Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 58887 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

midenistis

• Guest
Ισπανία.. Real
Ιταλία.. Juventus
Αγγλία.. Manchester γούσταρα από μικρός, για τον Scholes

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Το φανατικά πάει μόνο για την Τότεναμ, και για καμία άλλη ομάδα (πλην του ΠΑΟΚ φυσικά).

Η κόντρα που είχε δημιουργηθεί στα 80's μεταξύ οπαδών του Αμβούργου και της Pauli, και που ορισμένες φορές είχε βίαη εξέλιξη, προκλήθηκε από τη δραστηριοποίηση στους κόλπους των οργανωμένων του Αμβούργου μιας αρκετά μεγάλης ομάδας εθνικιστών νεοναζί. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι οργανωμένοι οπαδοί του Αμβούργου απομόνωσαν και εν συνεχεία απομάκρυναν τα εθνίκια από τις γραμμές τους, με αποτέλεσμα η αντιπαλότητα να φθαρεί σταδιακά. Εξάλλου σαν πόλη, το Αμβούργο, είναι κάθε άλλο παρά φιλική σε τέτοιου είδους εθνικιστικά φαινόμενα. Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων αναλώνεται πλέον σε θ'εματα παραδοσιακά (π.χ. ποιά είναι η "αυθεντική" αντιπροσωπευτική ομάδα της πόλης κλπ.). Σκηνικά φαντάζομαι ακόμα θα γίνονται, όπως και σε όλη τη Γερμανία, αποχρωματισμένα όμως ιδεολογικά. Έκτοτε, όποτε επιχειρήθηκε να αναρτηθεί κάποιο ναζιστικό σύμβολο ή να ακουστεί κάποιος εθνικιστικός ύμνος στην Αρένα του Αμβούργου... :b348:

Και προς αποφυγήν περαιτέρω παρεξηγήσεων, είμαι Λάτσιο για ποικίλους λόγους, όχι επειδή ταυτίζομαι ιδεολογικά με τους ακροδεξιούς οπαδούς   της. Εξάλλου, είναι νομοτελειακά αδύνατον η πλειονότητα των φίλων μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, με μεγάλη λαική απήχηση, να είναι της ίδιας ακριβώς ιδεολογικής άποψης.

Δεν χρειάζεται να απολογείσαι αδερφέ εισαι Laziali και ΜΑΓΚΙΑ  σου.Δηλαδή είναι κατακριτέοι μόνο οι ακροδεξιοί της LAZIO ενώ οι ακροαριστεροί της St.Αnarcili είναι οκ?Αναρχικά συνθήματα και σύμβολα είναι οκ δηλαδή?Για να συνερχόμεθα λίγο.Οι αστυνόμοι συνειδήσεως αλλού.KΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ.KOYMANTO O KAΘΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΣ

LAZIO IRREDICUBILI

zan

• Guest
Μισω την Μπαγερν Μοναχου..  :daxtylo:
Δεν γουσταρω την Μαντσεστερ Γουν.  :daxtylo:
Αδιαφορω τελειως για Ρεαλ Μ. & Μπαρτσελονα ::)

Ειμαι φανατικος  ΣΑΛΚΕ   :spray: :spray:
Ειμαι φιλος της Τοτεναμ απο μικρος λογω Λινεκερ  :prosk:
Συμπαθω Βαλενθια :lalalalala:

Offline sabbath

• Αλλαγή
αντιπαθουσα τη λατσιο...ενταξει ομαδα που οι οπαδοι της κραζουν τους εγχρωμους αθλητες,υπαρχουν παικτες της που δεν δινουν το χερι τους στους συμπαικτες τους αν ειναι εγχρωμοι,τι να πεις....
αλλα την μισησα οταν στο ματς με το γαυρο σηκωσαν το πανο για τη μακεδονια εναντιον της ελληνικοτητας της...μακαρι να διαλυθει αυτη η ομαδα....

συμπαθω τη μπαρτσα και τη μιλαν.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

mitsos_g4

• Guest
sabbath..s'euxaristw pou m'evgales apo ton kopo...
ta idia ithela na grapsw..

an kai gia tis sumpathies sou den trelenomai..
Inter upostirizw apo ekswteriko gnk..

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
___corrupt
Λοιπον καταρχας απλα είπα την αποψη μου.
Δεν θα κατσω να μαλωσω ουτε να το παιξω εξυπνος για κάτι.
Πολυ πιθανο να εχω κανει λαθος.
Οσοι μενουν μονιμα Αγγλια θα ξερουν παραπανω απο μενα εννοειται.
έχεις ολότελα εσφαλμένη αντίληψη για την περιοχή του Τότεναμ,
Πολυ πιθανό.
Φυσικα δεν μενω λονδινο.
Τις περιοχες του τοτεναμ δεν τις ξερω καλά.
Απλά εχω περασει (ελαχιστα ειναι η αληθεια στα βορεια του λονδινου) και σχηματισα αυτην την αποψη.
Εχω παρακολουθησει αγωνα σε chelsea και τοτεναμ.

Από κει και πέρα, αν δεν γουστάρεις την ομάδα για χ,ψ, δικούς σου προσωπικούς λόγους γούστο σου καπέλο σου, απλά μην γράφεις ανακρίβειες και μην προσπαθείς να παραπλανείς τον κόσμο με τις αναλήθειές σου. Αυτά.
ΣΙγα μην θελω να παραπλανησω κοσμο.Ειναι δυνατον? Δεν με ενδιαφερει τοσο να ασχολουμε οπαδικα με αλλες ομάδες εκτος ΠΑΟΚ.
Νομιζω πως αμα εγραφα για τον ΠΑΟΚ δεν θα θιγοσουν τοσο.

Ετσι οπως υποστηριζω ΠΑΟΚ δεν μπορω να δω αλλη ομαδα γιατι απλά δεν "ζώ" αλλες ομάδες.
Πως γινεται να θιγεστε τοσο πολυ για τις αγαπημενες σας ομάδες του εξωτερικου.
και εγω υποστηριζω ομαδες απο εξωτερικο αλλα και να τις εθιγαν δεν τρεχει τπτ. Ας μεινουμε στο χαβαλε.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ε ναι ρε παιδια χαβαλε κανουμε θα παρεξηγηθουμε κιολας για τις ομαδες που υποστηριζουμε στο εξωτερικο ελεος...
αλλα πια Τοτεναμ αδερφε corrupt...δεν υπαρχετε απλα... ;D ;D το νησι μια ομαδα εχει ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ξεκινησαμε και με χ στο θεατρο του μαρκετινγκ και παμε για δυνατη χρονια...

MetroStar

• Guest
Αντε ρε κουλτουριαρηδες όλοι. Απο αγγλια ειμαι αυτο απο Ισπανια το αλλο. ΠΑΟΚ ΡΕ.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ συμπαθώ αρκετές ομάδες του εξωτερικού και τον Πανσερραικό από Ελλάδα λόγω καταγωγής.
Αν θα έπρεπε να διαλέξω μια ομάδα όμως από αυτές που ανέφερε ο αδεφός που άνοιξε το τόπικ, αυτή θα ήταν η Μπεσίκτας. Πρόσφατα απέκτησα και φανέλα της που είναι γαμάτη!
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tool4a

• Αλλαγή
Εντάξει με τις ξένες ομάδες δεν μπορώ να πωρωθώ ούτε στο ελάχιστο,για να μην πω οτι αδιαφορώ κιόλας.Πάντως συμπαθώ ιδιαιτέρος την st pauli και
την besictas.forza carsi!
BIZIM PAOK
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Egw simpathw ti Lazio kai th PSG!
Liberte pour les boys!
Niente incontri....Solo scontri

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Τροχαιο πουλμαν των οπαδων τησ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.Δυο νεκροι αρκετοι τραυματιεσ. .r.i.p. .Ασ βαλει το λινκ καποιοσ,στο κοντρα το διαβασα.

LFPADRAM

• Guest
Åíá ðïýëìáí ðïõ ìåôÝöåñå ößëïõò ôçò ÃéïõâÝíôïõò óôï Ôïñßíï ãéá ôçí áíáìÝôñçóç ôçò 3çò áãùíéóôéêÞò ôïõ 8ïõ ïìßëïõ ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëéãê ìå áíôßðáëï ôç ÑåÜë Ìáäñßôçò ðñïóÝêñïõóå óå êôßñéï ìå óõíÝðåéá íá óêïôùèåß ï ïäçãüò êáé Ýíá áêüìç Üôïìï (ôï ïðïßï äåí Ý÷åé áíáãíùñéóôåß ìÝ÷ñé óôéãìÞò). Óôï ðïýëìáí åðÝâáéíáí 21 ìÝëç ôïõ óõíäÝóìïõ ôùí "ìðéáíêïíÝñé" ôçò åëâåôéêÞò ðüëçò ÍïóáôÝë.
Óýìöùíá ìå ôéò ðñþôåò åíäåßîåéò, ôá ß÷íç áðü åëáóôéêÜ ðïõ åíôïðßóôçêáí óôï äñüìï áöÞíïõí íá åííïçèåß üôé õðÞñîå ðñüâëçìá óôá öñÝíá êáé ãé’ áõôü ï 81÷ñïíïò ïäçãüò (ï ïðïßïò áí êáé óõíôáîéïý÷ïò áíáëÜìâáíå ðåñéóôáóéáêÜ ïñéóìÝíá ôáîßäéá) Ý÷áóå ôïí Ýëåã÷ï ôïõ ï÷Þìáôïò êáé ìÜëéóôá ëßãï Ýëåéøå íá óõãêñïõóôåß ìå äéåñ÷üìåíï ó÷ïëéêü.

Ç ÃéïõâÝíôïõò åîÝäùóå áíáêïßíùóç ãéá ôï èëéâåñü ãåãïíüò, óôï ïðïßï åîÝöñáóå ôï èñÞíï ôçò ãéá ôï ÷áìü ôùí öéëÜèëùí êáé ôç óõìðáñÜóôáóç óôéò ïéêïãÝíåéÝò ôïõò.

81 ÷ñïíïò ïäçãïò???????????
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Juventus/216921.html

Offline Suicidal

• Βασικός
Χτες απογευμα η ασφαλτος δυστυχως ξαναβαφτικε με αιμα.....

Λεωφορειο που μετεφερε οπαδους του «Juventus Club Neuchâtel» της Ελβετιας
στο Τορινο για το ματς κοντρα στην Ρεαλ, εχασε τον ελεγχο σε δυσκολο σημειο κοντα
στην πολη Αοστα, στο χωριο Etroubles, βγηκε απο την στροφη της εθνικης οδου,
και καρφοθικε σε μνημειο της πλατιας του χωριου αφου εξισε πρωτα κι ενα κτηριο.

Συμφωνα με το http://www.blick.ch/news/schweiz/bus-mit-juve-fans-horror-unfall-103326
ο οδηγος ηταν 81 ΧΡΟΝΩΝ  :o , και πηγαινε με λιγα λογια γαμιοντας και πλακωμενος !

Υπαρχουν μαρτυριες που λενε οτι του φωναζαν να κοψει ταχυτητα, αλλα ηταν πια αργα!

Νεκροι οπως τουλαχιστον λεει αυτο το σαιτ ειναι ο οδηγος κι ενας 55χρονος που ταξιδευε μαζι
με τον γιο του. Υπαρχουν 30 τραυματιες , οι ποιο πολλοι σοβαρα!

RIP,
και ταχυα αναρωση στους τραυματιες, ας ηταν το τελευταια δυστυχημα ! ! !

EDIT: με προλαβατε....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=post;topic=8666.180;num_replies=183

Ç ÂÝñíôåñ ÂñÝìçò áðáãüñåõóå ôçí åßóïäï óå áêñïäåîéïýò
ÃÅÑÌÁÍÉÁ, ÄÉÅÈÍÅÓ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏ

Ôçí áðáãüñåõóç åéóüäïõ óôï ãÞðåäü ôçò óå ïêôþ Üôïìá åðÝâáëëå ç äéïßêçóç ôçò ÂÝñíôåñ ÂñÝìçò, ìå áöïñìÞ ôçí áðüðåéñÜ ôïõò íá îåôõëßîïõí ðáíü ìå ðïëéôéêü ðåñéå÷üìåíï óôç äéÜñêåéá ôïõ áãþíá ðñùôáèëÞìáôïò ìå ôç Ìðü÷ïõì. “Äåí èÝëïõìå ôÝôïéá Üôïìá óôï ãÞðåäï. Ôï èÝìá ìáò áðáó÷ïëåß óïâáñÜ êáé èá êÜíïõìå üôé ðåñíÜåé áðü ôï ÷Ýñé ìáò ãéá í´ áðïôñÝøïõìå ðáñüìïéá ðåñéóôáôéêÜ”, áíáöÝñåé ìåôáîý Üëëùí ç áíáêïßíùóç ðïõ åîÝäùóå ôï äéïéêçôéêü óõìâïýëéï ôçò ÂÝñíôåñ.
Áñêåôïß ïðáäïß ôÝèçêáí õðü åðéôÞñçóç, ìåôÜ ôçí ðñïóðÜèåéá êÜðïéùí öéëÜèëùí íá ôïõò óôáìáôÞóïõí åíþ åðé÷åéñïýóáí í´ áíáñôÞóïõí íáæéóôéêÞ óçìáßá êé Ýíá ðáíü ðïõ ðåñéåß÷å óýíèçìá áêñïäåîéþí öñïíçìÜôùí óôç äéÜñêåéá ôïõ áãþíá ôïõ ÓáââÜôïõ ìå ôç Ìðü÷ïõì.
Ï ðñüåäñïò ôçò ãåñìáíéêÞò ïìïóðïíäßáò ðïäïóöáßñïõ, ÔÝï ÆâáíôóÜéãêåñ åðáßíåóå ôïõò ïðáäïýò ðïõ óôáìÜôçóáí ôïõò áêñïäåîéïýò, êáèþò êáé ôï äéïéêçôéêü óõìâïýëéï ôçò ÂÝñíôåñ ÂñÝìçò.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Να σημειώσω ότι στη Γερμανία τα ναζιστικά σύμβολα απαγορεύονται από το σύνταγμα της χώρας. Δεν είναι απλά ένας νόμος που τα απαγορεύει. Έχουν κι ένα ματοβαμμένο παρελθόν, όσο να πεις...

Offline Suicidal

• Βασικός
(...)Δεν έχω συναντήσει έως τώρα τόσο εντυπωσιακούς φιλάθλους, θα μπορούσα να τους συγκρίνω με τους φιλάθλους της Κόλο-Κόλο στη Χιλή(...)

E μη μου το χαλάς τώρα ρε Pablo  :D :D :D :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Passenger-4

• Guest
Άρα γουστάρει οπαδούς του κόλου????    ;D ;D ;D

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
xaxaaxxaaxaxaxaaxaxxaxaaxaxaxax
μου έφτιαξες το κέφι πρωι πρωι αδερφέ.Άντε καλημέρα!

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
(...)Δεν έχω συναντήσει έως τώρα τόσο εντυπωσιακούς φιλάθλους, θα μπορούσα να τους συγκρίνω με τους φιλάθλους της Κόλο-Κόλο στη Χιλή(...)

E μη μου το χαλάς τώρα ρε Pablo  :D :D :D :D

Για να μαθαινουν ορισμενοι ποιος ειναι το αφεντικο στη Χιλη!!!
El Eterno Campeón!!!
Δεν υπαρχουν οι ''φοιτητες'' λεμε!
Niente incontri....Solo scontri