Μίσος; Την ίδια ερώτηση έχω ρε φίλε κι εγώ. Αλλά το θέμα δεν είναι για τις ομάδες, άλλο είναι το βασικό.
Το να μη συμπαθείς μια ομάδα πάει κι έρχεται. Το να ξερνάς όταν την πιάνεις στο στόμα σου, αντί να μιλάς, κι αυτό πάει κι έρχεται. Αλλά το να πετιέσαι εδώ και χρόνια και να μας λες ότι στα πρήξαμε όταν πάμε να μιλήσουμε για Μπάρσα-Ρεάλ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, και να μην μπορούμε να μιλήσουμε, όχι αυτό δεν το βρίσκω ούτε σωστό ούτε όμορφο. Και το κάνεις συνέχεια. Εσύ προφανώς έχεις το δικαίωμα να μας ποστάρεις για τους σιχαμένους τους αργεντίνους (είναι πιο ψαγμένο βέβαια αυτό) και που ενδιαφέρουν μάλλον μόνο εσένα εδώ μέσα.
Για κοράκι δε μίλησα ποτέ και θα έχετε προσέξει ότι σπάνια μιλάω και για τον ΠΑΟΚ για κοράκι. Δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια αντιπαράθεση, γιατί εσένα κι αν σε τυφλώνει το μίσος. Αλλά με ρωτάς γιατί αντιδρώ έτσι. Βγήκες πέρσυ να μας πεις για ουέφα και σιχαμένη Μπαρτσελόνα κτλ για τα δύο πέναλτυ με μίλαν που στην τελική με το γράμμα του κανονισμού ήταν κιόλας, όταν δεν μας είχαν δώσει 2-3 πέναλτυ στο πρώτο ματς στο μιλάνο, εκεί όλα καλά. Φυσικά στη Μπαρσελόνα δε μιλάνε για κοράκι, χούι από την εποχή γκουαρντιόλα. Τον ρωτούσαν τι έχετε να πείτε για το πέναλτυ (πέρσυ στην ισπανία που έγιναν όργια, πάλι κανείς δεν είδε τίποτα), ο Πεπ απαντούσε ότι τόσος κόσμος είναι άνεργος κι εμείς ασχολούμαστε με ένα πέναλτυ. Φέτος 2 καθαρά πέναλτυ και αβαβά γκολ δικό τους στο μιλάνο, κουβέντα από τους φωστήρες. Γκολ οφσάιντ η παρί, ούτε εκεί σας έπιασε καμιά ευαισθησία. Πάλι δεν κλαψουρίσαμε βέβαια, αυτά άλλοι τα κάνουν στην ισπανία. Τώρα προχτές έχει γίνει η σφαγή του ηρώδη (ασχέτως ξαναλέω που δεν υπήρχε Μπάρσα στο γήπεδο, τώρα και εδώ και καιρό), τα σπόρια όλα δικά τους και το κλωτσίδι αβέρτα και ατιμώρητο, αλλά τώρα βγαίνεις να την υπερασπιστείς κι από πάνω και ανακαλύπτεις και 349 πέναλτυ (μόνο το ένα υπάρχει του πικέ από τα δύο, το τρίτο μάλλον το διάβασες στα γερμανικά μμε). Μάλλον την αδίκησε κιόλας τη Μπάγερν το κοράκι προχτές.
Αυτά και χωρίς ίχνος προσωπικού, ξέρεις ότι σε πάω. Αλλά αυτό το σούπερ υποτιμητικό όποτε γουστάρεις, ώχου μωρέ πάλι για Μπάρσα-ρεάλ μιλάτε μας τα πρήξατε κτλ (καλά εμένα με έχεις πει και άλλα πράματα, άστο αυτό), το βρίσκω πολύ προσβλητικό όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους υπόλοιπους που είναι σε αυτή την κουβέντα και είναι πάρα πολλοί. Τον δε σπίνο τον κακομοίρη τον έχεις τρομοκρατήσει, δες πόσο καιρό έχει να γράψει εδώ, όπως κι εγώ εξάλλου.