Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59077 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
για μένα (που δεν ειμαι μπαρτσελόνα) και το 1ο ανετα δίνεται φάουλ στην 1η κεφαλιά άλλα όταν δεν υπάρχεις στο γήπεδο και έχεις τον καταλανό δώνη στον πάγκο τι να πεις κ τι να ζητήσεις...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
κερδισε η σιχαμενη ομαδα των κοκκινομαγουλων 4-0 την χειροτερη μπαρτσα της δεκαετιας που παιζει ολο τον χρονο χωρις προπονητη.αλλο η δικαιη νικη και αλλο ομως οτι η μαφια της ουεφα καθαρισε την προκριση κατοχυρώνοντας 2 ακυρα γκολ (2-0 οδσαιντ,3-0 φαουλ πεντακαθαρο),αντιαθλητικο παιχνιδι κ.ο.κ.

τα γραφω εγω για να μην τα πει ο καταλας  ;D

Άψογος, απλά να συμπληρώσω ότι δευτερόλεπτα πριν το 4ο, αφήνει να συνεχιστεί το παιγνίδι μετά από εγκληματικό πάτημα του αστραγάλου του Άλβεζ από τον 

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
Τεραστιε Μανου Τζινομπιλι πουλεναρα.... !!!!

Πραγματικά το απόλυτο μπασκετικό πουλέν μου.

Υ.Γ. Τιμή και δόξα στη δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη μετά τον ΠΑΟΚ(Μπάγερν Μονάχου),Τεράτιε συνβαυαρόσκυλο θέλω υποστήριξη.
Breaking The Waves

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Suicidal

• Βασικός
 :P

σιγουρο δεν ειναι τιποτα βεβαια , αλλα πλακα να γινεται μωρε....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline petran4

• Αλλαγή
SUI  ;DΑν και Real παραδεχομαι.Υπαρχει ομως και ρεβανς.Κatz ωραιος. :smiley4:
Y.Γ Παιζει να γινει κανα αντιντοπιγκ κοντρολ στους γερμαναραδες?Σαν πολυ το τρεξιμο duracell  και την τριτη και την τεταρτη :gruebel:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
κερδισε η σιχαμενη ομαδα των κοκκινομαγουλων 4-0 την χειροτερη μπαρτσα της δεκαετιας που παιζει ολο τον χρονο χωρις προπονητη.αλλο η δικαιη νικη και αλλο ομως οτι η μαφια της ουεφα καθαρισε την προκριση κατοχυρώνοντας 2 ακυρα γκολ (2-0 οδσαιντ,3-0 φαουλ πεντακαθαρο),αντιαθλητικο παιχνιδι κ.ο.κ.

τα γραφω εγω για να μην τα πει ο καταλας  ;D

Το σπρωξιμο του αιωνα στην πτνα της Βαυαριας.
Μια τσαπου απο την BVB παντως στον τελικο θα τσουξει περισσοτερο.

Offline Suicidal

• Βασικός
γιατί σπρώξιμο αδερφέ ; εντάξει δεν λέω, άδικα τα 2 γκολ που επεσήμανε ο north, αλλα....

-Είδα μια Μπάγερν που έσβησε κυριολεκτικά τον αντίπαλο και τον έκανε να μοιάζει με τον Ξέρξη Νέων Ρόδων

-Είδα μια Μπάγερν που η αμυντική της γραμμή έλιωνε σίδερα

-Είδα μια Μπάγερν που εκμηδένισε στο κέντρο τους Xavi - Iniesta - Busquets

-Είδα 2 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ τους ακραίους Sanchez και Pedro

-Είδα την τριπλέτα Ribery-Mueller-Robben να βγάζει φωτιές

-Είδα 3 χέρια την Barcelona από τα οποία έδινες πέναλτι τουλάχιστον το ένα για να μην πω τα 2

-Είδα μια Barcelona που με το στανιό προσπαθούσε να κάνει όλο το παιχνίδι κωνικά προς το κέντρο όπου σερνόταν ένας Messi ο οποίος σ' αυτή την κατάσταση δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει, καθώς και ενώ είχαν την μεγαλύτερη κατοχή μπάλας έπαιζαν τις σπαστικές πασούλες τους χωρίς κανέναν αντίκτυπο.

Για μένα ακόμα και μ'αυτό το σκόρ δεν τελείωσε τίποτα, αλλα να μιλάμε για σπρώξιμο του αιώνα, παραπάει λίγο.
Κι εγω την σιχαίνομαι την Μπάγερν, αλλα προχτές ΔΙΔΑΞΕ ποδόσφαιρο, έτσι απλά!
Μια την ''γλύτωσες'' με την Μίλαν, μια με την Παρί, ε πάρε το τετράμπαλο τώρα και τρέχα στον επαναλυπτικό!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
συμφωνω ρε μπρο οτι ηταν καλυτεροι.
Αλλα οταν τα 3 πρωτα γκολ ηταν ουσιαστικα δωρο απο το κορακι..δεν μπορεις να μιλας για μπαλα.

Και εμεις οταν παμε στο Καραισκακη συνηθως μας εχει μονοτερμα ο γαυρος και παιζει καλυτερα..αλλα 8/10 γκολ που τρωμε ειναι προιον διαιτητικων αποφασεων. Να μιλαμε για την μπαλαρα του θρηνου ή για τον χασαπη τον διαιτητη;

Offline Suicidal

• Βασικός
μπορεις και παρα-μπορεις να μιλας για μπαλα. σε τυφλώνει το μισος για την μπαγερν ντιουντ....
α καλα, και το πρωτο ΔΩΡΟ; ok....

κοιτα ρε πουστη μου που με αναγκαζεις να λεω καλα λογια για την γαμνιολα απο την βαυαρια  :-\

Offline Català

• Αλλαγή
Η αντικειμενικότητά σου σκοτώνει για ακόμα μια φορά Μπίλυ.
Μια απορία έχω μόνο, τώρα δε βαριέσαι και δε σπάζεσαι να μιλάς για ρεάλ και μπαρτσελόνες; Επιτρέπεται η κουβέντα τώρα;
Georgie πράγματι άλλο το 1-0, άλλο το 2-0 κι άλλο το 3-0, πόσω μάλλον το 4-0 που είναι εντελώς απαγορευτικό (όπως είπε και ο Emprostisghsoitrelamenoi πιο πάνω, και το τέταρτο σκάνδαλο είναι, βασικά νομίζω ότι το πιο καθαρό γκολ προχτές είναι το δεύτερο το "οφσάιντ"). Αλλά ακόμα πιο απαγορευτική από το σκορ είναι η εικόνα της ομάδας. Τυπικά έχεις δίκιο, ουσιαστικά όμως ούτε το 2-0 ούτε το 1-0 γυρνούσε.

Κι ας τελειώνει το παραμύθι με τη ντόπα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Όλοι την πίνουν. Απλώς από τη μία έχεις μια ομάδα που έχει πάρει τα πάντα από το 2008, δύο τσουλού, δύο γιούρο και ένα μουντιάλ, και είναι μεταξύ άλλων και εξαντλημένη μακροχρόνια. Ούτως ή άλλως τέτοια διάρκεια 8-9 χρόνων σε τόσο υψηλό επίπεδο (δε μιλάω για θέαμα καν) μόνο η Λίβερπουλ είχε στην ιστορία του αθλήματος.
Όπως τελείωσε το παραμύθι της ουέφα που σπρώχνει, που ήθελε από πέρσυ ισπανικό εμφύλιο στον τελικό και πούτσες μπλε. Το μόνο που θέλει η ουέφα είναι να πουλάει το προϊόν της και αυτό το προϊόν πρέπει να αλλάζει συχνά για να μην το βαριούνται οι πελάτες. Το επίπεδο ανάλυσης της μπάλας στην Ελλάδα παραμένει ακόμα επίπεδο καφενείου και gazzetta, πιο ρηχά δεν πάει.

Offline Suicidal

• Βασικός
καταλα γιατι τετοι ''μισος'' ρε αδερφε ; γιατι η ειρωνια περι αντικειμενικοτητας ;
που εχω αδικο; (ΑΝ μ'επιτρεπεις να ρωτησω βεβαια)

Offline Català

• Αλλαγή
Μίσος; Την ίδια ερώτηση έχω ρε φίλε κι εγώ. Αλλά το θέμα δεν είναι για τις ομάδες, άλλο είναι το βασικό.
Το να μη συμπαθείς μια ομάδα πάει κι έρχεται. Το να ξερνάς όταν την πιάνεις στο στόμα σου, αντί να μιλάς, κι αυτό πάει κι έρχεται. Αλλά το να πετιέσαι εδώ και χρόνια και να μας λες ότι στα πρήξαμε όταν πάμε να μιλήσουμε για Μπάρσα-Ρεάλ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, και να μην μπορούμε να μιλήσουμε, όχι αυτό δεν το βρίσκω ούτε σωστό ούτε όμορφο. Και το κάνεις συνέχεια. Εσύ προφανώς έχεις το δικαίωμα να μας ποστάρεις για τους σιχαμένους τους αργεντίνους (είναι πιο ψαγμένο βέβαια αυτό) και που ενδιαφέρουν μάλλον μόνο εσένα εδώ μέσα.
Για κοράκι δε μίλησα ποτέ και θα έχετε προσέξει ότι σπάνια μιλάω και για τον ΠΑΟΚ για κοράκι. Δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια αντιπαράθεση, γιατί εσένα κι αν σε τυφλώνει το μίσος. Αλλά με ρωτάς γιατί αντιδρώ έτσι. Βγήκες πέρσυ να μας πεις για ουέφα και σιχαμένη Μπαρτσελόνα κτλ για τα δύο πέναλτυ με μίλαν που στην τελική με το γράμμα του κανονισμού ήταν κιόλας, όταν δεν μας είχαν δώσει 2-3 πέναλτυ στο πρώτο ματς στο μιλάνο, εκεί όλα καλά. Φυσικά στη Μπαρσελόνα δε μιλάνε για κοράκι, χούι από την εποχή γκουαρντιόλα. Τον ρωτούσαν τι έχετε να πείτε για το πέναλτυ (πέρσυ στην ισπανία που έγιναν όργια, πάλι κανείς δεν είδε τίποτα), ο Πεπ απαντούσε ότι τόσος κόσμος είναι άνεργος κι εμείς ασχολούμαστε με ένα πέναλτυ. Φέτος 2 καθαρά πέναλτυ και αβαβά γκολ δικό τους στο μιλάνο, κουβέντα από τους φωστήρες. Γκολ οφσάιντ η παρί, ούτε εκεί σας έπιασε καμιά ευαισθησία. Πάλι δεν κλαψουρίσαμε βέβαια, αυτά άλλοι τα κάνουν στην ισπανία. Τώρα προχτές έχει γίνει η σφαγή του ηρώδη (ασχέτως ξαναλέω που δεν υπήρχε Μπάρσα στο γήπεδο, τώρα και εδώ και καιρό), τα σπόρια όλα δικά τους και το κλωτσίδι αβέρτα και ατιμώρητο, αλλά τώρα βγαίνεις να την υπερασπιστείς κι από πάνω και ανακαλύπτεις και 349 πέναλτυ (μόνο το ένα υπάρχει του πικέ από τα δύο, το τρίτο μάλλον το διάβασες στα γερμανικά μμε). Μάλλον την αδίκησε κιόλας τη Μπάγερν το κοράκι προχτές.
Αυτά και χωρίς ίχνος προσωπικού, ξέρεις ότι σε πάω. Αλλά αυτό το σούπερ υποτιμητικό όποτε γουστάρεις, ώχου μωρέ πάλι για Μπάρσα-ρεάλ μιλάτε μας τα πρήξατε κτλ (καλά εμένα με έχεις πει και άλλα πράματα, άστο αυτό), το βρίσκω πολύ προσβλητικό όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους υπόλοιπους που είναι σε αυτή την κουβέντα και είναι πάρα πολλοί. Τον δε σπίνο τον κακομοίρη τον έχεις τρομοκρατήσει, δες πόσο καιρό έχει να γράψει εδώ, όπως κι εγώ εξάλλου.

Offline Suicidal

• Βασικός
απιστευτος....  :14:

Offline petran4

• Αλλαγή
Απο που κι ως που παραμυθι?Οι πρωτοι διδαξαντες στις ντοπες ειναι οι γερμανοι.Μεχρι και γυναικες αθλητριες που γινονταν αντρες απ αυτα που περναν ειχαμε.(βλεπε Αν.Γερμανια κυριως)Και προσεξε δεν λεω οτι οι συγκεκριμενοι ηταν.αλλα το να εισαι υποψιασμενος και να χουν γνωση οι φυλακες δεν ειναι κακο.
« Last Edit: April 25, 2013, 12:56:01 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά πριν μπεί το πρώτο γκολ δεν σφύριξε και ένα μαρς πέναλτυ - χέρι, του Πικέ σε σουτάρα ενός γερμανού, αλλά λεπτομέρειες υποθέτω ε; το μόνο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ίσως ήταν το φάουλ στο 3ο γκολ με το screen.

γενικά ρε σείς προχθές την κατάπιε την Μπαρτσελόνα η Μπαγερν πως να το κάνουμε. όταν έχεις μέσα παικταράδες και κάνεις πρώτο σουτ στο 69 ε κάτι λέει για το πώς σε έπαιξε ο αντίπαλος. Αυτή τη στιγμή παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο η Μπαγερν τι να κάνουμε!

το πόσο ασχολήθηκαν με το διαιτητή φαίνεται πάντως και από τις δηλώσεις των παικτών της Μπάρτσελόνα μετά το ματς.

ωραίο ματς όμως! σφεντονάτοι όλοι!
« Last Edit: April 25, 2013, 13:25:13 by rabbitweed »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το μονο που με νοιαζει φετος ειναι να μη παει η γαμνιολα η ρεαλ τελικο, τιποτα αλλο. Για την φασιστοιστορια της και τη ζημια που εκανε στο ισπανικο ποδοσφαιρο, για τον special (ελληνιστι καθυστερημενο) που με το ζορι πρεπει να περναει αποψη οτι ειναι μαστερ στην προπονητικη, για το ερμαρφροδιτο γυφτοπορτογαλακι που γουσταρω να το βλεπω να μιξοκλαιει γιατι ειναι nevercoupen.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Οχι και σφαγη του Ηρωδη προχτες ρε catala ελεος.. βεβαια σιγουρα το λες με βαση τι θα λεγοτανε εαν οι φασεις ηταν αναποδα και υπερ Μπαρτσα που τοτε οντως ολοι ως δια μαγειας θα ανακαλυπτανε σκανδαλωδη διαιτησια υπερ των καταλανων.. μπορουσε να δωσει ενα πεναλτι στην Μπαγερν, μπορουσε να ακυρωσει το 3-0 για το σκριν(το 2-0 δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι οφσαιντ ειναι αρκετα οριακο) αλλα και παλι οπως ο ιδιος λες δυσκολα θα αλλαζαν πολλα στην τελικη εκβαση ενος αγωνα που η Μπαρτσελονα ηταν σαν να μην κατεβηκε.. τοσο κακη, ασυνδετη και ουσιαστικα χωρις ευκαιρια(στο 3-0 μονο θυμαμαι μια μεγαλη φαση που δυστυχως για την Μπαρτσα βρεθηκε εκει ο πιτσιρικας και απειρος στοπερ) εχω χρονια να την δω.

Για την Μπαγιερν συμφωνω μισητη ομαδα αλλα παραλληλα και απιστευτη ομαδαρα φετος.. ειδικα τον τελευταιο καιρο μοιραζει ταριφες αριστερα δεξια(μεχρι και 9 εβαλε στο Αμβουργο πριν κανα μηνα) Συνδιαζει απιστευτα την ατομικη τεχνικη με την ταχυτητα(πολλες φορες εξωπραγματικη ειδικα μετα απο τοσα παιχνιδια μεσα στην σεζον) και την δυναμη και το αποτελεσμα ειναι πραγματικα εντυπωσιακο. Βεβαια ειναι αποριας αξιo πως ο Ρομπεν των 200 σοβαρων τραυματισμων εχει γινει ξαφνικα πυραυλοκινητος και βγαζει 90λεπτο χαλαρα..

Οσον αφορα και το αλλο ματς εκει ειδαμε ισως τον καλυτερο σεντερ φορ στον κοσμο αυτην την εποχη.. αυτος ο Λεβαντοφσκι πραγματικα τα εχει ολα και κανει το θεμα γκολ να φαινεται τοσο απλο. Εξαιρετικη ομαδα και η Ντορτμουντ με απιστευτους αυτοματισμους και πολυ γρηγορο ρυθμο την ελιωσε την Ρεαλ(τι γατι ειναι αυτος  ο Μοντριτς ρε χααχαχα δωσανε και ενα τσουβαλι λεφτα)

Στο πιθανο ενδεχομενο Γερμανικου τελικου βεβαια δυσκολα θα τα καταφερει η Ντορτμουντ.. αμα το πανε στην δυναμη το ματς οι Βαυαροι βλεπω να τους σηκωνουν με φορεια τους Βεστφαλους.. αλλα ας μην προτρεχουμε.. νομιζω πως και οι 2 Ισπανικες θα τα δωσουν ολα για την ανατροπη.. προσωπικα ελπιδες λιγες δινω μονο στην Ρεαλ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Φιλος που βλεπαμε μαζι το ματς και μεγαλος φαν του ραδιοφωνου, ειπε πως τον λεβαντοφσκι τον προτειναν στον ΠΑΟΚ και καποιος τον απερριψε. Το λεει συνεχεια ο καμορας, αλλα δε θελει να δωσει το ονομα του 'καποιου'   ::)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
Στον βάζελο τον πρότεινε ο σαγώνιας, αλλά ο αντωνίου προτίμησε λάζαρο... :'(

Και για να μην ξεχνιόμαστε, 20ό κύριοι... Glory, glory!