Nomizw oti oloi ligo polu exoume tis sumpatheies mas kai vevaia tis antipatheies sto ekswteriko apo tis diafores podosfairikes omades pou uparxoun.
Pame loipon.
Servia: Ti na syzhtame PARTIZAN kai ta muala sta kagela kai oso th goustarw, allo toso kai perissotero sixainomai auth thn omadoula me ta geloia ayta xrwmata pou oute to onoma ths de thelw na grapsw edw....
Tourkia: Megalh mou sumpatheia h Besictas kai idiaitera antipathhs h Galata. Exw paei sthn Polh kai perasa apo to Inonou pou einai ghpedara kai vrisketai sto kentro ths Polhs kai dipla sta Panepisthmia. Ths Galata einai eksw ston perifereiako kai einai h omada pou uposthrizoun oloi kai xwris na kseroun giati, kati se gay fernei. H Fener pantelws adiaforh.
Italia: INTER paidia syggnwmh alla den yparxei tipote allo ekei. Respect sto giganta Moratti thn proedrara pou paroti pamploutos stelnei vohtheia akomh kai stous zapatistas sto Mexico. Ahdiazw me th Juventus kai thn oikogeneia Anieli. Oi gauroi ths Italias, ta perissotera prwtathlhmata, exoun opadous se olh thn Italia kai oxi sto Torino kai throumenwn twn analogiwn panta, loosers kai complexares sthn Eurwph. Gia na mh milhsoume gia diaithsia ti exoun kanei...Me th Milan den asxoloumai, dioti genika den thewrw sovarous antipalous, omades pou estw kai mia fora exoun upovivastei. Anhkoun se allh kathgoria. Osa eyrwpaika kai na parete, oti kai na kanete emeis den pesame pote kai to derby d'italia einai ena (Inter-Juve) kai dystyxws den eiste kalesmenoi se ayto.
Ispania: Ekei gia olous to dilhmma einai ena kai to kserete oloi. Fysika Barca xronia twra, an kai teleytaia megalh sympatheia kai uposthriksh sth La Corunia kathara logw podosfairou kai styl (paiktes asxhmoi,diestrammenos proponhths, trela apotelesmata). Adiaforia kai mikrh antipatheia gia Valencia xwris na exw kapoio logo.Etsi. Gia th Real de thelw na milhsw katholou tha vgalw pollh xolh.
Agglia: Ekei eimai West Hamara kai malista fanatikos. Deyterh megalh sympatheia Everton. Seri 60 xronia sthn prwth ethnikh akatarripto rekor. Ahdiazw me: Liverpool, Man U, Man City, Totehnam. H seira den einai tyxaia. Genika paw tis Londrezikes omades (ektos apo auth pou anaferw prin) akomh kai tis Arsenal kai Chelsea kai sevomai aperiorista th Nots County thn prwth omada pou idrythhke ston planhth!!!!
Brasil: Eimai Gremio kai antipathw fovera tous gayrous ths brazilias Korinthians. Aytoi einai oi tsoukalades tou Sao Paolo. Epishs polla prwatathlhmata exoun parei, thewroun oti to kathe prwtathlhma tous anhkei, einai allazones kai dustuxws para polloi kai kafroi. Sto derby tou Rio kathara me Vasco kai oxi me Flamengo. Antipathw th Santos logw Giovanni kai Pele.
Argentina: Kai ekei oi epiloges einai duo. Kai vevaia logw Diego kai tango, eimai Boca. Den nomizw na xreiazetai ki allos logos an kai den poluasxoloumai toso me to prwtathlhma ayto.
Ayta. Se alles xwres den uparxei gia mena toso endiaferon.