Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 58867 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
στα λογια μου ερχεσαι

Ακριβως τα ιδια λενε και οι γαυροι,οταν εγινα εγω πουστης ο κοκκινη πουτανα ηταν στα πετρινα του χρονια,οταν καταλαβα οτι ειμαι αδερφη δεν κερδιζαμε ουτε τον αθηναικο μπλα μπλα μπλα

μια 5ετια και το λενε πετρινα χρονια,τα δικα μας πρεπει να ειναι απο τιτανιο.
φίλε, δεν έζησα την προηγούμενη μεγάλη ομάδα...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Ρε φιλε οκ απλα εχω δεκα φιλους οι μισοι ειναι μαν γιου και οι αλλοι μισοι λιβερπουλ και αν τους πεις πως γινεται να εισαι με τον ολυμπιακο της αγγλιας εντελως συμπτωματικα ολοι σου απαντουν οτι δεν εγιναν στα ευκολα αλλα στα "δυσκολα" (λεμε τωρα δυσκολα)..γιατι δεν γινατε φουλαμ ξερω εγω η κουνις παρκ ρειτζερς τετοια συμπτωση ρε παιδι μου
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Καλά. Μη σκας.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
screw νομίζω ότι σωστός είναι ο προβληματισμός σου, αλλά στην πορεία κάπου το μπερδεύεις και χάνεται. Γνώμη μου. Γιατί στην τελική τείνεις να εξομοιώσεις (έστω έμμεσα) τον ΠΑΟΚ με τη φούλαμ και την ΚΠΡ. Τι εννοώ: Τι μπορεί να σου εμπνεύσει μια φούλαμ για να είσαι φούλαμ; Αν είναι απλώς η λογική ότι από αντίδραση στο ρεύμα εγώ θα υποστηρίζω φούλαμ, τότε θα ήμασταν λιβαδειά ή πανθρακας στην ελλάδα και όχι ΠΑΟΚ, αφού και ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ρεύμα και απήχηση. Για να ταυτιστείς με μια ομάδα πρέπει κάτι να σου εμπνεύσει: Θες η μπάλα που βλέπεις στο χόρτο, θες η ιστορία και η καταπίεση που έζησε σαν ομάδα, θες ο δυναμικός λαός σου, θες οι καταβολές της ομάδας σου, θες κάτι που δε σκέφτομαι τώρα... Και προσωπικά διαφωνώ με τη λογική ότι όσες ομάδες άφησαν εποχή στο ποδόσφαιρο βαφτίζονται αυτόματα και γαύροι. Υπήρξαν σίγουρα και υπάρχουν και σήμερα αρκετοί γαύροι, αλλά γιατί όλοι στο ίδιο τσουβάλι; Και για να μη μιλήσω για την ομάδα μου, ας πάρουμε το τωρινό παράδειγμα της μπαρτσελόνα: Γιατί γαύρος η μπαρτσελόνα; Γαύρος είναι πολύ βαριά κουβέντα. Θυμάται κανείς τι έζησε η μπαρτσελόνα στο πέρασμα του χρόνου; Εγώ στα 36 μου σήμερα, μπορώ να θυμάμαι ο ίδιος πολλές χρονιές (για να μην πάμε σε εποχές φράνκο που δε ζήσαμε) που η μπαρτσελόνα ήταν ο ΠΑΟΚ της ισπανίας. Τα τελευταία χρόνια, που έφτιαξε αυτήν την ομάδα και που σαρώνει τους τίτλους, βαφτίστηκε αυτόματα γαύρος, η εύκολη λύση. Ναι, υπήρξαν παιχνίδια που σπρώχθηκε, με αποκορύφωμα το μάτς με την τσέλσι μέσα στο λονδίνο, σιγουρα και άλλα. Υπήρξαν όμως και ματς που δε σφυρίχτηκε σωστά, όπως τα τελευταία ματς με ρεάλ, που η μαδριλένοι έπρεπε να τελειώνουν το ματς με 8 παίκτες. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι οργανωμένο το πράγμα εκούσια για να χαρακτηριστεί εγκληματικό και τόσο σάπιο όσο του γαύρου. Και από το σημείο αυτό μέχρι να χαρακτηριστεί κανείς γαύρος υπάρχει μεγάλη απόσταση, όταν μιλάμε για ενα σίχαμα που είναι συνυφασμένο από καταβολής ποδοσφαίρου με την αλητεία, που παίρνει το πρωτάθλημα επί σχεδόν δύο δεκαετίες πριν ξεκινήσει καν η σεζόν, παίρνει κάθε χρόνο τα 25 μύρια από το τσάμπιονς λιγκ, μοιράζει τα 3-4 μύρια σε παράγκες και ΕΠΟ για να τους έχει χορτάτους και δικούς της, και τα άλλα τα τσεπώνει. Το να πάρεις ένα-δυο σφυρίγματα ή και ματς χάρη στο κοράκι, συμβαίνει παντού. Άλλο όμως αυτό και άλλο ο φασισμός του γαύρου. Τουλάχιστον με τα μάτια τα δικά μου.
Εάν ποτέ αξιωθούμε να δούμε τον ΠΑΟΚ να φτιάχνει υπερομάδα τα επόμενα χρόνια και να κατακτά τους τίτλους που τόσο άδικα έχει στερηθεί κατά καιρούς, αυτόματα κι εμείς θα θεωρούμαστε γαύροι; Γιατί σίγουρα κάποια κορακοσφυρίγματα οι καλοθελητές θα τα κάνουν σημαία του αγώνα τους εναντίον μας. Εδώ σήμερα, άτιτλοι τόσα χρόνια, και πάλι ως γαύρους μας βλέπουν πολλοί. Ή μήπως θα πούμε ότι αλλάζουμε ομάδα, γιατί δήθεν "εμείς δε γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους" και ενοχλούμαστε τώρα που τους παίρνουμε (πάντα καθαρά); Αυτή η φράση, ότι "ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους", νομίζω ότι έχει χάσει το αληθινό της νόημα. ΠΑΟΚ δε γίναμε σίγουρα για τους τίτλους τους παραγκίσιους, που άλλοι τους χαίρονται και τους γιορτάζουν, αλλά φυσικά και θέλουμε τίτλους με βάση τις μπεσαλίδικες ΠΑΟΚτσήδικες αξίες. Δε θέλουμε παράγκες, αλλά φυσικά και θέλουμε τίτλους. Αν δε θέλαμε τίτλους, ας μην είχαμε απαιτήσεις από την ομάδα και ας μην την κράζαμε που ούτε τελικό κυπέλλου δεν μπορεί να φτάσει, και ας παίζαμε και στο λιλιάνα ρονκέτι. Στην πραγματικότητα όμως όλοι θέλουμε να χαρούμε τον ΠΑΟΚ ψηλά -χωρίς βέβαια συμμαχίες με το διάβολο και τον γκαγκάτση-.

Υ.Γ: Τελευταία βλέπω να έχει θεσπιστεί ένα είδος ασυμβίβαστου στο φόρουμ και να θεωρείται απαράδεκτο να είσαι ΠΑΟΚ και να συμπαθείς και κάτι άλλο στην ευρώπη. Στη δεκαετία του 80 και αρχές 90 θυμάμαι ότι ήταν σύνηθες ο ΠΑΟΚτσής να υποστηρίζει και τους γαύρους της αγγλίας και ό,τι γούσταρε καθένας, και μάλιστα να έρχεται στο γήπεδο με μπλουζάκι π.χ. λίβερπουλ, κονκάρδες και σιδερότυπα λίβερπουλ στο φλάι τζάκετ και δε συμμαζεύεται, χωρίς να στραβώνει κανείς. Πότε αλλάξανε τα κόζια;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Δε γαμείς, εδώ έχουμε ένα σωρό κόσμο που είναι ΠΑΟΚ και νέα δημοκρατία ή ΠΑΟΚ και πασοκ, οι ξένες ομάδες μας φταίνε;
Πάντως κι εγώ συμφωνώ με αυτή τη λογική, αν ο ΠΑΟΚ φτάσει ποτέ να πάρει πολλούς τίτλους, θα αλλάξω ομάδα.

ΠΑΟΚ κ νδ  :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ένας απόγονος αυτόν που ανέβηκαν και πολέμησαν στην μακεδονία για να πίνεις εσύ σήμερα αραχτός το καφεδάκι σου

Γελάει ο κόσμος , είπαμε γελάμε με τις μαλακίες περί Ρεαλ κτλ κτλ αλλά μη μας τρελαίνεις κιόλας και εσύ αλλά και όλοι οι Κρήτες ότι επειδή ησασταν εσείς είμαστε εμείς ελεύθεροι και δεν μιλάμε Βουλγάρικα ή Τούρκικα ή Σέρβικα , άντε το παρατράβηξες μην το παραχοντρύνουμε

το ίδιο που είπα χτες ισχύει και για σένα... πίνεις αραχτός το καφεδάκι σου εξαιτίας μας...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

axilleas4

• Guest
μη μου πειράζετε τον σύντεκνο το spinos,(θα έκανα λίγη πλακίτσα στο lik και στο gianniwth αλλα θα παει μακρυα η βαλίτσα)

γαμάει η ΠΑΟΚαρα και δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε μου φαίνεται.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ειμαι ανεκτικος στην πλακιτσα αλλα σε θεμα που μπορει να προκαλεσει βεντετα μεταξυ μου και του σπινου δεν θελω να μπλεχτει καποιος αμαχος

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Απ: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ σ`
« Reply #1688 on: October 03, 2012, 15:36:57 »
ένας απόγονος αυτόν που ανέβηκαν και πολέμησαν στην μακεδονία για να πίνεις εσύ σήμερα αραχτός το καφεδάκι σου

Γελάει ο κόσμος , είπαμε γελάμε με τις μαλακίες περί Ρεαλ κτλ κτλ αλλά μη μας τρελαίνεις κιόλας και εσύ αλλά και όλοι οι Κρήτες ότι επειδή ησασταν εσείς είμαστε εμείς ελεύθεροι και δεν μιλάμε Βουλγάρικα ή Τούρκικα ή Σέρβικα , άντε το παρατράβηξες μην το παραχοντρύνουμε

το ίδιο που είπα χτες ισχύει και για σένα... πίνεις αραχτός το καφεδάκι σου εξαιτίας μας...

ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ
« Last Edit: October 03, 2012, 15:57:20 by mikro »
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
αμαρτια απο τον θεο ο συγκεκριμενος κρητικος απο πανω να εξισωνεται με τους προγονους του και να αποκαλειται λεβεντης

σπινο οι μερες της αφθονιας σου τελειωσαν...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έλεος ρε μικρό γάμο την πουτάνα μου έλεος..!!!!
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
η μπαρτσελόνα ήταν ο ΠΑΟΚ της ισπανίας.

καπου εδω χανει την ουσια του το ποστ σου.
ας δω αυτα τα 30 εκατ.οπαδους 27 χρονια χωρις πρωταθλημα,που θα ειναι λιγοτεροι και απο την βαγιεκανο και τα ξαναλεμε.

Εάν ποτέ αξιωθούμε να δούμε τον ΠΑΟΚ να φτιάχνει υπερομάδα τα επόμενα χρόνια και να κατακτά τους τίτλους που τόσο άδικα έχει στερηθεί κατά καιρούς, αυτόματα κι εμείς θα θεωρούμαστε γαύροι;

οχι αλλα τα ατομα που θα γινουν ΠΑΟΚ μονο και μονο επειδη παιρνει τιτλους,οι ιδιοι δηλαδη που θα γινοντουσαν "κοκκινοι πουτανα" αν ο ΠΑΟΚ δεν επαιρνε τιτλους, θα θεωρηθουν γαυροι.

Υ.Γ: Τελευταία βλέπω να έχει θεσπιστεί ένα είδος ασυμβίβαστου στο φόρουμ και να θεωρείται απαράδεκτο να είσαι ΠΑΟΚ και να συμπαθείς και κάτι άλλο στην ευρώπη. Στη δεκαετία του 80 και αρχές 90 θυμάμαι ότι ήταν σύνηθες ο ΠΑΟΚτσής να υποστηρίζει και τους γαύρους της αγγλίας και ό,τι γούσταρε καθένας, και μάλιστα να έρχεται στο γήπεδο με μπλουζάκι π.χ. λίβερπουλ, κονκάρδες και σιδερότυπα λίβερπουλ στο φλάι τζάκετ και δε συμμαζεύεται, χωρίς να στραβώνει κανείς. Πότε αλλάξανε τα κόζια;

τι εγινε λεει?με γιουβεντους ναι,λιβερπουλ μαν γιου που?
του μπαμπα μου το αμαξι το σπασανε επειδη ηταν κοκκινο,και οχι μονο αυτο οταν ηρθε σπιτι θεωρηθηκε αναμενωμενο.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
1) Το πρώτο που γράφεις δε νομιζω να το πιστεύεις στα σοβαρά. Δεν είμαι υπερασπιστής ή οπαδός καμιάς Μπάρτσα, απλά σκέψου ότι πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικο κλαμπ με δεκαδες χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο πολύ πριν αξιωθεί να σηκωνει τα Τσου λου της τελευταίας δεκαετίας και γινει μόδα, με γηπεδο 100.000 θεατών και γενικά τα μεγέθη τους δε συγκρινονται αριθμητικά με τα δικά μας ούτε στα κάτω τους. Και γενικα έξω θα βρεις πιστεύω πολύ πιο πιστούς οπαδούς στα κάτω μιας ομάδας. Σε εμάς δυστυχώς στα κάτω μας ούτε 3000 δεν ασχολούνταν.

2) Γιατί φίλε μου να ειναι γαυροι όσοι γίνουν ΠΑΟΚ εφοσον θα σαρώνει τους τίτλους η ομαδα παίζοντας καθαρά και στα ίσα μόνο εντός γηπέδου και όχι σε παράγκες; Εγώ γαυρο θεωρώ τον στόκο που υπερηφανευεται για 40 καλπικους τίτλους, που εν γνώσει του μάλιστα κατακτηθηκαν στο παρασκήνιο και όχι στο γήπεδο. Μακάρι να σηκωνω πεντακάθαρους τίτλους και μοιραια θα κάνω και άλλους οπαδούς. Τότε απλά θα λέμε εμείς ότι ΠΑΟΚ ήμασταν στα δύσκολα  ;D.

3) Για το τρίτο δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Την προσωπική μου εμπειρία απλά καταθέτω. Παραισθήσεις πάντως δεν είχα όταν πήγαινα μικρός γήπεδο. Αυτό που έβλεπα λέω φίλε.

Offline Català

• Αλλαγή
1) Η μόδα της γιούβε (αυτή κι αν ήταν μόδα με την ομάδα του βιομήχανου, μόνη σύνδεση τα χρώματα) ξεκίνησε στα τέλη του '90, ο ΠΑΟΚτσής ήταν από τη δεκαετία του '80 Λίβερπουλ, Μπάρσα ή Νάπολι. Μπάρσα για τους γνωστούς λόγους, Λίβερπουλ για τη μπαλάρα που έπαιζε και τις μυθικές αποβάσεις που έκανε ο λαός της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης (όποιος έχει διαβάσει το "The boys from the Mersey" καταλαβαίνει για τι πράγμα μιλάω), τέτοιες αποβάσεις οδήγησαν και στις δύο τραγωδίες εξάλλου, και Νάπολι πάλι για πολιτικούς-κοινωνικούς λόγους Βορράς-Νότος, για οπαδικές ομοιότητες και φυσικά μετά την αναμέτρηση μεταξύ μας, αλλά και τον χαρακτήρα του ντιέγκο με τον οποίο ταυτιζόταν αρκετά ο ΠΑΟΚτσής.

2) Εδώ μέσα δε λέμε συνέχεια να πάρουμε έναν τίτλο να γίνουν νέα ΠΑΟΚτσάκια; Όχι εγώ προσωπικά, γιατί διαφωνώ με αυτό, αλλά αυτό δε λέγαμε πέρσυ το μάρτη που είχαμε σίγουρο τον τελικό στο οακα; Όλοι για αυτό σκάγανε, που δε θα κερδίσουμε έναν τίτλο για να γίνουν νέα ΠΑΟΚτσάκια. Αυτά από τον τίτλο θα γίνονταν, εκεί γιατί δεν έχω δει ούτε μια φορά να λέγεται κάτι;

3) Η Μπάρσα πήρε από το 1960 ως το 1991 δύο πρωταθλήματα, έφτασε να χάσει πρωταθλητριών από τη Στεάουα του Λάζλο μες στην Ισπανία, στο ίδιο διάστημα σούπερ λούζερ και στο μπάσκετ, ποιοι τίτλοι και πούτσες μπλε συζητάμε;
Και τα μεγέθη είναι διαφορετικά kofalalos όχι λόγω κόσμου σε ποσότητα, αλλά επειδή σε αυτή τη χώρα μονοπωλούσαν πάντα τους τίτλους 3 ομάδες και η μία είναι αυτή. Αυτοί δηλαδή ήταν και κάπως μαθημένοι στους τίτλους και θα έπρεπε να τους πέσει ακόμα πιο βαρύ το 2 τίτλοι σε 31 χρόνια. Και ήδη πριν το 2006 που πήρε το 2ο cl ήταν σταθερά στις δύο δημοφιλέστερες ομάδες του πλανήτη (με ένα πρωταθλητριών μόνο!), άρα αν ήταν "μόδα" όπως λέτε, μάλλον ήταν από πριν, αλλά ψάξτε αλλού τους λόγους.

4) Και σημαντικότερο, λίγα με τον σπίνο, θα γίνει μακελειό...

5) Εσένα ποιος σε γαμάει ρε lik; ειλικρινά δηλαδή

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Δε νομίζω Catala να υποστηρίζω παραπάνω κάτι διαφορετικό από το ποστ σου. Την ιστορία της μπαρτσα τη γνωρίζω αρκετά καλά. Εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί πολύ πριν γίνει παγκοσμίως μόδα.
Και η λέξη μόδα δεν ειναι απαραιτητα ειρωνικη. Το βρίσκω απλά μοιραιο να γίνεις ΚΑΙ μόδα όταν είσαι στο προσκήνιο και θελγεις μοιραια παγκοσμίως με τις επιτυχίες σου. Με την ίδια λογική και η Λίβερπουλ ήταν ΚΑΙ μόδα το 70φευγα και ολόκληρο το 80, στη συνέχεια η Μάντσεστερ, σήμερα η Μπάρτσα κτλ.

Offline Català

• Αλλαγή
Ακριβώς αυτό και είναι τελείως φυσιολογικό, πάντοτε ο πρώτος γίνεται μόδα. Εδώ έγινε ο ΠΑΟΚ μόδα με τον ζαγοράκη, τι να λέμε τώρα, και χαιρόμασταν όλοι που γέμιζε το γήπεδο, έτσι δεν είναι;
Χίλιες φορές πάντως να αποκτάς φιλάθλους λόγω μπάλας (που συνήθως φέρνει και τίτλους), παρά επειδή μαζεύεις βεντέτες που ασχολούνται κυρίως με το μόντελινγκ και το λάιφστάιλ.  ;)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **

4) Και σημαντικότερο, λίγα με τον σπίνο, θα γίνει μακελειό...

Αν εννοείς εμένα , παρεξήγηση έγινε , λάθος κατάλαβα και το μεσημέρι λύθηκε η παρεξήγηση , αν θέλουν οι mod ας τα σβήσουν τα μυνήματα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω παλι δεν καταλαβα θες να σε παρει κι εσενα η μπαλα καταλα;

Offline lik4

• Αλλαγή
« Last Edit: October 05, 2012, 19:45:33 by lik4 »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Βρε τη μοδα τη μπαρτσελονα, που τη σφυρανε οι διαιτητες και σημερα κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να ξαναβαλουν την ομαδα του κρατους στο πρωταθλημα.
Στον κοσμο αλλος κανενας