυτά είμαι και μουγκός.
Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούς κλείνω το τηλέφωνο με το ένα και μοναδικό χέρι που διαθέτω. Πλησιάζω στο παραθυράκι του τροχόσπιτου μου και βλέπω μια αλάνα γεμάτη τσαντίρια. Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου: μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός, άνεργος, κουλός, καρδιοπαθής μέχρι και γύφτος.
Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο το αγόρι μου.

«Αγάπη μου, σου έχω μια ευχάριστη είδηση, πήρατε το πρωτάθλημα!».

Όχι ρε πούστη!  Όχι και γαύρος!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #551 on: October 16, 2008, 23:58:10 »
προχωράει ένας μεθυσμένος το βραδυ μετά τις 12....και πέφτει πάνω σε ένα παπα ...με το που τον βλέπει ο μεθυσμένος τον ορμάει και τον αρχίζει στις μπουνιές και τον ξαπλώνει κάτω....και λέει...................................μπάτμαν και μαλακίες.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #552 on: October 17, 2008, 00:15:25 »
πάει ένα παλικάρι ηλεκτρολόγος για μια δουλειά σ'ένα σπίτι στο χωριο.
του λέει η γιαγιά εκεί τι πρόβλημα υπάρχει...
λέει θα πεταχτώ στην γειτόνισσα και θάρθω σε λίγο, κανε τι δουλειά σου.
αρχίζει ο μάστορας εκεί, σε κάποια φάση βλέπει ένα mpwl με φουντουκια πάνω στο τραπέζι, τρώει 4-5. τελειώνει τη δουλειά, έρχεται κι η γιαγιά, τον πληρώνει, λέει όλα εντάξει?
ναι ok λέει το μαστορι, ένα καλωδιακι άλλαξα...έφαγα και λίγα φουντούκια τις λέει.
βρε αγόρι μου ας τά'τρωγες όλα λέει η γιαγιά, εγώ δεν έχω δόντια και γλύφω μονο τη σοκολάτα από γύρω!

:emetos:

The_Cure

• Guest
« Reply #553 on: October 22, 2008, 15:18:49 »
Ελληνάρας οδηγεί στην Κωνσταντινούπολη και περνά με κόκκινο. Ο τούρκος μπάτσος λοιπόν τον σταματά.

-Περάσατε με κόκκινο κύριε.

-Ε και!!! Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε.

-Δεν υπάρχει πρόστιμο κύριε. Θα πρέπει να γίνει δίκη.

-Τι δίκη ρε φίλε. Κόψε την κλήση να τελειώνουμε.

Από τα πολλά ο μπάτσος τον πηγαίνει στο δικαστήριο που είναι ακριβως,όπως έχουμε δει σε αρκετές ταινίες. Στεγάζεται στο κτίριο των φυλακών, είναι άθλιο, και τρομακτικό. Μπόλικος κόσμος,που περιμένει να δικαστεί,ενω στην σειρά ειναι και ο Έλληνας φίλος μας.

Ο τούρκος πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει:

-Τι έκανες, ρωτά τον Έλληνα.

-Πέρασα με κόκκινο κύριε δικαστά. Κόψτε μου μια κλήση να πληρώσω.

-Δεν έχει πρόστιμο εδώ. Χασάν πάρε τον και πήδα τον.

-Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε (ο Έλληνας τρομαγμένος)? Πόσο κάνει να πληρώσω.

-Χασάν. Πάρε τον και πήδα τον. Ο επόμενος τι έκανες?

-Έκλεψα κύριε δικαστά.

-Χασάν πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος τι έκανες?

-Σκότωσα κύριε δικαστά.

-Χασάν πάρε τον και κόψε του το κεφάλι.

Ο Χασάν, τούρκος 180 κιλά, 2φυλή ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και αρχίζει να τους
πηγαίνει έξω από το δικαστήριο. Στο δρομο προς την φυλακή,ο Έλληνας γυρνά και του λέει:

-Και πού σαι Χασάν, ......κοίτα μην μπερδευτούμε, εγώ είμαι για γαμήσι.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #554 on: October 22, 2008, 17:16:15 »
Kάνουν σεξ ο Γιάννης και η Μαρία. Μετά την πράξη λέει ο Γιάννης:

-Αγάπη μου, από δω και στο εξής θα σε λέω Εύα.
-Γιατί; ρωτάει η Μαρία
-Γιατί είσαι η πρώτη μου. Απαντάει ο Γιάννης
-Κι εγώ μωρό μου, θα σε λέω Peugeot λέει η Μαρία
-Γιατί μωρό μου;
-Γιατί είσαι ο 307ος !!!

Offline panoramix

• Είδα φως και μπήκα
« Reply #555 on: October 22, 2008, 20:49:21 »
Χασαν μακαρι να εκανες το καθηκον σου!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #556 on: October 23, 2008, 10:26:37 »
Η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο.
Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της, "Γειά χαρά Κώστα! Τί κάνεις;"
Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει, "Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο."
Όταν κάθησαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το...
συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει.
Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει:
- Από που και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιό ποτό πίνεις συνήθως;
- Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ
- Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος.
Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία stripper στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει:
- Γειά σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει αγόραρε;
Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και ορμάει έξω από το στριπτητζάδικο.
Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Πρωτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα.
Κι ο ταξιτζής, που παρακολουθουσε την φαση, φτιαχνει λιγο τον καθρεφτη, κοιταει προς τα πισω τον καυγα και λεει
- Κωστάκη, ζορικο το πουτανακι σημερα, ε???.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

mpougatsas

• Guest
« Reply #557 on: October 23, 2008, 18:31:02 »
Βιτόλο: «Φαβορί εμείς και όχι ο Ολυμπιακός»

:lol: :lol: :lol: :a1006: :a1006: :a1006: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

http://www.sport-fm.gr/article/151415

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #558 on: October 23, 2008, 20:52:00 »
Σταματάει ένας τύπος ένα ταξί, μπαίνει μέσα φουριόζος και λέει στον ταξιτζή:
-Πήγαινέ με σπίτι γρήγορα, Σεφέρη 2 μένω, η γυναίκα μου με απατάει αυτήν τη στιγμή!
-Όκει, του απαντάει ο ταξιτζής και ξεκινάει γκαζωμένος. Φτάνουν έξω από το σπίτι, τον πληρώνει και του λέει:
-Ανέβα πάνω μαζί μου! Πρέπει να έχω μάρτυρα!
-Κανένα πρόβλημα, απαντάει ο ταξιτζής και μπαίνουν στην πολυκατοικία. Μόλις φτάνουν έξω από το σπίτι του λέει:
-Κάνε ησυχία μη μας ακούσουν, και περπατώντας στις μύτες των ποδιών τους και οι δύο πλησιάζουν την εξώπορτα και ο κερατάς βάζει σιγά σιγά το κλειδί στην πόρτα και την ανοίγει. Ακούγονται βογγητά στο βάθος και συνεχίζουν ακροπατώντας προς την κρεββατοκάμαρα. Μόλις φτάνουν απ' έξω, ακουμπάει το χέρι στο χερούλι, ανοίγει την πόρτα απότομα, μπαίνει μέσα, βλέπει τον άλλο πάνω στη γυναίκα του και του φωνάζει:
-ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ!;

Σηκώνεται ο τύπος από τα σκεπάσματα και του απαντάει σε άγριο ύφος:
-ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!; Eγώ είμαι αυτός που σου πληρώνει τα σούπερ μάρκετ...  τις πιστωτικές σου... τις διακοπές σου... και τα φροντιστήρια των παιδιών σου...

Μένει κόκκαλο ο τύπος... και πετάγεται ο ταξιτζής:
-Αφεντικό! Δεν τον σκεπάζεις καλύτερα να μην κρυώσει ο άνθρωπος...;
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #559 on: October 24, 2008, 23:49:59 »
Τι κανουν ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ και ενας γαυρος μεσα σε ενα μπουρδελο?

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ περιμενει να γαμ...σει και ο γαυρος περιμενει την μανα του.........