ουφφφ
Λοιπόν, ας το πάμε από το προηγούμενο.
Έχεις πάει ποτέ στην Ισπανία σε αγώνα? (ή έστω στην Καταλονία.. ό,τι γουστάρει ο καθένας). Επειδή είμαι 100% σίγουρος ότι έχεις πάει, θέλω απλά να σε ρωτήσω αν υπάρχουν περισσότεροι από 2000-3000 άνθρωποι ανά ομάδα, σε χώρα 45 εκατομμυρίων, που σκέφτονται για αυτήν ό,τι σκεφτόμαστε εμείς για τον ΠΑΟΚ. Αν η όλη γηπεδική νοοτροπία μοιάζει έστω και λίγο με την ευρύτερη βαλκανική, στην οποία και ανήκουμε. Όχι. Άρα είναι πολύ λογικό να υποθέσει κανείς ότι οι αθλητές των ομάδων αυτών, όταν σε χώρες που οι οπαδοί παίζουν ξύλο οι ποδοσφαιριστές αγκαλιάζονται, έχουν δικαίωμα να έχουν φιλικές σχέσεις και (θου κύριε) να μιλάνε μεταξύ τους! Ειδικά αν πρόκειται για δυο τύπους που έχουν πάρει 3 κορυφαία τρόπαια ως σημαντικότατοι παίκτες της εθνικής τους σε 4 μόλις χρόνια!
Τώρα στα επόμενα, είναι προφανέστατο ότι εσύ είσαι φορτωμένος από το άλλο τόπικ απλά εγώ θα προσπαθήσω να κρατήσω το επίπεδο και να μην το κάνω προσωπικό όπως το'κανες εσύ. Μπράβο σου που γράφεις και ασχολείσαι με ευρεία γκάμα θεμάτων (και επειδή το γραπτό συχνά ξεγελά τονίζω ότι δεν ειρωνεύομαι σε καμία περίπτωση) και ειλικρινά χαίρομαι που σε αυτό το forum εξακολουθούν γενικότερα άνθρωποι να συνδιαλέγονται δημιουργικά σε πολλά θέματα. Εξέφρασα βέβαια την πικρία μου (ίσως σε λάθος θέμα, έχεις κι ένα δίκιο) που αυτό δε συμβαίνει πάντα. Τώρα για το αν και γιατί εγώ δεν συγκαταλέγομαι σε αυτούς (εφόσον είχες την καλή πρόθεση να ψάξεις το προφίλ μου, δεν το έκανες βέβαια και πολύ καλά) πρώτον δε σε ενδιαφέρει καθόλου, δεύτερον δε μου μειώνει το δικαίωμά μου να αναφερθώ σε οποιοδήποτε θέμα θελήσω οποτεδήποτε θελήσω και τρίτον στην τελική δε θα τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε ποιος είναι πιο ΠΑΟΚ από το πόσο συχνά γράφει για αυτό.
Παρακάτω, το ύφος του τόπικ το γνωρίζω πολύ καλά. Άλλωστε εσύ κι εγώ έχουμε ξαναδιαφωνήσει σε αυτό, πολύ πιο δημιουργικά τότε, προφανώς όμως δεν το θυμόσουν αν και έψαξες το προφίλ μου πριν μου την "πεις". Όσο για το αν εθίγην από το σχόλιό σου στο άλλο τόπικ αρκούμαι να σου απαντήσω ότι σε φόρουμ για τον ΠΑΟΚ δεν είμαι υποχρεωμένος να εκθέσω τις πολιτικοκοινωνικές μου απόψεις. Χαρά στο κουράγιο όσων το κάνουν ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Και ξέρεις γιατί? Γιατί πολύ απλά για όσους είναι εδώ ο ΠΑΟΚ είναι πιο πάνω από τις πολιτικές απόψεις και μέσα στον ΠΑΟΚ συνυπάρχουν από αναρχικοί μέχρι ανένταχτους και χρυσαυγίτες. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για τα ελληνικά μου (το ακούσαμε κι αυτό..) και για την ψυχοσύνθεσή μου και εντούτοις δεν ανταποδίδω.
Ο καθένας έχει τις απόψεις του σε διάφορα θέματα και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να τις εκφέρει. Είτε μιλάει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, είτε για το Ζαγοράκη είτε για τη Χρυσή Αυγή ή τον Σύριζα. Αυτό το υπερασπίζομαι και θέλω να το τονίσω άλλη μια φορά γιατί στις εποχές μας οφείλουμε δυστυχώς να υπενθυμίζουμε και όσα παλιότερα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονταν.
Ειλικρινά με πολύ φιλική διάθεση τα παραπάνω, αν με ήξερες θα ήξερες πως ό,τι λέω το εννοώ αλλά σου ζητώ έστω κι έτσι να με πιστέψεις. Δεν έχω πρόθεση να ανοίξω βεντέτα (ειδικά για τέτοιο θέμα), απλώς απάντησα στις προσωπικές προσβολές.