Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 60054 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Kαι συνεχίζουμε με σκηνές από το πάρτυ στην κηδεία της ομάδας των τσάτσων

http://www.youtube.com/watch?v=GuId4B0uY30&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

amafoule

• Guest
η τεραστια κρισιουμα απο β βραζιλιας.εχανε στο 86 1-3 στην εδρα της απ τα γατια της αμερικα ρν και στο 90 το εκανε 4-3.ομορφιες ποδοσφαιρου γειτονιας

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
μηπως ειναι η ομαδα του λαλιωτη?ναι του γνωστου........ο πρωην αναρχικος,υπουργος ΥΠΕΧΩΔΕ,ο ανθρωπος που εφαγε περισσοτερα και απο τον ακη,ειναι μεγαλομετοχος σε ομαδα της β' εθνικης της βραζιλιας.....εδω και 2 χρονια,μονο που δεν γνωριζω ποια δεν εχει γινει γνωστο.......φανταστητε τι στησιμο πεφτει.......

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Έξω οι μισθοφόροι!"

Μερίδα οργανωμένων οπαδών της Αθλέτικ Μπιλμπάο προχώρησε σε ανάρτηση πανό εναντίον του Φερνάντο Γιορέντε και του Χάβι Μαρτίνεθ.

Προδοσία" θεωρούν οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο τη στάση των Φερνάντο Γιορέντε και Χάβι Μαρτίνεθ. Κι από ότι φαίνεται είναι αποφασισμένοι να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη τη φετινή σεζόν.

Μερίδα των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στη Λεθάμα και κρέμασε πανό που έγραφε "έξω οι μισθοφόροι!" (mercenarios kanpora στα βάσκικα).

Οι δύο ποδοσφαιριστές κοίταξαν καλά καλά το πανό και ξεκίνησαν την προπόνηση τους. Έκλεισαν τα αυτιά τους στα συνθήματα "έξω οι μισθοφόροι" και "αυτή τη φανέλα δεν θα την πουλήσετε".

Ο Γιορέντε θέλει να αποχωρήσει από την Αθλέτικ στο τέλος της σεζόν όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, με προορισμό άλλο σύλλογο ή ξένο πρωτάθλημα (Ιταλία & Γιουβέντους), όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους.

Όσο για τον 23χρονο Χάβι Μαρτίνεθ τον διεκδικεί η Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο το κόστος της απόκτησης του είναι δυσθεώρητο ακόμα και για τη Μπάγερν Μονάχου. Πάντως μπορεί σύντομα να αναχωρήσει από το Μπιλμπάο, αφού όλοι εκτός από τους οπαδούς της Αθλέτικ, επιζητούν την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

http://www.sport24.gr/football/Spain/PrimeraDivision/eksw_oi_misthoforoi.1896262.html

Αψογοι! :thumbok:

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Για να μη ξεχνιομαστε φιλτατε σπινο ανοιξες λογαριασμο χτες.. καλο υπολοιπο περιοδου 2012-2013  :P

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο εμφύλιος των Barras Bravas

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με αίμα.

Εμφύλιος ξέσπασε στις τάξεις τους, με δύο αντιμαχόμενες πλευρές να μάχονται για την ηγεσία στους φιλάθλους της λαοφιλούς ομάδας απο το Μπουένος Αϊρες.

Οι δύο αντιμαχόμενες «φράξιες» των «barras bravas» αποφάσισαν να λύσουν τους λογαριασμούς τους με τα όπλα και έδωσαν ραντεβού στην πόλη Σάντα Φε, πριν από το παιχνίδι της ομάδας τους με την τοπική Ουνιόν, στο πλαίσιο της 14ης ημέρας του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Τέσσερις τραυματίες, από τους οποίους οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο δραματικός απολογισμός στην ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ανεγκέφαλων οπαδών της Μπόκα, οι οποίοι έχυσαν το αίμα τους διεκδικώντας τον έλεγχο των φιλάθλων της ομάδας. Η αστυνομία, μάλιστα, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τις ειδικές δυνάμεις της για να μπορέσει να σταματήσει τον «εμφύλιο» των «barras bravas».

Οι αντίπαλες αυτές «μαφίες» των κερκίδων μάχονται για τον κερδοφόρο έλεγχο σημείων όπως το πάρκινγκ γύρω από το στάδιο της ομάδας, των πάγκων πώλησης σουβενίρ της ομάδας κ.λπ., με αποκλειστικό στόχο φυσικά, το κέρδος.

http://www.thesporters.com/TheSporters/Futbol/o-emfilios-ton-Barras-Bravas.html

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Προσπάθησα να βρω τι με θύμιζε η χθεσινή φανέλα της Μπαρτσελόνα

και το βρήκα. Ιδού το κοκτέιλ "sex on the beach"

Κι εμείς πέρσι με χρυσαφί ρίγα στη φανέλα. Παλαβό μάρκετινγκ;
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ετσουξαν τα ματακια μου. Πως το βλεπεις αυτο το πραγμα μεσα σε πρασινο φοντο για 90 λεπτα;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
Τι έγινε, πουστράκια κι αυτοί;
Άντε προβατάκια, βγείτε να κράξετε.
Ή μήπως δεν σας βαράει το ντέφι ο γαύρος-As και ο πρωταθλητής-Marca, οι λατρεμένες φυλλάδες της πρωτεύουσας; Γιατί ρε;
Α, δεν κοντεύουμε στο τέλος του πρωταθλήματος που το χάνουμε για να επιστρατεύσουμε όλα τα πούστικα μέσα μας όπως το 2010, έχει ακόμα δρόμο. Λεπτομέρεια.
Α, κοίτα να δεις, κι άλλη λεπτομέρεια! Αυτός αριστερά δεν είναι με τους άλλους, είναι δικός μας, ο αγαπημένος μας, ο καλύτερός μας παίκτης τόσα χρόνια, ο άγιός μας, τόσες και τόσες φορές μας έχει σώσει.
Πάντως η γαμημένη η περίπτωση είναι ολόιδια, αν απομονώσεις δυο-τρεις πόζες ειδικά του κασίγιας, φαίνονται να παίρνονται κανονικά.
Άιντε λέμε, δεν πεινάει κανείς να τον ταΐσουν λίγο κουτόχορτο;

ΥΓ: Mετά την τιτίκα, στενοχωρημένος είναι και ο αλέφαντος του σετουμπάλ μαθαίνω. Προχτές στο σεμινάριο προπονητών της ουέφα ένας άσημος και άγνωστος πρώην διαιτητάκος ονόματι Κολίνα, έδειξε σε βίντεο ποιος είναι ο ορισμός της απευθείας κόκκινης. Ενάμιση χρόνο μετά και δεν μπορεί να το ξεπεράσει ο κυρ-νίκος

PEPE SÍ QUE TOCA A ALVES

http://www.youtube.com/watch?v=MsyWYQR2iI0 (Embedding disabled, limit reached)

« Last Edit: September 08, 2012, 21:00:43 by Català »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
@Catala
Δεν ξέρω αν είσαι φορτωμένος από το άλλο τόπικ αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω ότι οι εδώ γραφικότητές σου είναι τόσο γελοίες που καθίστανται ανάξιες σχολιασμού. Βέβαια είναι αυτονόητο ότι ο καθένας δικαιούται να εκφέρει τις απόψεις του για αυτό απλά θέλω να παρατηρήσω ότι γύρω μας συμβαίνουν πράγματα και θαύματα, στον ΠΑΟΚ πολλά χειρότερα αλλά όλοι είμαστε πρόθυμοι να αλληλοσκοτωθούμε για οτιδήποτε εκτός από τον ΠΑΟΚ. Γαμάτο..
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Català

• Αλλαγή
που καθίστανται ανάξιες σχολιασμού.

:D :D :D :D :D :D :D :D
Και γιατί τις σχολιάζεις τότε; Πρόβλημα με τα ελληνικά σου έχεις ή διχασμένη προσωπικότητα;
Μες στο 2012 έχεις δύο ποστ όλα κι όλα, δες αν εγώ γράφω γενικά για θέματα του ΠΑΟΚ και αν παθιάζομαι με την ομάδα και μετά έλα να μου πεις για γελοιότητες, γιατί ξεφτυλίζεσαι τελείως με το να γράφεις τέτοια πράματα. Εκτός και αν εσύ είσαι φορτωμένος με ό,τι γράφω στο άλλο τόπικ, ώστε να ξυπνήσεις από τον λήθαργο των δύο ποστ σε 9 μήνες. Παίζει βέβαια και στο συγκεκριμένο τόπικ να μπαίνεις πρώτη φορά, οπότε κάνε κλικ πάνω στα νουμεράκια να πας σε παλιά ποστ και θα δεις ότι αυτό είναι το κλίμα εδώ.  ;) Αλλιώς συμβουλή στους μοντ για κλείδωμα.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
ουφφφ

Λοιπόν, ας το πάμε από το προηγούμενο.
  Έχεις πάει ποτέ στην Ισπανία σε αγώνα? (ή έστω στην Καταλονία.. ό,τι γουστάρει ο καθένας). Επειδή είμαι 100% σίγουρος ότι έχεις πάει, θέλω απλά να σε ρωτήσω αν υπάρχουν περισσότεροι από 2000-3000 άνθρωποι ανά ομάδα, σε χώρα 45 εκατομμυρίων, που σκέφτονται για αυτήν ό,τι σκεφτόμαστε εμείς για τον ΠΑΟΚ. Αν η όλη γηπεδική νοοτροπία μοιάζει έστω και λίγο με την ευρύτερη βαλκανική, στην οποία και ανήκουμε. Όχι. Άρα είναι πολύ λογικό να υποθέσει κανείς ότι οι αθλητές των ομάδων αυτών, όταν σε χώρες που οι οπαδοί παίζουν ξύλο οι ποδοσφαιριστές αγκαλιάζονται, έχουν δικαίωμα να έχουν φιλικές σχέσεις και (θου κύριε) να μιλάνε μεταξύ τους! Ειδικά αν πρόκειται για δυο τύπους που έχουν πάρει 3 κορυφαία τρόπαια ως σημαντικότατοι παίκτες της εθνικής τους σε 4 μόλις χρόνια!
  Τώρα στα επόμενα, είναι προφανέστατο ότι εσύ είσαι φορτωμένος από το άλλο τόπικ απλά εγώ θα προσπαθήσω να κρατήσω το επίπεδο και να μην το κάνω προσωπικό όπως το'κανες εσύ. Μπράβο σου που γράφεις και ασχολείσαι με ευρεία γκάμα θεμάτων (και επειδή το γραπτό συχνά ξεγελά τονίζω ότι δεν ειρωνεύομαι σε καμία περίπτωση) και ειλικρινά χαίρομαι που σε αυτό το forum εξακολουθούν γενικότερα άνθρωποι να συνδιαλέγονται δημιουργικά σε πολλά θέματα. Εξέφρασα βέβαια την πικρία μου (ίσως σε λάθος θέμα, έχεις κι ένα δίκιο) που αυτό δε συμβαίνει πάντα. Τώρα για το αν και γιατί εγώ δεν συγκαταλέγομαι σε αυτούς (εφόσον είχες την καλή πρόθεση να ψάξεις το προφίλ μου, δεν το έκανες βέβαια και πολύ καλά) πρώτον δε σε ενδιαφέρει καθόλου, δεύτερον δε μου μειώνει το δικαίωμά μου να αναφερθώ σε οποιοδήποτε θέμα θελήσω οποτεδήποτε θελήσω και τρίτον στην τελική δε θα τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε ποιος είναι πιο ΠΑΟΚ από το πόσο συχνά γράφει για αυτό.
   Παρακάτω, το ύφος του τόπικ το γνωρίζω πολύ καλά. Άλλωστε εσύ κι εγώ έχουμε ξαναδιαφωνήσει σε αυτό, πολύ πιο δημιουργικά τότε, προφανώς όμως δεν το θυμόσουν αν και έψαξες το προφίλ μου πριν μου την "πεις". Όσο για το αν εθίγην από το σχόλιό σου στο άλλο τόπικ αρκούμαι να σου απαντήσω ότι σε φόρουμ για τον ΠΑΟΚ δεν είμαι υποχρεωμένος να εκθέσω τις πολιτικοκοινωνικές μου απόψεις. Χαρά στο κουράγιο όσων το κάνουν ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Και ξέρεις γιατί? Γιατί πολύ απλά για όσους είναι εδώ ο ΠΑΟΚ είναι πιο πάνω από τις πολιτικές απόψεις και μέσα στον ΠΑΟΚ συνυπάρχουν από αναρχικοί μέχρι ανένταχτους και χρυσαυγίτες. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για τα ελληνικά μου (το ακούσαμε κι αυτό..) και για την ψυχοσύνθεσή μου και εντούτοις δεν ανταποδίδω.
   Ο καθένας έχει τις απόψεις του σε διάφορα θέματα και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να τις εκφέρει. Είτε μιλάει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, είτε για το Ζαγοράκη είτε για τη Χρυσή Αυγή ή τον Σύριζα. Αυτό το υπερασπίζομαι και θέλω να το τονίσω άλλη μια φορά γιατί στις εποχές μας οφείλουμε δυστυχώς να υπενθυμίζουμε και όσα παλιότερα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονταν.
   Ειλικρινά με πολύ φιλική διάθεση τα παραπάνω, αν με ήξερες θα ήξερες πως ό,τι λέω το εννοώ αλλά σου ζητώ έστω κι έτσι να με πιστέψεις. Δεν έχω πρόθεση να ανοίξω βεντέτα (ειδικά για τέτοιο θέμα), απλώς απάντησα στις προσωπικές προσβολές.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Català

• Αλλαγή
υπάρχουν περισσότεροι από 2000-3000 άνθρωποι ανά ομάδα, σε χώρα 45 εκατομμυρίων, που σκέφτονται για αυτήν ό,τι σκεφτόμαστε εμείς για τον ΠΑΟΚ.

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς, αλλά άσε τους άλλους, εμείς έχουμε 2-3 χιλιάδες να σκέφτονται σωστά; Γιατί εγώ δεν νομίζω ούτε 500

εγώ θα προσπαθήσω να κρατήσω το επίπεδο και να μην το κάνω προσωπικό όπως το'κανες εσύ.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για τα ελληνικά μου (το ακούσαμε κι αυτό..) και για την ψυχοσύνθεσή μου και εντούτοις δεν ανταποδίδω.
απλώς απάντησα στις προσωπικές προσβολές.
οι εδώ γραφικότητές σου είναι τόσο γελοίες που καθίστανται ανάξιες σχολιασμού.

μοναδικό μου σχόλιο, επειδή είμαι λίγο μεγαλύτερος και νιώθω ότι μας περνάς για χαζούς όλους: τα δικηγορίστικα αλλού. Εκτός κι αν είσαι πράγματι διχασμένη προσωπικότητα ή αν μας δουλεύεις

Μπράβο σου που γράφεις και ασχολείσαι με ευρεία γκάμα θεμάτων (και επειδή το γραπτό συχνά ξεγελά τονίζω ότι δεν ειρωνεύομαι σε καμία περίπτωση) και ειλικρινά χαίρομαι που σε αυτό το forum εξακολουθούν γενικότερα άνθρωποι να συνδιαλέγονται δημιουργικά σε πολλά θέματα. Εξέφρασα βέβαια την πικρία μου (ίσως σε λάθος θέμα, έχεις κι ένα δίκιο) που αυτό δε συμβαίνει πάντα. Τώρα για το αν και γιατί εγώ δεν συγκαταλέγομαι σε αυτούς (εφόσον είχες την καλή πρόθεση να ψάξεις το προφίλ μου, δεν το έκανες βέβαια και πολύ καλά) πρώτον δε σε ενδιαφέρει καθόλου, δεύτερον δε μου μειώνει το δικαίωμά μου να αναφερθώ σε οποιοδήποτε θέμα θελήσω οποτεδήποτε θελήσω και τρίτον στην τελική δε θα τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε ποιος είναι πιο ΠΑΟΚ από το πόσο συχνά γράφει για αυτό.

Kαμία πικρία δεν εξέφρασες, γελοίο, γραφικό και ανάξιο σχολιασμού με είπες. Κι επειδή είμαι ανάξιος σχολιασμού, αλλά παρόλα αυτά με σχολίασες, διερωτήθηκα αν έχεις πρόβλημα έκφρασης ή απλώς άλλα λες και άλλα κάνεις. Εσύ μου επιτέθηκες αναίτια ότι ασχολούμαι με άσχετα και όχι με τον ΠΑΟΚ, το ξεχνάς κι αυτό μάλλον. Εγώ δεν είπα σε κανέναν ούτε ότι σκοτώνεται για άλλα ζητήματα, ούτε ότι είναι λιγότερο ΠΑΟΚ επειδή δεν ποστάρει (παράδειγμα έφερα ότι με κατηγορείς ότι ασχολούμαι με άσχετα στα ποστ μου τη στιγμή που δεν ποστάρεις καν!), ούτε να βγάλουμε να τις μετρήσουμε. Σόρυ αν σε πειράζει που σου απάντησα όταν μου επιτέθηκες πρώτος και εντελώς απρόκλητα. Τώρα προσπαθείς να το μαζέψεις με επιχειρήματα πασπ και δαπ.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Απ: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ σ`
« Reply #1595 on: September 10, 2012, 00:00:41 »
1) Εννοώ ότι η διαφορά νοοτροπίας μεταξύ ημών και των Ισπανών είναι τόσο χαοτική που δεν έχει νόημα να συγκρίνεις πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις (όπως συμβαίνει με εμάς αυτή τη στιγμή που μου λες ότι σου επιτέθηκα πρώτος)
2) Άλλο τα δικηγορίστικα που λες κι άλλο να χαρακτηρίζω γελοίο το να κράζεις τον Casillas επειδή μιλάει με τον Iniesta. Και όχι, αν σε πέρναγα για χαζό, δε θα κάναμε αυτή την κουβέντα.
3) Γελοίο και γραφικό χαρακτήρισα το σχόλιό σου για τους δύο παίκτες, όχι εσένα προσωπικά γιατί δε σε ξέρω αρκετά ώστε να το κάνω. Ούτε βέβαια και συ με ξέρεις για να υποθέσεις ότι έχω πρόθεση να κάτσω να σε προσβάλω και να κάνεις το ίδιο. Δηλαδή αν εγώ πω κάτι με το οποίο εσύ διαφωνείς π.χ. ότι το άσπρο χρώμα είναι πιο καλαίσθητο από το μαύρο θα είμαι γελοίος? Όχι, αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι γελοίο το ότι συγκρίνω δύο χρώματα με βάση προσωπική μου επιλογή. Αν το πήρες προσωπικά που ανέφερα ότι σκοτωνόμαστε για άλλα ζητήματα εκτός του ΠΑΟΚ, να τονίσω ότι και πάλι δεν αναφέρομαι επί προσωπικού αλλά γενικά και ως σημερινή νοοτροπία. Τώρα το αν αυτό νομίζεις ότι σε περιλαμβάνει, και πάλι δε σε χαρακτήρισα γελοίο αλλά κατακρίνω το πόσο εύκολα όλοι μας μπορούμε να ξεφύγουμε σε επίπεδα ύφους κι έκφρασης σε ένα οπαδικό forum για ζητήματα εκτός του κεντρικού αντικειμένου του forum.
  Επίσης τα χαρακτήρισα ανάξια σχολιασμού για αυτό και στο πρώτο μου post δεν επεκτάθηκα όπως στο δεύτερο (για τα της Ισπανίας) όπου πλέον δεν τα θεώρησα ανάξια σχολιασμού γιατί μου είχες επιτεθεί προσωπικά. Και πάλι όμως εσύ μου τη λες επειδή δεν ποστάρω συχνά και μάλιστα επιμένεις ότι σε κατηγορώ ότι ποστάρεις σε άσχετα θέματα. Μα καλά, με αυτή τη λογική και εγώ σε "άσχετο" θέμα δεν σου απάντησα? Γιατί να σε κακοχαρακτηρίσω που ποστάρεις σε τέτοιο θέμα όταν κάνω το ίδιο? Μάλλον επειδή είμαι διχασμένη προσωπικότητα.. Δεν μιλάω για το γεγονός ότι εκφράζουμε γνώμη σε άλλα πλην ΠΑΟΚ θέματα, μιλάω για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό, για το ύφος, την επιθετικότητα και τις προσβολές που δεν γουστάρω και για αυτό τα "έκραξα".

υποσημείωση: δεν σου επιτέθηκα εγώ προσωπικά, κάνεις λάθος κι αν διαφωνείς σε προτρέπω να τα ξαναδιαβάσεις. Και πάλι φιλικά.
« Last Edit: September 10, 2012, 00:06:38 by Dani -4- »

Offline Català

• Αλλαγή
Αν δεν είναι όλα αυτά που έγραψες προσβλητικά, τότε οκ. Περιστρέφεσαι γύρω από το θέμα στα υπόλοιπα.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις καταλάβει καθόλου το νόημα του ποστ με ινιέστα-κασίγιας, ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ σου λέω.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Ότι πρέπει ντε και καλά δηλαδή να ξέρει κάποιος ότι είχε βγει πως τάχα ο Pique τα είχε με τον Ibrahimovic για να "πιάσει" το νόημα του post σου..
Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν κατάλαβα εγώ το post, το πρόβλημα είναι ότι εγώ διαφωνώ με τον τρόπο σου, με το να πλακώνομαστε για ένα θέμα σαν να σπάμε το αμάξι επειδή έχει αθηναϊκές πινακίδες, και εσύ μου λες ότι σε χαρακτηρίζω γελοίο ενώ με έχεις στολίσει με χίλια-δυο κοσμητικά. Τέλος πάντων, δεν σκοπεύω να το συνεχίσω γιατί δεν βγάζει πουθενά. Καλό βράδυ, καλά να περνάς.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

CLUB LARISA

• Guest
Βάλε τη συγνώμη στον πάτο σου ρουφιάνε απόγονε της Θάτσερ, γαμώ το έθνος σου κ τους μπάτσους σας που σπίλωναν επί δεκαετίες τα παιδιά του Kop.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/324715-sygnomi-apo-ton-prothypoyrgo

Ο Ντέιβιντ Κάμερον απολογήθηκε στις οικογένειες των 96 οπαδών της Λίβερπουλ, που έχασαν τη ζωή τους στο Χίλσμπορο το 1989.

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας εξέφρασε τη «βαθιά του συγγνώμη» για το περιστατικό με ανακοίνωση που εξέδωσε και αποκάλυψε ότι η ευθύνη για την τραγωδία δεν βαραίνει τους οπαδούς!

«Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν ευθύνονται για την τραγωδία. Τα ευρήματα της επιτροπής επίσης αποκαλύπτουν ότι οι αποδείξεις που υπήρχαν στην αρχή είχαν παραποιηθεί σημαντικά και ότι οι αρχές προσπάθησαν να δώσουν μία εντελώς άδικη εκδοχή των γεγονότων», τόνισε για να προσθέσει ότι δεν «πρέπει να μείνει ούτε πέτρα που να μη σηκωθεί», ζητώντας ενδελεχή έρευνα σε όλα τα επίπεδα.

«Υπήρξε μία δημόσια έρευνα εκείνη την εποχή από τον Λόρδο Τέιλορ, ο οποίος βρήκε -και το τονίζω- ότι ο βασικός λόγος της τραγωδίας ήταν η 'αποτυχία του ελέγχου από την αστυνομία'. Αλλά η έρευνα δεν είχε πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα που από τότε είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν εξέτασε σωστά τις απαντήσεις από τις Αρχές, ενώ ακολούθησε μία εντελώς αμφιλεγόμενη έρευνα. Επίσης, υπήρξε η εκδοχή των Media που έριχνε τις ευθύνες στους οπαδούς. ΄Ως αποτέλεσμα, οι οικογένειες δεν άκουσαν την αλήθεια και δεν βρήκαν δικαιοσύνη.

Για αυτό το λόγο η προηγούμενη κυβέρνηση έπραξε σωστά που δημιούργησε αυτή την Επιστροφή. Και για αυτό αυτή η κυβέρνηση επέμεινε ότι πρέπει να ψαχτούν τα πάντα και να τεθούν όλα τα έγγραφα στη διάθεση του επισκόπου της Λίβερπουλ και του τιμ του. Είναι ξεκάθαρο ότι πολλά από τα ευρήματα της έρευνας είναι οδυνηρά. Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα σημεία. Η αποτυχία των αρχών, η προσπάθεια να πέσουν ευθύνες στους οπαδούς και η αμφιβολία για την αρχική δικαστική έρευνα».