Eγώ ένα ξέρω, όσο η Μπάρτσα είχε ακόμα τη νοοτροπία του αποτυχημένου, και κάθε τόσο τσιμπούσε και κάνα πρωτάθλημα ή κάνα ευρωπαικούλι, ήταν η ομάδα η εναλλακτική, το καμάρι της Καταλονίας, η αντίσταση στο κατεστημένο και τον ισπανικό εθνοκεντρισμό, γενικά μόνο κοσμητικά επίθετα τη συνόδευαν και αποτελούσε τη συμπάθεια ολωνών.
Από την εποχή Ροναλντίνιο και μετά, και κυρίως από πρόπερσι, ξαφνικά μετατράπηκε αυτή σε κατεστημένο, ντοπαρισμένη, γεννετικά τροποποιημένη, πουστομάδα και δεν ξέρω γω τι άλλο. Μόλις δηλαδή κατέκτησε με τα @@ της και όχι με δάνεια δισεκατομμυρίων (που θα τα αποπληρώσουν οι Ισπανοί φορολογούμενοι για λογαριασμό της μαρέγκας) όσα της οφείλει η Ιστορία, την απένδυσαν από όλα αυτά που συμβολίζει νταηλίκι.
Τώρα με κάποιον που υποστηρίζει το πιο διαπλεκόμενο και στηριζόμενο από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς σωματείο δεν μπορώ να ανοίξω σοβαρό διάλογο. Πολλώ δε μάλλον όταν μου κάνει λόγο για το κασέ του Ρονάλντο...

Κάντε κάνα διάβημα στην φιφα και τον πλατινί που ΤΟΛΜΗΣΕ να δώσει το παράσημο στη μεγάλη Sheffield fc. Πιο τιποτένια ομάδα και πιο τιποτένιος κόσμος δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει ποτέ. Παρά τα όσα πήρατε όπως τα πήρατε, ακόμα και ο Αριστοτέλης Καλαμαριάς βαρύτερη φανέλα έχει.
Όταν μετακομίσει η Μπάρτσα στο νέο της γήπεδο το Μπερναμπέου τι θα το κάνετε, ιπτάμενο δίσκο;