Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Eγώ ένα ξέρω, όσο η Μπάρτσα είχε ακόμα τη νοοτροπία του αποτυχημένου, και κάθε τόσο τσιμπούσε και κάνα πρωτάθλημα ή κάνα ευρωπαικούλι, ήταν η ομάδα η εναλλακτική, το καμάρι της Καταλονίας, η αντίσταση στο κατεστημένο και τον ισπανικό εθνοκεντρισμό, γενικά μόνο κοσμητικά επίθετα τη συνόδευαν και αποτελούσε τη συμπάθεια ολωνών.

Από την εποχή Ροναλντίνιο και μετά, και κυρίως από πρόπερσι, ξαφνικά μετατράπηκε αυτή σε κατεστημένο, ντοπαρισμένη, γεννετικά τροποποιημένη, πουστομάδα και δεν ξέρω γω τι άλλο. Μόλις δηλαδή κατέκτησε με τα @@ της και όχι με δάνεια δισεκατομμυρίων (που θα τα αποπληρώσουν οι Ισπανοί φορολογούμενοι για λογαριασμό της μαρέγκας) όσα της οφείλει η Ιστορία, την απένδυσαν από όλα αυτά που συμβολίζει νταηλίκι.

Τώρα με κάποιον που υποστηρίζει το πιο διαπλεκόμενο και στηριζόμενο από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς σωματείο δεν μπορώ να ανοίξω σοβαρό διάλογο. Πολλώ δε μάλλον όταν μου κάνει λόγο για το κασέ του Ρονάλντο...  :D :D :D :D Κάντε κάνα διάβημα στην φιφα και τον πλατινί που ΤΟΛΜΗΣΕ να δώσει το παράσημο στη μεγάλη Sheffield fc. Πιο τιποτένια ομάδα και πιο τιποτένιος κόσμος δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει ποτέ. Παρά τα όσα πήρατε όπως τα πήρατε, ακόμα και ο Αριστοτέλης Καλαμαριάς βαρύτερη φανέλα έχει.

Όταν μετακομίσει η Μπάρτσα στο νέο της γήπεδο το Μπερναμπέου τι θα το κάνετε, ιπτάμενο δίσκο;  :'( :'( :'( :'(

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ρε corrupt μαζί σου σε ότι λες αλλα καρκίνο στο συκώτι δεν παθαίνεις από τις σοκοφρέτες.. τι να κάνουμε δεν φταίω εγώ...

όσο για το ότι μετατράπηκε σε "πουστοομαδα" απλά δες τα τελευταία χρονια τις στο cl...
με το ζόρι να περάσει... θέλει δεν θέλει....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
Spinos γιατρός είσαι;
Ασχολήσου τώρα με τις τρύπες του πικέ, του ιμπραήμοβιτς και της σακίρα, γιατί σε 10 μέρες αρχίζει ο εφιάλτης και θα ασχολείσαι μόνο με τις δικές σου, που το νοέμβρη απέκτησαν διάμετρο (ή μήπως ακτίνα; )  5 πόντους  :-*

Τα επιχειρήματά σου είναι πράγματι ατράνταχτα και με πολλές αποδείξεις.  :gruebel:
« Last Edit: April 07, 2011, 16:56:04 by Català »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
πάλι γραφεις και δεν απαντάς σε tpt...  :-\ :-\ :-\
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
 :smack: :smack: :smack: :smack: :smack:

Δε βγάζω άκρη, επέστρεψε ο παλιός spinos, προ live, που τσακωνόμασταν στο forum.
Corrupt, ανάλαβέ τον σε παρακαλώ που είσαι νέος και έχεις αντοχές 
Spinos μόνο στο live για μένα  8)

ΥΓ: συνέχισε να προκαλείς έτσι και δεν τη γλιτώνεις, θα το περάσεις το μαρτύριο του copa del rey μαζί μου

northeagle_4

• Guest
Η συζητηση μεταξυ γκαλακτικος και νεο-γκαλακτικος θυμιζει εντονα γαυροβαζελο, .Βασικα θα ελεγα καμια διαφορα,ποιος ειναι λιγοτερο διεφθαρμενος,βρωμικος κ.ο.κ..............

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορω να καταλαβω πως αμφισβητειται η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων..Με 7 απο τους 11 βασικους της παικτες απο τα τσικο της!!
Μοναδικο φαινομενο,εξωγηινη ομαδα
Να μην θυμησω σε καποιους πως αποκλειστηκε περυσι με το γκολ οφσαιντ της ιντερ,και φυσικα στον επαναληπτικο το γνωστο πουλμαν του μουρινιο μπροστα απο την εστια(μαγκια του,αλλα ισως και ενα δειγμα οτι αυτην την ομαδα μονο ετσι εχεις πιθανοτητα να την αποκλεισεις)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline spinos_4

• Αλλαγή
θυμήσου πως απέκλεισε την chelsea επί μουρίνιο πως φέτος την arsenal...
άμα είναι καλύτερη μπορεί να το δείχνει στο γήπεδο χωρίς την βοήθεια κανενός...
εμείς φέτος είμαστε καινούργια ομάδα δουλεμένη πρώτη φορα μετά από χρονια από προπονητή λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα... και να χάνουμε από κάτι sporting και κάτι παγκράτι...

north χρειάζομαι την στήριξη σου στην κόντρα που έχω με καταλά...

ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει καταλά... ντοπάρονται στην βάρκα..?? χαϊδεύονται..?? τι γίνετε τελικά...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Βρε στο γηπεδο μια χαρα το δειχνει..
Πως απεκλεισε δηλαδη την αρσεναλ?Οσο μαλακας ηταν ο κραουτς προχθες που αποβληθηκε δικαια,αλλο τοσο ηταν και ο βαν περσι..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ok katz άμα το κάνουνε ποτε αυτό στον ΠΑΟΚ δεν θα φωνάξεις δηλαδή...
να δόσεις κάρτα επειδή δεν άκουσε ένας ποδοσφαιριστής το σφύριγμα σε ένα offside μετά από goal που πέτυχε η ομάδα τους...
όλα τυχαία είναι και πρόπερσι με την chelsea πάλι τυχαίο...

έγραψα και παραπάνω ντοπαρισμένοι ομάδα δύσκολα κερδίζετε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Θα φωναξω εννοειται αλλα ηταν και ψιλοτρομπας ο βαν περσι που προκαλουσε σε ολο το ματς(εδωσε και αγκωνια αν θυμαμαι καλα)
Οσο για το ντοπαρισμενη,διαφωνω οτι παιρνουν κατι περισσοτερο απο αλλες ομαδες..
Αλλωστε δεν νομιζω οτι βλεπω διαφορα στα τρεξιματα με αλλες ομαδες,οι τυποι ειναι μαγοι της μπαλας σε οποια θεση κι αν δεις,και γι αυτο φαινεται η χαωδης αποσταση με οποιαδηποτε αλλη ομαδα..
Απο πικε και ντανι αλβες μεχρι μεσσι και βιγια ολοι ειναι ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ!

ΥΓ.Δεν ειμαι μπαρτσα ουτε υποστηριζω καποια ομαδα στο εξωτερικο..Απλα δεν νομιζω να ξαναδω τετοια διαστημικη μπαλα ξανα απο ομαδα οσο θα ζω οποτε και χαιρομαι οσο περισσοτερο την παρακολουθω
ΠΑΟΚ G4Α

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έγραψα και παραπάνω για τον abidal...
δεν νομίζω να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό σε μια ομάδα..
πιστεύω ότι η βάρκα θα έχει την πορεία τις σεβίλης όχι σε αυτόν τον βαθμό γιατί δεν είναι τα ίδια μεγέθη αλλα θα πέσει λίγο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Που το ξερεις οτι ηταν απο ντοπα του αμπινταλ?
Αυτη η καταραμενη αρρωστια δεν κανει διακρισεις σε νεους γερους χοντρους λεπτους αθλητες πρεζακια καπνιστες μη καπνιστες
Ασχετα αν υπαρχουν μεγαλυτερα ποσοστα σε καθε ομαδα,χτυπαει αδιακριτως(δυστυχως)

Οσο για την σεβιλλη διαφωνω καθως εδω και 3-4 χρονια η μπαρτσα ειναι η κορυφαια ομαδα του πλανητη..Καποια στιγμη θα πεσει λογικο ειναι,ειδικα αν μεγαλωσει λιγο ακομα ο υπερτατος τσαβι
ΠΑΟΚ G4Α

Offline spinos_4

• Αλλαγή
καρκίνο στο συκώτι παθαίνουν οι αθλητές από ντόπα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline corrupt

• Αλλαγή
Έστω και ναι, οι παίχτες της Μπάρστα είναι όλοι τίγκα στο φάρμακο.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι της Ρεάλ δεν είναι;

Και μην κολλάς σε αυτούς τους δυο, το ίδιο (λογικά) θα ισχύει και για την τσέλσκι, τη μαν γιου, την ίντερ κλπ. κλπ.
Μήπως δλδ ο κριστιάνο είναι καθαρός, που σε ένα χρόνο μέσα έγινε από Ρομπερτ Σμιθ(στα πολύ νιάτα του) - Μάικ Τάισον;  :'( :'( :'(

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Πιό έυκολα θα βρέιτε γωνία στο 10ρικο παρά καθαρό παίχτη στην Ισπανία..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
τα νόμιμα φιλε μου corrupt τα νόμιμα....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Jordan-4

• Guest
ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΕΞΡΟΤΕΡΙΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΚΑΤΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΗ   ΠΑΟΚ ΑΜΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ EKSOOOOOOOOO
« Last Edit: April 08, 2011, 02:31:53 by Capricorn »

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
δεν γνωριζω αν υπαρχουν ατομα που συμπαθουν και υποστηριζουν τοτεναμ εδω μεσα αλλα αν υπαρχουν, κουραγιο παιδια,υπαρχει ελπιδα... http://www.sport-fm.gr/article/469852?utm_medium=feed&utm_source=yahoo&utm_campaign=yahoo_rss
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Suicidal

• Βασικός
θελω κι εγω απο το stuff σου αδερφέ  :D
που κολλάει η Γ' Αυστραλίας με την Τότεναμ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo