Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή

northeagle_4

• Guest

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
north ?
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
άμα δεν έχεις τι να απαντήσεις σε ατράνταχτα επιχειρήματα....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
Δε σε γουστάρω άλλο μωρή ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΩ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;

Καλά περάσαμε τόσο καιρό, βγάλαμε γούστα, καλή ήσουν, δε λέω, αλλά τώρα σε βαρέθηκα.
Ό,τι είχα να πάρω από σένα το πήρα, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.
Όσο κι αν χτυπιέσαι, δεν σε γαμάω άλλο.

ΥΓ: Και για να το χωνέψεις επιτέλους, σου λέω ότι έχω ήδη καινούργια σχέση, με μια αγγλίδα.
Και μου υποσχέθηκε ότι αν την πάω βόλτα στο Λονδίνο το τελευταίο σ/κ του Μάη, θα πει σε όλους ότι είμαι
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΥΓ2: North, ο φίλος σου ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
γαύρος τις ευρώπης....

ps. north ο φίλος σου κάποτε έμπαινε και στο live αλλα πλέον ντρέπεται για την ομάδα του...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

apostolos

• Guest
Ντροπή για την Μπαρτσελώνα αυτό το κατάντημα, έχει αλλοιωθεί ξεκάθαρα ο χαρακτήρας της ομάδος

opws_mathame

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=n8GjkrrkLxQ (Embedding disabled, limit reached)
ακυρωθεν 2-0 στο 78.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Προς όσους ανακάλυψαν τη Ζανκτ Παουλί πριν μερικούς μήνες και μου φοράνε και το σήμα της (μη φάμε πέσιμο από κανονικούς ψαγμένους):

Εκεί εκεί στη Β εθνική ομάδα των ποζεράδων. 1-8 απ'την Μπάγερν ε; Μπούλους. Για να σας δω ρε, θα τη θυμάστε την ομάδα του χρόνου;

Στο γήπεδο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μπήκαν μέσα οι οπαδοί. Στην Ευρώπη όμως όλα γίνονται καλά και οι κλανιές μυρίζουν δυόσμο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Suicidal

• Βασικός
φρόνημα ! ! ! !
στα αρχιδια μου οι μοδάτοι και καλά θα κανουν να παρουν τους πούλους τους,
αλλα αυτα τα εκει στην Β΄κρατα τα για την πάρτη σου.  ;) Απιστευτες ατυχίες μετα το διπλό στην hsv
χάθηκαν ΤΟΣΟΙ βαθμοι στο τσαφ..... δεν πειραζει, που θα παει....

H Metz παει καρφί για Γ΄Εθνική !

ΑΝΤΕ μηπως σωθει η Γουλβς τουλαχιστον, μεγαλη νίκη στο Black Country Derby, αλάνι ο Fletcher 2 goal 1 assist.
Επιτελους πανω απο την ζωνη υποβιβασμου, πάμε για μαχες ζωης και θανατου μεσ΄την Sunderland και εντος με Blackburn.
(Γαμημένη Spurs πάει και με φέρνει X με την Blackpool και μάλιστα με ισοφάριση στο 89, ρε πούστη μου όλοι βαλτοί φέτος)

Καταραμένη χρονιά ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

DIMITRITCI

• Guest
κύριε eutheme εμείς την ΠΑΟΥΛΙ την γνωρίσαμε και την συμπαθήσαμε sthn  b κατηγορια και όχι sto champions le.

Offline Suicidal

• Βασικός
Και Β΄και Γ΄και παραλίγο και Δ΄ ,
παντος ο Euthemes μιλαει για τους νεοπαουλίστες, οχι για μας ψιλέ  ;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Euthemes

• Αλλαγή
αλλα αυτα τα εκει στην Β΄κρατα τα για την πάρτη σου.  ;) Απιστευτες ατυχίες μετα το διπλό στην hsv

Έχεις δίκαιο, ζητώ συγγνώμη και από το φίλο παραπάνω. Απλά μ' έχουν πρήξει για τη συγκεκριμένη ομάδα άνθρωποι που δεν ξέρουν τι μυρωδιά έχουν οι καντίνες έξω απ' τα γήπεδα. Άλλωστε, όσοι ήταν συνεπείς θα γράψουν στ' αρχίδια τους τον υποβιβασμό και θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την ομάδα που τους αρέσει.

Πούστη Άγιαξ, έχασες στην παράτα το κύπελλο, χάσε τώρα το πρωτάθλημα, χάσε και το ΤσουΛου. Έπρεπε να ξέρετε εσείς οι φίλαθλοί του ότι κολλητιλίκια με σκουλήκια φέρνουν ηττοπάθεια.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.inews.gr/10/blouzakia-sok-gia-to-cheizel.htm

Μπλουζάκια-σοκ για το Χέιζελ!

Οπαδική ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε σε κυκλοφορία on line σουβενίρς με σαφή αναφορά στην τραγωδία του Χέιζελ και κατηγορίες εις βάρος της Λίβερπουλ!
Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Daily Mail" η ιστοσελίδα Mancunia Merchandise πουλούσε διαδικτυακά φανέλες και σήματα που είχαν πάνω τους τα τρία αστέρια και το σλόγκαν "Χωρίς να σκοτώνουμε κανέναν".

Φυσικά, υπάρχει ξεκάθαρος υπαινιγμός στα τρία Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ στην τροπαιοθήκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1968, 1999, 2008) και στα άγρια επεισόδια πριν τον τελικό των Βρυξελλών του 1985 μεταξύ της Λίβερπουλ και της Γιουβέντους, που κατέληξε στο θάνατο 39 οπαδών της "κυρίας".

Η οργή των οπαδών της Λίβερπουλ δεν άργησε πάντως να ξεσπάσει, με αρκετούς να χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές της ιδέας "ασεβείς" και "εκμεταλλευτές νεκρών ανθρώπων".

Από το πρωί της Δευτέρας, τα περιβόλητα T-shirts "αφαιρέθηκαν" από το τμήμα αγορών της ιστοσελίδας, με εκπρόσωπό της πάντως να δηλώνει:

"Το σύνθημα δεν έχει να κάνει με τους νεκρούς οπαδούς της Γιουβέντους. Έχει να κάνει με τα τρία Ευρωπαϊκά τρόπαια που πήρε η ομάδα μας και αναφέρεται στην συμπεριφορά της Λίβερπουλ, η οποία αρνείται το ρόλο της στο Χέιζελ, όπως και τη συμπεριφορά των οπαδών της".

Offline Català

• Αλλαγή
Ας πει κάποιος στους καθυστερημένους της ρεάλ του μάντσεστερ ότι ακόμα κι αν η Λίβερπουλ "σκότωσε", εκείνο το κύπελλο το έχασε. Πιο σωστά, το έχασε για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Άρα, πάλι μαλακία είπαν. Οι γνωστές πουστιές (τις έχουν πάρει από τις αδερφές τους στην ισπανία), παίρνουν επιχείρημα υπέρ (τον λόγο που η Λίβερπουλ ΕΧΑΣΕ κύπελλο) και το παρουσιάζουν ως επιχείρημα κατά. Με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω.
Το αστεράκι-στρασάκι είναι μούρλια, ταμάμ με την ομάδα.

ΥΓ: Και μέχρι να βάλετε 4ο, υπομονή, γιατί αργούμε ακόμα.
Πολύ.
« Last Edit: May 09, 2011, 20:52:52 by Català »

Offline scouser4

• Αλλαγή

CLUB LARISA

• Guest
http://www.inews.gr/10/blouzakia-sok-gia-to-cheizel.htm

Για ποιά 4 ομιλείς Catala? Οι εφιάλτες τους, έχουν 5, εκ των οποίων το τελευταίο του '05, έμεινε τιμής ένεκεν στο Kop για πάντα

Spanκing the monkey alongside with bestiality for the tossers of Marketing

5 WITHOUT WANKING

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ας πει κάποιος στους καθυστερημένους της ρεάλ του μάντσεστερ ότι ακόμα κι αν η Λίβερπουλ "σκότωσε", εκείνο το κύπελλο το έχασε. Πιο σωστά, το έχασε για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

εγω συμπαθεια στη λιβερπουλ, και γενικότερα σε ξένες ομάδες, δεν έχω (αν εξαιρέσεις μια μικρή συμπάθεια στα "σφυριά" την γουεστ χαμ και τους παρτιζάνους. αλλά εκείνη τη τραγική μέρα επίσης κανένας δε θα ξεχάσει το μαλάκα που εχουν βαλει για προεδρο της ουεφα και κάθεται να μετράει πόσοι πυρσοί αναβουν σε καθε γηπεδο για να κοβει προστίματα, το ποσε έξαλα πανηγύρισε το μουφα πεναλτυ.
για το ίδιο το γεγονός είναι μια τεράστια κουβέντα που δε βγάζει πουθενά... παντως δε μπορείς να πιστώνεις μια τετοια τραγωδία στους οπαδούς της λιβεπλουλ και να βγαίνουν λάδι οι αθλιοι διοργανωτές.

Offline Català

• Αλλαγή
Ούτε εγώ είμαι Λίβερπουλ Σπαρτιάτη, Jordie είμαι, αν και μια μικρή συμπάθεια την έχω στη Λίβερπουλ, μάλλον επειδή είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ  8) και επειδή είναι από τις λίγες πολύ μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που δεν έχουν βρώμικη ιστορία, αντίθετα είναι και ριγμένοι από την απαγόρευση ουεφα-σιδηράς γαμιόλας.
Αλλά εκτός από αυτό που λες, που είναι το πιο σημαντικό, όχι και να βγαίνουν και να μιλάνε τα λιμά που δεν έχουν ούτε 15% οπαδούς στην πόλη τους και όποτε παίζουν πλημμυρίζουν οι γύρω motorways από τους κοκκινολαίμηδες που κλείνουν τις στάνες και κατεβαίνουν στον πολιτισμό. Που πριν τον Καντονά είχαν λιγότερους τίτλους από τα ζαχαρωτά  :D :D, που ήταν η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ που βγήκε κερδισμένη τελικά από τον 5ετή αποκλεισμό, που χίλια δυο...
Άσε μην τους αρχίσω, γιατί σαν τις αδερφές τους στην ισπανία, δεν θα τελειώνω αν τους πιάσω.

Club, μιλάω για τα 4 που ονειρεύονται να φτάσουν προσεχώς  :'( :'(

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αν και πιτσιρικάς θυμάμαι αρκετά πράγματα από την εποχή, τότε που η κρατική τηλεόραση έβαζε το αγγλικό ποδόσφαιρο στα σπίτια μας. Και για όσους δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια η αλήθεια είναι μία: Οι χαρτογιακάδες της ουεφα και λοιπά ευρωλιγούρια γνώριζαν πως μόνο αν απαγορευόταν σε αυτό το τρένο η ευρωπαϊκή συμμετοχή, μόνο τότε θα σταματούσε να φτάνει για πλάκα το Μάη στον τελικό και να σηκώνει το μαστραπά.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...