χεχε καλο...και μου θυμισε ενα κορυφαιο

ητανε τεσσερις φιλοι οι οποιοι πεθανανε μεσα σε εξι μηνες....τον γεναρη ο μητσος τον απριλη ο κωστας τον μαη ο βασιλης και τον ιουνη ο γιαννης...
ο γιαννης σαν τελευταιος οταν ανεβηκε στον ουρανο το πρωτο πραγμα που ρωτησε τον αγιο πετρο ηταν που βρισκοταν οι φιλοι του...
ο αγιος του ειπε που ακριβως ειναι αλλα του ειπε:προσεξε παιδι μου πηγαινοντας να τους βρεις να μην πατησεις τα μπαλονια που θα βρεις στον δρομο σου...
ξεκιναει λοιπον ο γιαννης και προσεκτικα για να μην πατησει τα μπαλονια που εβρισκε πηγαινει στον μητσο...χτυπαει την πορτα ανοιγει ο μητσος...
-τι εγινε ρε αδερφε,λεει ο γιαννης,επιτελους σε ξαναβρισκω...αγκαλιες φιλια κτλ κτλ
οταν ηρεμουν ρωταει ο γιαννης
-τι γινεται πως τα περνας;
-ασε γαμησε τα...ερχομενος εδω πατησα μπαλονι και η τιμωρια μου ηταν αυτο...και δειχνει μια φαφουτα 70χρονη που σκουπιζε εκεινη την ωρα το σπιτι και λεγοντας...μητσο μου ελα να βαλεις τις παντοφλιτσες σου μωρο μου...
φρικαρει ο γιαννης με το δραμα του φιλου του και τρεχει να βρει τον κωστα προσεκτικα ομως να μην πατησει κανα μπαλονι και εχει την ιδια τυχη με τον μητσο
βρισκει το σπιτι του κωστα και χτυπαει την πορτα....τοτε ανοιγει μια υπερβαρη 55αρα που ειχε τα χαρακτηριστικα αγελαδας και του λεει του γιαννη...
-τι θες ρε μεγαλε;
-τιποτα τιποτα απλα ψαχνω τον κωστα
-ο κωστας καθαριζει μεσα και σε λιγο πρεπει να πλυνει τα πιατα εχει δουλεια τωρα αστον ησυχο...
- καλα καλα μην βαρας... φευγει ο γιαννης συνειδητοποιωντας οτι ο φιλος του πατησε κι αυτος μπαλονι...
τοτε παει να βρει τον τελευταιο φιλο του,αν και στενοχωρημενος για την καταντια των αλλων δυο,τον βασιλη προσεκτικα ομως να μην πατησει κανα μπαλονι και παθει κι αυτος τα ιδια...
βρισκει το σπιτι του βασιλη και χτυπαει την πορτα...ανοιγει ο βασιλης εχοντας ενα πλατυ χαμογελο στο προσωπο του...
-ωπα ρε μπιλι τι εγινε ρε μαλακα και εισαι τοσο χαρουμενος;
και πεταγονται μολις η πορτα ανοιγει διαπλατα απο μεσα 100 γκομενες ολες μια και μια...
-ασε μας ρε φιλε...πατησαμε μπαλονι γαμω την τρελα μας και μας εκατσε ο μαλακας...